- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Extra tort
My jedziemy do babci do szpitala, potem do cioci na obiad a potem jak dobrze pójdzie nad wodę
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny zdycham 80 urodzin babci długo nikt nie zapomni
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Dziewczynki Kochane
Ja już jestem w domku z córeczką Adusią Urodzona 1 lipca o 9:15 przez cesarskie cięcie. 3200g, 54 długość. W skrócie: najpiękniejsza chwila w życiu: zobaczyć swoje maleństwo, dotknąć tej delikatnej twarzyczki i widok płaczącego jak bóbr męża! Nie zapomnę tej chwili nigdy!!!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborku Kochany mam nadzieję, że całe Twoje macierzyństwo będzie tak ciepłe i przepełnione miłością oraz dumą jak ten pierwszy opis, który nam tu zamieściłaś. Gratulacje z powodu roku z Córeczką po tej stronie brzucha! :
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska co z Piterkiem???? Martwię się już, a nie mam telefonu do Ciebie
Rika dobre podejście- do trzech razy sztuka Gratuacje z powodu angielskiego! Jak zabraknie jednego punktu to zawsze człowiek jest najbardziej wściekły i najbardziej żal, ale w sierpniu na pewno dasz radę! Kurcze, jaki pech z tymi ząbkami, biedna Zuzia:( Dobrze, że wszystko przeszło, gips zdjęty, ząbki nie bolą i może łobuzować Trzymam kciuki za wynik konkursu;) Fajnie, że piwkowanie się udało, ja czekam na mój browar już 23 miesiące, mam nadzieję, że już niedługo się napiję i chyba padnę po kilku łykach;) Fajnie, że impreza wczoraj się udała!
Ania Filipek dziękuje za całuski Mam nadzieję, że Wasze plany dziś się udadzą, bo upał taki, że tylko nad wodą siedzieć A to właśnie o Twoją Chrzestną mi chodziło, tak śmiesznie wyglądała z tą komórką latając dookoła i robiąc zdjęcia aż Ją fotograf ręką przytrzymywał Na naszym slubie jedna ciotka odebrała telefon w kościele, podczas mszy jak gdyby nigdy nic, a potem na weselu tort jej smakował to sobie drugą porcję do koperty włożyła "na później" Fajowo, że Mąż romantyczny, może Mu to zostanie;)
Aga ojej, ale Twój Synek drobniutki albo mój wielki raczej, bo Filip ponad 10 kilogramów waży Mój Młody też teraz często domaga się cyca, ciągnie za koszulkę, i krzyczy "da!" (czyli daj ) Pokarmię jeszcze trochę, bo nic nie zapowiada, żeby sam miał zrezygnować, a ja trochę spokojniejsza jestem, że nic nie złapie.
Różyczko mam nadzieję, że się wyspałaś, masował Cię jakiś super przystojny gościu, a papierosy smakowały jak nigdy Czekamy na Ciebie i relację z podrywów w Ciechocinku;)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Aleeee upał
Buziaki Adusiu i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
W Ciechocinku było wypas
Piotrus Masuskowy już od piatku w szpitalu
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko ucałuj Ich od nas koniecznie, trzymamy kciuki, żeby jak najszybciej wrócili do domu!
Różyczko to fajosko, że wyjzd się udał
U nas też upał, Filip w samym bodziaku, bez pieluchy, bo sobie nóżkę obtarł...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
HoborrBUZIACZKI NAJSŁODSZE DLA ADUSI!!!
Rózyczko napisz jak było, wypoczęłas??
Czekam na fotki Bianki w nosidle!
Dziewczyny co do urodzinek to ja jeszcze absolutnie nie mam nic,żadnego planu nawet,ale czasu jeszcze troszkę jest wiec dam radę chciałbm się jednak wyrobić przed 17.. przed zabiegiem. W tym tyg i tak nic nie zdziałam... zostałam bez auta (wymieniamy na większe),ale dam radę mam jeszcze rower, jak pogoda dopisze to będziemy z Mikołajkiem śmigać,kondycje poprawie no i mam nadzieję,ze wreszcie te pare kg zrzucę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aa dawno Dorota nie pisała.. co u niej?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
za to walic kupala w nocnik to kocha
Aska zarąbiste fotki jaki wymiar ma Wasza piaskownica? i skad macie taki ładny piasek?
i co za zabieg czeka Cie 17?
Rika kurde no dobra potrzymamy w sierpniu znowu kciuki
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale mi strasznie smutno z powodu Magdy i Piotrusia:( Trzymajcie sie kochani! Czekamy tylko na dobre wieści!!!
A u nas impra ok. Ada dostała troche kasy to zaraz jej szukam czegoś na allegro. No oczywiście dla
siebie i Tomka też
Asiu Mikołajek jest prze cudny! Baseny, piaskownice, huśtawki - pełen wypas:) A mama to laska jak ta lala!!!!!!
Oposku - buziaczki dla Filipka!
Biedny Piotruś.... Różyczko pozdrów ich od nas!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka jak było? Ja to Oli nie puszczam bez pieluchy bo ona nie chce na nocnik siadać i ucieka za to Zuzia jak chodzi bez pieluchy to jak chce siku to biegnie na nocnik ale kupa wczoraj wylądowała na dywanie na szczęście twarda
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas piaskownica ciągle zmienia miejsce, ostatnio trawa tak zarosła że nie było jej widać... i piasku nie może się doczekać, ale to tak już jest jak ja lub moja mam coś kupi. Dziewczynki nie mają się gdzie i czym bawić, podwórko niebezpieczne, dla mnie wychodzić z nimi na podwórko to męczarnia ciągle muszę być obok żeby nic im się nie stało
Różyczko jutro jadę do szkoły napisać coś tam że chce zdawać w sierpniu...
Hoborr dobrze że impreza się udała
A ja czekam tylko kiedy koleżanka da znać że jej facet ma na noc i jedziemy. I w dupie będę miała wszystko.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
17 lipca będe miała wycinanie znamie na nodze od jakiegoś czasu mnie to boli.
Hoborr dziękuję!
Różyczko, Hoborr a wy macie już labe co? echh..wakacje!
Rika przyduś męża i niech jedzie po tem piasek.. piaskownice w cien..mama lezak obok, dzieci zadowolone,a mama troszkę odpocznie! Mikołaj najchętniej z piaskonicy nie wychodziłby ..no chyba,ze pochlapac się w basenie Wiesz i u nas niebezpiecznie ..obok mamy taki duzy staw, a pomost uwielbia...boję się jednak bardzo, na ogrodzie minutki sam na pewno nie będzie mógł zostać.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia cudne zdjęcia:) Filip też nie wychodziłby z baseniku zamieniam tylko wodę na piłeczki, w zależności od pogody A w piaskownicy najchętniej burzy to, co my zbudujemy:)
Rika fakt przyduś męża o ten piasek, szkoda, żeby piaskownica stała pusta, skoro macie to niech dziewczyny korzystają!
Różyczko nic poważnego, obtarł sobie nóżkę na zjeżdżalni, nic tam wielkiego, nawet nie jęknął, ale jest gorąco, więc nie chcę żeby skórę podrażnił. On wiecznie biega bez pieluchy, bo wiecznie się w baseniku moczy:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa