- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zuzia sama wystawia rączki jak idziemy na spacer żeby jej założyć rękawiczki i nie ma z tym problemu
Moja Ola już od jakiegoś tygodnia chlapie się w wannie razem z Zuzą robią sajgon.
Oposek, Aniaw, Różyczka zła jestem bo 2 lata temu kupiłam mamie psa za 750 zł na urodziny a ona go sobie oddała komuś...
Oposek ja mamie kupuję taki kalendarz z własnymi zdjęciami, siostrze kupiłam kilka rzeczy, które sama wybrała stąd: allegro.pl/listing.php/user?us_id=15962875 , mężowi nie wiem co kupię, w zeszłym roku dostał samochodzik zdalnie sterowany , średnia siostra nie chce nic, Zuza dostanie sanki, Ola nie mam pojęcia, teściowa pewnie zegarek albo też taki kalendarz i zostaje jeszcze męża brat, teść i babcia... hmm
Aniaw ale śliczny Dominiś
Różyczka i Aska ja tylko raz prasowałam ubranka akurat jeszcze Zuzi jak byłam z nią w ciąży i później już nie prasowałam i nie prasuję
Gdybym miała prasować to moje życie obracało by się tylko wokół prania...
Oposek zaraz poszukam czegoś dla Oli, może Oli coś takiego kupię hmm
Lucy, moja Ola też pcha rączki do buzi... śmieję się że jest bulimiczką małą bo najpierw się nażre a później specjalnie wymiotuje
Aska nie podoba mi się ten stolik i chodzik. Zuza nauczyła się chodzić bez chodzika i Oli też nie kupię. Np moja koleżanka od razu jak mały zaczął siadać sam to wsadziła go do chodzika, ma 13 miesięcy i jeszcze nie chodzi a Zuza zaczęła sama chodzić jak roczek i to bez chodzika. Czasem kombinowała przy chodziku-pchaczu.
I ten chodzik-pchacz jest taki, że można z niego właśnie taki stolik zrobić.
Aniaw to tak jak ja, powiedziałam mężowi że chcę zegarek, sama wybiorę a on zapłaci tylko nie na Wszystkich Świętych
Oposek ja Zuzię zaczęłam kąpać w dużej wannie jak miała 5 miesięcy a Ola już od dawna kąpie się z Zuzią. Może jak skończyła 3 miesiące gdzieś tak to już ją kąpałam z Zuzą w dużej wannie.
Oposek zaraz znajdę zdjęcia Zuzi bo też ma z forsą a i dla Aski zdjęcie tego naszego pchacza.
Kurde żeście naskrobały, zaraz nadrobię bo Ola woła
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Rozyczko wracajcie do zdrowka,
Ide obiadek gotowac
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rika dziewczyny to ty masz po prostu boskie!!!!!!!!! Takie lobuziarki heheh
Wy tez tak macie z waszymi mezczyznami jak ja????? Mojemu nigdy sie nie chce ,a to zmeczony,a to spiacy,a to zajety ,normalnie jak tak dalej pojdzie to chyba in vitro bede musiala zrobic jeden numerk udalo mi sie wymusic na nim hiihih
u was dziewczynki przy maluszkach to pewnie odwrotnie co?
Ciagle ja musze cos aranzowac hmmmmmmm macie jakies sprawdzone sposoby jak uwiesc meza????????
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
paulinka my już pracujemy nad Zosią i wystarczy, że powiem mężowi głowa mnie boli i już wie co jest lekiem na całe zło tekst z Testosteronu zapuścić mrówkojada zawsze go pobudzi hihhiiihi
hhahhah dobre zapusc mrowkojada ja jak mowie glowa mnie boli to moj wie ze mi sie nie chce heheehhe
A wy nad Zosia pracujecie ? Super! Powodzenia wam zycze:)))) ja narazie uciekam bo w domu nic nie zrobione papappap
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy pełno zabawek, cały pokój jest nimi zawalony a wszystkie tylko stoją i się kurzą... Połowa i tak w worku za łóżkiem leży. Zuzi najlepsza zabawa to wyciąganie naczyń ze zmywarki, makaronów z szafek, leków z szuflady a ponadto ulubione zabawki to wszelkiego rodzaju kable, piloty, telefony, ładowarki, śrubokręty, śrubki i wiele innych
Aska fajowe zdjęcia Mikołaja
Masuska świetny filmik a miałaś wynajętego kamerzystę czy sama go robiłaś? ja planowałam coś podobnego ale... no właśnie...
Ja sama będę zajęta, trzymać Olę itd... więc nie będę mogła latać z aparatem a nikt inny nie zrobi takich zdjęć i filmu, które ja bym sama zrobiła i chciała i znów będzie dupa. Zuza ma mało zdjęć z kościoła bo moja siostra zrobiła takie zdjęcia że szkoda gadać
Aska ale masz fajny park w Piszu też jest fajny park nad rzeką, tutaj takich atrakcji nie ma a szkoda bo o tej porze roku przepiękne zdjęcia wychodzą.
Lucy fajny masz widok szkoda ze pogoda szara
Aska szkoda dzieciaczka, męża brat starszy zmarł jak miał chyba 2 dni, też na serduszko ale kiedyś nie było takiej medycyny, sprzętu i tego wszystkiego, nazywał się Piotruś.
Aniaw moja Zuza lubi biegać w tych skarpetkach z grzechotkami :)Mamy kilka par Moja Ola już od dawna leży na macie i w niej bawi się a jak chce spać to po prostu sobie zasypia sama
Lucy śliczne zdjęcia
Aska i Aniaw moja Ola na szczęście od razu zasypia w wózku i z Zuzą też tak było. Zobaczymy jak to dalej będzie bo np Zuza już od kiedy skończyła 7 miesięcy to w wózku na spacerze zasnęła może ze 3 razy a tak nie chce spać
A Ola no jak na spacerze się obudzi to nic się nie dzieje dopóki wózek nie stanie. Jak z nią stanę to zaraz marudzi a jak idziemy to odsłaniam budkę i obserwuje sobie wszystko
Ha ha ha Oposek dobra fotka i fajny list. Ja od początku jak tylko zaszłam w ciążę z Zuzą to staram się chwytać każdą chwilę ale tak się nie da... a one szybko mijają, za szybko.
Aniaw moje baby też uwielbiają wodę ale np przy 1 kąpieli w domu po wyjściu ze szpitala obie płakały może to znak bo już kolejne kąpiele były czysta przyjemnością. Miałam tylko problem z Zuzą bo ona nie lubi leżeć w wannie i jak myje jej głowę to musiałam kłaść ją na siłę a teraz odkręcam prysznic i ją leje prysznicem a ta wstrzymuje powietrze i się śmieje
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
moja Olifff tez ma te kapciochy
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika fajne kapciuchy i super panokcie!!! Też kiedyś takie miałam,ale mężowi się nie podobają.. długie paznokcie nie i ja w blond włosach nie.. co za facet!!
Paulinko jakto wpadka kontorlowana?
A co do kasy to odpukać teraz jest lepiej,ale przed urodzeniam Mikołaja było tragicznie! Nawet na bluzkę czy jakis kosmetyk nie było mnie stać.
A dzisiaj byłam na zakupach..chciałam kupić sobie kurtkę i buty..a kupiłam Mikołajowi bezrękanik!! No szok, co za moda tej zimy!
Różyczko współczuję,ze hcore jesteście,oby szybko to chorubsko minęło!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asia ja mysle ze jak bede miec dzidzie to wtedy sobie na kosmetyk czy ciuch nie pozwole, jak teraz mam z tym problem i zawsze mi kasy brakuje , to jak ty to zrobilas ze teraz masz wiecej?????????????
Rika fajne kapcie,skarpetki,i pazurki:)))))))
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna