BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 9 miesiąc temu #86361 przez basba
Cześć Dziewczynki... ale wam zazdroszcze tego leniuszkowania i spanka... Mnie Antek jak codzień o 6 wywalił ;) A tak luuuuuuuubie sobie pospać w wolne od pracy dni( urlopik mam) hehehe- na szczęście jutro weekend i mężu ma poranny dyżur hehe.
Masuska gratulacje chłopczyka!
U nas leje - chyba od wczoraj. Ja właśnie skończyłam sprzątać (tzn jeszcze podłogi mi zostały), ale hałasu nie chcę robić bo młody odsypia ranek :laugh:
Potem na zakupy jeszcze muszę się wybrać bo światło tylko w lodówce.
Dzisiaj do fryzjera się wreszcie wybieram! Strasznie się cieszę! Mam nadzieje ze Męzuś szoku nie dozna bo chce mocniej skrócić włosy (tzn. tzw. bob). Tak więc czekam tylko na rodziców aż się zjawią na "dyżur" do Młodego i ulatniam się :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #86366 przez masuska
I ja również się przyłączam, dość zimy, w poniedziałek już dzień wagarowicza.

U nas tylko deszcz padał dziś a miałam na zakupy się wybrać, ale szczerze to mi się nie chce.

Dziękuję jeszcze raz za gratulacje:) Kochane jesteście :kiss:

13 lata 9 miesiąc temu #86372 przez Groszek
U nas normalnie śnieżyca :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #86395 przez piernikarczyk07
Wiecie co, tak siedzę i cały czas myślę, zastanawiam się czy Wasi mężowie,partnerzy od kiedy jesteście w ciąży jakoś inaczej do Was mówią? Nazywają Was jakoś inaczej niż wcześniej?

Ja z moim mężulkiem kiedyś leżałam w łóżeczku, przytulał mnie, głaskał po brzusiu i w pewnym momencie powiedział do mnie "moja kochana krasulka" hehehe :kiss:
No nie wiem czy ze mną coś nie tak ale tak strasznie mi się to spodobało że poprosiłam żeby cały czas tak do mnie mówił hihi :lol: :silly:
Kiedyś pewnie bym zarzuciła fochem, a teraz wydaje mi się to takie słodkie :silly: :blush:

13 lata 9 miesiąc temu #86443 przez masuska
Mój raz powiedział per "Słoninko", rozryczałam się, a on takim maślanym przepraszającym wzrokiem patrzy na mnie i mówi, a przecież tak Ci się podobało jak w "Madagaskarze" na siebie mówiły hipopotamy. Już się nie gniewam i może mówić co chce, ale tego nie robi:P

13 lata 9 miesiąc temu #86482 przez Rika
Green to Ty pewnie w UK mieszkasz albo gdzieś tam? W Polsce bez problemu dostaniesz jak tylko powiesz lekarzowi. Tu leczy się wszystko i żadne zmiany w organizmie nie są normalne :)

13 lata 9 miesiąc temu #86490 przez Groszek
Krasulko też mój małż do mnie mówi :) Słodkie określenie :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #86642 przez Green
Rika tak jest w UK mieszkam.

A musze sie wam pochwalic dzis przyszla 1 paczka z dwoch czyli pierwsze czesci do wozka niuni czyli posiadamy juz :stelaz z koszykiem , gondole z pokrowcem+ pokrowiec na spacerowke , moskitiere i f.przeciw deszczowa. Teraz czekam na reszte moze jutro ja dostarcza?... :silly: Strasznie mi sie podoba , maz stwierdzil ze sie niewidzi w roli kierowcy takich 4-kolok ,ale... musze przyznac ze robilo wrazenie te jego przymiarki do wozka :woohoo: Jedyne co to uwazam ze moglaby byc dziebko glebsza gondola,albo tylko mnie sie tak wydaje ze jest plytka :S A tak nawet kolor jest ladniejszy niz na zdjeciach :silly:

Mojemu mezusiowi sie bardzo podoba okreslenie 'ciezarowka' i sporadycznie muwi 'kuleczko' :woohoo:
[/i]

13 lata 9 miesiąc temu #86674 przez Rika
A mój mówi do mnie KLUCHA, GRUBAS, PĄCZEK :D ale mówił tak zawsze, nie tylko jak byłam w ciąży a może nawet szczególnie jak pracowałam jako fotomodelka :D

I wiecie co? Właśnie zaczęło sypać :( snieg :( nie wierzę :(

13 lata 9 miesiąc temu #86680 przez piernikarczyk07
U mnie też zaczęło się od deszczu ze śniegiem, a teraz śnieg :angry: buuuu

13 lata 9 miesiąc temu #86704 przez masuska
A u nas na szczęście nie ma śniegu:)

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #86714 przez różyczka
Hoborr a Ty nie w szpitalu??

Słuchsjcie...powstal u nas na portalu nowy wątek odnosnie klubików dla mam i dzieci i strasznie mnie rozbawila nazwa jednego z nich - UWOLNIĆ MATKĘ! :lol: :lol: :lol:

Chciałabym mieć taki klub u siebie w miescie, myśle nawet czy by sama takiego nie otworzyć. Tylko na czym można by było tam zarabiac? hmmm...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 9 miesiąc temu #86723 przez Rika
a gdzie ten klub jest?

13 lata 9 miesiąc temu #86729 przez różyczka
w w-wie :angry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 9 miesiąc temu #86731 przez aska27
Hej Dziewczyny!!! Dzisiaj byłam na badaniach ..no i to nieszczęsne badanie stężenia glukozy we krwi, masakra jakaś to badanie, fuj!!! Ale na szczęście wsyztko jest ok :) własnie sprawdziłam wyniki :blink:

ach,ale nie moze być tak pięknie, wymarzłam na maksa... skonczyłam pracę dzisiaj pół godzinki wczesniej, ucieszyłam się... wsiadam do auta a ono ani drgnie, nie mam pojęcia co się stało!!! No nic, może mąż jutro coś poradzi. A miałam na zakupy pojechać. Hmm.. oby to nie było nic poważnego!

A jak Wam mija dzień? Jak Wasze maluszki?

Green pochwal się jeśli mozesz jaki wózek kupiłaś ..ciekawa jestem bardzo :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka