- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Jestem jestem podczytuje ale z odpisywaniem gorzej.
Wiecie jak to jest w młodym małżeństwie
W pracy zapiernicz a w domku Tomi wziął do siebie księdza słowa i teraz podsycamy naszą miłość, pielęgnujemy ją i dokarmiamy
Więc ja tak na szybko ale jak mój mąż mi się znudzi obiecuje więcej pisać
Przyszła_mama trzymam kciuki za Areczka A co to za zabieg?
Rika widziałam fotki loczkowe i mi bardzo się podobały Extra te Twoje dziewczyny A co z wypadem do koleżanki?
Masuska widziałam foty Piterka, extra z niego facecik a rowerek fajniucha sprawa
Basba super, że trafiłas na specjalistę Oj czego bysmy nie zrobili dla dziecka Trzymam kciuki za Antosia i żebyście nie musieli na urlopie interweniowć Fajne Twoje loczki
Aga widziałam fotke, duzy chłopczyk sweet Ja zrobiłam ślub, roczek i chrzest razem, więc problem z głowy
Różyczko no to może wyśpisz się troszke na tym babskim wypadzie, oj będzie na pewno fajniusio, zazdroszcze
Hoborku czyli to zabki tylko i aż u Twojej Adusi?
Asiu no extra kroczki Mikołajka, gratulacje!!!!!
Natimp czekamy na Ciebie!!!!!!
Oposek co tam u Ciebie????????????????
Iwanek buzioaczki dla Hani z okazji roczku!!!!!!!!!!!!!!
To tak na szybko.
Moje maluchy dostały quada na akumulator, tylko jak one się nim podzielą
Dominis super już chodzi czym codzień zadziwia Szymona
Szymi powtarza po nas słowa ale np mówiąc mu coś powtarza głównie końcówkę ostatniego wyrazu jak echo
Co doz zdjęć to bedę miała dopiero pod koniec lipca bo fotograf wybywa na urlop 3tyg, ale poczekam
Przypomnijcie mi plis kiedy i gdzie to nadmorskie spotkanko, bo kombinuje z wolnym, ale na razie średnio mi idzie, bo urlop mam miec w 2 poł sierpnia Ale może jakis weekend wyskrobię
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Aska no ekstra! Gratki Miki a mama jak piszczy z radosci na filmiku heheh
Natimp dawaj dawaj czekamy tu na Ciebie, mam nadzieje, ze to byly tylko jakies chwilowe kłopoty z netem
Hoborrku my tez elegancko kierujemy rączką tym rowerem lazurowym naszym
a Oposek gdzies przepadła
a Basba wykasowałas posta z rejonem Włoch w momencie jak chciałam własnie sobie wyszukac go na mapie moja tesciowa ze szwagierką sa we Włoszech własnie teraz (nad jeziorem Garda), ten kraj jest tak piekny...i jedzonko i ten język ja miałam okazje być tam dwukrotnie - raz w Rzymie, drugi raz w Mediolanie i Wenecji wspomnienia niezapomniane i smak ichniego tiramisu tez nie do odtworzenia w domu...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Aniu kiedy dodasz jakąś choćby najmniejszą fotę z śluubu?? Wszystki tu padamy z ciekawości! NIe bądź taka!! No i Adusi ewidentnie zęby doskwierqają. Teraz widac jej 3 wychodzące!
Różyczko - ja nigdy nei byłam we włoszech ale po twoim opise.... może kiedyś
ROwerek Bianki też wymiata:) Kurczę - zaczekamy do niedzieli. Jak mała ni edostanie od nikogo w prezencie to kupuję
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko ja mam znajomego Włocha, jest zajebisty nawet chciałam go z mamą zeswatać ale wyszło że jak on w Polsce to mama we Włoszech, do dzisiaj piszę z nim na skype a przystojny poznałam go w pracy jak mieszkałam w hotelu
Ooo a ja nie widziałam rowerka Bianki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie wiem ja Wy widzicie te zeby wychodzace
u nas jest tak: zielone kupy, katar, marudzenie całe dnie teraz,slina tak cieknie, ze cała bluzka mokra i co chwile trzeba przebierac, apetytu za grosz i ryk straszliwy wieczorem raczka w buzi i krzyczy ałałałałała bożee serce nam peka....biedulka
ale ja żadnych zebów nie widze
do tego moja córuś zrezygnowala z jednej drzemki w dzien i spi teraz tylko od 12 do 13 mniej wiecej...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nikt mnie nie słucha
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka ja 100000000000000000 razy pisałam że ząbkowanie ma 3 etapy i najgorszy dla dziecka jest ten jak ząb wytwarza i wyrzyna się z kości więc na to nie ma rady, najlepiej leki przeciwbólowe możesz jej dac, paracetamol np 2 razy dziennie, rano i wieczorem.
Nikt mnie nie słucha
spoko Kochanie nie denerwuj sie tak
czyli to teraz moze byc ten etap tak? i wtedy nic nie widac jeszcze?
zaraz Ci wstawie rowerek, oki? i dame z gilami tez wstawie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Co to za weekend 2-4 sierpień?
No i chciała Różyczka zęby i się doczekała tych wszystkich męczarni, które myśmy przechodziły
Hoborku Może jutro jakąs fotę wstawię, ale na aparacie to mam kilka i to jakich kiepskich Od tego był fotograf, żebyśmy się nie musieli przejmować
Różyczko ale Twoja córcia ma parcie na szkło, nawet z gilami
Kurcze ja chcę jeszcze dziewczynkę
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
prosze zwrócić uwagę na karminowa czerwien na ustach mojej ksiezniczki siostra tak ja urządziła
edit:
Ania nie bądż finia daj choć jedną focie
a czy Ela Cie pocałowała ode mnie z językiem??
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu no bo ja tak chybił trafił podawałam heheh
prosze zwrócić uwagę na karminowa czerwien na ustach mojej ksiezniczki siostra tak ja urządziła
edit:
Ania nie bądż finia daj choć jedną focie
a czy Ela Cie pocałowała ode mnie z językiem??
A ha ha ha ale się usmiałam
Różyczko to może być ten etam a które zęby jej wyszły? Mojej Zuzi też długo nie wychodziły a jak zaczęły to najpierw jedynki na dole obydwie a później za miesiąc jedynki górne i od razu dwójki, mega katar miała tak jak teraz Ola się smarcze na dwójki dlatego że to tzw zęby oczne stąd ten katar. Podawałaś jakieś leki przeciwbólowe, maść lub camillie lub inne specyfiki na ząbki? Na wychodzenie z kosci nie ma rady i najlepiej dać wtedy leki prezciwbólowe bo maść nie pomoże. No i na ten katar wapno możesz dać to zmniejszy wydzielanie ja Oli dawałam ale się skonczyło i znów jej leci, jedną dwójkę widać a druga gdzieś tam jest.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ZAraz spylam na próbę do szkoły! A potem na budowę ukłądać styropian! Może któraś wpadnie pomóc??????
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Hoborrku, zaraz będę, a później podskoczymy do mnie na budowę ziemię rozrzucać, co?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Kurde wczoraj zlądowałam o 21 do chaty od klientów... jak padłam na wyro to nie wiedziałam jak się nazywam! A rano z mega bolem głowy się obudziłam! Szlak!
Wczoraj dzwoniłam jeszcze do tego chirurga o którym wam pisałam ... ustalił nam termin- 18 lipiec. Matko muszę jakoś młodego przygotować na to...Zamówiłam książeczke "Franklin idzie do szpitala" ale chyba najpierw ja musze psychicznie się z tym oswoić....
Różyczko ... wybacz- RICCIONE A Bianusia przecudna! Hehe z gilami czy bez do zdzarcia A ja się obawiam trochę tych wszystkich leżaków na tej plaży. Ogólnie to wolimy legnąć się na piachu w jakimś zacisznym miejscu (tak właśnie jak w chorwacji - z tym ze tam kamloty są ). No zobaczymy. Wczoraj fotograf śmiał się ze ja jakoś mam pesymistyczne nastawienie na ten wyjazd oj tam oj tam czepia się
Hoborr spoko pomożemy! A nie zapomnijcie z masuską jeszcze o Różyczce bo i ona ma góóóóóre piachu do rozrzucenia!!! Pamiętam
Oj Rika no nie denerwuj się tak... Dziewczyny po prostu zapomniały! Nie ma rady i ten etap trzeba przejść.
Asiu! Gratulacje dla Mikołajka! Super zasuwa
Ania nozesz, nie wierze że nie masz rzadnych zdjec ze zwykłego aparatu albo choćby telefonu! No nie bądź taka no!!!!!!!!!!!!!!!!