- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
mam bardzo dobry kontakt z nim więc spokojnie pisz, przekażę jemu albo on sam do Ciebie się odezwie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
mam nadzieje, ze Twoj synek nie jest na nic powaznie chory i że zaraz mu minie..
o tej recepcie mysle intensywnie bo czuje, że mój lekarz nei wypisze nam tego na zyczenie a nie mamjak sobie zalatwic z innego źrodla, ale z drugiej strony nie chce nikomu zawracac gitary taka pierdolą, w sumie może lepiej zebym poszla do niego...moze cos jeszcze innego wymysli na to jej spanie/niespanie
a czy Przyszla_mama odpowiedziała Ci na maila?
Aska nic Ci nie zrobią pewnie ale ja ja bym i tak męża wzięła czulabym sie jakoś pewniej chyba...
w ogole Lord...Skandal ...heheh fajne imiona ludzie nadają zwierzakom
dobra ide spać
dobrej nocy
edit:
yyy Rika no to juz rozumiem w końcu dzieci najwazniejsze!
Oposku a czy Twoje nosidlo ergonomiczne juz doszlo? Pochwalisz się?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asia - z pożyczką kłoopoty, bez pożyczki też - także nie ma złotego środka.
Ania TURNIEJ SMOKA! - ale szał!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska bo wiesz zdradzę Ci tajemnicę- faceci maja defekt mózgu Mój też jak mnie przedwczoraj wkurzył to myślałam, że zabiję
Kaśka trzymam kciuki za Kruszynkę Siostry. Kilogram to faktycznie niewiele, choć jak ja urodziłam i Filip leżał w cieplarce (bo po trudnym porodzie nie trzymał temperatury) to koło Niego w inkubatorze leżala dziewczynka 860 gr (a mój syn 4360) Niesamowita różnica, ale wszyszła z tego i teraz ma 5 miesięcy, a powinna mieć 3:)
Rika śliczne Córeczki:) a co Ciebie ostatnio tak mało, co?
Różyczko masz taką datę urodzin w gg wpisaną Super wyszło z tą opiekunką, cieszę się razem z Tobą a 5 zł to naprawdę dobra stawka, ja trzy lata temu dostawałam 11 zł za godzinę, niby w Warszawie, ale zawsze. No i w razie czego ta Pani może przyjść z córką i spojrzy na nastolatki przy okazji, super układ. Nic tylko się cieszyć Ja też widzę Biankę- Króliczka:) Różyczko, Ty dawałaś tą kaszkę przed kąpielą tak? bo my teraz dajemy 2 razy po 70 ml kaszki butelką o 19 i 24 i śpi zdecydowanie lepiej... Może tak spróbuj? A z tymi czopkami to może tylko ta lekarka taka walnięta była (to w przypadku, bo potrzebowałam skierowanie do okulisty)
Aśka no właśnie tak sobie myślę, że Ci nasi synkowie tacy malutcy jeszcze, trzeba naprzytulać, a jak się ma dwoje w tak niedużym odstępie to mniej czasu jest;) Może teraz przez te wszystkie święta si wysyłka chusty przedłuża. Ale ja czekam na nosidełko i też się doczekać nie mogę Ze Skandalem to Ci się nie dziwię, ja bym chyba pojechała... Przecież chcesz tylko wiedzieć, czy ze zwierzakiem ok.
Ania W ojejku Aniu to zdrówka dla Szymusia i pisz potem, co tam doktorek powiedział. Jakby co to pisz, mój teść długo w bankach pracował, więc mogę podpytać. A za tą receptę na razie dziękuję, zobaczymy co dalej będzie...
Ewitkun cieszę się, że Antoś lepiej:) Jutro się widzimy, mam nadzieję, że uda nam się wstać A z tym jedzeniem to Filip też jadł tak jak Bianka Różyczki obiadek i kaszę i niewiele to dało... Ale trzymam kciuki za nocne spanie:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko nosidełko jeszcze nie doszło, mam nadzieję, że będzie w poniedziałek-wtorek. Ja kupiłam nosidełko model Emma. Chyba takie samo ma Asia, tylko dwustronne, bo to Mei Tai, a moje jest ergonomiczne. Nie było innych używanych na allegro tej firmy niestety.
Ewitkun kupujecie karnet na zajęcia z pływania od lutego? Bo ten zdaje się jest do końca stycznia...
Asia Mikołajek jak zawsze cudo:) A po co Oni Ci tego maila odesłali? Ludzie są dziwni...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia no pamiętam, że masz taki wzór, tylko wydawało mi się, że masz wiązane Mei Tai, bez klamerek... Ja mam z klamerkami (ergonomiczne), bo bez nie było....Cieszę się, że wygodne, jak u nas się sprawdzi to takie wiązane też sobie kupię, a co:P Albo chustę zamienię, bo przestało się wygodnie w niej synka nosić odkąd się ciężki i ruchliwy zrobił.
tak ja mam wiazane... ale wzór ten sam..no i na pewno podobnie się nosi a na pewno łatwiej zakłąda Na allegro nie ma rzeczywiście tych nosideł, też musiałam kupić w sklepie... Ja jeszcze czekam na chustę ... doczekać się juz nie mogę. Fajnie,ze teraz takie cudne rzeczy mozna kupić..przyznam,ze to duze ułatwienie
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
No i tzrymam kciuki za Twoje postanowienie o nie jedzeniu słodyczy
RikaCóreczki jak cukiereczki!
AniaWczekam na wiadomość od lekrza co z Szymkiem!widzę że wyczynowa kobita z Ciebie, chciałabym zobaczyć Cię w akcji
Asiarozumiem Twój niepokój o pupilka, dziwne że nic nie odpisują, ale amm nadzieję że z pieskiem jest wszystko OK.
A Mikołajek słodki, a włosków ma tyle
Ufolkanie wiem czy do DSK bo dowiedziałm się przez teściową. Ale pewnie tak bo ona była w Sokółce w szpitalu i powieźli na Białystok. Brat do mnei dzwonił i mówił ze w czwartek urodziła, brzuch ja bolał i pojechaął do szpitala i lekarz powiedział ze dziecko będzie martwe a urodziło się żywe, waga 1200, siostra już wyszłą a dzidzia leży w inkubatorze. Siostra ma zciągać mleko dla małej, na razie tyle wiem.
Ja mykam spać bo jutro skzoła
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku ależ świetne nosidełko, chyba bezpieczniej w nosidełku niż w chuście? zdjęcie kuchni jutro wstawię, ja lubię jakieś zmiany, meble poprzestawiać albo cokolwiek, dlatego tak jaram się tym obrusem hehe
Asia zdjęcie Mikołajka boskie, ależ on się wywija na wszystkie strony ;)oczy ma takie ciemne hehe przystojniacha będzie, Ty skąd jesteś może małe swatanie?? u mnie Amelka leży bardziej w głąb łóżeczka, u Ciebie strasznie płytko jakoś się wydaje, nie boisz się jak nasze szkraby takie ruchliwe teraz są ???
różyczko a z tą opiekunką to ktoś czuwa nad Tobą bo naprawdę super się udało już o jedno możesz przestać się martwić, zawsze to bezpieczniej zostawić dziecko z tą panią niż z kimś obcym
i dziękuje za dobre słówka
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oooo mamy nasze 1000 stron!!!!
nasza praca i praca Waszych mężów nie poszła w las
Oposku jakie fantastik zdjęcie, ekstra!! Ja z Mikołajkiem wybieram się i wybrać się nie mogę.. muszę zaopatrzyć się w strój kąpielowy
Ufolka dziękujemy za komplementy... nie wiadomo tylko czy małęj Amelce taki dzikusek spodobłaby się Mikołajek ma ustawione łóżeczko na tym najwyższym poziomie... tak nam jeszcze wygodnie.
A czy Wasze dzieci też są takimi gadułami??
To co wyrabia Mikuś przekracza wszelkie granice,jak ma coś do powiedzenia to opowiada,opowiada i końca nie widać... dziś tak było ok 4 nad ranem jak się już wygadał przytulił się do podusi i usnął.. o 7 rano chyba mu się przypomniało,ze jednak wszystkiego nie powiedział i powtórka hehehe
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Moje "dzieci" śpią więc mam czas
Dziękujemy za buziaczki i życzonka
ŁAŁ ODZYSKAŁYŚMY NASZE 1000 STRON SUPER!
Oposku ale super fotka
Czekamy na wynik testu
Kasiu trzymam kciuki za maleństwo oby wszystko było dobrze
Niunia bossska i jakie ma poliki
Rózyczko bardzo się cieszę że znalazłaś opiekunkę
Asiu,Ufolka tak patrze na wasze maleństwa i porównuję do Oli to ona jakaś taka chudziutka jest,w ogóle wydaje mi sie że nie przybiera na wadze,już nie pamiętam kiedy była ważona ale w środę szczepienie więc zobaczymy...
Hoborr współczuję relacji z teściami życzę obyście szybko poszli na swoje!
Ale żeby dawać galaretkę małej,tym bardziej że ma/miała alergię
Aniu dawaj znać jak tam Szymonek!
Rika jakie słit sistars,Oleńka jaki uśmieszek
Asiu ściema czyli siema
A co do kredytów hipotecznych to nie pomogę niestety
Ja właśnie swój spłaciłam w końcu po 4 latach i jestem verry happy
Ufolka ładnie wyglądasz,ale szczerze to ja też nie cierpię za krótkich włosów
Takajedna powrotu do zdrowia i pisz do nas częściej
My wczoraj późno wróciliśmy z IKEI Różyczko byłam w Amsterdamie
Mamy krzesełko Ola ma nowego przyjaciela SMOKA,dla mnie nowa suszarka do naczyń i kilka drobnych rzeczy,aż lepszy humor mam ale głowa oczywiście boli od wydanych pieniędzy niby nie dużo ale ja przeliczam na złotówki