- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Wiec:
Hoborr widzę ze z Adusi mała spryciula. Juz teraz się przed wami chowa a co będzie potem?? Super zdjęcia:)
Rika ty się kochana wagą Zuzi nie przejmuj. Jak ma apetyt i je za dwóch to widocznie taką ma "urodę" drobnej kobitki... zresztą ty też drobna i szczupła (mąż chyba z tego co kojarzę ze zdjeć do grubasów nie należy) wiec i po kim miałaby być grubsza?!
Syn naszych sąsiadów ma 3 latka i 12 kg... ale fakt faktem że niejadek z niego i z łyżką za nim biegają.
Ewitkun podobają mi się kwaity na tych płytkach... u nas znowu króluje drewno A co do balonika- moja Wiki taką ma hichawkę z balona że stwierdzam że ostatnio to jej najlepsza zabawka
Olka no nie bądź taka... pochwal się co dostałaś...
Lucy dawaj filmik z OLĄ!!!!!
A co do TESCO- ja wczoraj byłam u nas- promocje na ciuchy naprawdę duże! Dziecięce też... A sobie kupiłam koszulkę nocną z cienkiego polarku (ostatnio wiecznie mi zimno)przecenioną z 61 zł jakoś na 30parę, i bluze polarową z 50 zł na 19 i Wiktorii sukienkę z bodziakiem za 29 zł a kosztowała chyba koło 60!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DIH - non stop 2x1
capivit a+e forte 1x1
i coś jeszcze tylko napiszę jak kupie bo z recepty nie moge rozszyfrować...
i do wcierania w głowe
5% loxon 1x dziennie
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewka jak dobrze pamiętam to moja łazienka ma 2.30 na 1.30m czyli jakieś 3mkw
Basba e mi tam mogą wypadać włosy byle zakola się nie robiły
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Basbateż fajny pomysł , Sylwester na dworze, kiełbaski, fajny klimat i dzieci mają zabawę
Ewitkunłazienka i kuchnia fajnie urządzone masz, wrażenie robi. Ale ja bym chciała coś bardziej pamarańcz, brąz coś w ,,stylu greckim", ale to maże za parę lat, póki mieszkanie to nie jest wykupione to nie będziemy inwestować w glazury itp. tylko to co będzie nasze. I tak nam się udało z tym mieszkaniem bo w kuchni terakota glazury trochę w wc i łazience też , a w pokojach panele , okna nowe.
Lucy[/b} to nie ciekawie ma Twoja siostra.
Basbami wypadają już chyba nie garściami, odkurzam codziennie i co przejadę trochę odkurzaczem i pełno kęp włosów na szczotce odkurzacza, i tak już od 3 miesięcy, aż się dziwię że jeszcze mi coś zostało na głowie, ja kupiłam mieisąc temu szampon na wypadnie RADICAL ale minimalnie jest lepiej, no ten capivit to kupię, kiedyś miałam.
Kiedyś mi ciągle się paznokcie łamały, w ciąży mi tak super rosły i tak zostało do teraz, dziwne dla mnie to że włosy wypadają a paznokcie OK.
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Moja mała to zamiast ,, dorosleć" to ona się staje bardziej dzidzią, bo ostatnio zaczęła ssać non stop palce , leży i palec na brzuchu i palec masakra, wyjmuję ciągle, smoczka daję, a ona swoje
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczko no ja o Bianusi to wiadomo co mogę powiedzieć, ale wreszcie i Ty się troszkę pokazałaś
Lucynko zainspirowałaś mnie i wsadziłam Piotra na sucho do wanienki:) świetnie wyglądał a jaka frajda że siedzi:)
Tak żeby za słodko nie było to Różyczka to zła kobieta
A dziś miałam sen:)
Piękny sen:)
Śniła mi się Rika z dziewczynkami:) Że się spotkałyśmy na spacerze u mnie w mieście i robiłam dziewczynom fotki żeby wysłać MMSa Różyczce, bo babolec nie uwierzy że się spotkałyśmy:P
Fajne nie:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kaska ja mam taką kuchnio-telewizornio-kanapownie (bo salonek trudno to nazwac raczej) i to jest w beżach i brązach i bieli i zmieniac kolorystyczne dodatki wg nastroju i własnie tez często kupuje w Pepco aktualnie mam jazde na fiolet wiec na kanapie poduszki we fiolecie, pled, na stole podkladki pod jedzenie, jakieś kilka drobiazgów typu wazoniki, szkło, świece i fiolet rządzi. Ale własnie od jakiegoś czasu mam chętke na ten turkus zwłaszcza, ze ta w Pepco slicze sa te rzeczy turkusowe, a wystarczy,ze schowam te pare filetowych rzeczy i na to miejsce wyłoze turkusowe i już kuchni-kanapownia jak nowa bedzie
Olkato jest fotka prawie jak na avatarze! to sie nie liczy! dawaj nastepne
Basba no super pomysł z tym ogniskiem....chciałabym tez coś takiego z przyjaciółmi zrobić, mam nawet gdzie...tylko Bianki nie mam z kim zostawić buuuuu wiec my w tym roku w domku i jak to sie mówi - na białej sali
Ewitkun mi sie podobaja bardzo biało-czarne łazienki + z dodatkiem głebokiej czerwieni, np. choruje na czerwoną umywalke mise(z zewnatrz jest czarna a srodek czerwony), póki co mam rozpiździel bo ciągle cos remontujemy w łazience i jest fioletowo-biała ale patrze na nią od prawie 8 lat i choc sama ten fiolet wymyśliłam to mam go juz serdeczie dosyc w tej łazience ale wytrzymam jeszcze troche bo planujemy rozbudowe a wtedy bedziemy tą łazienke powiekszać żeby zrobić taki pokój kapielowy
oj Młoda coś ma focha
z/w
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
spotkały beze mnie????!!!
FOCH
aaa i mmsa ychy juz to widze z tą Twoją gupiom siecią!!!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Moje dochodzą MMSy:P