- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziewczyny wczoraj to już przeszłam samą siebie - wróciłam po pracy do domu, położyłam się spać, wstałam o 20.30, ogarnęłam troche w domu i znowu poszłam spać.. Kiedy to wreszcie minie? Bo póki co to mam wrażenie że ciągle albo pracuję albo jem albo śpię, ehh - ja chcę moją energię odzyskać...
kurcze, wszystkim Wam już brzuszki rosną a u mnie nic... ale dziś się zmierzę do dam Wam znać, może choć troszkę już urósł
JoannaL super, że bole już przeszły:-) ja póki co mam zdjęcie sprzed miesiąca, dziś zrobimy kolejne, ale pewnie jeszcze nie będzie nic widać, póżniej też co tydzień będę moje "postępy fotografować"
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
u nas baaardzo zimno!!!!!idę kupić kurtkę sobie....miłego dnia!!!
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
z twojego nicku wnioskuję że masz na imię Lidka, nie mylę się?? Jak będę miała córcię to chce jej dać na imię Lidia
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
A od wczoraj chandra, że mi się nie uda,że brzuch mi zmalał, że cycki nie bolą chyba.
Mój mąż już się po prostu śmieje ze mnie
Zaczęłam się strasznie bać. Idę na USG za tydzień żeby zobaczyć czy serducho nadal bije bo nie wytrzymam 4 tygodni.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja póki co płaska jak deska jestem-a kurcze tez jestem po cesarce(nie mysłalam ze to ma znaczenie)Narazie to chudne zamiast tyc ale to od tych mdłosci
W poniedziałek mam wizyte wiec mam nadzieje ze wszystko jest ok.
Kurcze dziewczynki od dwóch dni mam apetyt tylko na chleb(biały,pszenny-na ciemny ktory zawsze zajazdałam nie moge patrzec)z masłem iiiiii musztardą,a dzis to nawet tylko z masłem.Do picia mięte i ewentualnie wode mineralna.
Matko ja mam nadzieje ze mi to przejdzie szybciutko-choc i tak sie ciesze że nie wymiotuje(odpukac)W pierwszej ciąży miałam mdłości przez tydzien wiec ,mam cichą nadzieję ze i tym razem tak będzie
Aaaaa dziewczynki-jak u Was z imieniem dla malenstwa????
Macie pomysły???BO ja mam pustke w głowie-chciałabym jakies oryginalne imie,ale nie dziwne!!!A własnie chcecie wiedziec wczesniej płec dzidzi???
Bo ja po raz drugi chcę niespodziankę Choc powiem wam szczerze że z Miłoszkiem miałam przeczucie że bedzie chłopiec,i teraz mam takie samo przeczucie-choc nie ukrywam że fajnie by było miec parke
BUZIAKI,BUZIAKI,BUZIAKI
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
co do płci to chcemy znać wcześniej, też mam swoje przeczucia, ale póki co nawet mężowi o nich nie mówie
a imię mamy już wybrane: dla dziewczynki - Marta, a dla chłopca Michał lub Mateusz
- Kamila
- Wylogowany
- gaworzenie
- A teraz serca mam dwa...
Ja mam wiele pomysłów na imiona. Dla dziewczynki mogłaby być Magda lub Zuza. Dla chłopca Damian lub Paweł. Jeszcze nie zdecydowałam które mi się podobają. A wciągle wymyślam nowe
Bardzo chciałabym znać już płeć dziecka. Jak widzę te wszystkie przesłodkie ubranka dla małej księżniczki albo dla małego urwisa to chciałabym wiedzieć na co się przygotować.
Mój brzyszek też już troszkę urósł. Zakupiłam pierwsze spodnie ciążowe, ale jeszcze w nich nie chodzę, bo jakoś tak nie chcę się rzucać w oczy... a może sama jeszcze nie mogę się przełamać... no nie wiem. Niedługo z pewnością wskoczę w ciążówki i jeszcze mi pewnie zbrzydną
W przyszłym tygodniu idę do lekarza. Chciałabym już dostać kolejne zdjęcie.
Pozdrawiam!
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
joanna sliczny brzuszek i zero rozstepow..zazdrszcze!!! ja niestety cala popekala w pierwszej ciazy i teraz jak brzuchol rosnie to bardziej sa widoczne
ja z kolei od kilku dni ciagle cos jem juz sie zaczynam martwic ale tylko wtedy nie jest mi niedobrze po za tym caly dzien mi jakos swiruje w brzuchu...
a imiona to dla dziewczynki poki co podoba mi sie zuzia i lena ale ciagle suzkam czegos nowego:P
dla chlopca narazie kacper ale nie jestem przekonana jescze i chcialabym juz znac plec!
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do jedzenia to powiem Wam że ja wcale nie wiem co jeść . Jeszcze niedawno odrzucało mnie od wędlin, kiełbas itp, za to ser biały mogłam jeść i jeść, a teraz co zajrzę do lodówki to jakoś mnie mdli. Dziś rano wypiłam tylko herbatę bo nic nie mogłam w siebie wcisnąć, dopiero kilka godzin później zjadłam śniadanie...
Co do imienia dzidzi. W pierwszej ciąży wybieraliśmy imię wspólnie z mężem i zdecydowaliśmy że jak chłopiec to Marcel a jak dziewczynka to Lidka. No i wyszedł nam chłopiec, więc zdecydowaliśmy że jak następna będzie córcia to imienia nie zmienimy i będzie Lidzia. A jeżeli znów będzie chłopiec to się zobaczy. Rozważamy imiona Krzyś i Aleksander, chyba że wpadnie nam do głowy jakiś inny pomysł
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania