- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Nie znam się tak dokładnie jaki to numer zęba...ale miałam wyrywany trzeci od końca u góry
Znieczulenie minęło...chwilę pobolało ale jest okej teraz
Nie ma co czekać jeśli ząb jest do usunięcia. Bo niebezpieczne jest jak wda się porządne zapalenie. Tylko w twoim przypadku jest lepiej bo już miałaś ten ząb leczony, więc nie jest źle. Ja na szczęście pozbyłam się swojego zęba i jeden problem mniej.
Kakasza jak na Białorusinkę, to piszesz w 100% poprawnie po Polsku. Musisz już w Polsce sporo lat być Chciałabym tak po niemiecku jak ty po polsku
Kakaszka, dziewczynka też jest super Ja właśnie chciałabym dziewczynkę jako pierwszą, bo z dziewczynkami jest łatwiej choćby pod tym względem , że nie trzeba im po kąpieli ściągać skórki jak u chłopców...a to czasem bywa kłopotliwe
Agusia ja w marcu kończę 29 latek
Zgadzam się z Agusią w 100% jeśli chodzi o nasze nastroje...ja tylko mam tak że może nie mam doła i nie płaczę...ale często wściekam sie o byle G.. Z moim A. na początku związku było tak średnio, ja go kochałam, on mnie tak średnio (ale to dlatego że to facet po przejściach...ma dwójke swoich dzieci) ... jesteśmy ze soba dwa lata i dopiero od maja zeszłego roku tak więcej na wzajem do siebie czujemy...a gdy dowiedzieliśmy się ze zostaniemy rodzicami to tak jakby nasza miłość dojrzała jeszcze bardziej, jest super...kochamy się na prawdę mocno...jest opiekuńczy i w ogóle.
Także dziewczyny głowy do góry a będzie si
Odświeżam listę mamusiek czerwcowych
01.06.2013 WiśniaJ
01.06.2013 rysa
13.06.2013 Hania84 - płeć jeszcze nie znana ( córka - Lenka, syn - Bartosz)
14.06.2013 Agusia83 - płeć jeszcze nie znana ( gdy bedzie córka to Karolinka,a na chlopca imienia brak)
14.06.2013 aleksia88 - Albert
14.06.2013 kejti22 - chłopczyk
14.06.2013 sunflower - synuś (na razie bezimienny)
16.06.2013 Natali - płeć jeszcze nie znana
22.06.2012 Małgoska - corka Nina
26.06.2013 kakaszka - córka
29.06.2013 cordis (płeć jeszcze nie znana)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
zreszta instynkt macierzynski sam przyjdzie
masz racje, co do stomatologa...ja tez bedac w ciazy z Emi leczylam jednego zeba...teraz tez bylam u dentysty...ale musielismy skonczyc na czyms w zebie...bo znieczulenie na mnie nie dzialalo i bolalo, ze hoho...
To za niedlugo bedziesz miala urodzinki
Ja w lipcu skoncze 30 lat...i smieje sie, ze zalapie sie na 29 rodzac 2 dziecko
Haniu, jesli masz 8-mke, to mialas wyrywana 6...a jesli 7 zebow to 5
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
Fotkę z kiecią oczywiście dodam jak będzie "po wszystkiemu".
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
super, że Nas już tak dużo.A ja jakoś przez długi okres awers do komputera miałam i rzadko tu zaglądałam.
My dziś byliśmy na wizycie - dzidziuś zdrowy, morfologia rewelacyjna, test obciążenia glukozą po 75 g pozytywny. Jedynie troszkę bakterii w moczu i profilaktycznie muszę brać Urosept, żeby nic poważnego z układem moczowym się nie wydarzyło
Do końca stycznia popracuje jeszcze a potem urlop i l4 - będzie czas na skompletowanie wyprawki i przygotowania do remontu naszego nowego M
A w czwartek jedziemy na USG połówkowe, do klinki specjalistycznej w Katowicach - z polecenia naszego Pana doktora i za darmo w ramach programu profilaktycznego
Co do mężczyzn to ... mój mężulek jakoś staje na wysokości zadania i póki co to mam wrażenie, że jest dużo lepiej niż przed ślubem film i zdjęcia zdarza mi się oglądać nawet w pracy przez to że na stronie internetowej są umieszczone
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do ślubu to ja niestety kościelnego nie mogę bo muszę najpierw załatwić unieważnienie, a to trochę trwa... Więc chciałabym cywilny, na spokojnie w bliskim gronie, tylko cos mi się facet do ołtarza nie spieszy chyba a szczerze napiszę, że też u nas to formalnie dość istotne, bo rozwód dostałam dopiero 20 grudnia, więc w świetle prawa dziecko będzie byłego, choć go nie widziałam dwa lata, chyba, że weźmiemy ślub... No i z resztą chciałabym rodzić jako żona
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Do Hani. W Polsce mieszkam 6 lat i studiowałam filologię polską, więc z językiem nie mam i w sumie nigdy nie miałam problemu. W dzieciństwie oglądałam bajki po polsku tak się nauczyłam czytać i pisać
A to, że będę miała dziewczynkę to nie ma znaczenia, byleby zdrowa. Tylko napewno będę miała problem z imieniem :)Ale na to jeszcze mam czas.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wisnia...to mlodo wyszlas za maz...super, ze teraz jestes szczesliwa...a Przemek na pewno nie widzi nikogo poza Toba
My poznalismy sie, gdy mialam 23 lata...poralismy sie 4,5 roku pozniej...i w tym roku stuknie nam 3 rocznica
- sunflower
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kakaszka ja ci troszę zazdroszczę dziewuszki, choć cieszę sie na mojego drugiego synusia.
A co do facetów to zgadzam się z Agusią, po urodzeniu dziecka coś się zmienia, i też już jakos nasze kłotnie mi zobojętniały.
Ja z moim m już długo jesteśmy razem. Przed 18 jakoś się zaczeło,a po ślubie jesteśmy ponad 3 lata. A ja w maju skonczę 29 lat.
Po tylu latach wiem jedno, jest poprostu różnie, raz cudnie, a raz beznadziejnie tak, że człowiek ma ochotę uciekać. Pewne rzeczy trzeba przetrwać. A jak już jest dziecko to wiadomo, że rozstać się jest trudno więc trzeba mieć cierpliwość.
Ale fajnie dziewczyny, że takie rzeczy jak ślub, zaręczyny przed wami...To są fajne przezycia.
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W nocy obudziłam się jak to zwykle, żeby zaliczyć łazienkę ledwo otworzyłam oczy i przyłapałam małego jak o 2:30 mnie szturchał znalazł sobie godzinę do zabawy.
Czy któraś może sprecyzować jak bolą te pachwiny?
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzidzia harcuje,Emi papa mleczko i oglada baje,a ja dzięki temu mogę chwile polezec.
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa