- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
co do skoczków allegro.pl/sassy-hustawka-skoczek-z-zabawkami-i2040621155.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja na wychowawczym jestem od 7-ego stycznia,na razie na rok,złożyłam do gminy o dodatek,mam nadzieje,że dostanę.Właściwie nie planowałam wychow.,samo wyszło po pobycie w szpitalu z mała,ciągle lekarze itp. no i strasznie szkoda mi było ją zostawic na tyle godzin,bo pracowałam od 9-17ej,cały dzień bym jej nie widziała.
Hani idzie drugi ząbek na dole,ale nie chce pokazywac
Chusty super,tez bym chciała.
Wszystkim chorym i nie wyspanym dużo zdrówka
Nie pisze imiennie bo juz się kręci,a spała 10 min
Wczoraj bylismy na pobraniu krwi z Hania,okropnosc,ale dzielne było moje dziecko,a ja się spociłam z nerwów
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ufolka tak odnośnie chodzików to wiesz tak sobie myślę, że ja nie znam nikogo co by miał krzywe nogi przez to, albo jakieś problemy i tak się zastanawiam czy to nie jest po prostu jakiś nalot na to... Jakby któraś miała jakiś artykuł o tym, ale fachowy to chętnie przeczytam.
No a ja pokazałam skoczki, to nie chodziki. Ja chodzika i tak nie kupię bo nie ma się gdzie rozpędzić mój synek, a taki skoczek - jakby go postawić, albo w futrynie zamontować to by było coś ćwiczy nóżki, nie ucieka:) a mama ma czas dla siebie:)
Oooo Iwanku a co z Hanią? Pogubiłam się...
Aśka dzięki za stronkę z promocjami, mnie większość omija, bo ani hipermarketów nie ma - a w marketach inne promocje, ani nie ma zielonego marketu (na stronce) no i jeszcze nie ma okazji Rossmanna, a tam:
- 26.01.2012 kod na pampersy Jumbopack różne rodzaje (cena z kodem 45.99)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ja bardzo chciałam mieć taki skoczek, ale gdzieś wyczytałam, że dziecko bawi się w nim od 4 miesiąca do 7-8, bo jak zacznie się samo przemieszczać to już woli raczkować... I tak sobie pomyślałam, że nie warto? jak myślisz? a może to nieprawda i dzieci dłużej się cieszą skakaniem?
Adaś długo się w tym bawił, jak chodził to też się mu wieszało, bo lubił skakać
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajne te skoczki
Martuś, Iwanku GRATUKUJĘ ząbków Waszych pociech
U Mikołaja nic nie widać... nic się chyba jeszcze nie dzieje!
Marta tak w ogóle przeglądając tabelk myślałam co u WAs... szkoda,ze duzo dziewczyn się nie odzywa,bardzo ciekawa jestem jak ich dzieci.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to Iwanku czkam na zaproszenie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też bym potrafiła siedzieć z dzieckiem, przynajmniej teraz tak mi się wydaje;)
Natimp nie wiem, jakie chcesz nosidło, ale w tym ergonomicznym i mei tai można na 100% nosić i z przodu i z tyłu. Tym razem wiem na pewno, bo oba mam w domu:)
Ja używam z Rossmana pieluch do pływania, ale kupujemy tam czasem a to książeczkę a to smoczek, czy skarpetki z serii babydream i jestem bardzo zadowolona! A teraz testujemy pieluchy z tesco i moim zdaniem tanie i dobre. (na dużej paczce można 20 zł zaoszczędzić) Czekam na wrażenia z dnia babci:) Tata na pewno da radę!
Aśka to czekam na zdjęcia z chustą fajnie, że nocka lepsza, u nas też dziś lepiej:)
Za stronę baaaardzo dziękuję, szukałam czegoś takiego!
Różyczko współczuję nocki:( Filip też śpi w poprzek i wierzga, w dodatku ciągnie tatę za włosy... Dobrze, że to tylko część nocy...
Kaśka dobrze, że praktyki zaliczone:) A to nasze maluchy już mogą jeść zblendowany makaron? Bo tam przecież mąka jest... To ja jakaś zacofana jestem;)
Ojejku, nie wiem co Ci doradzić z tym "zębem"... Może dobrze byłoby pediatry przy jakimś szczepieniu dopytać...
Ufolka to zdrówka życzę! A tą frejkę Amelka musi mieć cały czas? i kiedy się ją zdejmuje? Pochwal się, co gotujesz dla córeczki, inspiracji szukam;)
Martuś gratuluję mieszkanka, też niedawno kupiliśmy, więc wiem, jak to jest:) Co do spania to nie jesteś sama, coraz więcej dzieci z naszego wątku marnie śpi... Niby powinno być coraz lepiej, a tu dooopa;)
Masuska no super ten skoczek:) może i ja się skuszę... Tylko mąż mnie zabije za kolejny sprzęt w domu, więc może taki na framugę? A jakie jest maksymalne obciążenie? bo tego, co Ewa wrzuciła to tylko 11 kg, a mój ma 9 już A dasz radę wrzucić zdjęcie tego pchacza? plisssss
Iwanek wiem, co przeżyłaś z tym pobieraniem krwi, ja sama miałam łzy w oczach, a Filipo dał radę
- luz_de_luna
- Wylogowany
- gaworzenie
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A czy Maciek koniecznie musi jeść te kaszki? może poprostu sama kaszka Mu nie leży w żadnej wersji i tyle. Ja bym dawała dwa różne obiadki albo owoce, przetartą marchewkę, chrupki kukurydziane...Jeden taki posiłek rano, drugi wieczorem. Może tak będzie lepiej?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa