BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 7 miesiąc temu #373863 przez ewelinda83
kala a mozna gdzies cie uslyszec ? ty to naprawde jestes dusza artysta :)
ja cos bym zjadla ale nie wiem co :dry: normalnie zachcianka jak w ciazy :silly:

Kinia mi spala 3,5 godziny :lol: teraz sie bawi z tatusiem :)
spaceru dzisiaj nie ma bo strasznie leje :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #373867 przez Elwerka00

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aleksander < 3

12 lata 7 miesiąc temu #373871 przez ewelinda83
Elwira masuj mu delikatnie brzuszek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #373884 przez szolrak1
ce kochane;] my po obiadku u mojej mamy kupiłam sobie na allegro 3bluzki malenki od 17 śpi wow;] w nocy sie nie wysypiam ale kocham to spanie z nim w jednym łozeczku;] mmmmmmmmmmmmm kocham goooooooooo chcialabym zatrzymac czas ;] jest taki piekny i malenki i slodziak;]

elwi glowa do gory!! on wyczuwa twoje emocje ... to sie unormuje u olcia zobaczysz... najlepiej gdybys poszła spac poprosila mame i tate zeby jedna noc dali ci fory zebys mogla sie wyspac i totalnie dychnac zasnac o 19 i wstac o 10.00musisz sie zregenerowac myszko bo jestes przemeczona megaaaaaaaaaaaaaa:* ściskam cie kochanaaaaaaaaaaaaa

ta moja przyjaciolka ktora była w ciazy pozamacicznej lezy dalej w szpitalu i wiecie co sie okazalo??? ze nie jest w ciazy!!! pomylili sie hahaha .... ona sie leczy hormonalnie marzy o 2 dziecku mowia jej ze jest w ciazy pozamacicznej potemm ze to ciaza ale uszkodzona a teraz ze wcale jej nie ma tylko to torbiel na jajniku... i 6 dzien w szpitalu

M A S A K R A

12 lata 7 miesiąc temu #373889 przez nelka
ale dziwnie na forum, nie mogę się połapać ;)

ja dzisiaj byłam na zakupach z mężulkiem i się obkupiłam troszkę w ciuszki, a właściwie to mężulek mi kupił :woohoo: jestem mega zmęczona ale szczęśliwa :lol: Zośka została z babcią więc wszyscy sobie odpoczeliśmy...

Elwerka leć kup tą hebratkę uspakajająco z hipa i oboje pijcie, ty i Olek troszkę się wyciszycie i odetnij się na pare dni od świata i odpocznij, musisz nabrać sił żeby nie zwaryjować :blink:

pozdrawiam mamuśki

12 lata 7 miesiąc temu #373897 przez Elwerka00
nie da rady zrobic tak zeby z malyym zostali,bo teraz chcialam wyjsc na wies na godzinke ze znajomymi sie spotkac,to mama powiedziala,ze jestem niepowazna. Wiec odpuszczam..posprzatalam caly dom. Maly mial kolke to mama go bujala,ja juz nerwow i sily nie mialam gdy tak plakal. A ze dom duzy to mi zeszlo 5 pokoi,dwie lazienki i ta kuchnia;/ kregoslup mnie az boli,do tego robie juz 3 pranie i do zrobienia jeszcze 3,i obiad zrobilam. Ahhh lepiej mi,bo ucieklam myslami gdzies indziej niz placz..

Martwie sie tym moim Olkiem,albo naprawde jest zle,albo to ja wyolbrzymiam eh..

Kalus,widzialam zdjecia,wiec pewnie w churze spiewasz ;D tez bym chciala uslyszec,i zazdroszcze tylu talentow.

Ewus,nie wiem co dalej,bo jak sobie sama poradze?na utrzymaniu rodzicow nie chce byc,ale i z tym czlowiekiem tez.eh.. boje sie z mama nawet o tym rozmawiac... Ostatnio ciagle becze,a glupio mi plakac przy niej..wiec decyzja nalezy do mnie. 10 przyjedzie siostra z wawy i zostanie na 2 tyg. Uwielbiam ja,tyle mi pomogla..wspierala,jako jedyna stala za mna.. ciaza nas bardzo zblizyla,jak nigdy dogadujemy sie,ona mi doradza to samo co Ty,mysle ze ustale z nia wszystko jak przyjedzie niech pomoze mi podjac decyzje.
Dziekuje,ze Ty rowniez mnie wspierasz ;*

Madziu,Ty jestes po uszy zakochana w tym Brunciu.Ma facet szczescie ;) taka milosc bez granic ;) Ja nie potrafie tak jak Ty miec takiego dobrego nastawienia mimo tych przeciwnosci..podziwiam ;)

zauwazylam,ze ciagle na tym forum na cos narzekam,soryyy to moze byc dla Was denerwujace,takie uzalanie sie ;/ nie pomyslalam...

Aleksander < 3

12 lata 7 miesiąc temu #373913 przez Karola1990
Elwerka... nie martw się ... a my jakbyśmy mogły to razem byśmy tyłek dupkowi skopały :D
Moja mała zasneła przed samym kąpaniem ... jak się o 20 nie obudzi to poczekam pół godzinki sama to zrobię.
Cały dzien tylko kimała. Raz spała godzinkę.

A ja znów sama siedzę... :/
M zajety samochodami w garażu z moim tatą siedzi. Za to jutro cały dzień razem. <3
Tak bardzo sie za nim stęskniłam.

Jeszcze czekają nas wielkie przygotowania mieszkania do chrzcin.
Muszę wypastować 25krzeseł!!! No masakra. Nienawidzę tego.

Jutro kościół, później do przyszłej chrzestnej Oli, i do znajomej która też zaproszę bo jest dla mnie jak siostra i do brata M bo chyba go jeszcze tak osobiście nie zapraszaliśmy.

Niestety nie zapraszamy brata M który odmówił bycia chrzestnym Oli. Uważam że jeżeli odmówił to nie chce aby dziecko zostało ochrzczone więc po co go zapraszać ?? Na obiad żeby się najadł? Absolutnie.
Może i chamska jestem ale nie chcę go zapraszać i nikt mnie do tego nie przekona.

12 lata 7 miesiąc temu #373959 przez szolrak1
elwi fakt ja nie mam az tylu kłopotkow co ty jestes niezwykle dzielna kobieta!! stanowczo stoje za toba! jestes niesamowita i wcale sie nie dziwie ze zmeczona, kto by nie był, mało kto dał by tak długo rade jak ty.... podziwiam cie na maxa! ja tez nie miałam miło w ciazy prawie sie z mezem rozeszlismy .. jestesmy razem i walczymy o zwiazek ale ehhh dziecko to cel i sens zycia... ja ym na twoim miejscu poszła z olkiem do lekarza... zapisuj sobie przez 3 dni pory karmien godziny, godziny drzemek kolki wszystko ja tak robiłam przed wizyta i niech ci doradzi co to moze byc co to wywołuje... łacznie z twoim menu! moze w ten sposob pomozesz lekarzowi rozszyfrowac co sie dzieje z oleczkiem!!! i wiedz ze to nie ty robisz cos złego... dzieciatko jest moze wrazliwe na emocje i twoje zmiany nastroju wkoncu niezle ci zapodawali przez 9 miesiecy urozmaiceń kochana!!! zrob sobie tabelke i zapisuj godziny karmienie ( czy piersia czy modyfikowane) ile spal i czy spokojnie, co jadłas na snadanie i posiłki! :* : *: *:* *:**

12 lata 7 miesiąc temu #373968 przez Karola1990
Nasza mądra i kochana Madzia :*

12 lata 7 miesiąc temu #373973 przez ewelinda83
Elwira narzekaj, placz, zal sie jezeli ci to tylko pomoze. na tyle ile mozemy to cie wsesprzemy :) tylko slowem ale zawsze to cos :blush:
ja od urodzenia zapisuje pory jedzenia, jak dlugo jadla, kiedy dostala herbatke i ile i tak samo zapisuje ile spala i o ktorej zasnela. po tym widze kiedy przychodzi pora spania i jedzienia ;)

karola 25 krzesel to co wy jakis klub macie :ohmy: zartuje :silly:
swinstwo zrobil brat M ze odmowil bo przeciez dziecku sie nie odmawia :angry: no chyba ze mial jakis powod :unsure:
wszedzie sie znajdzie jakas meda za przeproszeniem :angry:

moj diabelek po kapaniu i znowu rozki pokazuje :( nie moze zasnac bo wczesniej zostala zbudzona przez mojego szwagra ktory sobie dyskoteke urzadzil jak ona spala :ohmy:

12 lata 7 miesiąc temu #374066 przez Karola1990
pomieścimy się i w więcej osób :)

muszę się wam pochwalić :)
mała zasneła o 20:40 i wstała o 6 rano !!!! teraz znów pospała pół godzinki :)
w szoku jestem

12 lata 7 miesiąc temu #374074 przez szolrak1
karolciu wzajemnie:*:*:*:*:*:*:

12 lata 7 miesiąc temu #374083 przez szolrak1
no tak ewusiu kochana ale jednak u Oleczka zadnej regularnosci nie ma chodzi spac kiedy chce nigdy o stałych porach raz na 15 min raz na 30 min ... nie ma regularnosci w jedzeniu, elwi z tych notatek nie wywnioskuje o ktorej sie obudzi mam to samo z brunciem , chociaz ostatnio zaczyna spac po 2h cos ruszyło. Te notatki elwi nic nie dadza ale moze lekarz cos wydedukuje zwlaszcza niech przejrzy menu ;]
bo w sumie powinno sie olkowi cos normowac a jest coraz bardziiej rozregulowany i sie nie dziwie elwi ze wysiada :* elwus do lekarza bedziesz spokojniejsza a w domu tylko bedziesz sie znowu zastanawiac co to

a ja dostałam okres :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

a jutro jade do gin i chyba nie bedzie szczesliwy:P

12 lata 7 miesiąc temu #374085 przez misia88
Witajcie kochane!
Lilka ostatnio też przesypia dłużej w nocy. Zasypia ok 21-22 i budzi się dopiero ok. 4-5. :D

12 lata 7 miesiąc temu #374138 przez ewelinda83
znowu zmiany na formum :angry:

no masz racje madzia u nas tzn u Kini widac jakas regularnosc i ja wiem jak mam sie nastwaiac i przygotowywac do dnia a u was tzn u Bruncia i Olka jest jeden wielki meksyk. maluchy maja swoj rozklad dnia :(

Kinia tez spala ladnie :) mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie jeszcze lepiej :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka