- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A buty to balerinki kupiłam-chciałam jeszcze jedne bo za druga pare placisz 50%(taka fajna wyprzedarz byla)ale juz na to czasu nie bylo zeby wybrac jeszcze jedne
Dostałam duzo badan do zrobienia-oprocz moczu i krwi,jeszcze wymaz,ktory dzisiaj mi tez lekarz w gabinecie robil i jeszcze jakies o ktorych nie mam pojecia.
No i moj syn prawdopodobnie urodzi sie wczesniej(oby) o lekarz powiedzial ze powinien 4 kilo wazyc
Ja tez czekam na to zdjecie wozka Marty-moze sie doczekamy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
violcia - no to jak dostałaś rozpiskę na początku i jeszcze na dodatek Wam zwracają to jaki problem u twojego? ech kto zrozumie facetów...masz rację
Lubię baleriny Bardzo wygodne buty
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam dzisiaj ładny plaka do pokoju małego z Kbusiem Puchatkiem,wlasnie go przykleiłam i jutro bede montowała tam karnisze i wieszała zasłonki-oczywiście z pomoca mojego B.
A co do tego badania wymazu(badania na obecnosc paciorkowców) to robiłyscie to juz??w PL to chyba nie jest obowiazkowe
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do butów to ja też ostatnio musiałam kupić 2 pary i to tak o 1,5-2 nr większa niż zwykle nosze Hania ja tez lubię balerinki ale nie teraz...moje nogi strasznie je rozpychają na boki
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi nie puchną na szczescie stopy,ale chyba urosły ,nie wiem czy to mozliew,ale z tego to wynika
Na motorze Twoj maz jezdzi?mam nadzieje ze nie na jakims scigaczu bo to nie bezbieczne...moj tez swojego czasu chcial kupic motor ale przeszlo mu to
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja teraz chodzę w klapkach
Mój A. też miał swego czasu motor - ścigacz...ale miał wypadek (jak jeszcze się nie znaliśmy) i przestał jeździć...niedawno go sprzedał...ale nadal mu się te motory podobają.
Ja nawet nie wiem czy będę miała na te paciorkowce badanie .... chyba że to inaczej się nazywa GBS czy jakoś tak.
Posiedzieliśmy sobie z moim przed domkiem i zauważyliśmy, że nasza sąsiadka z dołu też jest w ciąży Już ma sporawy brzuszek...myślę, że około 2 miesiące po mnie będzie rodzić ale te bąki tu latają i żądlą te dziewczyny
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Aż mi się łezka zakręciła, takie to się już wszystko realne robi coraz bardziej
Mi nóżka ani nie urosła ani nie puchnie.
Co do butków ja też śmigam w balerinach, ale uwielbiam też mokasynki, bardzo wygodne butki
Jej Kasiu to Ty tatuśkowi przetłumacz do rozumu dziecko się rodzi to ktoś musi na nie zarabiać a inwalida Ci raczej do szczęścia nie potrzebny
Haniu więcej uwagi, prosze mi się nie obrysowywać o nic
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja uwielbiam baleriny,mam chyba z 8 par i w maju zamierzam kupić nowe
Tak to jest z tymi facetami,mój właśnie przywiózł łóżeczko i od razu(nawet butów nie ściągał)poszedł z kolegą na piwo.Ale jak pisze Hania z nimi źle,bez nich też nie dobrze :/
Wogóle to dzisiaj od rana bardzo boli mnie brzuch,nawet ruchy małego są dla mnie bolesne i do tego mam biegunke,wydaje mi się że zjadłam coś nieodpowiedniego albo to wina maślanki,wypilam wczraj wieczorem caly karton...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rysa możliwe, że od tego. Moja mama mi opowiadała, że jak była ze mną w ciąży to struła się kiszonymi ogórkami bo też na raz zjadła cały słoik.
Rysa a ten wymaz masz sama sobie w domu zrobić czy jak? bo nie rozumiem...
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
lozeczko ( ktorego sie nie spodziewalam ), wozek, fotelik, bujaczek, waga ( zeby sprawdzac czy dziecko cos zjadlo z piersi), czujnik oddechu, krzeseko do karmienia ( jak juz bedzie wieksze ), juz o szmatach nie wspominam. narazie siedze i na wszystko patrze z przerazeniem a wizyta sie udala, bylo milo, sympatycznie teraz bede musiala to jakos ogarnac.
rysa ty masz tego samego faceta co ja? bo on zamiast sie zajacv wlasnie lozeczkiem czy wozkiem poszedl na piwo z kolega?
mi o zadnych wymazach gin nic nie mowila, moze na nasteonej wizycie. mam oddac tylko krew i mocz, bo juz 2 miesiace nie robilam badan zadnych.
narazie ton wyglada tak, jak bede sie rozgrzebywac bede dowac normalne zdjecia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Dwa dni temu walnelam farbę więc czuje sie juz ladna,tylko troche gruba
Oprócz tego bylam na ciuchach i zakupilam story do sypialni w kolorze kosci słoniowej i trzy tuniki...uwierzcie mi,ale nie wiem kiedy ostatnio tak zaszalalam dla siebie.
Dziewczynki,oszczędzajcie sie. Dziś mam skurcze z bólem okresowym.
Ja nadal ubieram swoje buciki...ciekawe do kiedy.
Składanie lozeczka,to magiczną chwila.
Myślę,ze usg nie szkodzi,ale nfz bidusia...
A gbs to właśnie ten paciorkowiec,myślę,ze jest obowiazkowy,bo niewykryty jest b.groźny dla malenstwa.
Kakaszka,widzisz,jakie cuda dostalas:) fajnie,ze wizyta sie udala. Pokaż mam ciuszki.
Wasi faceci poszli na piwo a moj zasnal na fotelu.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczę na prawdę tyle ci poprzywoziła, że sama jestem w szoku wow !!! Fajną masz tą kuzynkę Praktycznie przywiozła Ci wszystko co potrzebne. Tylko kosmetyków ci brakuje i chyba pieluch, ewentualnie jakiś kocyk czy rożek no i może pościel do łóżeczka Niesamowita jest
Czyli GBS jest obowiązkowe wszędzie, bo w PL też...naczytałam się o tym na lutówkach i majówkach ja też będę miała robione to badanie.
Agusia...a zapomniałam napisać ...że dziś mi się śniło że 4 dziewczyny urodziły od nas już pod koniec maja !!!! A ty Agusia 30 maja urodziłaś !!! Więc uważaj Tylko miałam taki polatany ten sen że zapamiętałam tylko Ciebie Agusia
A mój A. wcina właśnie loda
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bo ja dzisiaj dostałam skierowanie na to badanie-mam zrobic 10 maja i obawiam sie ze w laboratorium mi to beda robic,troche to dla mnie krepujace...jakis obcy facet czy babka bedzie mnie ogladac,ale juz trudno
Gratuluje Kakaszka...duzo tego masz,fajnie miec taka kuzynke
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5