- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasiu a masz możliwość zeby małą z kimś zostawić czy opiekunka na czas zajęć? Jeśli tylko dałoby radę to oczywiscie nauki i nowych umiejętnosci nigdy dość
Koniecznie pokaż Kubusia
Ewka ja daję Bebiko, mi smakuje a jak Antek zareaguje to sie nie dowiesz jak nie sprobujesz, najwyzej zmienisz
Asia ach te miny małego Gwiazdora ile płacisz za mleko Gerbera? i ile gram jest w opakowaniu? Mój nadal ma zaparcia, nie takie jak przy humanie, ale ma i mysle o zmianie mleka... Chociaż teraz inne posiłki też mają wpływ, ale jabłko na niego nie działa wcale
Ja po sklepach nie chodzę, jakoś wszedzie po schodach trzeba wchodzić, a z małym nie ma jak.... I też mam nastrój w ogóle jakiś nie bardzo
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Napiszcie proszę jeszcze raz jak dajecie gluten, bo chcę zacząć od 6 msca, a kompletnie zgłupiałam
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a z szablonu malujesz? czy tak z glowy?
Masuska no to widze, ze poszalalas ostro
Ewitkun to Ty chudzina jestes, wiatr Cie zdmuchnie na spacerze przy takiej wadze piórkowej a witaminy jakies bierzesz?
a kaszka z owocem nie zastępuje 1 posiłku Antkowi? albo może wprowadź juz zupki z warzyw to zawsze 1 cyc mniej bedzie a i tak zaraz byś zaczęla coś mu dawać bo przeciez niedługo pól roku beda mialy nasze bobasy...
a dolina to i mnie chwyta ostatnio
Hoborr Ty zawsze jestes w temacie boś lipcowa mamusia przecież
A ja zainspirowana poradnikiem dla zielonych rodziców (czyli eko) postanowilam zaopatrzyć sie w olej ze słodkich migdałow i olej kokosowy ze świeżego miaższu kokosa tym pierwszym można nawet niemowleta masować, a ja zamierzam używać do kąpieli (dolewać) lub do smarowania ciał, choc ponoć po dodaniu do kapieli juz nie trzeba niczym smarowac ciala bo skora jest zajedwabista a kokosowy ponoc r e w e l a c y j n i e robi na wlosy i ślicznie pachnie. Zobaczymy...
jestem tak sucha po porodzie, ze szok skóra, włosy...nic nie daja maski, kremy, balsamy...
może trzeba siegnąc do natury
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Różyczkorysuję z jakiegoś obrazka na zeszycie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Takajedna mleczko Gerber w sklepiekoszuje ok 14-15 zł za kartonik 350g, ale ja kupuję na allegro, wczoraj własnie kupiłam 12 opakowań za 69,99zł, ważne do maja.
a na zaparcia jest takie mleko specjalne.. hmm Bebilon Comfort jak dobrze pamiętam!!!
Jeszcze położna i pediatra na szczepieniu mi o nim mówiła.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ubiegłaś mnie, super! też myślę nad jakimś malowidłem jak będziemy Bartkowi robić pokój (ale coś się zbieramy powoli )
Napiszcie proszę jeszcze raz jak dajecie gluten, bo chcę zacząć od 6 msca, a kompletnie zgłupiałam
ja gotuję codziennie poł łyzeczki kaszki manny w odrobinie wody, no tak z cm na dnie malego garnuszka, kilka min, doslownie 2-3 az sie zrobi taka zawiesina i to dodaje do tego co akurat danego dnia mala je - czyli zupki albo owoców, to samo nie ma w ogóle smaku
Kaska ale sliczny kubuś!!! Ty idz na ASP lepiej
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Kaska zawsze miałam slabość do Puchatka ehhhhh
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas zazwyczaj nie zastepuje stały pokarm calego posilku, ale róznie to bywa bo czasami jak cos jej bardzo zasmakuje to zjada duzo i juz nie dopija ale to tylko czasami niestety...
i tez nie bardzo wiem jak dalej postępowac teraz kiedy zacząć 2x dziennie coś podawać np.? hmmm
wiem,ze roczne dzieci jedza juz praktycznie wszystko (to co zdrowe oczywiscie)ale nadal piją mleko MM i dwulatki tez je piją...
