BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #325745 przez agata250885
Właśnie się dowiedziałam że u mnie w szpitalu to mają więc nie musze kupic. Kurcze ale emocje-od śmiechu do łez.Co za program i co za ludzie cudowni.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #325763 przez Elwerka00
a ja nie ogladalam ;(

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #325766 przez agata250885
szkoda a czemu nie oglądasz.Zobacz sobie na necie jak nie masz telewizorni na górze.Świetny odcinek dziś.Ja się naśmiałam a teraz ryczę jak dzieciak. Cudowne emocje.

12 lata 9 miesiąc temu #325771 przez Karola1990
Hejka :) naskrobałyście porządnie... mam troche do nadrobienia ale to w poniedziałek bo jutro na zajęcia od 7:30

przed chwilą zjadłam połowę małego kebaba ale dwa razy do niego podchodziłam i teraz lody śmietankowe z truskawkami i czekoladą... mmm

a tego przedmiotu nie zaliczyłam. nie mam zamiaru się denerwować z tego powodu

12 lata 9 miesiąc temu #325775 przez agata250885
uuu no szkoda Karola1990 ale za to teraz przygotujesz się perfekcyjnie na następny. A ja zjadłam całą piccochę z Leosiem uuuu jeny co za grzech, wszystko przez tatusia bo nie ma go a tak to nam pomógł zawsze i zjadał połowe.

12 lata 9 miesiąc temu #325784 przez agata250885
xfactor.tvn.pl Elwerka00

12 lata 9 miesiąc temu #325806 przez szolrak1
kochane moj ginekolog dał mi liste rzeczy ktore mam sobie zapewnic do szpitala, w jednym maja w 2 chcca zeby kupowac ale za to ubranka, kosmetyki mam z głowy;] co tam taka lewatywa:d ;]

12 lata 9 miesiąc temu #325843 przez Elwerka00
ohhh zaraz Agatko zobacze ;D

Mmm kebab... Zjadlabym sobie,no ale... Nie mam jak go zdobyc ;p

Dobry pomysl szolrak mi narzucilas,zapytam najlepiej swojego gina co powinnam miec do szpitala... ;)

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #325898 przez Elwerka00
nooo witam mamusie kochane ;*

Dzis zasnelam o 3 nad ranem i o 8 wstalam.hm..dziwnie dobrze sie nawet czuje ; ) u mnie strasznie wieje... Niby sloneczko jest a jednak pogoda taka sobie.uchylilam drzwi balkonowe,zeby wpadlo troszeczke powietrza,to malo brakowalo i bym je zbierala po kawaleczku hehh .

Alex mi w prawa strone brzucha wklada nogi,i nie moge na tej stronie lezec,wiec zostaje mi tylko lewa.. ;/ ale to dziwne takie nozki ale takie twarde.. ;p i takie fajne ;p wiecie o co chodzi ;p co ja Wam tu bede pisac ;p Milego dnia Kochane ;* udanej niedzieli ; )

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325911 przez agata250885
Hej mamunie. ;*
Elwerka00 to nie pospałaś za dużo. Mój malutki się odwrócił główką w dól i wpycha mi nóżki na żebra, to trosze boli. A jak fajnie dupke wypycha. Pierw myślałam ze to główka, ale okazało się pużniej ze dupka no bo główkę ma na dole. Ja się wyspałam dziś i malutki był spokojny.Teraz wierga się bo usłyszał tatusia,wrócił już do nas biedak, pospał w Polsce jakieś z 4 godz. pozałatwiał sprawy i z powrotem 1100klm do nas wracał.Teraz śpi sobie.Ja poprasuje ciuszki, pozmywam podłogi, zrobię obiadek i poleniuchuje. Jutro przyjdzie do mnie położna to ją znowu podpytam o parę rzeczy. Miłego dnia kochane!

12 lata 9 miesiąc temu #325959 przez agata250885
nelka zadzwoniłam do mężusi i znalazł ten termometr w aptece który mi poleciłaś.Jestem zadowolona jest świetny.Dziękuję ;-)
allegro.pl/microlife-nc100-termometr-bez...nio-i2175180395.html

12 lata 9 miesiąc temu #325965 przez kala321
nelka daj przepis na ciastka francuskie z jabłkami;)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325971 przez nelka
hello :lol:

agata napewno się sprawdzi ten termometr moja siora też miała dla swojego maluszka, aha i mój siostrzeniec też jest Leonek :woohoo:

kala ale to moja improwizacja te ciastka francuskie :blink: gotowe ciasto kroisz jak ci wygodnie (trójkąciki, kwadraciki), do środka pokrojone jabłka w zależności jak lubisz albo ugotowane albo surowe, posypujesz cynamonem, dobrze zawijasz żeby się nie otworzyły, smarujesz jajkiem i do piekarnika na 180 stopni aż się ciasto zrumieni.

ale dzisiaj u mnie jest słoneczko :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #325980 przez szolrak1
hej kobietki kochane;];] ja pospałam oczywiscie bo maz chrapał ale w innym pokoju heheheh:d ide do mamusi na obiadek maz na meczu a potem sobie zrobie relaks;]

12 lata 9 miesiąc temu #325983 przez Elwerka00
Agatko,u mnie tez maluszek jest glowka w dol ale te nozki tak uklada.. ;p do zeberek mi juz nie siega ;p

Aleksander < 3

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka