- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
naprawde Ci zazdroszcze...
Takajedna dzieki,ze pytasz, już lepiej mi troszke, chyba jesienna chandra, ale opakowanie ciastek LU Go musli pomogło
Asia super zdjecia jak zwykle maskotka sliczna, az powiedziałam do meża, zę mam wyrzuty sumienia,ze my Biance nie kupujemy żadnych zabawek hehe
a Mikołaj wydaje mi sie być bardzo do Ciebie podobny - prawda to?
Bianusia tez sie slini i tez pcha piastki do buzi, czasem krztusi sie ta slina nawet albo robi takie smieszne balony
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Uciekam chyba spać, co jestem to ruch mały, a późmiej ciężko nadrobić
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie było mniej więcej tak samo z tym karmieniem....
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
widzę, ze on ma spory brzuszek - jak udaje Ci sie ubierac mu rajstopki? nie cisną go? Bo Bianka ma odciski a próbowalam juz rożne rajstopki
na jaki rozm. kupujesz? i to sa takie zwykłe bawełniane czy z frotki? no i czy ma odciśnięta na brzuszku gumkę po zdjeciu?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko bardziej podobny jest do tatusia wszyscy tak mówią! ee tam..ale ja wiem swoje Dziękuję Ci więc ,ze zauważyłaś podobieństwo
Zakładam Mikołajowi rajstopki,bo gdy gdzies wychodzimy to wciągam mu tylko spodnie lub kombinezon ..tak łatwiej no i cieplej. Nie cisną go chyba,bo nie zauważyłam odcisków po gumce... w sumie ma troszeczkę wieksze rozmiar 68-74 a mam różne rodzaje.. i jestem zadowolona. a brzucholek to on tak wypiął sobie chociaz jak na swój wiek..to duzy chłopiec z niego
aa byłam dzisiaj w Pepco ..i jutro tam wrócę na zakupy..mąż mnie poganiał nie zdążyłam nic kupić a tyle super ciuszków dla Mikusia widziałam..pochwalę się jak wrócę
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Aska- sliczne zdjecie,wygląd- coz- przeciez nie zalozysz mini i szpilek ,jak dla mnie to jest odpowiedni stroj domowy,do zabaw z dzieckiem
Basba- super babcia,ciocia, pogratulowac!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny no ale nie wierze, ze nie czytalyscie sobie w ciązy o karmieniu - na pewno czytałyście coś tam np. o tym, ze o dokarmianiu decyzje podejmuje lekarz w bardzo szczególnych przypadkach gdy dziecko nie przybiera/albo bardzo mało na wadze a i tak najpierw próbuje się róznych innych sposobów żeby pobudzić laktacje...
no a w przypadku Asi to juz w ogóle nie kumam, Ty karmilas-pokarm był-dziecko najedzone i rosło a jakas baba kazala Ci dokarmiać?? - ale po co?
Asiu zresztą...jak nie chcesz to nie odpowiadaj...to juz i tak bez znaczenia teraz...
poprostu zapytałam bo napisalas, ze "nastepnym razem....."itd. i zastanowilo mnie co się zdarzyło "tym razem"
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde nie kumam tego
dziewczyny no ale nie wierze, ze nie czytalyscie sobie w ciązy o karmieniu - na pewno czytałyście coś tam np. o tym, ze o dokarmianiu decyzje podejmuje lekarz w bardzo szczególnych przypadkach gdy dziecko nie przybiera/albo bardzo mało na wadze a i tak najpierw próbuje się róznych innych sposobów żeby pobudzić laktacje...
no a w przypadku Asi to juz w ogóle nie kumam, Ty karmilas-pokarm był-dziecko najedzone i rosło a jakas baba kazala Ci dokarmiać?? - ale po co?
Asiu zresztą...jak nie chcesz to nie odpowiadaj...to juz i tak bez znaczenia teraz...
poprostu zapytałam bo napisalas, ze "nastepnym razem....."itd. i zastanowilo mnie co się zdarzyło "tym razem"
Różyczko z kolejnym dzieckiem będę mądrzejsza... chciałam dobrze wyszło jak zwykle... już wiem,zeby nie słuchać głupich "rad"!!! ale najważniejsze,ze maluch jest zdrowy
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
HobborMała do łóżeczka, mąż do mamuśki !święte słowa;)Ja Filipa też sadzam na kolanach i żyje;) Staram się tego nie robić, ale różnie bywa.Jedyny plus tej diety to chudnięcie... Ja myślałam, że będę na restrykcyjnej diecie karmiąc i będę zmuszona schudnąć Ale dziecię nie ma kolek;) Ja bym chciała karmić do roku, bo lubię bardzo, mimo że synek się dużo częściej budzi niż po sztucznym, ale zobaczymy, czy się uda. Choć pół roku... Mój synek na początku był karmiony butelką, a teraz też niechce... Zapomniał? Chciałam Mu dać w samochodzie, żeby nie robić postoju, ale nie chciał i musieliśmy zrobić postój... Nie martw się Kochana, Adusia coraz większa, zaraz będzie jadła kaszkę z łyżeczki, piła mleko z niekapka i butelka niepotrzebna:)
Aska27 i jak się udały zakupy? ja czekolady nie jadłam od porodu ,ale fast foodów będzie mi żal, jak już w końcu pójdę na dietę;)A ja nie znam zakńczenia Usta usta:( Jak wyszła sałatka?
Basba a ja nie wiem, czego Ci bardziej zazdroszczę- Cioci, czy tego, że nie lubisz słodyczy. Choć paluszki też lubię, niestety
Masuska dzielny Piotruś i możez Niego nie klocek, ale duży chłopczyk już
Natimp gratulacje:) A Mamusia nie wierzyła w swoje dziecko:P
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mama nadzieję, ze się forum nie wykruszy
wypluj te słowa!
Asia kurde Bianka ma już wszystkie ubrania na 74, rajstopki też 68-74 mamy i doopa
a dziś kupilam te pampersy Sleep and play pierwszy raz i golonki dalej ma ścisnięte ale za to w brzuchu jakies za luźne są
i kupilam tez już hugiesy do pływania maja Nemo narysowane i sa sliczne
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a kiedy na basen się wybieracie??
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to super gdyby juz wpiątek bo to oznacza tylko 2 noce i tak naprawde tylko 1 dzień cały-czwartek bo w piatek to już pakowanie itd.
mam nadzieję, ze mu sie nie pogorszy....nie - NA PEWNO MU SIE NIE POGORSZY teraz juz musi być tylko lepiej
a co do kubka niekapka to ja mam własnie taki plan, podobno juz po pól roku można uczyć dziecko pić z niekapka, ogladałam sobie tez ten kubek lovi 360 (on nie ma dziubka wcale), inne rzeczy chce Biance dawac lyżeczką(zupki, przecierki itd.) i + do tego piers
może w ten sposób nierozpakowane butelki Tomee Tipee sprzedam potem na allegro jako nowe
może sie uda
Asia na basen pojdziemy albo w tą albo w następna niedziele bo jutro Bianka kończy 3 m-ce wiec juz moze iśc tam na legalu
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W końcu oksytocyna, która wytwarza się podczas karmienia to hormon miłosci