- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Zdjecia cudne..ale te nasze dzieciaczki (Wszystkie) cudne są!!!!
A zdjęć tyle nawklejałaś,ze chyba noc poświęce na oglądanie
Zmykam pooglądać sobie
Dziewczyny..czy mogę napisać Wam coś smutnego? Historia prawdziwa, świeża,ale bardzo smutna
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Aśka jak masz ochotę to chętnie wysłucham/przeczytam tą bardzo smutną historię.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka- ja juz chyba na nazwisko nakleję mała dzidzie jak zadzwonią bo nie skumaja to wyzwe od imbecyli!!!!
Takajedna- dzięki chłopaki cudne i łobuźne
Masuska-masz ekstra podejście do cyca, na siłe nie ma co bo jak Ty się denerwujesz to laktacja gorsza itp, a powiedz Ty " paskudna szczęściaro" po cycu tak Ci piter śpi?/
w sprawie krmienia przychylam się do Syli też mi tak mówili.
Dzięki za namiar na chusteczki pampra- opłaca się bardzo,
kurcze Huggisy tez ok, ale mam wrażenie ze jakoś Jasina sika wszędzie tylko nie w huggisy
Kurcze Maksina pojechał znów do babci i tęskni mi się póki go nie widziałam to ok a teraz mam smutasa....byłam trochę poddenerwowana ale może mi się miesiączka zbliża bo właśnie jakaś taka przedokresowa jestem , no nic i tak muszę nad sobą popracować
dziewczyny które maja dwójkę pociech- powiedzcie ze macie słabsze dni i tez czasem nerwy Wam pójdą - plissssssssssss
Hmm zobaczymy jak dziś nocka Jasiny- czy lepiej czy gorzej- już mi się marzy by tak choć do 3 przespał
Życzę miłego wieczorku, uciekam coś zjeść obejrzecćBarwy apotem kąpiel. Jutro Jade z Jasiną na ploty do przyjacióły , ciekawe jak się Mały książe spisze
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na szczęście mnie deprecha nie łapie póki co heh, no nie licząc złości na koleżankę która podkosiła mój pomysł i już jest na DARMOWYM kursie stylistki paznokci a mnie na to nie stać
Masuska ja kupuję chusteczki pampers baby fresch w realu na promocji 4+2 za 19,99 zł
Co do innych pokarmów niż mleko to jeśli dziecko jest na cycu to można karmić samym cycem do 7 6 miesiąca. Ja tak karmiłam Zuzę a dopiero jak skończyła 7 miesiąc to wprowadziłam inne pokarmy tzn od razu jadła normalny obiad
Wcześniej dawałam jej próbować różne rzeczy np łyżeczka soku z arbuza, cytryna, kaszka, serek jakiś czy coś ale nigdy nie było to w ilościach żeby mogła się najeść. Dosłownie troszkę żeby spróbowała.
Acha i ja nie uważałam na jakieś cytrusy, gluten i inne rzeczy. Karmiąc piersią jadłam wszystko i później Zuzi też wszystko dawałam. Wstrzymałam się z burakami bo sama mam na nie uczulenie i dostała pierwszy raz niedawno.
Masuska to odwrotnie. Dzieci na MM mogą mieć rozszerzoną dietę w 4 a na piersi w 6 miesiącu.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Przepraszam Was,ale nie mam czasu wstawiac fotek na NK,w przyszla sobote mamy chrzciny i za raz po nich wyjezdzamy(prawdopodobnie),musze sie powoli pakowac,robic zakupy itp
Chcialam zapytac Mam starszych dzieci jakie macie leki dla pociech?
Aska pisz co cie dreczy
Moze pozniej nadrobie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W Józefowie kilka dni temu zmarł 3-letni chłopczyk. Pisali na Onecie też o tym. Ktoś wjeżdżał na posesję i dziecko prawdopodobnie chciało się przywitać i wpadło pod ten wjeżdżający samochód. Mimo długiej reanimacji nie udało się uratować chłopca.
Smutne to ale nic na to nie możemy zaradzić...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska smutne jest to co piszesz ale niestety życie jest okropne. A ludzie uczą się na błędach niestety.
W Józefowie kilka dni temu zmarł 3-letni chłopczyk. Pisali na Onecie też o tym. Ktoś wjeżdżał na posesję i dziecko prawdopodobnie chciało się przywitać i wpadło pod ten wjeżdżający samochód. Mimo długiej reanimacji nie udało się uratować chłopca.
Smutne to ale nic na to nie możemy zaradzić...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I w ogóle uczę Maksiora wyboru, by sam podejmował decyzje , nawet przy wybieraniu ubrań itp zawsze daje mu do podjęcia dezycję, nawet czasem kosztem tego ze robi coś wbrew mnie, ale nie chce by był wpływowy , by skakał na główke do basenu bo koledzy chcieli by coś udawadniał...może przesadzam, ale jestem bardzo przewrażliwiona na tym punkcie, ale uważam ze wiara w siebie i umiejętność podejmowania decyzji oraz przeciwstawiania się wbrew sobie to połowa sukcesu w późniejszym życiu.
pozdrowionka
P.s Masuska poszalałaś z fotami
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A wracając do karmienia. Ja karmię piersią. Lekarz mi w poniedziałek przepisał mleczko dla Adusi ale nie chce go pić. Dopiero dziś na wieczór zjadła 70ml a potem jeszcze podoiła mnie i usneła. Mam nadzieję że choc do 24:) Ale wracając do tematu. Lekaż mi mówił ze mogę pare razy dac jej butlę a potem najlepiej na noc zagęścić kaszką i będzie ok. A Adusia ma dopiero 3miesiące i 12 dni! Także nic nie rozumiem...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Rika miałaś fryz pokazać!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie bardzo podoba mi się ten kolor, jakiś taki jasny, sraczkowaty...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa