BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 6 miesiąc temu #387964 przez różyczka
O wiesniary jedne no :angry: a moja ziemia :unsure: :ohmy: JA PIERWSZA NAPISAŁAM, ZE MAM KUPE DO ROZRZUCENIA :P
dzieki Basba :kiss: :blink:

Rika ona ma tylkotego 1 zeba na dole (1) i wiecej nic nie widac zeby jej wychodzilo coś-dlatego własnie pisalam-jak Wy to widzicie??? ze dwójki czy 3 i w ogóle??

Basba
najpierw wakacje musza byc, a potem stresy :blink: bedziemy trzyamc kciuki wiec na pewno wszytsko sie uda jak trzeba tylko najpierw Ty poczytaj z 7 razy tą ksiazeczke żeby sie oswoic:laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #387973 przez masuska
Hoborrku, nigdzie nie idę, Piter ma drugi dzień biegunkę, a ja zaczynam panikować:(

12 lata 6 miesiąc temu #387975 przez Rika
Różyczko teraz powinna wyjść jedynka na dole i jedynki na górze, później 2 na górze później dwójki na dole a później 4. A uda Ci się zrobić zdjęcie dziąsełek na górze i na dole?

Okres mi się spóźnia :(

12 lata 6 miesiąc temu #388032 przez masuska
Rika może czas na braciszka dla dziewczynek? :)

Aniu napisałam Ci prywatnie że My jedziemy od 1.08-5.08, a Oposkowa będzie tylko przelotem od 02-4.08:) Także my na weekend jedziemy.

Różyczko wiesz, mąż mi zwiózł ostatnio 4 duże ciężarówy ziemi, a jeszcze ostatnia dostawa leży:( także z 6 samochodów, ale ja się wcale nie chwalę:P DObrze bo chociaz podniesiemy to podwórko, zawsze tam woda stała, a i podpiwniczenie takie wysokie było, że teraz to będzie już lepiej wyglądało. A jak u Ciebie roboty?

12 lata 6 miesiąc temu #388033 przez aga1040
Hej dziewczyny :*

Aska gratulacje dla Mikusia za pierwsze kroczki :-)
Basba to fajnie, że znalazłaś dobrego specjalistę. Wcale nie dziwię się, że zapłacisz za ten zabieg. Bo dobro i bezpieczeństwo dziecka warte są tych pieniędzy!!!!

Dziewczynki a co to za spotkanie gdzie i kiedy????
Bo mnie długi czas nie było i ja nie w temacie??????

hoborr wpadłabym ci pomóc gdybym miała nie co bliżej :-) masuska tobie też oczywiscie bym pomogła :-) a jak w ogóle u was dziewczyny z budowami?? na jakim etapie już jesteście? Ja dzisiaj właśnie byłam u majstra z Kubusiem, żeby mu wytłumaczyć jakie ma być wejście do domu i jaki taras. Bo mój małż jak wymyślił to po prostu brak słów........... Dobrze że ja jako naczelny inspektor budowy ;-) pojechałam zobaczyć co on tam wymyślił i zmieniłam jego plany, bo bym szoku doznała ;-) U nas ściany już stoją, właśnie kończą więźby dachowe i w sobotę wchodzą deskować. Także już niedługo będą zakładać dach. Myślę, że do końca sierpnia będzie dach już skończony. A potem okna, drzwi wejściowe i garażowe i wchodzimy z robotą do środeczka.Chyba?!

Rika ja to ostatni okres mialam w luty i do tej pory nic. I nie wiem czy mam robić test? Czy to wynika z tego, ze mały jeszcze ciągnie cycocha?? A ty jak wychaczyłaś, ze jesteś w ciąży z Olą jak nie miałaś okresu po porodzie Zuzi? Miałaś jakiś objawy czy cosik???

12 lata 6 miesiąc temu #388037 przez aga1040
masuska napisał:

Rika może czas na braciszka dla dziewczynek? :)

Aniu napisałam Ci prywatnie że My jedziemy od 1.08-5.08, a Oposkowa będzie tylko przelotem od 02-4.08:) Także my na weekend jedziemy.

Różyczko wiesz, mąż mi zwiózł ostatnio 4 duże ciężarówy ziemi, a jeszcze ostatnia dostawa leży:( także z 6 samochodów, ale ja się wcale nie chwalę:P DObrze bo chociaz podniesiemy to podwórko, zawsze tam woda stała, a i podpiwniczenie takie wysokie było, że teraz to będzie już lepiej wyglądało. A jak u Ciebie roboty?

A jaką macie dużą działkę i ile wywrotek na nią potrzebowaliści i ile kosztuje? Bo my niebawem też bedziemy musieli nawieźć ziemi, bo u nas pełno gliny :-P

12 lata 6 miesiąc temu #388041 przez masuska
Aga spotykamy się w sierpniu w gdańsku, ale to w sumie tak przypadkiem wyszło:) Jak coś to zapraszamy, spotkanie dnia 03.08:)

My ziemie mamy za free, bo mój Mąż jeździ wywrotką i jak ma co lepszego to do nas na działkę. Podnosimy ją o około pół metra, może więcej. Ciężarówek to z 10 już było na pewno, ale dokładnie to nie wiem.

Czasem widuję że ktoś przyjmie ziemię z wykopów, więc może i Wy popytajcie.

Jaką mamy działkę to nie wiem:P

A jesteśmy teraz na etapie centralnego i hydrauliki, następna będzie podloga, ściany, wykończenie i do siebie:) Meble mamy, panele mamy, będzie tylko trzeba kuchnię i łazienkę zrobić.

Aga my dach robiliśmy w listopadzie:) 3 tygodnie i gotowy:) teraz tylko ten środek do zrobienia, ale ekipa już ustawiona i będziemy dłubać:)

12 lata 6 miesiąc temu #388044 przez aga1040
Właśnie ten środek mnie przeraża szczerze mówiąc.
Postawić dom to chyba nie problem. Problem to go wykończyć :-(

12 lata 6 miesiąc temu #388049 przez Rika
Aga ja miałam okres przed Zuzią we wrzesniu 2009. Urodziłam Zuzię i karmiłam ją do 9 miesiąca. Miałam mnóstwo pokarmu dopóki nie dowiedziałam się o ciąży bo zaczęło się gadanie ze to szkodzi itd mimo ze wiedzialam ze dobrze robię to ze stresu straciłam pokarm. O ciąży z Olą dowiedziałam się w połowie bo miałam skurcz i widziałam jak lezy wypięta dupką do góry :) i zaczęła mnie kopać, wtedy test był formalnością a u lekarza okazało się że to 20 tydzień.

Masuska nie chce więcej dzieci!!!!

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Test negatywny ufff

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #388072 przez Rika

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #388078 przez masuska

12 lata 6 miesiąc temu #388096 przez Rika
Masuska u nas dzisiaj gorąco :) tylko wiaterek jest i pochmurno.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #388186 przez aniaw
Hello :)

Dziś zasiedziałam się z bobasami w piaskownicy i spóźniłam się do pracy :S

Moja rozmowa z 7miolatka przy zabawie grabkami:
Ona: - A wie Pani, że ja znam jedną aktorkę?
Ja: - To fajniutko....
Ona: - A Pani chciała zostać aktorką?
Ja: - Nie....
Ona: - No tak, Pani wolała zostać żoną.
Ja: - Właściwie to tak :)
Ona: - A ja nie chcę zostać żoną, więc zostanę aktorką :)

Tak sobie myślę i myślę i doszłam do wniosku, że zeby byc żona czasem trzeba być niezłą aktorką :lol:

A po pracy idę nocować tradycyjnie do mojej kumpeli, niech mężulek zatęskni :P
I mam nową fryzurkę wreszcie :laugh:

Różyczko no Ela nie wycałowała mnie z języczkiem :P
No nie muszę zrobić riplej ślubu :blush:

Różyczko, Hoborku, Masuska mi tak się dziś nie chce siedzieć w pracy, że chętnie pomogłabym Wam przy chałupkach :S

Basba
18lipiec to masz jeszcze czas na przygotowanie psychiczne, trzymamy kciuki :kiss: Super z tym wyjazdem masz, odstresuj się tam troszke, wiem łatwo powiedzieć ;)
Jak wrócisz spokojnie zdjęcia pokaże Tobie :)

Masuska
jak tam Piterek?
Kurcze ciekawe stronki przegladasz :blush:
No kombinuje z tym urlopem, ale jutro dopiero się dowiem, ale kumpela chcuiała wybyć już od 28 lipca do 15 sierpnia ;)

Aga tak facetów to trzeba pilnowac nawet na budowie :)

Rika dziewczyny jak zwykle cudne :) No u nas dziś extra pogoda :)
Ja też już 2 razy myślałąm, że jestem w ciązy ;) Uff :S
Ale jedna już z naszych lipcóweczek jest już w ciązy :lol:

Oposek hello?????

Ps wczoraj mój m oglądał mecz półfinałowy i tak go to ciekawiło, że musiałam go budzic na karne :S

12 lata 6 miesiąc temu #388191 przez paulinka
Hej mamusie

Witam bardzo cieplutko pamięta mnie tu jeszcze ktos?
Nie pisze bo
Nie mam o czym wieści brzuszkowych brak
Nie miałam neta
Nie miałam weny twórczej co by tu pisać iiiii
Brakło mi czasu!!! Hihi Zagladam tu prawie codziennie tylko z nawe nie wiem co u was bo czytam po lebkach:(

Poza tym kobietki wy moje ja sie pogubilam i już nie wiem na którym forum pisać!!!!! Hehheheh
Tak czy inaczej pozdrawiam milusio i całuski dla bobaskow przesylam:))))

Paula

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka