BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu #387181 przez hoborr
Dzięki Rika. A ja juz zrobiłam ten lukier - ale ze zwykłej żelatyny!!! I co teraz? Będą dziury???
ooo to połatam kwiatsuzkami!

Ide spać
pap :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #387209 przez przyszla_mama
ja tak na chwilke wpadlam. moj dziadek ma dzisiaj zabieg w lublinie na oczy, wiec jedziemy wszystkiego z mama dopilnowac. tak mi sie nie chce bo to caly dzien, dopiero wieczorem wroce, ale mus to mus. oby sie wszystko udalo. Tak na szybko napisze tylko, ze Rika gdybys zrobila sobie trwala u fryzjera, to mysle ze efekt moglby byc naprawde fajny. Mi tez sie podobaja Twoje loczki ;) jak wroce napisze wiecej

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #387220 przez różyczka
dzien dobry :)

komisja jednoglośnie uznała, ze jestem za stara na taka małą zmorę, która w nocy budzi sie co chwile a od 3 do 5 potrafi spiewac i pokazywac jak kokoszka kaszke wazyła i inne cuda zamiast spac :S
to była jednoosobowa komisja a w jej skład wchodziłam JA.

byle jakos przetrwac do piątku :S

tu jest fajnie opisane i pokazane (filmik+foty) jak zrobic ten lukier plastyczny dziewczyny:
kotlet.tv/lukier-plastyczny-do-tortow

ogólnie moim zdaniem szkoda zachodu i roboty bo za 6 zł kupujecie ten lukier we wszytskich kolorach gotowy na allegro :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #387254 przez basba
Cześć...

Wczoraj miałam takiego nerwa że nawet ochoty nie mialam odpalać laptopa :dry: Byliśmy wczoraj na tej konsultacji u drugiego chirurga w prywatnym szpitalu. Facet bardzo konkretny, super miał podejście do Antosia. Młody uśmiał się na tej wizycie :) (chociaż on)... No więc zbadał go i stwierdził ze ma zarówno przepuchline jak i wodniaczka (a nie samego wodniaczka- jak to stwierdził wcześniejszy chirurg), no i że jest dość duża (a nie względna- jak wczęsniej stwierdzono). Facet dał mi swój prywatny numer telefonu, jakby we Włoszech coś się działo (twardnienie,ból, bądź nie chowanie się przepukliny do jamy brzusznej) mam natychmiast do niego dzwonić, a on wtedy będzie nas kierował co dalej robić. Mowi że był teraz we włoskich szpitalach więc dobrze zna te wszystkie ich procedury. Najlepsze w tym wszystkim jest to że nie podjeliśmy jeszcze wtedy decyzji czy on czy ktoś inny będzie operował. Naprawdę ciesze sie ze na niego trafiliśmy. Z tego też względu podjeliśmy decyzję ze on będzie operował Antka w tym prywatnym szpitalu... choć jak położna powiedziała kwote to omal nie spadłam z krzesła. No nic... będę przynajmniej spokojna że Antoś jest w dobrych rekach... Wczoraj jeszcze czytałam opinie o tym lekarzu. Każda jedna mega pozytywna.
Wczoraj jeszcze załatwiałam tą europejska kartę ubezpieczenia zdrowotnego. Tak więc wróciłam znowu do domu z jęzorem do pasa.

No a Wiki przeszla wczoraj kilka kroczków sama!

To tyle o nas...

Rika... ja byłam na trwałej u fryzjera w piątek. :laugh: Ja nie czuje się w prostych włosach (a z natury mam proste jak drut), wiec żeby jako tako wyglądać to codziennie przed robotą o 6 rano podwijałam je na suszarko-lokówce. Zreszta ja mam pociągłą twarz i choć moje włosy nie zaliczają się do cienki, bo jest wrecz odwrotnie, to i tak jak oklapły wyglądałam tragicznie i zaraz związywałam je w kitę ;)
Wydaje mi się że wyglądasz bardzo pozytywnie w lokach. No ale to ty musisz się czuc dobrze.
Świetnie tańcza twoje dziewczynki :)

Aga1040 witaj!!! Ślicznego masz synusia! Super że tak szybko zaczął chodzić. My roczek zrobimy chyba dopiero 1 wrzesnia. Akurat roczek Wiki bedzie miała na wakcjach a jak przyjedziemy Antek będzie miał operacje na przepukline, a ze on ma 4 urodziny 1.09 więc poprostu zrobie 2 imprezy razem. Ja myślę że koszulka i krótkie / długie spodenki w zupełności wystarczą :)

Różyczka no ja cie proszę! Ale teraz napisałaś... ZA STARA! Kochana mam nadzieję ze odpoczniesz w tym SPA i twój punkt widzenia się zmieni. A nocek z całego serducha współczuje.

Przyszła_mamo... zdrówka dla dziadka. Oby operacje się udała.

Aniu a ty zdjecia juz pokazywałaś???!!! Bo kurka wyjadę i nie zobaczę!

Hoborrku jak tam Ada? Mam nadzieję ze gorączki juz nie miala. Mi też czas przelatuje przez palce. A ciagle tyle rzeczy do załatwienia mam że wiecznie w biegu jestem. :dry:

Oposku hop dop... co u was!?

Na
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #387263 przez różyczka
Basba no i super, ciesze sie razem z Tobą, człowiek dla dzieci to odda nawet ostatnie pieniadze wiec mnie wcale nie dziwi Twoja decyzja, a kwote napisz i tak - bom ciekawa ile sobie liczą :blink:
Kiedy wyjazd? I w jaki rejon jedziecie? bo chyba nie pisałas a jesli tak to przepraszam z góry ale nie doczytałam...

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #387265 przez basba

12 lata 6 miesiąc temu #387268 przez masuska
CZeść:)

Aga
jak Cię dawno nie było, ale rozumiem, z trójką dzieci to ciężko czas znaleźć... Hehe nie wyobrażam sobie tego:)

Basba i jak z Antkiem?

Przyszła_mamo, ja mam jezior multum dookoła i się wybrać nie mogę, a teraz jeszcze w ten weekend (cały) mój M w pracy, więc nie mam szans nawet nóg pomoczyć, a bym bardzo chciała. Kocham wodę:)
A rower kupiliśmy na allegro, nazywa się Milly Mally allegro.pl/listing.php/search?category=86389&string=mally

Różyczko tak w kwestii tylnego siedzenia:) demotywatory.pl/1938739/Seks-przedmalzenski
Różyczko, moja sis zrobiła sobie te keratynowe prostowanie włosów, jak Oliw kiedyś, tak? NO efekt rewelacja, ale nie wiem co po pierwszym myciu, bo się nie widziałyśmy:)

Rika, ja tam loczków nie lubię, więc i wiadomo jaka moja opinia:)

Hoborrku i jak Ada? A z tą masą cukrową to ja robiłam z połowy, wyszła mi jedna wielka figurka i literki na tort. A ile zostało mi jeszcze masy. Chcę zrobić jeszcze kwiatki, ale nie wiem czy mi się będzie chciało, bo się na wkurzałam strasznie na to wszystko (najbardziej na moje zdolności plastyczne, które najwidoczniej zostały w podstawówce)

A Różyk po łatwiźnie! Robić masę!

Dziewczyny podobno świetna jest masa z pianek Marshala, Jojo kotlet.tv/masa-marshmallows-do-dekoracji-tortow

Oposku i Aniu, a Wy gdzie wsiąkłyście?

Edit Doczytałam Twój post Basba, cieszę się że trafiliście do specjalisty. No, będzie dobrze:) Bo musi:) A i gratulacje dla Wiki:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #387274 przez basba
Mam wieści od Natimp!!! Powinna zajrzec na forum w ciągu najbliższych kilku dni! :blush:

Hehe... Masuska rozumiem ze nie przypadłam ci do gustu :P (tzn. mój fryz :blink: )

12 lata 6 miesiąc temu #387276 przez Rika
Basba mam nadzieję że wszystko z Antkiem będzie dobrze. Ale Wam dobrze z tymi wakacjami :)też bym tak chciała... :dry:

Przyszla_mamo trzymam kciuki żeby było ok. A ja za nic w świecie nie pójdę do fryzjera.

ehh nie mam dzisiaj nastroju na nic.

12 lata 6 miesiąc temu #387278 przez różyczka
hahahahah Masusko co racja to racja :laugh: mój stary ze swoimi kolegami (choć niektórzy z nich nadal) jeszcze niedawno sami bajerowali takie lasencje a od kiedy mój męzuś ma w domu nastolatke to jest na takie akcje wielce oburzony heheh :laugh:
a jak młoda dorosnie to stary zupełnie sfisiuje bo juz wtedy stary bedzie....naprawde stary hahaha :laugh:

Basba człowiek nerke dziecku by oddał a co dopiero 2,5 tys. :blink:
tez mam dzis takie loki!!! :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #387289 przez Rika
Prosimy o głosik :) zostało mało czasu :)
apps.facebook.com/dziecikibicuja/gallery.aspx?id=1093

Basba też bym chciała tak wyglądać w okach :)
Ha a moje dziewczyny jeszcze śpią :dry: a wcale nie poszły późno spać bo o 21.30 już spały gdzie zwykle idą ok 22-23

12 lata 6 miesiąc temu #387478 przez hoborr
Dobry!

Ja tak na szybko!

Masuska i rzeczywiście da się sterować rowerkiem rączką tą ugóry??

Basba ciesz się że trafiłaś na takiego specjkalistę. Na pewno będzie w dobrych rękach. A to najważniejsze. Będziemy tu wszystkiie trzymac kciuki na pewno będzie bezboleśnie! A tak swoją drpogą to też mnie ciekawi ile takie cos kosztuje! ? A fruz pierwsza klasa:) Tak się ostatnioo tu kręcicie - może i ja na piątek się skręce?:)

Rika głos jak zwyykle oddałam. Trzymam kciuki! A co możesz wygrać??

12 lata 6 miesiąc temu #387510 przez masuska
Tak Hoborrku:) Sterować można w pchaczu:) Wada tego rowerka to to że nie ma podnóżka, a tak to ja jestem z niego zadowolona. Myślę że Piter te:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #387624 przez aska27
Dziewczyny muszę Wam napisać,ze mój Mikuś sam CHODZI!!! :laugh: dzisiaj zasuwał cały dzień, najpierw pare kroczków,a teraz maszeruje od pokoju do kuchni :laugh: ale się ciesze,a jaka dumna jestem hihi chociaz serce mam w gardle i niepokój straszny,ale musiał nadejść ten dzien.

12 lata 6 miesiąc temu #387631 przez masuska
Gratulacje:) Super Mikuś:) Ale zasuwa dzielnie:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka