BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 tygodni temu #261025 przez hoborr

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

AFRO ADA
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu #261026 przez hoborr

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ada ciszy sie kiecką:)
Załączniki:

13 lata 3 tygodni temu #261029 przez hoborr
Tyle:)

Martwie sie tylko - bo wczoraj ją wazyłam i 6600:(

13 lata 3 tygodni temu #261032 przez aska27
Hoborr małą alleczka z Adusi :) ślicznotka!
no i te minki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ..ech na dzieci mozna patrzec i patrzeć :kiss:

A Ty byłaś juz na tych badaniach USG, gastroskopia czy dopiero zamierzasz iść ??

13 lata 3 tygodni temu #261041 przez olka1730
ale ta Adusia slicznosci i jakie suuuper zdjecia ma,usmiech jak banan od ucha d ucha...
dobra spadam,bo sie nie wyrobie,podczytam wieczorem.....moze jakies przepisy dacie to skopiuje ;) łoooo matko jak wy ogarniacie wszystko,ja jakos rozlazla jestem i codziennie te podłogi po tym psie odkurzac i myc wymiekam juz :angry:

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261045 przez aska27
Załączniki:

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261060 przez ufolka
ale modelka mała :woohoo: a co do wagi to ja sprawdzam w siatkach centylowych, moja jest między 75 a 90 centylem ;) a Twoja między 25 a 50 z tego co widzę (mam nadzieję że się nie obrazisz)
siatkicentylowe.edziecko.pl/

demotywatory.pl/369103/--Mamo-ja-juz-nie-chce-jesc :ohmy:

13 lata 3 tygodni temu #261063 przez Rika
Hoborr ale masz ślicznotkę i jaka ona zrobiła się podobna do Ciebie :) Ma takie "dorosłe" rysy twarzy,

Aska dobry ten demotywator :)

Ufolka :ohmy: jakie dziecko

13 lata 3 tygodni temu #261065 przez aska27
Przepraszam,ale muszę! :laugh:

!

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261066 przez basba
czytam i czytam a wy piszecie i piszecie... w końcu i ja coś skrobne, a co! :P

Kurcze Hoborrku no piękną masz córunie! Oj będziesz miała w przyszłości co robić bo od chłopaków to ona się nie opędzi!

Ja też miałam niedawno gastroskopie... Wspomnienia nie najlepsze ale chyba lepsze to niż kolonoskopia co???

Mikuś jak zwykle przeuroczy! Pysio do schrupania!!!!

A o co chodzi z tymi butelkami... my mamy TT... moze pomogę ;)

coś chciałam jeszcze napisać.... hmmmmmmmmmmmm

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261099 przez różyczka
Jejkuuu Adolinka miodzio poprostu :) Hoborr one naprawde podobne sa z Bianką do siebie :laugh: ale jaja...moze my jesteśmy jakas rodzina 5 woda po kisielu?? :)

a ten dzieciak to jak ludzik z reklamy opon michelin wyglada - masakra! :S

Basba
jaka lasencja z Ciebie :)

Aska
niezły demot :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

13 lata 3 tygodni temu #261119 przez aska27
jej, jaka słodka Biankusia i czapeczka cudo!! :)

a druga fotka..rewelacja.. :kiss: widać,ze Biance przy mamusi blogo i dobrze! :)

13 lata 3 tygodni temu #261153 przez iwanek1
Hej.
Mam nadzieje,że mnie nie wywalicie z forum,za podczytywanie,plis :(
Potrzebuje Waszej rady,co mam zrobic zeby Hanka więcej jadła.Waży 6200,jak taki kurczak mały.Łyżeczką za bardzo nie chce,zupki daje butelką,mleka czasami też nie chce,już nie wiem co mam z nią zrobic,musi byc jakas przyczyna tego nie jedzenia.

Skorzystałam z linka do fotomontażu dzieci,jak znajde czas to wkleje zdjęcie,fajne wyszły,dzięki,zamówiłam też kalendarz.
Korzystam z przepisów,też dzięki,są extra.
Wasze różne rady i pomysły też są mi pomocne :)
Tylko nie wiem jak Wy znajdujecie czas na pisanie,ja tylko podczytuje szybko i lece bo mała śpi w dzień 2x po pół godz.
O już nie śpi :(

13 lata 3 tygodni temu #261159 przez kaska191919
Lucyto była jakaś dofinansowana właśnie, i to dla dzieci chyba od 3 lat 4, jakieś kryterium było :) a czy chińska nie wiem, ale wydaje mi się że nie, bo ta szwagierka byle czego nie poda :side:
Kamilkaniezłe lachony:)
Masuskano układ taneczny zarąbisty hehehehe
Hoborrsuper że ADUISIA dała Ci pospac :) zdjęcie śliczne jak zawsze , będzie z niej śliczna pannica:blink: i też dla mnie inaczej wygląda
Asianie no minki mówią same za siebie, idzie się dowiedzieć o co kaman heheh :P :cheer:
Basbaooooooooooooo Mikołaj pierwsza klasa!!! :lol: coraz bliżej święta... heheh
Zdjęcia ze świąt superaśne. :)
RóżyczkoBianka też coraz piękniejsza, czapeczka jej do twarzy:), a druga fotka cudna mamusia piękna i córcia tak słodko oczka zamknęła do całuska od mamusi heheh, ach te lipcowe dziewuchy i chłopcy, wszystkie piękne!!!

Ja dziś sprzątałam trochę, jeszcze dziś idziemy dywan kupić do dużego pokoju, ale to koło 16 jak mój wróci, spakowałam już Zuzi rzeczy i swoje na wyjazd, jutro jedziemy :) do pondziałku nie będę miała neta bo będziemy u mojego na wiosce a tam nie ma neta, dopiero jak zajadę w niedzilę wieczorem do mnie będę mieć , wiec może się w niedzilę odezwę.
Ale jeszcze Was nie opuszczam , tylko tak powiadamiam:):)

13 lata 3 tygodni temu #261174 przez ewitkun
różyczko chyba nie do końca doczytałam o tej wodzie... przepraszam

cholernie źle mnie się zrobiło gdy przeczytałam co napisałaś o mnie.... pisząc to teraz lecą mnie łzy bo bardzo się do Was przywiązałam forum jest jedna z niewielu możliwości porozmawiania z innymi kobietami gdy siedzę sama z małym.jeśli mogę powiedzieć coś o czym wiem to piszę, mam pierwsze dziecko wszystko jest dla mnie nowe i bazuje na informacjach od lekarza i swoich koleżanek. i nie uważam żeby moja lekarka była jakimś guru tylko kompetentnym lekarzem i jeśli mogę się czymś podzielić z Wami to robię to. bardzo szybko mnie oceniłaś nie mając pojęcia jaka jestem i to zabolało najbardziej. to ja dzięki informacjom tutaj wiele zyskuję i nie widzę zasadności abym miała coś wyłuszczać bo wiem lepiej, właśnie nie wiem. Wy znacie się kilkanaście miesięcy znacie historie swojego życia i macie swoje tematy o których ja nie mam pojęcia bo niby skąd.... i trudno się wdawać w dyskusję gdy nie znam tematu albo nie mam nic do powiedzenia.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka