- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Natali bo ty nie jesteś pierworódką i jak widać u Ciebie inaczej jest wszystko i każdy ma inny próg bólu i każdego boli inaczej. Więc spoko luz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pytanko kiedy należy się udać do lekarza z dzieciaczkiem ?
Jutro mały stanie się Albertem zostanie zameldowany.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Abra zazdroszcze my sie kisimy w mieszkaniu
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Otóż spi sobie śpi i nagle się spina, robi się czerwony kurczy nóżki i popiskuje... więc myślę zobie pewnie kupa idzie , ale nie ! Kupy brak, bakow brak po czym przechodzi i mały śpi dalej.....
Myślicie że to może zatwardzenie ? A może brzuszek go boli ?
Wasze maluszki też tak mają? Tak jak wspominalam od 2 nad fanem zaczyna być niespokojny, jakby mu się coś złego śniło, nie wie czy to js coś zjadlam i może mu to szkodzi czy coś, zjadlam ser żółty, może to przez to ? Kurcze sama nie wiem cóż mu jest....
Wszelkie sugestie mile widziane
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
Nie wiem jak Wy to robicie, ale ja nie mam w ogóle czasu na neta. Nie mogę się jakoś zorganizować mimo, że mąż jest w domu i mi pomaga.
Z synusiem uczymy się siebie na wzajem. dziś zaliczyliśmy pierwszy spacerek wózkiem przy okazji wizyty u położnej na ważenie. Tomuś spocił się niemiłosiernie.
ja przez moje przeżycia szpitalne zwiazane z urodzeniem synka i tym co działo się potem nie mam pokarmu. Wczoraj kupiłam za mega pieniądze elektryczny laktator i się doję. Wczoraj nawet nawet się troche udało a dzis zero... wyciszam się, śpię jak najwięcej i nic.
Gochens mój tez tak od czasu do czasu się spina, tez nie zawsze jest to kupcia... Najlepsze to sa jego miny.... zjadłabym go wtedy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Ja też miałam na początku laktator elektryczny ale nie mogłam ściągać nim, mimo że z cyckow mi kapalo !! Tak mi sutki powyciagal że chciałam nim o ścianę rzucić w końcu kupiliśmy ręczny aventu i jest o niebo lepiej sciagam normalnie....
Przystawiaj małego jak najczęściej to najlepszą metoda na pokarmus
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu sliczny synek
Ja dzisiaj jestem zadowolona z mojego dziecka,prawie caly czas spi,nawet w dzien-budzi sie tylko jak ma kupke,lub siku i wtedy go od razu karmie i on znow zasypia,zlote dziecko,zeby tak zawsze bylo
Natali urodzilas
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
Poza tym cierpie bardzo na ból pleców. On sie męczy bo nie umie nic ussac tylko cos tam mlaska a jest głodny więc go to denerwuje a ja wyje z bólu pleców. Nie wiecie jak mam soie pomóc z tymi plecami??
Widze, ze wasze głodomory fajnie jedzą.Mój synuś jak juz zje 50-60 ml to sukces ale potem tak ulewa, albo w trakcie się krztusi że mam stracha na całego.
Jak ubieracie swoje pociechy na dwór przy takich upałach?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Ja mojemu zakładam body z długim i na dol polspiochy
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co jecie, bo ja w strachu jestem i cały czas w kółko kanapki z wędliną i sałatą, jeszcze młode ziemniaczki jem.
Można jeść nabiał? Nic nie wiem.
Boziu jedyny jak od tego zasranego znieczulenia krzyż mnie boli i czasem dochodzi ból głowy
Zazdroszczę tym które rodziły naturalnie. Będąc w szpitalu jak patrzyłam jak kobieta parę godzin po porodzie zajmuje się dzieckiem i chodzi normalnie to zazdrościłam. Mnie jak położyli na łóżko o 14 to wstałam następnego dnia o 7 rano całą noc przeleżałam gdyż bolało, a po drugie chrapało babsko jedno. Jak wstałam to w pół zgięta i przez 2 dni tak, naprawdę to cieszyłam się, że nie dają mi dziecka bo sama ze sobą nie mogłam sobie poradzić a co tu mówiąc o dziecku, potrafiłam pół godziny się przesuwać po łóżku z pozycji leżącej żeby usiąść, dziś jest 10 doba, a ja mam jeszcze problemy jak za długo jestem w jednej pozycji to ciężko się wyprostować.
Musiałam się wygadać
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens nie przystawiam go bo on w ogóle nie potrafi objać moich sutków ustami...
Poza tym cierpie bardzo na ból pleców. On sie męczy bo nie umie nic ussac tylko cos tam mlaska a jest głodny więc go to denerwuje a ja wyje z bólu pleców. Nie wiecie jak mam soie pomóc z tymi plecami??
Widze, ze wasze głodomory fajnie jedzą.Mój synuś jak juz zje 50-60 ml to sukces ale potem tak ulewa, albo w trakcie się krztusi że mam stracha na całego.
Jak ubieracie swoje pociechy na dwór przy takich upałach?
Rodziłaś przez cc dobrze mi się wydaje??
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aleksia ja jem wszystko,tylko z rozwaga,zreszta polozna mi nie zabronila niczego jesc,ostatnio zjadlam nawet truskawki i malemu nic nie bylo,czekolady tylko nie jem bo raz chyba bo nieg go bolal brzuszek,ale jakies ciastko zdarza mi sie zjesc,nabial mysle ze nie szaszkodzi,ja jem i jest wszystko dobrze