- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez dzis lepiej spałm,ale o 3.00 złapał mnie skurcz w łydce,pozniej bardzo bolała ,poza tym czułam w podbrzuszu dziwny bol-ukłócie,jakby mi ktos szpile wbijal,troche sie przestraszyłam ,ale po jakims czasie przeszlo i zasnełam
Kasiu nie panikuj,napewno wszystko bedzie dobrze ,zreszta ze mnie tez panukara,ale poki co jestem pozytywnie nastawiona
Wczoraj moja kolezanka urodziła slicznego synka,az sie rozczuliłam,jest taki malenki i kochany
Miłego i ciepłego dnia zycze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Mój synuś wczoraj swoją pupkę przeprowadził z lewej strony brzucha na prawą
Zazdroszczę Wam tych poranków z mężami Mój jest teraz w pracy... a ostatnio nawet jak nie jest w pracy to jest coś pilnego do zrobienia... a w ogóle u nas jakiś ciężki okres od kilku dni.. niby nic się nie stało, a jakoś tak się oddalamy. Mnie się już nie chce pierwszych kroków robić... Ja siedzę jak ta ciumcia w domu i mam wrażenie, że mi czas przez palce ucieka...
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
Chcę sprzedać wózeczek po mojej córeczce, bo z racji wyjazdu za granicę nie będzie mi on potrzebny, jeżeli jakaś mama byłaby zainteresowana,proszę pisać na priv ogłoszenie na tablica.pl (mogę wystawić również na allegro)
a tu link tablica.pl/oferta/pilnie-sprzedam-wozek-3w1-ID2JNej.html Goraco polecam bo jest mi go szkoda, bo na prawdę fajny wózeczek.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Wczoraj poszliśmy spać o 24:00. Doradzałam kuzynce na gg, robiłam za doradcę i terapeutę. Bidulka miała problem.
Ale myślę, ze już wszystko okej.
Hmmm ten wózek nie drogi, Ikunia zobacz..i jeszcze do negocjacji.
U nas chłodno i pochmurno.
violcia a na skurcze ja piję 2-3 razy dziennie rozpuszczalne wapno i nie mam skurczy plus możesz brać magnez. Ale ja swego czasu też miałam nocne skurcze i to mocne mimo że brałam magnez...i wyczytałam gdzieś , że wapno też pomaga i jak ręką odjął
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj mała późnym wieczorem tak się wierciła i kopała, jakby chciała się okręcić...aż się bałam czy czasem coś z pępowiną nie kombinuje. Głaskałam brzuch i mówiłam do niej by się uspokoiła. Boję się teraz o nią. Ma już mało miejsca i o nieszczęście łatwo. Ale dziś rano się też ruszała więc chyba okej
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aha i któraś z dziewczyn pisała, ze coś ją kłuje w podbrzuszu? Ja też mam coś takiego od dłuższego czasu. Ale to zazwyczaj jak się przekręcam z boku na bok w nocy i jak dłużej siedzę, a później wstaje. Ale myślę, ze to nic groźnego. To zasługa dziecka
To tez ja...pierwszy raz miałam takie ukłucia i to dosc mocne ale tez tak mysle ze to zasługa dzidzi.
I na te skurcze musze cos zakupic bo ostatnio coraz czesciej mnie lapia i to w nocy zazwyczaj ,a do tej pory nic nie brałam
Wozeczek faktycznie fajny
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
musze sie pochwalic swoim chlopakiem, domalowal pokoik, wysprzatal, zostaly drobne poprawki ( bo juz przy zarowce zle bylo widac ). pokoj nie porownac z tym co bylo wczesniej, sciany rowniutkie, sufit tez. teraz chcemy zeby wlascicielka zobaczyla rezultat i zfinansowala te drobiazgi co zastaly ( co mojemu chlopakowi przeszkadzaja ), listwy do wymiany, gniazdka, zyrandol, karnisz i takie tam. ciekawa jestem jak ona na to zareaguje.
moze sie jutro zlozy lozeczko ( dzis mu odpuszcze, bo pierwsza nocna zmiana dzis przed nim. i znowu 4 noce bede spac sama )
a narazie trzeba isc do sklepu, bo cora glodna, a jakos pustki w lodowce
milej niedzieli
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Wózek fajny dla dziewczynki i w atrakcyjnej cenie, faktycznie Ikunia mogła by spojżeć.
Ja też poszłam wczoraj spać po 1.00 i myślałam że długo pospie ale gdzie tam.Co chwile się budziłam bo jakos mi nie wygodnie było w każdej pozycji, raz gorąco raz zimno no i pobudka o 7.
Wczoraj taka ładna pogoda u nas a dziś też pochmurno jak u Hani
Kakaszka u Ciebie faktycznie same zmiany na lepsze.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
i zeby tak zostalo, jak jest teraz
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Kakaszka i jak wam sie podobała walka? Ta w telewizji oczywiście My byliśmy zawiedzeni walką wieczoru... Ale postawiliśmy na 4 walki i nam wpadło 5 dyszek do kieszeni Co do pokoiku to super cieszę się, że prace już prawie na mecie U nas też juz lada moment będzie łóżeczko wczoraj pierwszy raz zaświeciło się światło w pokoiku bo Przemek zrobił prąd i już jest wszystko gotowe poza łóżeczkiem, nie mogę się doczekać Ty też dawaj jakieś zdjęcia
Co do wózka to rzeczywiście fajny i niedrogi ja na 3w1 jednak mocno bym się zastanowiła nad tymi plastikowymi kółkami, ja specjalnie szukałam dużych i pompowanych. Ale kolorki fajne Tylko pewnie często trzeba go prać...
U nas dziś słoneczko świeci ale chłodno chyba z 14 czy 15 stopni. Mąż poszedł się pluskać w wannie i jak wyjdzie to jedziemy do szpitala w końcu Może uda się podjąć jakąś decyzję
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiśnia a jakaś decyzja ma zapaść dziś w szpitalu odnośnie ciąży że tak zapytam?
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Decyzja ma paść odnośnie wyboru szpitala, w którym chcę rodzić, bo nie mogę się zdecydować... Jednak jak sie ma duży wybór to też niedobrze... :/
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Pogoda fatalna, mnie wciąż pieką ramiona, dekolt, ręce więc ciężko leżeć a do tego też mam to co mówicie..takie kłucie jak leże na boku ale rzeczywiście myślę, że to dzidzia się układa jakoś takoś...
Powiem Wam, że coraz ciężej mi się wstaje-oczywiście chodzi o ciężar...co się nagimnastykuje... Wiśnia pochwal się się jak sobie radzisz
Mnie dziś boli całe podbrzusze i pachwiny jakbym wczoraj konno jeździła normalnie ;/ ciężko choroba no ale już niebawem
Kurza stopa z żelazka mi cieknie woda więc chyba nie uniknę poszukiwania nowego ... Normalnie bym nie kupowała bo prasuje tyle co koszule mężowi na święta ale przy maluszku będę zmuszona.. Macie jakieś SUPER typy godne polecenia??
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9