BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 4 miesiąc temu #419931 przez Elwerka00
Madzia,gdybym miala myslec tylko o sobie,to zostalabym lesbijka wzielabym karabin i bym facetow powystrzeliwala!;D
A temu mojemy ukrecilabym co nieco;p

Ale przedewszystkim,musze myslec o malym,chociaz nie wiem czy lepsze jest to by mial obojga rodzicow razem w wersji"Ty kur...,ty chu.." wiecie o co kaman,ciagle klotnie itp niz by mial oddzielnie mame i tate. czarna magia;/

Maly pieknie po 19 spal juz i o 20 do zabawy pelen wigoru rozweselony i dopiero teraz mi usnal a jest 22.koszmar.ja uciekam spac bo padam na cycki.a propo cyckow,Ewa jestem dumna z ciebie,ja bym chyba nie dala rady..

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #419952 przez ewelinda83
dziekuje, mleczko jest :) jestem taka szczesliwa :lol:

Elwira ja sie wlasnie wychowywalam w takim domu gdzie rodzice do siebie nie pasowali i byli malzenstwem tylko dla nas dzieci :( odbilo sie to na nas bardzo :dry: wiec ja osobiscie uwazam ze lepiej zyc osobno niz byc ze soba tylko dla dziecka.

ciekawe jak sie karola bawi ;)

12 lata 4 miesiąc temu #419965 przez Elwerka00
to troche powazniejsza decyzja..ajj

Wlasnie,Karola... Mam naszieje,ze pochwali sie zdjeciami;p

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #419974 przez szolrak1
elwi rozumiem ale ja mysle ze jak razem zamieszkacie to sie dotrzecie troszke to potrwa ale mysle ze uda wam sie stworzyc fajna rodzinke:* czasami 3ba przymknac oczy na pewne rzeczy ... gdyby nie to juz dawno byłabym z bruniem sama:) wole miec 100 dni odpustu niz sie klocic z m

12 lata 4 miesiąc temu #419975 przez szolrak1
tzreba sprobowac na odleglosc zawsze jest wiele nieporozumien niech on zobaczy na czym polega bycie matka bo widziec a slyszec to roznica... napewno cie doceni choc troche to potrwa kochana elwi 3mam kciuki:)

ja miałam wczoraj tez byc na weselu ale nie poszlam bo msza byla o 15.30 o 17.00 dopiero byli na sali a ja bym sie musiala zwijac o 18 na kapiel;] wiec poszlam z buniem na msze cala przespał:D hihi i wreczylismy prezent i pojechalam z buniem do domku i poszedl spac dopiero o 23......... cały czas albo sie smial albo plakal:)

12 lata 4 miesiąc temu #419998 przez Karola1990
hejka.
nie mam zdjęc bo nie brałam aparatu. poczekam jak para młoda pochwali się zdjęciami.

mim że nie lubię tej dziewczyny było mi jej szkoda. ani nikt im ryżu nie sypał, oczepiny to masakra jakaś bo jedynie wykupywanie było, obydwoje ojców sie napiło strasznie i zaczeło odwalać.
ehh... przyśpiewek nie było
dziwnie bardzo.

mam takiego kłaka na głowie że nie wiem jak sie za to zabrać.

i mam boskie dziecko!! była tak spokojna że istny aniołek. chyba jej skrzydełka kupie i aureolkę. nawet nie piskneła. wrócilismy do domu, wykąpalismy uśpaliśmy i pojechalismy dalej. wrócilismy po 2 a mała smacznie sobie spała. wstała o 7 i teraz sobie śpi. a ja zastanawiam się co zrobic z moimi włosami.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419999 przez ewelinda83
Elwira bardzo ladnie rozjasniasz sobie wlosy :) moje tez niestety dalej wypadaja garsciami ,wiec je konsekwentnie scinam ;) w sobote mam wizyte u fryzjera i zobaczymy jaka dlugosc mi zostanie ... czy wogole cos zostanie hahaha :blink:

zgadzam sie po czesci z magda. ten przyklad co podalam jest rzeczywiscie troszke inny bo wy mieszkacie osobno :dry: oj kochana masz ciezki orzech do zgryzienia :ohmy: oby wam sie udalo :)

12 lata 4 miesiąc temu #420001 przez ewelinda83
karola sprobuj rozczesac :P czyli sie nawet pobawilas :) ?
wiesz co do zabaw to nie wiem jak jest u was ale mlodzi sami ustalaja z orkiestra ile chca i jakie chca ( u nas tak przynajmniej bylo )
no ale przed kosciolem to zawsze albo ryzem rzucaja albo jednogroszowkami.

12 lata 4 miesiąc temu #420004 przez szolrak1
ewus a ty z 2 strony masz racje:( przykro mi ze tak to u Ciebie wygladało:( ale zgadzam sie z Toba w tym przypadku czasami faktycznie jest lepiej byc osobno jak ludzie sie znaja i wiedza ze nie ma szans na bycie razem ... niestety zawsze cierpia na tym dzieci ale faktycznie czasmai sa takie sytuacje ze wiadomo ze wszyscy byliby szczesliwsi prowadzac zycie osobno :(:*:*

mnie tez wypadaja wlosy jak wiedzmie jakiejs jakbym sie kreta najadła:):P w tym tyg bede miała auto bo m bierze od swojego ojca i mi daje nasze jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii pojade do fryzjera bo wygladam juz jak stara andzia pod wyschnietą brzozą - słowem pasztet!!

12 lata 4 miesiąc temu #420007 przez szolrak1
nasze dieci sa coraz starsze i na duzo zaczynaja nam pozwalac zaskakuja grzecznym zachowanie:D ehhhhhhh bruncio jest mega grzeczny jak sie ciesze:D

tesciowa byla w pt i mały zas wył hahaha:P powiedziałam jej ze u innych nie placze tylko u mniej:PD:D:D haha powiedziala ze dlatego ze go rzadko widuje a ja jej na to ze tak samo jak moja mame a nie placze:P:) i ja troche podkur....:) ale miałam radoche jak sobie uswiadomiłam ze jesy 18.30 i ze zaraz wyjdzie bo ja bede kapac:D heheh mały dostał od mamy 10000 buziakow za odegranie swojej partii:D wyczuł babe jage:P

12 lata 4 miesiąc temu #420021 przez Karola1990
nie było orkiestry tylko dj
to jest jedyny taki dzień w zyciu więc warto zainwestować w orkiestre albo zespół, albo wodzireja jakiegoś.
ta orkiestra co mi się podoba 4tys bierze ... masakra.
ale jaka muzyka !!

12 lata 4 miesiąc temu #420027 przez Elwerka00
moim zdaniem co do wesela,to wybor nalezy do mlodych. Ja np nie lubie orkiestr itp wolalabym muzyke gdzie ja bym sie do niej dobrze bawila,bylam na weselu gdzie grala orkiestra i stare piosenki jakies disco ;/ bawili sie sami starzy,a na innym gdzie gral dj bawili sie sami mlodzi.i mysle,ze nikomu sie w pelni nie dogodzi,zawsze beda zwolennicy i przeciwnicy...

Co do waszego zdania na moje problemy,kazda z was ma racje.. Sprobuje jak zamieszkamy jesli bedzie ok to super,jesli nic sie nie zmieni to good bay!

Ewus ja z tymi wlosami to mialam koszmar...z czarnych jak rozjasnilam to mialam laty jak krowa normalnie;p potem pomalowalam jednym kolorem ,jesienny lisc cos takiego i mialam tam gdzie blad byl to czerwony a gdzie czarny to bordowe;D wiec pomalowalam szamponetka jakis braz ciemny ,troche wyrownalo i gdzie zeszlo tam zeszlo i teraz znow tym jesiennym lisciem i narazie daje spokoj bo juz i tak duzo przeszly te wlosy;p

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #420036 przez ewelinda83
karola orkiestry niestety tak kosztuja :ohmy: ale jak sa dobre to niekiedy warto zaiwestowac, dobra zabawa zalezy od wodzireja ale i ludzie musza chciec sie bawic :)
ja osobiscie tez wole orkiestre/zespol i te stare piosenki, bo one maja dla mnie to cos w sobie :blink:
a kiedy ten Wasz dzien ????

Elwii :kiss: :kiss: :kiss: badz silna :)

madzia ty stara andziu hahaha
no mnie wzielo ... i tak sobie mysle ze juz sobie nie wyobrazam zycia bez Kingi, jest ona moim najwiekszym skarbem :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #420224 przez kala321
witam,my dziś rodzinny dzień,msza,potem spacerek,mąż na obiad zaprosił,potem drzemka rodzinna,kawka,potem znów spacerek.Teraz mały leży słuchając kołysanek i zasypiać ma,ale oczy jak 5 zł

12 lata 4 miesiąc temu #420256 przez ewelinda83
my dzisiaj bylismy nad morzem na spacerku :) pogoda byla sliczna, wiec musielismy wykorzystac slonko ;) Kindze bardzo sie podobaly fale bijace o brzeg :)

a teraz usypiamy corcie i idziemy z mezem do kina :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka