- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja też niestety jestem osobą przewrażliwioną i wolę za dużo nie czytać o takich tematach - bo zapewne bym sobie zaczęła cos wmawiać i się denerwowała, a to dla dzidzi na pewno nie jest dobre..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zajrzałam tylko się przywitać. Miłego dnia życzę
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja nie czytam nawet o takich rzeczach poronieniach itp po co sie zadreczac??a to ze bedziemy o tym czytac albo sie zadreczac nic nie da bo jak sie bedzie mialo stac cos takiego to sie i tak stanie to jest cos strasznego i nawet sobie nie wyobrazam zeby moglo sie przytrafic a obawy nigdy nie nie koncza taka jest prawda bo ciagle sie o czyms innym mysli czy przy porodzie bedzie ok czy sie pepowina nie owinie albo chore dziecko sie urpdzi ciagle jest cos i po porodzie tez sie to nie zmienia wtedy sie martwimy kolkami kupkami ze nie takie albo za malo albo za zielone a czy sie dziecko nie zadlawi przy jedzieniu pozniej i tak do konca zycia zawsze to beda nassze dzieci i bedziemy chcialy je uchronic od calego zla na swiecie ale niestety tego sie nie da zrobic
po prostu czeba myslec ze bedzie dobrze i juz!
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Lekarz powiedział, że jeśli nie poronię samoczynnie w ciągu 2-3 tygodni to żeby zgłosić się do szpitala. W szpitalu martwą ciążę musi potwierdzić dwóch lekarzy. Zrobili USG i w 8 tygodniu nie było nadal zarodka, pęcherzyki małe.
Więc wywołali poronienie. Najgorsze, że nie pielęgniarki widziały jak się zwijam z bólu 4 godziny ze skurczami i nie powiedziały że mogę wziąć ibuprom czy coś przeciwbólowego. Dopiero po wszystkim przyszedł mój lekarz i zapytał czy coś dostałam. Myślałam, że mój mąż zabije te baby Nie dodałam jeszcze, że plamiłam około 6 tygodnia.
W tej ciąży jest inaczej. Jest już dużo starsza, jest serduszko i mimo, że piersi nie bolą jakoś bardzo to brodawki są dużo większe no i brzusio jak 5 miesiąc
Wierzę, że tym razem będzie dobrze.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
dlugo nic sie nie odzywalam co bylo spowodowane praca i wiecznym zmeczeniem ale czytam na biezaco
od dzis jestem na l4 bo juz nie dawalam rady
ja tez sie zamartwiam czasami ale szybko staram sie odpedzic czarne mysli i zajac glowe czyms innym ... albo dzwonie do kogos i zaraz stawiaja mnie na nogi ;p
moja sennosc chyba nigdy nie minie i tak jak wy jestem leniem do potęgi
ostatnio kolezanka ciężarówka wyciagnela mnie na warsztaty "Bezpieczny Maluch" i bylo dosyć interesująco. Nasłuchałam się różnych rzeczy o karmieniu o wózkach o pierwszej pomocy dla noworodków tak więc trochę pożytecznej wiedzy wyniosłam ze spotkania
już mały brzuszek u mnie widać ale niewiem czy sobie wkręcam czy on naprawde istnieje ;p
buziaki :*
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tysiiiak to masz z brzuszkiem tak jak ja - czasem mi się wydaje że jest, a czasami że go jeszcze nie widać a senność mnie też przeraża - właśnie wstała po 2-godzinnej drzemce...
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakie było nasze zaskoczenie, kiedy na wizycie gin poinformował nas, że w brzusiu zadomowiły się dwa bejbusie
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy Wam też jest ciągle niedobrze? Co prawda nie wymiotuję, ale daje mi się ostro we znaki. A najgorsze to jest to, że pomaga mi tylko jak zjem coś- wówczas nieco przechodzi, ale to się odbija na wyglądzie- przytyłam już 2 kg i boję się, że będę wyglądać jak wieloryb! Podobno się zaokrągliłam nie tylko na brzuszku...
dziewczyny jak sobie radzicie z tą przypadłością? macie jakiś sekretny sposób?
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja tez oglaszam ze przestaje sie takze nakrecac i martwic chociaz przyznam sie ze od poczatku ciazy zrobilam juz wielki postep oh na poczatku to panika jak nie wiem
tysiak i dobrze ze dalas l4 bo jak nie dawalas rady to nie warto sie przemeczac.