- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rika fajne fotki, trzy ostatnie super, tak fajnie patrzą się w książeczkę aż chce się kolejnego szkraba
my byliśmy u lekarza teraz, właśnie wróciliśmy, miałam zajechać do biedronki po formy, ale nie było już jak;/ mam nadzieję że w niedzielę jeszcze będą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a co do gładkiej cery to po 30-tce cera bardzo sie wysusza i najczesciej znikaja wszelkie problemy typu pryszcze, krostki itp. ale za to pojawiaja sie zmarszczki coś za coś
Aska niezła opowiesć sylwestrowa
Rika mozna by komiks z tych fotek skleić fajny u góry tylko wiesz ...te chmurki z tekstami hehe
ale u mnie piździ jak na uralu do tego deszcz zacina i lapie mnie dolina...
Aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napisz choc krotko - czy zyjesz, jak mama, chłopaki itd.
dziwnie mi jak wchodze rano a nie ma wieczornego posta od Ciebie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
My po wizycie u lekarza, Jula i Kubuś przeziebieni, biora syropki i krople do nosa, Kubuś ma mieć dodatkowo badanie moczu. Na wysypkę na twarzy mamy stosować Hydrocortyzon,ale sie waham, bo nie jest dla dzieci poniżej 2 rz.
Rika- zdjęcia super, dziewczyny śliczne!!!
Nie mam pomysłu na prezent dla męża, podpowiedzcie coś, plisssss
Kubuś waży 7140g
Aha,niby zęby mu nie idą,a jest mega marudny,placzliwy,ciągle noszony na rękach, krzyczy przez dwie, trzy godziny bez przerwy,zjadając sobie przy tym ręce, moja bluzke,co mu wpadnie do rączek- co lekarz,to inna opinia....
dzisiaj lekarz powiedzial,że pewnie jestem zmęczona...ehhh-fajnie,że chociaz on jeden to rozumie...
pozdrawiam!!!
Ale wichura!!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jej.. widzę,ze wczoraj cichutko bylo, chyba szykujemy się do świąt
hehe no i ja dzisiaj muszę się i wszystko wkoło ogarnąć,bo goscie nadciagają!
a wczoraj reklamowałm moje butki,kurcze niecałe 2 tyg temu je kupiłam a juz się rozkleiły ,a nimy ze skóry i przeszło dwie stówki kosztowały,a jeszcze babka w sklepie powiedziała,ze nie wie czy uwzględni gwarancje,bo mogłam np specjalnie je rozedrzeć!
Dorotko u Mikołaja tez niby p. dokto widziała ,ze ząbki będą..ale coś mi isę wydaje,ze jeszcze nie.. ja nic nie widzą, żadnych zmian!
Olkahehehe.. fotka super hehe
Różyczko Ania miała się przeprowadzać, na pewno zajęta, moze netu nie ma..n i te święta,ale jak isę tutaj pojawi to nas wszystkichzadziwi choinka juz będzie i porzadki zrobione, heheh Aniu CZEKAMY NA CIEBIE
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Hej, hej .. witam cieplutko.. i mykam nadrabieć zaległości forumowe
Aska a gdzie byłas jak Cie nie było?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska27 napisał:
Hej, hej .. witam cieplutko.. i mykam nadrabieć zaległości forumowe
Aska a gdzie byłas jak Cie nie było?
myślami zawsze z Wami!!
Rozyczko wczoraj miałam dzień na wysokich obrotach..jak juz pisałam rekalamacja butów, reklamacja dekodera.. sprzątanie itp...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
I prosze wybaczcie ,ze czytam po lebkach i pewnie przy odp pomiksuje cos no ale sie postaram
Ewitkun czytalam o tym ze plakalas,bo rozyczka cos napsala, ja tez sie zgadzam z tym ,ze napewno nie chiala cie urazic,przeciez nie po to tu jestesmy, kochana ja sama tu jestem,trafilam przypadkiem ,a ze bylam nowa i nie umialam sie poslugiwac i tak przyczepilam si od naszych kochanych lipcoweczek choc probowaly mnie z tad ''pogodnic'' hihihi ,a ze probowalam na innym formum i jakos nie umialam sie wkrecic to teraz musicie znosic moje poplatane wypowiedzi wiec glowka do gory:))
A masz przecudna lazienke,bardzo mi sie podoba:))
Rika twoje dziewczynku sa super,a najbardziej podoba mi sie jak Ola zaglada do ksazeczki na trzecim chyba zdjeciu fantastycznie to wyglada!!!!!