ewitkun ja tez mam czasem takie mysli, ze jestem w niewoli cyca, ale to szybko mi mija bo jednak radosć z tego karmienia dla mnie jest większa niz te niedogodnosci, ale cały czas nie umiem sobie wyobrazić jak bedzie z tym karmieniem po powrocie do pracy...narazie wiem tylko tyle, ze nie chce przestać wtedy karmić, ale nie umiem sobie wyobrazić, ze ktos inny bedzie karmić moja Niunie no i czym
ech...zycie....
a my dizs pierwsza noc z nawilżaczem powietrza i nie moge zasnąc prze niego bo....niby ultradźwiekowy...niby cichutki...i nawet fajne swiatełko daje w różnych kolorach i choc można to wylączyć to pomyslalam,ze zamaist lampki to moze zostac...niby lepiej sie oddycha...no zobaczymy
to kolejna próba poprawienia komfortu snu, może Mloda zaskoczy i pospi do rana? kto wie...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczkoheheh nie wiem czy bym sobie poradziła na ASP bo ja mam raczej taki jeden styl rysowania właśnie takich postaci z bajek a jak jakiś widok czy coś to ciężko no ale rysować lubię, choć nie mam na to zbyt czasu ale jak Zuzia będzie większa to będę robić jej kolorowanki
tak czy siak Kaska Twój Kubuś wyglada jak profesjonalna naklejka na ścianę szok! slicznie go namalowalas naprawde Zuzia pewnie odziedziczy talent a jak bedziecie razem rysowac/malowac to bedzie dla niej ogromna frajda na pewno
Moja Oliwia zawsze to uwielbiala i robienie ludzików z kasztanów i wyklejanie liscmi nazbieranymi w parku i korale z chleba robiłysmy a od 6 r.z. chodzila na warsztaty plastyczne do Domu kultury przez kilka lat i tam to dopiero cuda robili
potem ją wzielo na gitare a teraz tylko konie, konie i konie... ale mam cichą nadzieję,z ę razem z Bianka bedzie rysowac tak jak ja kiedys z nią
apropo Oposku przypomnialo mi sie Twoje pytanie-sorry,ze dopiero teraz - nie dostała naklejki konia na gwiazdke jednak tylko bryczesy z pełnym lejem i koński kalendarz bo takie miała życzenie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadziję,że nawilżacz pomoze.. ja się zbierałam do kupna i nie kupiłam
Zdecydowałąm się juz na kupienie nosidełka Mei Tai firmy Tula .. duzo o tym czytałam,tez jest wiązane,nie zapinane na klamry, wiec mzona sobie dostosować..poza tym wygodne i łatwe, główka usztywniona.... tylko drogie. No nic ..zamawiam, oby to był dobry zakup!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ta firme własnie chyba Oposek polecala kiedys...tak mi sie cos kojarzy....
a pokażesz jakie wybralas?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na Tule się zdecydowałam bo pasy ma szerokie, wypełnione,znalazłam tańszą wersję na allegro,ale pay takie cienkie,bałam się,zeby się nie wpijały.
Kupiłam to:
www.babytula.pl/products/mei-tai-brazowy
a jest jeszcze wresja limitowana,ale duzo droższa,a nosidło takie samo tylko pod reklamą Reni Jusis
www.babytula.pl/products/leluja-limitowa...ai-tula-dla-eko-mama
Oby się sprawdziło!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko dziękuję! Mikołaj ostatnio tak cuduje,ze szok
na Tule się zdecydowałam bo pasy ma szerokie, wypełnione,znalazłam tańszą wersję na allegro,ale pay takie cienkie,bałam się,zeby się nie wpijały.
Kupiłam to:
www.babytula.pl/products/mei-tai-brazowy
a jest jeszcze wresja limitowana,ale duzo droższa,a nosidło takie samo tylko pod reklamą Reni Jusis
www.babytula.pl/products/leluja-limitowa...ai-tula-dla-eko-mama
Oby się sprawdziło!
oh śliczne!
czekam z niecierpliwością na relacje czy łatwo sie wiąze no i czy sie podoba Mikołajowi
oby!
duzo by Ci to ułatwilo