BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

13 lata 1 miesiąc temu #321606 przez Moniq
tylko na chwilę znikam a tu znowu naskrobane że hoho; ja muszę wyczekiwać chwil gdy albo nie ma córki albo już spi bo inaczej nie daje mi nic zrobić na kompie; poza tym jak wraca z przedszkola to jesteśmy za sobą stęsknione i zajmujemy się przeważnie tylko sobą :)

Karola, odpoczywaj; mnie za to zaczęło popołudniu boleć w dole brzucha a jak idę albo stoję to tak mnie kłuje w kroku i tak mi naciska na pęcherz że masakra :ohmy: mija jak się położę więc szykuje się leniwy wieczór hihihi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #321608 przez szolrak1
super historia:D Nelus i jest pieknie:D masz racje z tym sportem i dieta :D wystarczy godzina rzetelnych cwiczen codziennie zero słodyczy i wszystko bedzie dobrze;] szybko sie do formy dojdzie wtedy ;]

13 lata 1 miesiąc temu #321622 przez nelka
aha i zapomniałam wam wspomnieć że siora mnie dzisiaj nastraszyła że jej synuś, który dzisiaj wycałował ciocie za wszystkie czasy :lol: urodził się w 37tc czyli jak Zosia weźmie z niego przykład to zostały mi 3tyg :ohmy: jakoś nie czuję się gotowa jak pomyśle że to już za chwilę, za miesiąc ok ale nie za 3tyg :huh:

13 lata 1 miesiąc temu #321627 przez szolrak1
moja kolezanka dostała plamien w 35 t.c. i została mama po 12h ;]

13 lata 1 miesiąc temu #321641 przez szolrak1
a ja bym chciała w 37 t.c. urodzic;]

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #321649 przez Moniq
ja też bym chciała urodzic jak się skończy 37 tydzień żeby to ode mnie zależało :P maluchy wychodzą kiedy chcą i nasze chęci mają gdzieś hihihi

kala, świecidełka :kiss: cudownie uwielbiam, później muszę dokładnie pooglądać

13 lata 1 miesiąc temu #321652 przez szolrak1
no własnie;] znajac zycie ja sie załapie po terminie heheh fatalnie

13 lata 1 miesiąc temu #321676 przez Elwerka00
a ja sie boje,ze urodze wczesniej;/

Wiecie co? pare minut temu moj synek tak mocno kopal,ze szyjka i dol brzucha tak mnie bolaly ze az plakalam. Nie moglam sie ulozyc na lezaco nic! Teraz powoli przechodzi... Nigdy tak mocno maly sie nie ruszal i nigdy tak nie kopal ; ( troche sie martwie ; ( aaa mialam Was kobietki zapytac... Czy wy tez macie ruchy tak jakby juz w "pipce" ? Moj maly jest tak ulozony nisko ze normalnie czuje jakby tam juz byl ; ( serio Wam mowie.. Czy wy tez tak macie? I widac ze jak kopnie to tam mi sie nawet podnosi miejscowo ..

Aleksander < 3

13 lata 1 miesiąc temu #321677 przez Elwerka00
a ja sie boje,ze urodze wczesniej;/

Wiecie co? pare minut temu moj synek tak mocno kopal,ze szyjka i dol brzucha tak mnie bolaly ze az plakalam. Nie moglam sie ulozyc na lezaco nic! Teraz powoli przechodzi... Nigdy tak mocno maly sie nie ruszal i nigdy tak nie kopal ; ( troche sie martwie ; ( aaa mialam Was kobietki zapytac... Czy wy tez macie ruchy tak jakby juz w "pipce" ? Moj maly jest tak ulozony nisko ze normalnie czuje jakby tam juz byl ; ( serio Wam mowie.. Czy wy tez tak macie? I widac ze jak kopnie to tam mi sie nawet podnosi miejscowo ..

Aleksander < 3

13 lata 1 miesiąc temu #321685 przez szolrak1
myszko ja odczuwam jedynie takie silne wyparcia łapkami strasznie nisko w dole jakby dziecko chciało mi miednice rozciagnac niesamowity napor na pecherz głowa. KOntroluj slonce te ruchy i powiedz o tym lekarzowi nast razem niech wie że twoj dzidzius tak robi

13 lata 1 miesiąc temu #321689 przez Moniq
Elwerka, ja mam podobnie, czuję ruchya małej baaardzo nisko, a dzis to już epogeum, jak stoję to mam takie uczucie jakby miała zaraz wypaść... i oprócz tego że nie jest to przyjemne to boli;
spróbuj zmieniać pozycję, znaleźć taką, przy której mniej boli i jak nie przrechodzi to weź nospę albo coś innego rozkurczowego, np skopolan, buscopan jeśli masz

13 lata 1 miesiąc temu #321696 przez Elwerka00
dziekuje szolrak i moniq ; ( mam nadzieje,ze to nic powaznego... Przy moim stanie to niebezpieczne.. ; ( lekarz mowil ostatnio ze szyjka jest bardzo skrucona i musze lezec.. ale nawet jak leze to takie rzeczy sie dzieja ; ( boziuu ; ( ja juz sama nie wiem ,jestem bezsilna.. poloze sie spac,mam nadzieje,ze noc bedzie normalna i nie bedzie potrzeby jechac do szpitala ; ( dobranoc kochane ;* mam nadzieje,ze do zobaczenia jutro ! Paa

Aleksander < 3

13 lata 1 miesiąc temu #321811 przez Moniq
dzień dobry, Dziewczyny kochane!
jak nocka? ja dziś o dziwo spałam całkiem nieźle, chyba nawet nie wstawalam na siku :)
jak ja kocham poranki z moją córcią, wstała, zawołała mnie, i mówi: "mamuśka, przytulamy się!" i tuli mnie mocno a potem mówi tak:"fajna jesteś" słodziak
Elwerka, jak się czujesz?

13 lata 1 miesiąc temu #321814 przez Karola1990
Hejka dziewczyny, wczoraj strasznie się czułam. Leżałam 1,5h bez ruchu. Nawet nie byłam w stanie obiadu nałożyć dla mojego pracusia jak do domu wrócił.
Jak mi przeszło to poszliśmy do teściów od których usłyszeliśmy jedynie na temat ślubu : TO BIERZCIE!
I zaraz nastąpiła zmiana tematu że siostra mojego chłopaka chora, że ojciec coś tam z receptami ... ale ani słowa na temat ślubu!!! jakby mieli to w dupie! Strasznie się zdenerwowaliśmy. Widziałam po moim chłopaku że mało go krew nie zalała. Szkoda mi się go zrobiło. Ale to nic bo jego rodzice nie są ważni i kocham go niesamowicie.

Ale wróciliśmy do domu i zaczeliśmy opychać się słodyczami :) jak ja to kocham jak lezymy w łóżku i z pełnymi buziami zaklejonymi czekoladą chcemy ze sobą rozmawiać. Oleńka szalała razem z rodzicami :)

13 lata 1 miesiąc temu #321815 przez Karola1990
Moniq... kocham takie maluchy zwłaszcza ich zapach. Mogłabym wąchać i wąchać. :D
Już sobie wyobrażam jak się przytulacie i nie mogę się doczekać kiedy ja się tak poprzytulam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka