- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Aska wstalas już?
My dzisiaj na zakupy wiec trzymajcie kciukasy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
aniu kąpali się razem ale pod prysznicem mąż wyszedł spocony hihihihi chyba za wcześnie wychwaliłam, że nie ma włosów, wstałam rano i są ale to po kąpieli się pojawiły, to co może woda albo szampon tak na niego działają? bo całe popołudnie ani jednego włoska nie było? a może stres, że to mieszkanie a nie wolny wybieg na podwórku? a już było tak pięknie
Oposku ale fajne zdjęcie A na basen dokładnie na Oławską :)mamy blisko i to podobno zajęcia z nastawieniem na maluszki, zobaczymy
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy ściskam mocno kciuki...no i czekam na relacje? Na pewno będzie super!!!
Oposku hihi co za zdjęcie!!! Filipek jest nieźle hartowany!!! To przygotowania do ostrj zimy??
A co do spania Mikołajka to nie narzekam bo wiesz ja też jestem ranny ptaszek i nie lubię wylegiwać się do południa Wieczorem zasypia ok 19-19.30 a w dzień to właśnie śpi czyli ok 8-9h pierwsza drzemka, potem ok 11 i 16 no i kąpanko o 18, jedzonko i do spania.
Już się biorę za czytanie Twojego "listu".
Aniu widocznie te roczniki tak mają /mam namyśli nasze dzieci i ich niechęć do wózka/
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
U nas lepiej Melka już sie nie męczy i widzę poprawę w jej "żabce" Tak się cieszę, że bym skakała najchętniej.
Wczoraj byliśmy w centrum handlowym i wyobraźcie sobie, że jest tak duże, ogromne, że się zgubiliśmy, dobrze, że są tam takie komputerki co można sprawdzić gdzie się jest... ale było super, kupiłam sobie kozaczki na zimę ze sklepu ALDO moje wymarzone...
Dla Melki mate edukacyjną mamy taką: Mata edukacyjna
Oposku popłakałam się z twojego listu, wyobraziłam sobie Melkę jak dorośnie... teraz naprawdę trzeba cieszyć się z obecności naszych skarbków, bo później wyfruną z domowych gniazdek i tyle będziemy je widzieć... Niezłe zdjęcie Filipka, hart przed zima musi być
Masuska ale macie świetną pamiątkę dla Piterka, niezły wyciskacz łez
Dziewczyny z tymi zabawkami to ja nie wiem kupuję jej co chwilkę coś nowego a ona Tylko swoimi rączkami się bawi i wpycha do buźki, muszę kupić ten gryzak z Manhatanu, może to ją zaciekawi...
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
KAMILKO super ze Melka juz ok, straszne to jest kiedy dzieciaczek sie meczy:( ,ale dobrze ze jest juz poprawa, sluchaj pisalam do ciebie wiadomosc,ale nie odpisalas wiec bede natretna hiihih pytalam o jakies fajne sklepy polecasz jakies? Bo mi sie tu nic nie podoba!!!
Wlasnie szukalam kozakow na zime i cholernie drogie sa a brzydkie szkarady heheh ,moze dasz fotezke swoich? i w jakim centum byliscie? Sorki zem taka ntretna ,ale ten typ tak ma hihh
Dziewczynki powiem wam cos w sekrecie tylko ciiiiiiiiiiii ostatnio zaliczylismy wpadke hehhe chyba taka specjalnie i teraz co bedzie to bedzi hihih
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Ja uwielbiam sklep TK Maxx, river island, republic i JD
A buciki super dopasowane u góry nareszcie takie: Moje kozaczki kochane
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas dzisiaj Haloowen, beda chodzic i pukac po domach ,a ja na popoludnie do pracy,wiecie jak sie boje chodzic po ulicach??? Powaznie,jak jest ciemno a tu chodza takie strachy na lachy i cie zaczepiaja, kiedys mielismy tak z moim ,wracalismy od znajomych a tu idzie para jakis przebierancow i do nas cos tam szurali ,ja myslalam ze posikam sie ze strachu hihi,bo to nie byly dzieci ale jakos dotarlismy do domu,na szczescie od tamtej pory staram sie nie wychocdzic w ten dzien na dwor
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ty river island maja super promocje jak zamawiasz online, taniochy takie,bo tak to ja chyba zydek jestem i jakos szkoda mi kasy na takie drogi szmatki Republik omijam z daleka heheheh ,no bo jak kiedys zobaczylam ceny to padlam hihihih, u mnie to ogolnie jest problem z zakupami, w PL wszystko wiecznie mi sie podoba,jak jade to musze bagaze doplacac bo
przytacham zawsze jakies laszki,ale tu nic a nic!
A kozaczki moje ulubione,zwykle oficerki uwielbiam no i tez zawsze w PL kupowalam,chociaz w zeszlym roku kupilam z TK MAXX i sie rozpadly niestety:(
Dziewczynki jak wy dysponujecie kaska? Bo macie juz dzieciaczki, no i wiadomoa to dziecko trzeba ubrac,a to meza no i wypadaloby siebie, mi wiecznie pieniedzy brakuje, a wy jak sobie rade dajecie? Macie jakies swoje sprawdzone sposoby?
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Oposek te skarpetki mamy dosyć długie i różne zwierzaczki (chyba ze 4 pary ) i takie dłuższe to trzymają się nogi
Zdjęcie śmiechowe, widzę ,że zimny wychów w modzie
Przeczytałam list i się popłakałam, bo fakt czas leci tak szybko i ani się obejrzymy a już przedszkole, szkoła...
Lucy udanych zakupów
Kamilko super, że z Amelką lepiej A butki super
Paulinko no z pieniążkami różnie ale teraz staram się przemyśleć kilka razy zakup danej rzeczy A najchętniej to i tak kupuję coś dla bobasów a sobie to tylko czasem i tylko jak coś koniecznego
A ja dziś popołudniu idę na 2 konsultacje do nowej lecznicy Trochę się stresuje bo nikogo tam nie znam (moja koleżanka już wyjechała co tam pracuje), ale może się tam mi spodoba i ja się im spodobam i będzie zawsze jakaś dodatkowa kasa
Tylko muszę jeszcze przemyśleć kwestię finansową, bo na dzień dobry muszę to z szefem ustalić i trzeba dobrze zacząć te negocjacje a w tym nigdy nie byłam najlepsza
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Asiu ja to czasem lubię się powylegiwać w wyrku
Oposku a my dopiero niedawno nauczyliśmy Szymonka kąpania pod prysznicem
Zazwyczaj tylko wanna ale jak raz miał biegunkę i był zarobiony po plecy to prysznic poszedł w ruch
Na początku strasznie się bał ale metodą zabawy polubił to i teraz czasem jak sam kąpie się w wannie to jeszcze włącza sobie prysznic i później cała łazienka pływa
On uwielbia wodę
My przy różnych przeprowadzkach pierwsze na co zwracamy uwagę to czy jest wanna
Choć były czasy, że mieszkaliśmy z Małym Szymonkiem i tylko był prysznic to wówczas kąpaliśmy go w pokoju w wanience bo łazienka była malutka
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Zlapala mnie grypa zoladkowa najpierw maz, potem starsza córa a nad ranem zaczęlo sie u mnie masakra w domu mamy szpital, bo malzon na szczescie nie poszedł do pracy i zajmuje sie Bianusią a my z Oliwią zdychamy w łóżkach. Teraz poszedl na spacer z Małą to wpadłam na momencik poczytać co u Was bo mam kategoryczny zakaz wstawania z łozka, bo gorączka narazie nie odpuszcza, na szczecie minęla juz biegunka i wymioty, blleeee
Lucy sliczne romantyczne zdjecia wspaniała pamiątka...
a i widok z okna rewelacja
Kamilko dobrze, ze z Amelka już lepiej a kozaki wypas i tez mam ten problem bo co roku próbuje kupić takie oficerki czarne ale żadne niepasują w łydce i niekiedy wyglądam jak w kaloszach
Aniu makaronów zazdroszcze bo to moja milość i życzę powodzenia w nowej lecznicy, na rozmowie o kase bądź asertwna, wiesz ile jestes warta, zawsze lepiej powiedzieć troche więcej i sie z szefem potargować, im na Tobie zalezy pamietaj
Asiu jeszcze nie wybralismy tego prezentu dla Tiffany bo teraz na tapecie Wszystich świetych i wiesz...groby, znicze, chryzantemy....jak bedzie juz po to sie zabiore do wybierania bo w nastepny piątek wyjeżdżamy już do mojej teściówki to musze juz miec.
Oposku ja po karmieniu zawsze Bianke biore pionowo do odbicia, wiec nawet jakby jej sie kimnęło to otwiera wtedy oczeta i odkładam ją zawsze z otwartymi. Ale....w dzień po jedzonku ona zawsze ma okres czuwania i zabawy wiec leży gdzie indziej, na kocu w dużym pokoju, lub na leżaczku, no w każdynm razie z nami i dopiero jak wypatrze oznaki zmeczenia to odkładam do łózeczka. A w nocy ona zazwyczaj nie budzi sie za bardzo podczas jedzenia, tylko wierci się, ja wstaje, biore ja do nas i karmie i od razu po biore pionowo, jej sie odbija albo i nie i odkładam do jej łózeczka i spi dalej.
heheh usmiałam sie z Filipa w lodówce
A teraz odnosnie tego listu "Oposkowego" - dziewczyny dokładnie tak jest
Moja starsza córka za 3 m-ce kończy 15 lat, młodsza ma 3 m-ce z hakiem i to jest kompletnie inne macierzyństo, zupelnie inna świadomosć siebie i dziecka, radość z najmniejszej chwili bo wiem juz teraz jak szybko mija ten cudowny czas....
ten sam czas, ktory inni rodzice nazywaja umeczeniem i czekaja az minie jak najszybciej dla mnie jest teraz na wage złota
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...