- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to mnie ciotka pobiłaś ja dziś jeszcze chciałam po spodnie jechać ale nie zdążyłam:)
kurcze dziś idę na ściągnięcie kamienia z zęboli , chyba nie boli co?
Aśka a w jakiej dzielnicy mieszkałaś
Ha i to w jednym sklepie tylko, a jeszcze w jednym jest fajna przecena:) ALe nie zachodziłam, bo się boję
Spodnie też chcę sobie kupić, ale tak trochę się waham, bo chudnę, a na chwilę to nie chcę kupować sobie nic, mam jeszcze kilka par spodni dobrych i jedne małe, wszystkie fajne więc mogę pochodzić
Nati kamyczek nie boli, ale jest dziwnie w buzi przez parę dni:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja nie przytyłam przez świeta więc to ogromny dla mnie sukces
Różyczko, Oposku kurcze współczuję tych nocek
Wiadomo każdy niby ma jakieś dobre rady i pewnie już to Was wkurza
Boszsz ja by chyba tak nie dała rady, jak jestem jakoś mocniej zmęczona to mówię że mam dośc i mój M musi się wykazać
Oposku teraz we wtorek 11.30 mam zajęcia
To może uda nam sie wreszcie spotkać?
Kurcze lekarze to powinni wszystko matkom tłumaczyć a ja mam wrażenie, że tylko straszą
A ja jakoś ostatnio jakoś nie podaje małemu wit D i teraz się troche przestraszyłam i może powinnam zbadać mu poziom wit D
Lucy mój Mały też nie cierpi fridy i krzyczy na sam widok przykładania do noska
Różyczko, Asiu widziałam Waszą dyskusję o chustach i ja wtedy wyszukałam wiązanie typu KANGUREK ale to było zupełnie przypadkowy link, więc teraz raczej go nie znajdę Ale jest ich multum w necie
Natimp ja też jestem przez prace mega zabiegana i jakoś jeszcze nie zaczęłam podawać tego glutenu Dobra zacznę od jutra
Ufolka ja też dostałam kilka przesyłek i fajnie tak za darmoszkę
A mój Dominiś obudził się dopiero o 6stej na żarło a połozył się ok 22 Tzn przebudził się jakos po 4tej ale nie chciało mi się wstac i pomarudził chwilę i zasnął
W tym tygodniu pracuję codziennie, więc tylko podczytuje Was co chwila i różnie z tym czasem na odpisywanie
To9 tak w ramach wytłumaczenia się
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
ja dziś wróciłam dopiero , nie mogłam WAM złozyć życzeń Świątecznych bo w domu u rodziców zepół się komputer i byłam odcięta a później pojechaliśmy do teściowej gdzie net nie dotarł jeszcze. Ale już po woli wszystko wraca u mnie do normy, rozpakowałam się , wykąpałam małą i wogule, jak będę mieć chwilę wolnego to Was z grubsza podczytam
Buziaki
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to mnie ciotka pobiłaś ja dziś jeszcze chciałam po spodnie jechać ale nie zdążyłam:)
kurcze dziś idę na ściągnięcie kamienia z zęboli , chyba nie boli co?
Aśka a w jakiej dzielnicy mieszkałaś
Natimp mieszkaliśmy na płn Poznania.. Naramowice, nadal mamy tam mieszkanie fajna okolica. A Ty gdzie mieszkasz jeśli mogę wiedziec?
Masuska a jakie te buziorki kupiłaś? Uwielbiam buty!
Różyczko już któryś raz Cię, tzn Twoje tematy powtarzam,przepraszam.. ale co z tego wynika,że jestem daleko w tyle z wiadomościami za Tobą
A co myślisz o tych nosidłach azjatyckich? W sumie to jeszcze mamy czas,bo dzieci muszą być siedzące,ale wydaje mi się,że są całkiem ok. Zwykłe chusty też kupię,juz poinformowałam mężulka
Kasiu fajnie,ze jestes..napisz jak minęły święta?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Aska nie masz mnie za co przepraszac...no cos Ty
Aniaw ale masz fajnie no taką nocke to ja sobie marze, zeby miec
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
wróciliśmy dziś do domu właśnie skończyłam czytać i odpisuję, przepraszam, że nie imiennie ale dużo tych wątków....
mam nosidełko mothercare ale rzadko używam jakoś boję się nie mam odwagi
my też walczymy z wybudzaniem znaczy nie walczymy taktuję to jako normę daję cyca i śpimy dalej, ale u nas drugi ząb się szykuje więc pewnie to też ma wpływ, wczoraj mały marudny a my kilka h w aucie mąż dostał z..... bo jak słyszę jego tekst, że on z małym sobie nie radzi w kryzysowych sytuacjach, a ja to co muszę sobie radzić i mnie nikt o to nie pyta, jestem padnięta po nocnym wstawaniu gdy mąz chrapie w najlepsze w dzień też z małym ehhhh a faceci i tak nie rozumieją aż nie zrobi się awantury...podjęłam decyzję, że będę dawała małemu trochę mleka modyfikowanego bo tak jestem uzależniona, muszę być na zawołanie z karmieniem a ściągać nie ściągam w zasadzie gdybym kupiła laktator to robiłabym to a le gdy mały ma 5 miesięcy to już chyba nie ma sensu. a w końcu trzeba będzie za jakiś czas pomyśleć o pracy.... i wtedy i tak MM pójdzie w ruch... tylko te mleka są takie wstrętne w smaku bleeeeeeeeeeeeeeeeee dziś próbowałam smak bebilonu jakieś takie śmierdzące może bebiko lepsze...
różyczko śliczne zdjęcia i morze .... jak ja Tobie zazdroszczę
Oposku fajniutki Filipek na kolanach dużego Gwiazdora
aska Mikołajek boski, też mam fiołka na punkcie butów, dziś wyskoczyłam na wyprzedaże i kupiłam kolejna rasową parę szpilek nie wiem gdzie w nich będę chodzić bo zima i nie chodzę na obcasach bo mały bo wózek bla bla bla ale co tam niech siedzą w szafie i czekają na lepsze czasy hihiihi
i znów zrobiłam sernik kokosowy na święta mniam
aaaa i Antek od jakiegoś czasu często śpi na boczku na lewym na tym na który się obraca przewracając na brzuszek a wcześniej spał tylko na pleckach.... we wtorek idziemy 2 raz na kontrolę do ortopedy i maż mówi że mały tak szeroko trzyma rączki gdy się go nosi, Wasze dzieci też tak mają? myślę sobie, że on dopiero uczy sie na rączkach noszony unosić je do góry łapać za szyję i dopiero one robią się sprane bo leżąc na pleckach czy na boczku inaczej zachowują się rączki... sama nie wiem czy się niepokoić...? a on też na brzuszku na całych rączkach się nie podpiera
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a butów nigdy za wiele...nie znasz dnia i godziny kiedy się przydadzą
Mleczko NAN jest w smaku nawet ,nawet jeśli dobrze pamiętam..potem zmieniłam na śmierdzace Gerber,ale jest ok,odpukac. W sumie długo karmisz Antka, podziwiam. Kiedys, jeśli dobrze pamiętam pisałaś,ze do pracy raczej nie wracasz,widze,ze plany się zmieniły,no a niestety nasze bobasy rosną, boję się myśleć o rozstaniu.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Nie mam weny....
Napiszę tylko że Mikołajek robie prze minki:)
Buziaczki dla Was i dzidziusiów~!
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Ja teraz nie mam czasu czytać ale postaram się trochę, właśnie maluję kubusia puchatka u małej w pokoju
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewka faktycznie malutko ważysz, zadbaj o siebie. Pogoda też nie słuzy.. jakos mało zimowo,a szaro,buro... Nie smutaj się juz Planujesz juz drugiego bobasa?
Ewka a mogę wiedziec gdzie pracujesz, co robisz?
Hmm,a co u Riki?
Kasiu piękne zjdęcia i ślicznie wyglądasz! Zuzka chyba od tych zmian się zakręciła..tyle się działo! Teraz musi wrócić na właściwe tory.
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
hoborrku właśnie pisz, też nie mam weny ale ile można z mężem rozmawiać hahhahahahaha
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szaro buro bleeeeeeeeeeeeee aśka chcielibyśmy mieć Zośkę i po niej zamknąć warsztat
hoborrku właśnie pisz, też nie mam weny ale ile można z mężem rozmawiać hahhahahahaha
hehehe...
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Rikawidzę że u nas był ten sam Mikołaj co okresy ma w worku ja 21 grudnia dostałam pierwszy po porodzie ale już się skończył na szczęście
Hoborrczekam na fotkę prezentu od małża
Opasekjaki zajebiaszczy Mikołaj Filipek miodzio!
Asiuwow niezłe postępy w rozwoju Mikołajek uczynił!!!nóżki w buzi
Masuskano to teściowej udało się pokazać kto ma rację fajnie że wszyscy chwalą krzesełko.
Natimpgratuluję udanych zakupów, fajnie jest sobie poprawić nastrój nowym ciuchem
To masz fajnie z małym , nocki spokojne.
AniaWgratuluję że nie przytyłaś w święta, a Masuscegratuluję spadku wagi no i 4 pary butów niezłe szaleństwo
AsiuMikołaj jest przesłodki!!
A ja miałam wracać do pracy 1 wrzesnai , ale mam wątpliwości co robić, bo zastanawiam się czy nie iść na studia dzienne ratownictwo medyczne a w weekendy doroić gdzieś, bo jak pójdę do pracy to wydam na opiekunkę i mało co zosstanie, no i nie chcę spędzić reszty życia na kasie fiskalnej to moje marzenie na nowy rok .