- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Patrzyłam na pogodę i ponoć pochmurnie ma być aż do 10 maja u nas. Ciekawe czy się sprawdzi. Ale na pewno do czwartku przyszłego tygodnia mamy mieć deszczowo. Więc majówka pod deszczem u mnie
Coś mówią u mnie w tv o szkodliwości tuszy do rzęs...że zawierają nitrozaminę czy coś takiego...hmmm...na szczęście ja tego nie używam bo mi zaraz oczy łzawią.
Ech w dzisiejszych czasach na dobrą sprawę to każda rzecz ma coś szkodliwego w sobie...co się porobiło...a później te wszystkie raki itp.
...aha ... teraz patrzę na program i faktycznie tusze do rzęs zawierają nitrozaminę - substancję rakotwórczą.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja skonczylam na dzisiaj prace...w koncu zrobiłam porzadek w pokoju malego,nie czekam juZ na komode,mam tam tez szafe wnekowa w ktorej przechowywalam nasze rzeczy,ale przeniosłam je do sypialni(jakos sie zmiescily) a tam wloszylam rzeczy synka,zawiesiłam zasłonki i wszystko juzladnie wyglada...jeszcze tylko brakuje dywanu i kanape z salonu tam przeniesiemy bo jest sporo miejsca i finito
Zmeczyłam sie troche,teraz jeszcze pomylam podłogi zeby na jutro miec spokoj.
Kakaszka co Ty chcesz od tego wozka??Bardzo ładny...kolor niebieski pasuje tez do dziewczynki
Ja jakbym miałą córcie to nie kupowałabym wszystkiego rozowego,za bardzo przesłodzone,a pozniej dla chłopca do nie bardzo
Witam takze nowa mamuske
Ikunia swietnie wygladasz...taka młodziutka jestes
U mnie tez teraz zaczeło padac
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Kolacyjka kanapki z serem i szczypiorkiem
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Haniu to nie macie w niemcowni sklepow z pl produktami ?
Aleksia ja sałatke bede przesadzac w środę
Strasznie mocno juz mnie mała bije, nie moge sobie znalesc odpowiedniej pozycji bo wciaz mi wystawia te swoje zminiaturyzowane kosteczki...
Od jutra do środy zapowiadają deszcz :/ ale może szybciej mi kwiateczki zakwitna na dzialce
Marta ładniutka ta bryczka. A kolorek tez taki jak na obrazku ? Uwielbiam szary
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wózek super Marta. Czekam co takiego fajnego Ci się dziś przytrafiło
Ikunia mamy jakiś gdzieś z polską żywnością...ale dokładnie nie wiem gdzie...dowiedziałam się tylko tyle że jakieś 10km ode mnie ... ale ponoć drogo mają.
Ikunia bardzo dobrze Cię rozumiem...też kiedyś tak się czułam, na prawdę...wypluta, wypruta i zmęczona wszystkim...ale pamiętaj że po deszczu zawsze wychodzi słońce i tego bądź pewna
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta wozek bardzo ładny
Ja ide dopiero na kolacje a pozniej jeszcze kapiel i jakis film obejrze
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uciekamy spac, bo słoneczko troszke wyciągnęło z nas życie a raczej ze mnie bo Zofija dalej skacze jak szalona.
Do juterka
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Ikunia wygladasz mlodziej, takze tak trzymaj i niech wszystko zyciowe trudnosci cie nie zlamia i mi sie wydawalo czy musisz lezec nozkami w gore? ( o jakiej salacie ty mowisz )
ja podnioslam pusta gondole swojego wozka i sie zalamalam. jak tam jeszcze bedzie posciel, dziecko to nie dam rade tego wtargac na 4 pietro. jestem przerazona, ale narazie nie chce o tym myslec, pozniej sie cos wykombinuje.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...i za jakie 20 lat...Ikunia...u mnie zaświeciło pierwsze słońce w wieku 27 lat a za chwilę drugie słońce zaświeci u mnie w wieku 29 ...u Ciebie pierwsze może jeszcze wcześniej więc głowa do góry
Kakaszka -lody i do wyrka odpocząć Dasz radę z tą gondolą...po porodzie to takiej werwy dostaniesz że może i cały wózek na 4 piętro wtargasz ... swoją drogą lody to chyba nie twoja kolacja co ?
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Marta wozeczek bardzo ladny tez lubie szarosci a gondolka wyglada bardzo zgrabnie.
Kakaszka twoj tez jest ladny a kolorkami sie nie przejmoj zapewniam cie ze ta firma wozkow jest bardzo dobra ja dla pierwszego synka mialam wlasnie wozek tej marki i wyobraz sobie ze byl we fiolecie " dla synka" i nie bylo tak tragicznie ale jak to mowia darowanemu koniu w zeby sie nie zaglada czy jakos tak to sie mowi. i dodam ze masz fajna kuzynke, wstawiaj fotki co ci tam ciekawego podrzucila.
Moja przyjaciolka wczoraj urodzila miala termin na polowe maja ale wszystko jest wporzadku jutro wychodzi, malutka na trzy tyg przed terminem urodzila sie z waga 3100.
witam nowa mamusie
Moj brzdac chyba zmienil pozycje bo czuje go bardzo z prawej wczesniej pupcie wypinal z lewej i byl glowka w dol mam nadzieje ze wciaz jest w poniedzialek wizyta u gin takze wszystko bedzie wiadomo.Ja tez dostalam skierowanie na pobranie wymazu z odbytu i pochwy, przy okazji sprawdza jak dzieciatko jest wysoko ale mam to dopiero na 22 maja.
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasi chyba wreszcie udało się pospać
Natali gratulacje dla przyjaciółki. A malutka rzeczywiście nie taka malutka jak na wcześniaka. Może źle wyliczyli termin.
No ale najwazniejsze ze juz ma kruszynke przy sobie
Ja tak sobie liczę to do dnia zero pozostało mi jeszcze 38 dni
Wszystko staje sie coraz bardziej realne.
Milego dzionka kochane.
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Tak wózeczek jest szary ale w środku Bartuś będzie miał kolorowo
Dziś jedziemy z mężem tylko obejrzeć meble w jednym sklepie i będziemy wypoczywać