- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mamy, dawać tu zdjęcia Waszych pociech....musimy się zmobilizować i zapatrzeć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja piórkuję...jaki upał...gotowanie obiadów powinno być zabronione w taki skwar. Normalnie leci ze mnie...a w kuchni to sauna jest
No to łapcie śpiącą Lenkę z dziś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Aleksiaaa cóż za nowina !!! Gratuluję sliczny szkrab !
Haniu lenka super przybiera ciekawe jak mój mały bo on takje jakby chciala nie mógł...
Była dziś polozna w piątek mamy iść na wizytę do pani doktor, chce jak najszybciej dostać to skierowanie do chirurga... przy okazji Pani doktorka obejrzy małego także jej wizyta będzie z głowy.
Co do szczepień ją podobnie jzk Kakaszka wale w stare sprawdzone szczepienia
Agusia no ciekawd co Ci powiedzą , może Cie zaskocza i okaże się że rozwarcie jest i rodzimy )))
Boziu taka ładna pogoda a ją muss w domu siedzę, pojechalabym do teściów wystawić co nieco na słońce ale z Alanem nie wiem jak bo w samochodzie w nosidle siedzi a ją nie mam siły żeby go później z tym nosidlem nieść a samego tak na rękach trochę się boję i w dodatku na podwórku jest labrador który uwielbia pieszczoty i podskoki do dawania buziaka więc trochę mam opory.... muszę coś pomyśleć bo to siedzenie w domu jest męczące.. okna pozamykane klima włączona i się chlodzimy.
Coś oko mi się zamyka więc może skocze na mała drzemkę, dolacze do synuska ♥
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Agusia o ktorej masz ktg bo ja o 9:30 mam nadzieje ze i mi cos wykaze. A Abra kiedy ma sie do lekarza zglosic?
U mnie dzis tez skwar ze nie idzie wytrzymac.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie bez zmian, Filip nadal nie daje żyć, nawet wysikać się nie mogę bo jest taki absorbujący...
Dzisiaj Radek wziął wolne w pracy i pochodziliśmy po wszystkich Urzędach.W MOPsie wymagają tyle dok jakby co najmniej nam dawali 100tyś a nie 1000
W dodatku upał jak nie wiem co
Byliśmi też u lekarza i z Filipkiem wszystko ok, przybrał 500g
Aleksiaa gratuluje dzieciaczka
A szczepienia też planujemy tylko te standardowe
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens - uważaj na klimę jak jest małe dziecię w domu...klima potrafi wiele złego narobić.
..a do tego chirurga to z Alankiem?
Rysa...nadal tylko chce byc przy cycu i przy mamie?
Mamy ile Wasze dzieciaczki jedzą w upały ? Moja Lenka w nocy pochłania normalnie bo po 70-80ml ale w dzień to po 50ml je. A herbatki to nadal nie chce. Chyba będę musiała trochę cukrem ją dosłodzić niestety.
A powiedzcie mi też czy Wasze maludy tak postękują, charczą itp? Gdzieś wyczytałam, że to normalne bo nie mają jeszcze w pełni unormowanego układu oddechowego i takie charczenie jest normalne. Ciekawe tylko jak długo to potrwa.
A jak wygląda u was z kupkami? Moja jest teraz na mm i robi 1 do 2 razy dziennie tylko...ale położna mi powiedziała, ze to prawidłowe.
A wiecie może czy po mm mogą wystąpić kolki? Mnie się wydaje że nie...ale wolę zapytać. Chyba prędzej zatwardzenia...ale to też nie powinno być upierdliwe co nie? Pytam z ciekawości.
...hmmm trochę pytań mi się nazbierało...miałam jeszcze jedno ale mi wyleciało z głowy...
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dostałam w szpitalu KiD- Vitum i pisze, że od 8 doby życia i niemowląt do ukończenia 3-go miesiąca?
Jak tam u Was z tym?
P.S. dzisiaj pierwsza kąpiel w domu ciekawe co to będzie. Przy zmienianiu pieluchy tak się wyrywa i krzyczy i nie ma znaczenia czy zimne chusteczki czy zamaczane w ciepłej wodzie
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Paweł tez nie przepada za zmiana pieluch a i kąpiele nie należą dla niego do najmilszych czynności apropo zaraz bedziemy się łapać zobaczymy czy dziś bedzie w miarę.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja mała robi kupy jeden do dwa razy dziennie tak jak już wcześniej pisałam ( i położna mówiła że po mm to normalne) Dziś zrobiła o 4 rano i teraz o 17-ej. Na szczęście nie muszę jej pomagać robić kup. Zrobi sama i wiem kiedy bo wtedy robi się czerwona i wyrzuca nogi do przodu ale nie płacze przy tym. Oby kolki nas ominęły bo boję się ich jak nie wiem co.
Oj dziś mamy problem ze spaniem. Lena zasnęła o 12 i spała do 14.30 a teraz co godzinę się budziła a od 17-ej nie śpi w ogóle i wciąż coś jej nie pasuje...a wypiła sporo bo w ciągu godziny 50ml herbatki (posłodziłam) i 70ml mm...jestem w szoku.