- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska, Aniu czekam na wieści po szczepieniach, bardzo ciekawa jestem ile "nasze" dzieci ważą..a przyznam,ze nikt tutaj się nie chwali.
Dziewczyny napiszcie jakie duze są Wasze pociechy!!
Masuska dostałam wiadomość od córki właściciela skandala,ze jest ok, pies jest grzeczny juz po 2 szkoleniach, chodzi cały czas z panem.. i mieszka z nimi w domku lub w biurze. Czekam tylko na fotkę.
Różyczko masz już chuste?
Co do Twojej znajomej współczuję... też znam babkę,kótra spodziewała się dzidzi ,a jej mąz zginął w wypadku wracając z pracy..wszyscy zginęli ..ok 7 osób, ogromnie smutna historia, przykre.
a u nas w nocy przybłakał się psiak... rasy Bernerski pies pasterski, strasznie słodki, młody jeszcze jest i niegroźny. Zrobiłam ogloszenia, mam nadziję,ze odnajdzie go właściciel!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Aska chuste mam i juz przećwiczona jest zarąbista! wieczorkiem dam fotke
super, ze masz wieści o psiaku!
Aniu a czyli to dodatkowe ubezpieczenie...no bo własnie tak sie zastanawiałam...
no to fajnie macie
a te historie o dzieciach co ojcowie giną gdy te sa jeszcze w brzuszku to straszne sa
sama mam taka kolezanke
Masu.e przekonac...hmmm bo dawanie kaszki przed kąpielą łyzką nawet cała miche jak zje - to nic nie daje, a po kapilei ona zbyt zmeczona na zarcie łyżeczką, tylko cyc i spac idzie...
no sama nie wiem..
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A i znów o sobie:0...
Nie chwaliłam sie jakie miałam w zeszłym tygodniu udane łowy na ciucholandzie. Straciłam 42zł i kupiłam Adusi 42 ciuszki:) Tak! Wszystko było po złotówce! Ada ma super spodnie dźinsy , sztruksy! Nówki z metkami z nexta i cheroke. Kilka super bluz z kapturem. Super spodenki - 3 pary:) Kilka kiecek! Kapelusze! 2 kurtkiNie mówiąć o zwykłych koszulkach ! I nie patrzytłam na rozmiar:) Nietktur ciuszki są na 3-4 lata:) Doczeka się!
No i jutro jadę znowu:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu Adusia waży 7 kg.
Wczoraj ogląałam właśnie te pieski na internecie. Wydaje mi się że musi być troche pomieszany bo na zdjęciach w necie to takie grube duże psy. A ten jakiś chudziutki:) Mój znajomy chciał kupić. Ale ceny nawet 1500zł!!!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Piotrek nie będzie miał szczepienia, teraz dopiero w lipcu:)
Hoborrku moje Gratulacje:)
Asiu a wiesz ta znajoma to jak mąż jej zmarł w sierpniu to 5 miesięcy temu, ciekawa jestem czy wiedziała że jest w ciąży... bo myślę że ona gdzieś jest w 7-8 miesiącu...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska przykre
Różyczko już masz?
A ja czekam i czekam.... Kurcze zaraz napisze do tego sklepu... ile mogę czekać..no bo mnie szlag trafi!
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masuska ja wole leżące niż stojące, a te prysznice co są?? brała któraś może?? ciekawa jestem jak to działa i czy potem plam nie ma jak schodzi opalenizna, one są zdrowsze chyba od solki na facebooku mam zdjęcia jeśli chcesz bo już nie będę tutaj wstawiać A co do nocki to może faktycznie ząbki... oby szybko poszło !
hoborr a to szczepienie to to 5-6 msc tak? my mamy za jakoś brrr od pneumokoków nie wiem czy teraz szczepić bo to byłyby 4 wkucia a to za dużo jak dla mnie Gratki dla Ady za super spanie a robiłaś jakieś czarodziejskie czynności przed spaniem?? Niezłe te zakupowe szaleństwo hehe
różyczko to tą kółkową już dostałas? czekam na foty
asia no to super że wreszcie jakieś wieści o piesku, a ten z fotki słodziak ;d może być troszkę wychudzony skoro się błąka lubię takie kudłate, tylko że już nie do domku hehe a pisałam Ci że moja Amka jakoś pewnie po 8 kg już jest, ale ile na bank to będę wiedziała za 2 tyg, w porównaniu do hoborka Adusi to niezły klocek hehe,
hoborr a ile wzrostu ma Adusia?
nooo jestem w szoku, w czwartek zamówiliśmy wydmuszki gęsie, bo mąż pisanki drapie bo ma żyłkę artysty no i wiecie że dziś dostałam przesyłkę już?? Pocztą !! No normalnie szok ;d a drugi szok że już tak późno !! Lecę sprzątać
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
walczyliśmy dziś z butlą i niestety poległam na polu walki, kaszkę dostał łyżeczką chyba się pogodzę z karmieniem nocnym co 2h bo on tego smoka w butli nie toleruje
hoborrku jak super, że Adusia tak ładnie śpi
masuska Antek jest w pieluszce babby dream z rossmana na basenie, kiedyś miał huggies ale tamte mają rzeoy na bokach i się to rozłazi a te z rossmana sa jak majty wsuwane. większość dzieci u nas jest w pieluchach czasami dziewczynki mają takie malutkie stroje ale myślę, że to więcej zachodu zdejmować z dzidzi taki mokry strój bo pielucha i tak musi być pod spodem
jakiś podły mam nastój przez tą butlę i moją bezsilność żeby w nocy sobie ulżyć i trochę zapchać małemu brzuszek
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Ada nie wiem ile mierzy... wydaje się długa... może z 68cm? ale musze metrem zmierzyć
Asia widocznie ten biedny wychudzony jest:) Ale piękny:) Jak juz będę na swoim to przygarniemy na pewno jakiegoś kunedlka dla aDUSI:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamusie po CC jak się czujecie, jak wasze blizna?
U mnie już do polowy jest wygojona,nawet śladu nie mam... cieszę się , bo nie stosuje żandnej maści, a Wy czymś smarujecie?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiem Asiu że Różyczka już ma, bo pisała mi że zarąbista:)
Ufolka, te natryskowe to tylko jak samoopalacz, efekt fajny jeśli trzeba pilnie mieć piękną opaleniznę. A jak się ma czas to lepiej na solkę bo trwalsze:)
Ewa może Antek się jeszcze przekona, spokojnie:) Uszy do góry:) Dzięki za podpowiedź z basenem.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hobooooorrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! Ja chcę do szmateksu!!!!! Z Tobą!!! U mnie nie ma takich wyprz!
Wiem Asiu że Różyczka już ma, bo pisała mi że zarąbista:)
Ufolka, te natryskowe to tylko jak samoopalacz, efekt fajny jeśli trzeba pilnie mieć piękną opaleniznę. A jak się ma czas to lepiej na solkę bo trwalsze:)
Ewa może Antek się jeszcze przekona, spokojnie:) Uszy do góry:) Dzięki za podpowiedź z basenem.
wiem Masuska .. a ja nadal nie mam szkoda, no cóż, poczekam!!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu wiesz, jak mi tak Różyczka pisała o tej chuście to zaczęłam się sama zastanawiać nad tym, ale już mi przeszło. Chyba że bym znalazła jakąś tanią moro to bym wzięła
Masuska moze jednak się skusisz? A jak tania miałaby być? już za 60zł mozna kupić na allegro..a moze jak się poszuka to gdzies jeszcze taniej się znajdzie. A myślisz o zwykłej wiązanej czy kółkowej?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.babyexpress.pl/chusta-nosidelko-bebe...lu-len,2,35,323.html