- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Bianusia śliczna w tej czapusi, mały kasnoludek a Ty na młodziutką wyglądasz
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
My róznież,nie wszystko wiemy i dlatego tutaj na forum dzielimy się swoimi spostrzeżeniami i myślami po prostu pisz co myślisz, będzie ok.
a ja dzisiaj wieczorem idę do dentysty echh.. boje się ,strasznie nie lubię tego zapachu... i tego wiertła grubego jej
dziecisawazne.pl/konkurs-kulinarny-z-uni...groda-od-bio-planet/
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aka współczuję też nie lubię dentysty ale niedługo będę zakładać aparat i będę musiała częściej go widywać
Kurde, co Oli zawieszę pałąk z zabawkami to ta nóżkami go zdejmuje, pluje, spiewa, krzyczy sobie a Zuzia śpi...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Różyczko Ada i Bianaka mają rzeczywiście podobne rysy. No i dosyc ciemne oczy:) A na początku Areczek Przyszłej mamy był podobny do Adusi:) Ech ciekawe co u nich
Rika ja Ci zawszę zazdoszczę Ale fajnie mieć takie dwei małe córeczki:) Mi się dzis w nocy śniło że Adrianka miałą młodszą siostrę Melanie...
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rika pokaż leżaczek, najlepiej z modelkami
Różyczko świetna ta czapa! A Bianka - hmmm, cudo!
No i Ciebie pierwszy raz widzę, ładna mamuska jesteś
Hoborr miałam napisać że najlepsze zdjecie afro... Ale kurde wszystkie są najlepsze jakie fajne minki Ada robi, a ta kryjówka to gdzie? Rozumiem że jak marudzi to ją tam chowasz i zamykasz, a ta szczęśliwa minka to dlatego, że w końcu otwarłaś?
Basba ale Antoś ściskał Mikołaja, teraz i Wikusia się załapie, bo w brzuchu to się nie liczy no i z Ciebie laska rzeczywiście
Asiu fajny leżaczek, a Mikołaj - słodziak jak zawsze
Co do butelek tt to pytałam, czy Waszym dzieciom też się tak zasysają smoczki do środka jak dzieci piją? z 1 nie było problemu, a niedawno dopiero przeszliśmy na 2 i podczas picia co chwilę ten smoczek się wciaga i i Bartek i ja się denerwujemy i nie wiem czy to wina smoczków, czy to Bartek tak pije...
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczko rany, jaka droga ta paczka! masakra... Czy Ty już podajesz Bianeczce gluten? jeśli tak to w jakiej postaci? bo ja dziś zaczęłam...Kochana ta Twoja Córa, że Ci tak wszystko wydrukowała i przygotowała:) A z tymi pytaniami to ja zawsze odpowiadam, że oczywiście, że przesypia całe noce, a w dodatku sam zmywa i książki czyta:) Wszyscy się śmieją i nikt nie drąży tematu;)
Kaśka gratuluję tego odkładania do łóżeczka, serio! Ja poległam, ale mam nadzieję, że spróbuję znowu;)
Olka przykro mi, że danonek zaszkodził Na szczęście tak jak napisała - jest tyle rzeczy do jedzenia dla dzieci, że synek ma czego próbować
Kamilka śliczne laski;)
Taka Jedna zdrówka życzę! mam nadzieję,że gardło przetanie boleć! Co do leżaczków to ja mam taki jak Aśka tylko inny kolor. Fajny jest, bo starcza od urodzenia do 3 lat:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Taka Jedna to może faktycznie nie ma sensu, widocznie nie lubi kaszki i już!
Rika a jak idą postępy Waszego mieszkanka? podłogi już są? nic się nie chwalisz ostatnio...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ale jestem w szoku, że dziewczyny tak zareagowałyscie
jestescie wszystkie razem i kazda z osobna kochane, wspierajace i ciepłe kobietki
(ciepłe nie w tym sensie oczywiscie )
Hoborr no tą Melania to mnie zabiłas teraz Chyba postaram sie o 3 córke
Dziękujemy za komplementy donosnie fotek
Oposku podaję tego gluta od 2 dni - dodaje łyżkę kaszki manny Bobovity do 5 łyzek kaszki mleczno-ryzowej z morelami Bobovity. Tak wyczytałam, ze jest ok. Choc prawde mówiąc jestem dalej zakrecona z tym glutenem. Bo teraz wychodiz na to,ze powinno sie chyba zacząć od poczatku tego 5 m-ca i kontynuować przez 6 do końca a potem już normlanie moznaby bylo podawać w dowolnych ilosciach. Bo ta ekspozycja ma trwać niby 2 miechy dla naszych "cycaków" i niby nie powinno sie skracac tego czasu, czyli skoro Biance sie kończy teraz 5 a ja dopiero zaczełam to ta ekspozycja potrwa do końca 7 mca prawie. Dobrze kombinuję?
sorry,ze tak sie rozpisalam
No i to zdjecie w blond już nieaktualne bo sie własnie przefarbowałam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Iwanek a Tobie pediatra co mówi o wadze Hani? Fajnie, ze sie odezwalas
Kaska a ja pamietam jak Ty w ciązy jechalas gdzies na wioske bez neta własnie
i nas opuściłas a my tęskniłysmy
Kamilko bo ja jestem mloda... a tak serio to dziekuju za komplement i przynać sie musze, ze ogólnie jak patrzer w lustro to wyraźnie widac, ze sie posypałam teraz szczególnie przez ten ciągły brak snu zmarchy wyszly pod oczami, since...
Takajedna Ty mnie pierwszy raz widzisz? przecież tyle juz, razy tu fotki wstawiałam a osttanio nawet dziewczyny pisaly, ze do Masuski podobna jestem
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
TakaJedna mi sie robi tak samo,jak Mati ssie tak mocno i wciaga smoka,ale odczeka i ssie dalej nie nerwuje sie odrazu wiec spoko
Ewitku,my tutaj wymieniamy poglady,rozmawiamy,nikt na nikogo sie nie obraza....,jestesmy dorosli,nie przepraszaj nie masz za co a Rozyczka to złoto kobieta,jak ma cos do kogos mowi bezposrednio i to mi sie wlasnie u niej podoba...Wstawiam sie za Rózyczką
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Różyczko, Ewitkunobie jesteście kochane, a Różyczka po prostu jest bezpośrednia ale na pewno nie chce przy tym nikogo urazić. Każda pisze to co szłyszała co wie, i wybór czy zastosujemy coś czy nie należy do każdej z nas Ja też czasem dziwnie piszę, ale to temu ze tak na szybkiego bo nie zawsze mam czas, a ostatnio napisałam chyba 10 linijek na jeden temat i żadnego zdania w tym całym ciągu tylko przecinki, niezłe zdanie złożone , ach żeby moja była polonistka to zobaczyła
My kupilismy dywan 450 zł zapłaciliśmy , a przedwczoraj kanapę, zasłony, duży pokój urządzam na brązowo beż turkus, ale fotkę wrzucę jak będzie skończony, jeszcze nie ma stołu, żyrandol to za 2 miechy bo nie wyrobim, a oszczędności ruszać nie chcemy, no i zasłony mam taki ciemny turkus i musze jeszcze trochę turkusowych ozdób kupić, jakies poszewki na jaśki, wazon .
A mąż pojechał właśnie odebrać sękacza 5 kg za 100, raz można zaszaleć, ale i tak na 3 części idzie:)
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna