BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #274640 przez ewitkun
aniu na boczku Antek też zasypia i lubi tak ale na brzuszku on nigdy nie spał nawet gdy był malutki więc ja się boję chyba bardziej hihihihihi

mam bardzo dobry kontakt z nim więc spokojnie pisz, przekażę jemu albo on sam do Ciebie się odezwie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274642 przez różyczka
Ania TURNIEJ SMOKA to brzmi dumnie :) strach sie bac normalnie hehe :laugh:

mam nadzieje, ze Twoj synek nie jest na nic powaznie chory :dry: i że zaraz mu minie..
o tej recepcie mysle intensywnie bo czuje, że mój lekarz nei wypisze nam tego na zyczenie a nie mamjak sobie zalatwic z innego źrodla, ale z drugiej strony nie chce nikomu zawracac gitary taka pierdolą, w sumie może lepiej zebym poszla do niego...moze cos jeszcze innego wymysli na to jej spanie/niespanie :unsure:

a czy Przyszla_mama odpowiedziała Ci na maila?

Aska nic Ci nie zrobią pewnie ale ja ja bym i tak męża wzięła :dry: czulabym sie jakoś pewniej chyba...

w ogole Lord...Skandal ...heheh fajne imiona ludzie nadają zwierzakom :)

dobra ide spać
dobrej nocy :kiss:

edit:
yyy Rika no to juz rozumiem :) w końcu dzieci najwazniejsze!

Oposku a czy Twoje nosidlo ergonomiczne juz doszlo? Pochwalisz się? :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274643 przez hoborr
Różyczko bardzo sie cieszę i czekam na waszą pomoc i porady.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asia - z pożyczką kłoopoty, bez pożyczki też - także nie ma złotego środka.:)

Ania TURNIEJ SMOKA! - ale szał!

12 lata 11 miesiąc temu #274649 przez Oposek
Ufolko ja też mam tak często z fryzjerem, że pierwsze co robię po wejściu do domu to głowę myję i układam na nowo;) Dawaj zdjęcie kuchni!:) Szkoda, że tak wyszło z tą kuzynką, ale z każdym następnym rzem na pewno będzie lepiej! Amnie się fryzura podoba i córeczka śliczna:) My na zęby też mamy bobodent.

Masuska bo wiesz zdradzę Ci tajemnicę- faceci maja defekt mózgu :lol: Mój też jak mnie przedwczoraj wkurzył to myślałam, że zabiję:P

Kaśka trzymam kciuki za Kruszynkę Siostry. Kilogram to faktycznie niewiele, choć jak ja urodziłam i Filip leżał w cieplarce (bo po trudnym porodzie nie trzymał temperatury) to koło Niego w inkubatorze leżala dziewczynka 860 gr (a mój syn 4360) Niesamowita różnica, ale wszyszła z tego i teraz ma 5 miesięcy, a powinna mieć 3:)

Rika śliczne Córeczki:) a co Ciebie ostatnio tak mało, co?

Różyczko masz taką datę urodzin w gg wpisaną;) Super wyszło z tą opiekunką, cieszę się razem z Tobą:) a 5 zł to naprawdę dobra stawka, ja trzy lata temu dostawałam 11 zł za godzinę, niby w Warszawie, ale zawsze. No i w razie czego ta Pani może przyjść z córką i spojrzy na nastolatki przy okazji, super układ. Nic tylko się cieszyć:) Ja też widzę Biankę- Króliczka:) Różyczko, Ty dawałaś tą kaszkę przed kąpielą tak? bo my teraz dajemy 2 razy po 70 ml kaszki butelką o 19 i 24 i śpi zdecydowanie lepiej... Może tak spróbuj? A z tymi czopkami to może tylko ta lekarka taka walnięta była (to w przypadku, bo potrzebowałam skierowanie do okulisty)

Aśka no właśnie tak sobie myślę, że Ci nasi synkowie tacy malutcy jeszcze, trzeba naprzytulać, a jak się ma dwoje w tak niedużym odstępie to mniej czasu jest;) Może teraz przez te wszystkie święta si wysyłka chusty przedłuża. Ale ja czekam na nosidełko i też się doczekać nie mogę;) Ze Skandalem to Ci się nie dziwię, ja bym chyba pojechała... Przecież chcesz tylko wiedzieć, czy ze zwierzakiem ok.

Ania W ojejku Aniu to zdrówka dla Szymusia i pisz potem, co tam doktorek powiedział. Jakby co to pisz, mój teść długo w bankach pracował, więc mogę podpytać. A za tą receptę na razie dziękuję, zobaczymy co dalej będzie...

Ewitkun cieszę się, że Antoś lepiej:) Jutro się widzimy, mam nadzieję, że uda nam się wstać :laugh: A z tym jedzeniem to Filip też jadł tak jak Bianka Różyczki obiadek i kaszę i niewiele to dało... Ale trzymam kciuki za nocne spanie:)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274663 przez aska27
Dziękuję za rady :kiss: :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274674 przez Oposek
A my dziś byliśmy z Filipkiem na basenie i synek padł jak zabity. Śpi od 19 i ciekawa jestem bardzo o której teraz się obudzi... Jak zdążę, to może jeszcze dziś jakieś zdjęcie wrzucę.

Różyczko nosidełko jeszcze nie doszło, mam nadzieję, że będzie w poniedziałek-wtorek. Ja kupiłam nosidełko model Emma. Chyba takie samo ma Asia, tylko dwustronne, bo to Mei Tai, a moje jest ergonomiczne. Nie było innych używanych na allegro tej firmy niestety.

Ewitkun kupujecie karnet na zajęcia z pływania od lutego? Bo ten zdaje się jest do końca stycznia...

Asia Mikołajek jak zawsze cudo:) A po co Oni Ci tego maila odesłali? :unsure: Ludzie są dziwni...
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #274678 przez aska27
Oposku mam dokładnie takie samo nosidło :laugh: SUPER! Naprawdę bardzo wygodne.. i dla rodzica i dla dziecka.

12 lata 11 miesiąc temu #274687 przez Oposek
Asia no pamiętam, że masz taki wzór, tylko wydawało mi się, że masz wiązane Mei Tai, bez klamerek... Ja mam z klamerkami (ergonomiczne), bo bez nie było....Cieszę się, że wygodne, jak u nas się sprawdzi to takie wiązane też sobie kupię, a co:P Albo chustę zamienię, bo przestało się wygodnie w niej synka nosić odkąd się ciężki i ruchliwy zrobił.

12 lata 11 miesiąc temu #274690 przez aska27
Oposek napisał:

Asia no pamiętam, że masz taki wzór, tylko wydawało mi się, że masz wiązane Mei Tai, bez klamerek... Ja mam z klamerkami (ergonomiczne), bo bez nie było....Cieszę się, że wygodne, jak u nas się sprawdzi to takie wiązane też sobie kupię, a co:P Albo chustę zamienię, bo przestało się wygodnie w niej synka nosić odkąd się ciężki i ruchliwy zrobił.

tak ja mam wiazane... ale wzór ten sam..no i na pewno podobnie się nosi ;) a na pewno łatwiej zakłąda :) Na allegro nie ma rzeczywiście tych nosideł, też musiałam kupić w sklepie... Ja jeszcze czekam na chustę ... doczekać się juz nie mogę. Fajnie,ze teraz takie cudne rzeczy mozna kupić..przyznam,ze to duze ułatwienie :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #274691 przez kaska191919
Rózyczkacieszę się razem z Tobą że opiekunka się znalazła!!oby się sprawdziła.
No i tzrymam kciuki za Twoje postanowienie o nie jedzeniu słodyczy :)
RikaCóreczki jak cukiereczki!
AniaWczekam na wiadomość od lekrza co z Szymkiem!widzę że wyczynowa kobita z Ciebie, chciałabym zobaczyć Cię w akcji :)

Asiarozumiem Twój niepokój o pupilka, dziwne że nic nie odpisują, ale amm nadzieję że z pieskiem jest wszystko OK.
A Mikołajek słodki, a włosków ma tyle :ohmy:

Ufolkanie wiem czy do DSK bo dowiedziałm się przez teściową. Ale pewnie tak bo ona była w Sokółce w szpitalu i powieźli na Białystok. Brat do mnei dzwonił i mówił ze w czwartek urodziła, brzuch ja bolał i pojechaął do szpitala i lekarz powiedział ze dziecko będzie martwe a urodziło się żywe, waga 1200, siostra już wyszłą a dzidzia leży w inkubatorze. Siostra ma zciągać mleko dla małej, na razie tyle wiem.

Ja mykam spać bo jutro skzoła :X

12 lata 11 miesiąc temu #274773 przez ufolka
kasiu Boże współczuję tej dziewczynie, dowiedzieć się że urodzi się martwe dziecko to straszne :( ale w DSK jest super opieka więc może będzie okej, tam jest oddział ratownictwa noworodków jedyny w okolicy jakoś, moja siorka cioteczna pracuje tam właśnie na noworotkach, moja siostra często tam leżała bo choruje na RZS, a teraz jak w ciąży leżałam na patologii i czekałam na wywołanie to leżałam w szpitalu obok no i zawsze do DSK chodziłam do bufetu ;) będzie dobrze, dziewczynki są silne ;)
Oposku ależ świetne nosidełko, chyba bezpieczniej w nosidełku niż w chuście? zdjęcie kuchni jutro wstawię, ja lubię jakieś zmiany, meble poprzestawiać albo cokolwiek, dlatego tak jaram się tym obrusem hehe
Asia zdjęcie Mikołajka boskie, ależ on się wywija na wszystkie strony ;)oczy ma takie ciemne hehe przystojniacha będzie, Ty skąd jesteś może małe swatanie?? :lol: u mnie Amelka leży bardziej w głąb łóżeczka, u Ciebie strasznie płytko jakoś się wydaje, nie boisz się jak nasze szkraby takie ruchliwe teraz są ???
różyczko a z tą opiekunką to ktoś czuwa nad Tobą bo naprawdę super się udało ;) już o jedno możesz przestać się martwić, zawsze to bezpieczniej zostawić dziecko z tą panią niż z kimś obcym :)
i dziękuje za dobre słówka ;)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274781 przez Oposek
Mały nurek z zawsze otwartymi oczami:)

Czy Wy widzicie to co ja? odzyskaliśmy nasze 1000 stron!:)
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274786 przez aska27
Dzień dobry!!!

oooo mamy nasze 1000 stron!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
nasza praca i praca Waszych mężów nie poszła w las :silly: :laugh:

Oposku jakie fantastik zdjęcie, ekstra!! Ja z Mikołajkiem wybieram się i wybrać się nie mogę.. muszę zaopatrzyć się w strój kąpielowy :blink:

Ufolka dziękujemy za komplementy... nie wiadomo tylko czy małęj Amelce taki dzikusek spodobłaby się :silly: :blink: Mikołajek ma ustawione łóżeczko na tym najwyższym poziomie... tak nam jeszcze wygodnie.

A czy Wasze dzieci też są takimi gadułami??
To co wyrabia Mikuś przekracza wszelkie granice,jak ma coś do powiedzenia to opowiada,opowiada i końca nie widać... dziś tak było ok 4 nad ranem :laugh: jak się już wygadał przytulił się do podusi i usnął.. o 7 rano chyba mu się przypomniało,ze jednak wszystkiego nie powiedział i powtórka hehehe :silly:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274788 przez aska27

Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #274789 przez Lucy
Witajcie

Moje "dzieci" śpią więc mam czas

Dziękujemy za buziaczki i życzonka :)

ŁAŁ ODZYSKAŁYŚMY NASZE 1000 STRON SUPER!

Oposku ale super fotka :laugh:
Czekamy na wynik testu :P

Kasiu trzymam kciuki za maleństwo oby wszystko było dobrze :kiss:
Niunia bossska i jakie ma poliki :laugh:

Rózyczko bardzo się cieszę że znalazłaś opiekunkę :blink:

Asiu,Ufolka tak patrze na wasze maleństwa i porównuję do Oli to ona jakaś taka chudziutka jest,w ogóle wydaje mi sie że nie przybiera na wadze,już nie pamiętam kiedy była ważona :dry: ale w środę szczepienie więc zobaczymy...

Hoborr współczuję relacji z teściami ;) życzę obyście szybko poszli na swoje!
Ale żeby dawać galaretkę małej,tym bardziej że ma/miała alergię :angry:

Aniu dawaj znać jak tam Szymonek!

Rika jakie słit sistars,Oleńka jaki uśmieszek :laugh:

Asiu ściema czyli siema :laugh:

A co do kredytów hipotecznych to nie pomogę niestety ;)
Ja właśnie swój spłaciłam w końcu po 4 latach i jestem verry happy

Ufolka ładnie wyglądasz,ale szczerze to ja też nie cierpię za krótkich włosów :angry:

Takajedna powrotu do zdrowia i pisz do nas częściej :)

My wczoraj późno wróciliśmy z IKEI Różyczko byłam w Amsterdamie :silly:
Mamy krzesełko :lol: Ola ma nowego przyjaciela SMOKA,dla mnie nowa suszarka do naczyń i kilka drobnych rzeczy,aż lepszy humor mam :woohoo: ale głowa oczywiście boli od wydanych pieniędzy niby nie dużo ale ja przeliczam na złotówki :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka