- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Wspołczuję klopotow z autem - ja bez samochodu jak bez nóg.
Widzialam zalogowaną Hoborr przed chwilką, wczoraj pisala, ze idzie do szpitala więc sie zdziwiłam i ucieszylam, ze może jednak jej nie zatrzymali w tym szpitalu ale nic się nie odzywa
Ja dziś miałam śmieszną scenkę lóżkową (że tak się wyrażę hehe ) - leżalam sobie z kompem na kanapie a na brzuchu leżał mi swoją mordą mój kochany spaniel no i co i rusz dostawal kopa od Bianki Chyba sie wkurzyla, ze jakiś smierdziel przyczepił sie do jej "domku" i lezy jej na dachu hehe i wogóle z jakiej racji???
No właśnie Green wrzuć foteczkę karety dla swojej niuni
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aj, ale mam zgagę.. masakra..a dziś przeczytałam ,że niestety będzie jeszcze gorzej!
w poniedziałek idę wreszcie do lekarza ...a propos masuska już wie kto mieszka w jej brzuszku?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam szczeście, że zgaga póki co mnie omija, zaparcia też...oby tak dalej
Ale za to zmęczenie mi dokucza i wieczorne bóle brzucha - ale gin mówi, ze to normalka. Codziennie śpię po pracy 2-3 godz. a wieczorem o 20-21 juz śpię na noc Jak niedźwiedź normalnie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do imion ...Miłosz bardzo mi się podoba,nawet kiedys planowałam,że tak będize miał na imię mój synek ..ale po długich naradach z mężem wybraliśmy inne imię.. jak już wiecie Mikołaj
Miłoszki to bardzo spokojne chłopaki tak przynajmniej moge stwierdzić po obserwacji dzieci w pracy ( do czegos ta praca czasami się przydaje )
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
imie fajniusie
różyczka też się zrobił ze mnie śpioch straszny,ale jak mi już ktoś powiedział..wysypiaj się póki możesz,bo za parę miesięcy już nie bedzie można sobie pozwolić na taki luks
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
SYNUŚ!!! Masuskowy Tadzio będzie
Dokładnie, ale Mąż mówi że Tadka nie będzie. Wreszcie określił się do jakiegokolwiek imienia. Myślimy teraz o innym, ehhh.
Ostatnio też mój Synek kopał mnie jak na kolanach spał mi piesek siostry, ale nic nie reagowała sunia. Mały musi potrenować jeszcze:P
Aska27 tez mam dość tej zgagi, właśnie ją zażeram lodami:P
a i pokarzę jeszcze dowód na SYNa, cały dzień oglądam pisiorka:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie jaka to reklama? Mój małż sie ze mnie nabija
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Byłam wczoraj w szpitalu ale wszystko ok i mnie wypuścili!
A to było tak. Miałam badanie na glukozę we wtorek. 50g po godzinie i wyszło mi 154 a norma jest do 140. Dlatego lekarz skierował mnie do szpitala z podejrzeniem cukrzycy ciążowej. Bałam się że coś zjadłam a on mi mówi że to o jedzenie tak bardzo nie chodzi, tylko pracę trzustki. No i wczoraj miałam jeszcze raz wszystkie badania. Najpierw na czczo - wynik 83, potem wypiłam 75g glukozy i po godzinie 130, a po dwóch 115. Także wszystko w normie:) Bałam się jak głupia. No i lekarz mój kochany powiedział że mogę iść do domu- choć mówił na początku że będę do poniedziałku:) Ale chyba widział moją minę i wolał ma mnie nie patrzyć
Po całym wczorajszym dniu nasuwa mi się tylko jedna dygresja - dziewczyny mamy dużo szczęścia, że te nasze ciąże przebiegają tak spokojnie. Na sali ze mną leżały trzy dziewczyny: jedna z ciążą pozamaciczną, druga miała zatory w nogach i wcale nie mogła chodzić, a trzecia po dwóch poronieniach choć miała dopiero 23 lata i z jakimiś uczuleniami! Masakra.
Miałam też USG, to już drugie i zostało mi do wykorzystania jeszcze tylko jedno!!!! NO I NIE BYŁO WIDAĆ CZY TO CHŁOPCZYK CZY DZIEWCZYNKA!!!!!!! Także będę jedyna z naszej gromadki zapisana na czarno na liście Bo dowiem się pewnie za dwa miesiące!!!!
Zajrzałam wieczorkiem na chwilę, ale nie miałam siły pisać. Sprawdzałam czy wymiary dzidzi w normie. I dzidzia waży 610g:) Mały byczek:) Udo na 4,4 cm a reszty nie pamiętam:) No i termin mi przesunęli na 5 lipca:) w moje urodziny:)
Zbieram się na podyplomówkę - znowu słuchać muzyki!
Do wieczorka:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja chyba chciałabym nie wiedzieć jaka płeć. Tzn jakby nie chciało pokazać to by było fajnie ale oczywiście jak rozkłada nóżki to trzeba skorzystać z okazji i podejrzeć
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Wiecie co...do łez doprowadza mnie ostatnio reklama rajstop CALZEDONIA :)Do łez wzruszenia...
Wiecie jaka to reklama? Mój małż sie ze mnie nabija
Choroba, nie wiem co to za reklama:(
hoborr Tylko postraszyli jak widać, powinni zrobić następnego dnia 75g, tak bynajmniej słyszałam, że jak 50g nie wyjdzie poprawnie.
Ja się już ciesze że wiem kto tam w brzuszku rośnie, ale też myślę że super niespodzianką jest dowiedzieć się jak wyjdzie już na świat:)
Dziś mam gościa, za 1,5 godzinki, a musiałam jeszcze zakupy zrobić i tak skorzystałam z okazji i kupiłam mojemu synkowi super dżinsy i koszulkę na długi rękaw, w rozmiarze 3-6 miesięcy, fajnie jeszcze jakby była jakaś kamizelka, ale następnym razem. A i jeszcze body bez rękawka niebieskie z łódeczką, na lato:)
Kur... Gość przyjechał już. wrrrrrrr.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do badań z glukozą to ja miałam pierwszy raz i odrazu na 75g fuj! Ale sprawdziałam wyniki i jest ok,a to najważniejsze Gdy wypiłam to cudo to mały zaczął sie wiercić jak nigdy dotąd kopał..no i oczywiście w pęcherz, tak więc nachodziłam się trochę do WC
Ach, tez właśnie zwróciłam uwagę na reklemę CALZEDONIA jak dla mnie fajna
Ogólnie do niedawna wszystkie reklamy z dziećmi czy kobietami w ciąży jakoś mnie nie wzruszały..a nawet denerwowały..zaszłam w ciążę i wszystko się zmieniło
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- makaja
- Wylogowany
- budujemy zdania
doczytałam się u was na forum o Miloszkach, że to spokojne chłopaki no mam nadzieję rzeczywiście na razie nie mam co narzekac bo mam cudownego synka ( odpukać w niemalowane) Wam również życzę takich kochanych słodkości jeszcze trochę i tez będziecie miały skarby przy sobie..... zobaczycie jak okres ciażowy szybko zleci :)nawet czasami tęsknie za swoim mega brzucholem
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widzę,że jesteś styczniową mamusią Oj, Miłoszki są to naprawdę grzeczne chłopaki.. wiem co piszę
Strasznie ciekawa jestem jaki miałas poród? Jeśli mozesz napisz nam