- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dziewczyny, mój Dziadek jest w bardzo ciężkim stanie, w ostatnim stadium choroby nowotworowej. Jadę do Poznania, żeby trochę pomóc Babci, bo nie mają tam nikogo Filipka oczywiście zabieram, mąż zostaje, bo pracuje. Odezwę się, jak wrócę.
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło!
Kurde Oposku przykro mi z powodu choroby dziadka
a babcia ma neta?
chodzi mi o to, czy gdybyś nas potrzebowała ....pogadac czy coś ...to bedzeisz miał jak napisac?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Paulinka możesz zrobić badanie z krwi- BETA HCG. Nawet, jeśli było poronienie to jego poziom będzie podwyższony przez kilka tygodni. Skrzepy najczęściej pojawiają się z powodu zmiany stężenia hormonów, więc w Twoim przypadku to uzasadnione. Jak się martwisz to zawsze możesz iść do lekarza...
A na jesienną depresję przytulam mocno!
Oposku a te badania musze w laboratorium czy da sie jakims kupnym testem? Ale to w sumie i tak by mi nic nie pomoglo,wrecz pewnie i zesmucilo:(((,ale ok,wiec robie tak jak planowalam ,uwazamy z pol roku i do dziela hihih ,no chyba ze bedzie wczesniej
Oposku przykro mi z powodu twojego dzidka,ja z moimi jestem bardzo blisko i nie wyobrazam sobie zycia bez nich:(
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka jest odplamiacz Ariel, bardzo dobry i delikatny
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
laski to jakaś masakra , dzieciaki obudził po 40 min domofon-(teraz nie czytajcie głośno przy dzieciach)bo jakaś Pinda Zakichana znów na mój domofon dusiła żeby ulotki wnieść wiec mało grzecznie powiedziałam ze nie otworze bo mi ciągle dzieci budzą !!!!!!!!!!!!!! No I Jachu teraz dopiero zasnął oczywiście znów z problemem bo taki marudny był.. masakra jakaś dzisiaj. kurde chyba musze sobie na wieczór Karmi walnąc..
od wczoraj pije te herbatki na laktacje robione i normalnie czuje jak cycuchy nabierają siły
oki siadam do obiadku(tesciowa przywiozła), wieczorkiem zajrzę
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
A chłopaków masz super, warto bylo tyle próbować żeby się nimi pochwalić
Basba powiedz tej nauczycielce ze jak nie zmieni swojego zachowania to naslesz na nia stado rozwcieczonych ciotek z lipca 2011
Paulinka wydaje mi sie, ze to wlasnie po odstawieniu tabsów taki okres dziwny...
Oposku trzymaj sie tam jakos....
Rózyczko pozniej to jest płatne, nie pamietam ile, ale nie sa to mega pieniadze z tego co kojarze
Ja właśnie troche zła jestem bo wystawiłam na all kilka ubranek Bartka na aukcje bez minimalnej, no i niektóre za kilka godzin się kończą i chyba pójdą za 1, 2 zł majątku nie oczekiwałam, no ale ech, bez przesady nastepnym razem chyba wystawię wszystko razem przez kup teraz i albo kto kupi albo nie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
AniuW ja również karmię tak jak Ty, Piter mi ostatnio wymyślił że z prawego cycka nie będzie jadł, więc dawałam tylko lewym, a z drugiego ściągałam. Póżniej odechciało mu się z obydwu, więc tylko laktatorem, a w nocy na śpiocha to jadł z cyca lewego, bo z prawego to był ryk. W poniedziełek i pół wtorku był tylko na butli i raz MM, a dziś zjadł mi z cycka, lewego oczywiście, prawy podsunę mu później. Kombinuje dzieciak jak może... A ja się wkur..., załamuje, ryczę itd. itp. Ale juz sobie przetłumaczyłam, że najwazniejsze żeby głodny nie był, a czy z cycka będzie jadł czy z butli to wsio rybka. Więc Hoborrku też prosze uszki do góry.
Dziś mój szkrab spał aż od 21 do 7mej, bez przerwy!!! Nie wiem czy dziękować, czy się martwić.
Mam takie pytanie do mamusiek po raz drugi, kiedy się wprowadza nowe pokarmy, ot choćby kleik, czy kaszkę, czy nawet przeciery?
PS. Dostałam darmowe próbki mleka następnego Bebiko i herbatkę, kleik, słoiczek marchwi z jabłkiem od Bobovity i książeczkę o karmieniu. Mam też z Bobovity taką starą i tam jest całkiem co innego napisane. Że niby dzieci na mleku matki to pokarmy nowe mają dostawać po pół roku, a w tej nowej jest że po 4 miesiącu wprowadzać powoli żeby gluten dziecko tolerowało... Popieprzone...
Tam gdzie u nas pleśń wyszła to postawiłam komputer, to urządzenie świetnie wysusza powietrze!
AniuW ja biorę te same pixy już 5 dzień i tylko pierwszego się męczyłam z paskudnym bólem głowy... A te plamienia przy Cerecośtam to normalne podobno. Mój gin mi mówił że moge się tego spodziewać. Ale i tak ze 2-3 opakowania i przechodzę na NuvaRing.
Byłam na wyborach i głosowałam na RP:P Tak wyjątkowo:)
Hoborrku z jednej strony zazdroszczę tak dużej rodziny, ale z drugiej, to masz kuuuupę roboty.
Aska chętnie sprawdzę tego photoscape'a ja używam www.dobreprogramy.pl/Picasa,Program,Windows,12733.html
Różyczko ja też jestem uczulona na pleśnie:P i nie tylko...
Różyczko a może każda niech podłączy kamerkę i będziemy sobie ćwiczyć przez skype'a, taka mobilizacja w domku:p
Aska zrobiłam w wybory zdjęcia Piotra specjalnie dla Ciebie. Jak dodam na NK to będziesz wiedziała WHY:)
Takajedna a złożyłaś jeszcze o dodatek do rodzinnego za urodzenie dziecka? 1000zł dają. Ale fak za 68 zł kupię w promocji 2 paczki Huggiesów i zostaną 2 grosze:P
Ach i ja też Uwielbiam palić!!!!! Kocham ten nałóg i dziwię się sobie że już ponad rok bez papierocha, ale walczę ze sobą.
PS. 10.10.2011 minął rok jak zaszłam w ciąże:P
Różyczko, ja nie piorę, robi to moja mama (normalnie Anioł nie kobieta) ale też odplamiacz jakiś ala Vnish i później pierze się wszystko w Lovelli tej dla dzieci.
Basba, ale babsztyl... Nie podoba mi się ta cała sytuacja. No ale nie wiem jak to rozwiązać. Różyczka będzie miała za pewne dobrą radę.
Oposku nigdy nie wiem co w takiej sytuacji powiedzieć, ale życzę siły.
Dziękuje Aniu za podpowiedź w sprawie Huggiesów w Biedronce.
Jeśli któraś jest zainteresowana CHUSTECZKAMI PAMPERS to w Carrefour będą od 15-17.10 3+1 po 19.99zł przy kasie za zakup dają bon na zakupy za 5 zł do wykorzystania w listopadzie. Polecam!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No To przeczytałam wszystko, a mój post mało się kupy trzyma:P
Buziaczki:)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Gluten wprowadza siew 5-6 mies. a nowe pokarmy jak na piersi dzieciaczek w 6 mies. Ja zaczełam wprowadzac jak Kuba miał 5,5 mies. gluten a nowe pokarmy ok. 6 mies. Dzieciaczki karmione MM rozszeżaną dietę mają chyba od 5 mies.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oki bałam sie ze mi zniknie post wiec podzieliłam na dwa/odgrzewałam obiad..
laski to jakaś masakra , dzieciaki obudził po 40 min domofon-(teraz nie czytajcie głośno przy dzieciach)bo jakaś Pinda Zakichana znów na mój domofon dusiła żeby ulotki wnieść wiec mało grzecznie powiedziałam ze nie otworze bo mi ciągle dzieci budzą !!!!!!!!!!!!!! No I Jachu teraz dopiero zasnął oczywiście znów z problemem bo taki marudny był.. masakra jakaś dzisiaj. kurde chyba musze sobie na wieczór Karmi walnąc..
od wczoraj pije te herbatki na laktacje robione i normalnie czuje jak cycuchy nabierają siły
oki siadam do obiadku(tesciowa przywiozła), wieczorkiem zajrzę[/quote
Mam to samo z ulotkmi ale mój mąż rozwiązał po niekąd go zmieniając domofon na taki z regulacją głośności. Jak mały śpi nie słyszy go a ja swobodnie "opieprzam" jak mi ktoś natrętnie dzwoni.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masuska co do nocek to się ciesz mój synek zaczął przesypiać całe nocki jak miał 3,5 mies.
Gluten wprowadza siew 5-6 mies. a nowe pokarmy jak na piersi dzieciaczek w 6 mies. Ja zaczełam wprowadzac jak Kuba miał 5,5 mies. gluten a nowe pokarmy ok. 6 mies. Dzieciaczki karmione MM rozszeżaną dietę mają chyba od 5 mies.
No i w tym jest problem, bo w tej starszej książeczce jest napisane tak jak mówisz Sylka, a w tej nowiej że odwrotnie, dzieci na mleku modyfikowanym powinny/mogą mieć później rozszerzaną dietę, po 6 miesiącu, a dzieci na piersi po 4tym.
Za tydzień szczepienie więc zapytam pediatry.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andziaaxdd
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ♥ 25.10.2010 ♥ *Adasiek *
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia paczka Huggiesów kosztuje 39.99 zł. Wiem że trójek jest w paczce 99, więc się opłaca baaardzo.
A i chusteczki Dady sa przecenione i pampersy Dada. Wszystko jest tu pod koniec.
gazetka.biedronka.pl/g22,tajemnice_urody.html