Lycy to twoja ola tak pieknie w waniecne siedziala? Swietni sobie malutka radzi,a jaka ona slodziutka jest
Kamilka pisalas ze Melka nie chce jesc lyzeczka ,i wypluwa, wiesz co moze ona widzi w tym zabawe, jak mama jest cala wymazana hihh ? Ale nie poddawaj sie i wlasnie codziennie po lyzeczce probujcie,a jestem pewna ze i w konc przyjdzie czas na nia, to pewnie tak jak z chodzeniem jedn dzieciaczki zaczynaja wczesniej a inne duz pozniej:)))
A jak malenka sie czuje?
Dziewczynki powiedzcie mi do czego mozna nosic legginsy o mokry wygladzie? Bo mam nieziemska ochote sobie je kupic,ale boje sie ze nie bede miala co do nich zalozyc,
a pozatym moja zmora od zawsz sa uda i nie wiem czy by mi paswalo,
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ech..a kto tutaj próbował Cię wykurzyć,co? oj,
co do leginsów... paują do tunik, długich swetrów itp...
Zapomniałam też Wam napisać,ze kupiłam Mikołajowi śliczną gwiazdorkową bluzeczkę i bałwankowe skarpetki..jak zrobię fotkę to na pewno wrzucę tutaj na forum
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Witaj Paulinko
ech..a kto tutaj próbował Cię wykurzyć,co? oj,
co do leginsów... paują do tunik, długich swetrów itp...
Zapomniałam też Wam napisać,ze kupiłam Mikołajowi śliczną gwiazdorkową bluzeczkę i bałwankowe skarpetki..jak zrobię fotkę to na pewno wrzucę tutaj na forum
Z tym wykurzeniem to zart ,dziewczynki chcialy dobrze hiihh
ja lubie takie dlugie sweterki,ale zawsze mialam wrazenie ze te getry pasuja tylko na balety tak do eleganckiej bluzeczki i szpilek ,nie wiem czemu ale tak myslalam hihihi to chyba zaszaleje i sobie kupie
Asiu Mikolajek bedzie wygladal przecudnie hihih
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie w nocy padało. Amelka nie chciała spać, a teraz tak ciemno jest, chyba znów będzie padać. Mógłby zamiast deszczu śnieg spaść co to za Święta bez śniegu??
depresje mi się udziela
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
zycze zdrowka wszystkim małym i tym duzym czyli Nam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie no Aska, na pewno sama je rozerwałaś bo po co Ci buty za ponad 200 zł, a poza tym można komuś więcej pracy dać przed świętami, taaaa rozerwać buty i zanieść na gwarancję no pewnie... bo Aska woli komuś zawracać głowę niż chodzić w butach... co za ludzie...
Dorotas jak kupiłam spinki, krawat i koszulę
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
No a tak to chciałam oczywiście powiedzieć Rika Dlatego mi się Twoje dziewczyny śnią, bo pokazujesz jakie są cudne siostrzyczki:) I tak się świetnie dogadują
Olka, ja tydzień temu męczyłam się z rozstrojem także szczerze współczuję i trzymam kciuki! Dużo PIJCIE!!!
Ech i znów się wkurzyłam.
Znalazłam fajną ozdobę na Allegro:)
allegro.pl/ShowItem2.php?item=1945379498&source=showbests
Lucy wykąpałam Piotra jak i Ty Olę, nagrałam, później pokarzę Ale radocha była:)
A tego Pana z kwiatkami chciałam wkleić na dzień kobiet:P
Różyczko jak jesteś to dawaj na GG:) Po obgadujemy dziewczyny:P