- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Moze ma gorszy dzien i dlatego tak ci reaguje albo te upaly, moze sprobuj ja rozebrac do naga i niech se tak pofika troszke.
A ja zjadlam pol ananasa i maly mi fika koziolki w brzuchu.
A tak wogole gdzie Abra i Agusia? Dziewczyny nie rodzic bezemnie
Na opakowaniu mm powinny byc podane dawki jakie dziecko powinno wypijac choc moj.Eryk na poczatku nie wypijal takiej dawki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do kupek moj Oskar robi bardzo czesto-nie licze,ale z 10 dziennie napewno,rzadziej robi siku,natomiast w dzien je teraz co godzine-dwie,ale to pewnie przez te upaly,chce mu sie pic i polozna kazala dawac cyca czesciej jak maly sie domaga i tak roznie ssie od 15-30 minut.
połozna nie kazała sciagac pokarmu laktatorem bo pozniej jest wieksza produkcja mleka,mówila ze moglabym wykarmic dwoje dzieci wiec chyba zrezygnuje ze sciagania bo faktycznie duzo mam pokarmu,no chyba ze bede musiala,raz na jakis czaas moze nie zaszkodzi
Aleksia ja daje mojemu synkowi wit K i D(k raz w tygodniu a d codziennie),w szpitalu polozne juz mu to podawaly wiec chyba tak trzeba
Sliczne te Wasze dzieciaczki,wszystkie bez wyjatku
Mój synus teraz grzecznie lezy w lozeczku,az dziwne,jest spokojny..
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Tak na mm pisze ile powinna zjadać. Pisze że 2-8 tydzień 90ml. Moja je 70-80ml...ale przybiera ładnie więc się nie martwię
Obyś miała rację z tym , że dziewczynki są mniej narażone na kolki.
Oj zjadłabym ananaska takiego z lodówki też
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Dzieci, które są karmione mm robią mniej kup a te karmione mlekiem mamy, prawie za kazdym razem
Ja wit. D+K juz dawno mam kupioną.
Emi sie właśnie kąpie...mleczko ugotowane...jak zaśnie mam zamiar pójść do sklepu i kupić lody i bitą śmietanę
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Tez bym takie lody zjadla tylko dodalabym jeszcze truskawki.
Wkoncu doprowadzilam luzeczko mojzeszowe do stanu uzytecznosci dla chlopca wprawdzie troszke widac rozu ale.jest lepiej niz myslalam ze bedzie takze junior2 moze juz wylazic
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Zebyscie widzialy mine lekarza jak mnie zobaczyl
Powiedzialam ze tez wiem ze juz nie powinnismy sie widziec.
zrobil badanie i stwierdzil ze nic sie nie dzieje. zero skrocenia sie szyjki, zero rozwarcia, zero skurczy- matko jak chce urodzic juz dzis.
W sobote wieczorem alb o w niedziele mam sciemniac bole brzucha i jechac na IP zeby zrobili mi KTG i jka mnie nie zostawia na oddziale to w srode do gina i da skierown=anie aby w czwratek za tydzien wywolywac...
Kurcze nie wsmak mi to, bo maz powraca do domku i chcialam nacieszyc sie jego obecnoscia w domku i naszac cora a tu sie okaze ze bede w szpitalu i nie daj boze po cesarce!!!
Ide teraz ze szwagireka przejsc sie na dosc intensywny spacer i troche pochodzic po schodach przy szkole bo jest ich tam dosc sporo.
Zapytalam sie gin czy moge auto umyc bo mi ptaszki nasrakaly na niego i pelno kurzu na nim sie uchodowalo- usmiechnal sie powiedzial ze moge tez jego umyc jak chce ale watpi by to pomoglo.
No wiec uciekam chodzic
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Moj zdolny synek powyciagl mi polowe klawiszy z klawitury i teraz mam spory problem z pisaniem.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Hania klimatyzacja chodzi tylko w sypialni a ja z małym z salonie także tylko mama korzysta jak syn śpi małego to bym do klimatyzacji nie dała o nie nie.
do chirurga z Alanem jakiś czas temu pisałam że mały ma krwiaki na główce przez poród. ..
Co do witamin my od dziś zaczęliśmy k +d.
No dobra to czekam aż któraś urodzi...,
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
wlasnie zerknelam na tabelke i teraz sie nie dziwie czemu dziewczyny agusia, abra i natali sie nie cierpliwia. juz troszke czekacie takze trzymam kciuki za was dziewczyny.
dzieciaczki moga teraz marudzic, bo za goraco jest. jak wlasnie radzicie sobie dziewczyny z upalami z dzieckiem. domyslam sie, ze przeciagu nie moze byc, czyli max jedno okno otwarte, a czym oddychac? troche mnie to martwi, bo mieszkamy na samej gorze budynku i juz sie tak nagrzal, ze czuje sie jak na patelni, ciekawa jestem jak corka to przyjmie.
zauwazylam ze u mnie dni mijaja bez sensu. nic juz nie moge zrobic ambitnego, i za bardzo mi sie nie chce nic robic. az smutno jakos. trzeba sie jutro do bibilioteki wybrac ksiazek nabrac i poczytac, bo od tv to juz rzygam.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natali - ślicznie sobie poradziłaś z łóżeczkiem...bardzo mi się podoba ten kolorek zresztą ten różowy też ładny no ale wiadomo dla małego mężczyzny nie wypada
Kakaszka- ja sobie nie radzę z upałami...Lena tym bardziej. Dziś dała mi wycisk. Spała tylko 3,5h a tak wciąż jej coś nie pasowało...na końcu dnia nawet nie pasowało już jej lulanie...a ja byłam na skraju załamania nerwowego Moim zdaniem lepiej chodzić w ciąży w upały niż mieć już w upały dziecko...bo my dorośli jakoś sobie z tym poradzimy a dziecku na prawdę trudno.
Na szczęście dziś ostatnia noc gorąca a od jutra w nocy 13 stopni...ale w piątek jeszcze 25 stopni ma być i w sobotę i w niedziele też. Dopiero w poniedziałek ma być 16 stopni więc czekam na to z utęsknieniem.
Gochens - to musiałam przeoczyć tego chirurga. Mam nadzieję ze to nie bedzie jakiś poważny zabieg. Trzymam kciuki.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Właśnie D. znalazł stronę na temat rocznego urlopu macierzyńskiego, bo przecież u mnie w pracy do tej pory nie orientują się co i jak...i już jestem lekko spokojna.
Natali, świetna kołyska Bardzo ładnie wygląda i pasuje dla małego królewicza
Zjadłam lody śmietankowo-jagodowe, do tego pozarłam bób a na jutro mam czeresnie
Kakaszka, Ty tez już bliżej niż dalej...wszystkie idziemy jak burza chociaż mnie się wydaje, że maluszki się urodzą tylko mój zahibernuje się w moim brzuszku
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj bób też bym pożarła bo uwielbiam
a o lodach jagodowych nie wspomnę Agusia to zawsze na noc musi smaka narobić
lecę spać bo wykończona jestem.
Do jutra.