BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 5 miesiąc temu #391151 przez dorotas29
Hej Laseczki!!!!

ooo, Piotruś był w szpitalu... :( zdrówka dla Niego :kiss:

A co było Zuzi????

Ja jak zwykle nie w temacie...

A co z Ufolką? czego jej gratulujecie????

ehhhh.....sto lat mnie nie było.... ;)

Kubi chodzi.... :lol:

I gdzie macie spotkanie????- beze mnie ;) :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #391154 przez różyczka
Masuska ale super, ze jesteście juz w domku :kiss:

Rika super, ze z Zuzią juz lepiej i nie rycz Mała :blink: tak to juz jest, ze w zyciu najlepiej spontany wychodzą no i tak jest w tym przypadku własnie :)

STRAAAAAAAAAAAAASZNIE SIE CIESZE NA TO SPOTKANIE :lol: :lol: :lol:
no i na paczke od cioci Ani tez bardzo :lol: heheh

No a teraz hit: przychodze do proboszcza a ksiadz-"oczywiscie, ze wypisze" :)
tylko dlaczego musiał dzwonić biskup zeby ksiądz byl taki ugodowy???
i tak wylałam mu na głowe swoje żale bo sie nazbierało od tamtej rozmowy wiec postanowiłam sobie ulzyć :)
wiec chrzest 15 lipca super bo tesciowa i szwagierka cały czas sa zaproszone na ten dzien i nawet nie wiedziałay,z e miało go nie byc :silly:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 5 miesiąc temu #391182 przez Rika
Różyczko Tobie łatwo mówić bo Ty tam będziesz...

12 lata 5 miesiąc temu #391183 przez różyczka
Oposku no własnie ja tez nie wiem jaki tort :dry: mysle, ze kupimy od Sowy /nie wiem czy te cukiernie sa w całej Polsce/ ale jaki zamówić nie mam pojecia :unsure: i w co sie ubrac?

Masuska szkoda z tym tortem :( moze Mu zamrozić na później?

Dorotko Ufolka w ciązy kolejnej ponoc -tak ktos tu napisał :) a z Zuzią to dłuzsza historia wypadkowa...
gratki dla Kubusia :)

no ja nadal nie moge uwierzyc, ze Bianka juz 2 noce nie je :S jeszcze niedawno 5 butelek po 240 :ohmy: najpierw zeszła do 2 w nocy a teraz po kąpieli i rano...no toć to szok! :ohmy: :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #391185 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko Tobie łatwo mówić bo Ty tam będziesz...

buuuuu :(
to moze jednak jakos wykombinujesz i przyjedziesz, co?
nie ma cienia szansy?

12 lata 5 miesiąc temu #391188 przez aniaw
Masuska super, że już jesteś :kiss:
Piotruś jeszcze naje się tortów w swoim życiu :kiss:

Dorotko fajnie, że napisałaś i gratki dla Kubusia :kiss:

Oposku ja też się zastanawiam skąd te dzieci mają tyle energii :unsure:
U nas przeszłą wichura, potem burza, ulewa i teraz grad :ohmy: A w między czasie 3 razy prąd wyłączyli :angry: Armagedon :P

Różyczko masz chody u biskupa, więc zwykły ksiądz już Tobie nie podskoczy :laugh:

Rika no nie smutkuj :kiss:

Hoborku a jak to nie przyszli? :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #391254 przez masuska
Bry raz jeszcze:)

Różyczko jak ja mogłam ominąć takie wieści... Bianka nie je w nocy suuuper, a czy pospać daje?

Jeszcze tak dodam, Piter na przyjęci do szpitala ważył 10 200 (pewnie z pół kilo więcej ma po tym nawadnianiu) no i około 82 cm :ohmy: wpisali mu 86, ale pani Ordynator stwierdziła że 82. Wielkolud!

Rika zbieraj się na weekend do gdańska:) Dasz radę:)

12 lata 5 miesiąc temu #391267 przez masuska

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #391269 przez Oposek
ooooooooooooo Masuska dobrze, że już jesteście w domu, brakowało tu Ciebie :kiss: Buziaki dla Piotrusia, ale pecha mieliście :(

Rika ja Cię dobrze rozumiem, bo wiele razy żesmy rozmawiały, że trzeba termin wybrać i nic się nie działo... Ale tak jak Różyczka napisała to mega spontan był- my jedziemy na dwa tygodnie przez Gdańsk po prostu, Różyczka niedaleko mieszka, a dziewczyny chcą i mogą na kilka dni przyjechać... Może i Tobie by się udało, choć na dzień?

Ania cudni chłopcy Twoi:)
U nas własnie teraz leje, a cały dzień upał był...

Różyczko uwierz uwierz, zasłużyłaś i doczekałaś się w końcu :kiss: Przyłączam się do pytania Magdy- dziecko nie je, a pospać daje? :)

Dorotas gratki dla Kubusia i fajnie, że jesteś :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #391276 przez aska27
Aniu super Dominiczek chodzi, brawo! a Szymek juz chyba miał niewinny plan zamkąć brata i po problemie :blink:

Masuska dobrze,ze juz w domu, zdrówka dla Piotrusia!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Różyczka najważniejsze,ze się z tym chrztem udało, szkoda,ze ksiądz jakis dziwny,ale teraz trudno o normalnego!

Dorota witaj, :) pytałam co u Ciebie, ostatnio nie pisałas.

a co u Basby??

Rózyczko Gratuluję przesypianych nocy! :woohoo:
to ja ponarzekam chwilę, na minoną noc..masakra,mimo,ze Mikus tez pozwala juz mamie pospac :blink: napierw nie mogłam zasnąc ...ok 1 obudziła mnie burza,wstałam pozamykac onkna, usnęłam, ok 2 obudził mnie komar... wstałam poprzyklejałam plasterki,zeby Mikołaja nie dziabnął i znowu zasnęłam... za chwilę śmił mi się masakrycznie durny sen, o 3 obudziłam się przestraszona..usnęłam... no i 6 Mikołaj budzi mamę na mleczko!
Na dodatek cały dzien teściowa chodzi jakas pogniewna, nikt nie wie co jej jest.. fochy strzela, wariactwo!

12 lata 5 miesiąc temu #391306 przez aniaw
Masuska te kaczuchy to Szymi uwielbia i co chwila trza mu puszczać :lol:

Oposku u nas znó leje więc chyba nici z biegania ;)

Asiu współczuję nocki ;)
A Basba to się urlopuje :laugh:
Tak Szymon to ma 150mln pomysłów na minutę jak dokuczyć Dominikowi :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #391340 przez olka1730
Witam
Masuskowy Piotrusiu zdrowka,zdrowka zycze,dobrze ze juz po wszystkim

Ogolnie to przepraszam ze pomylilam dzieciatka roczkowe ;)Riki zamiast Zuzi zyczylam Oli czy jakos odwrotnie ;) ale Ja generalnie zakrety ostatnio mam :blush:

Ufolka gratulacje :) :)

Wzsystkim dzieciaczkom juz po roczku zycze samych szczesliwych dni i duzo,duzo milosci :) oczywiscie przepraszam ze zaspałam :blush:

Anka jakie fajne te twoje maluchy,a Dominik pewnie niezla szkole czasami od Szymcia dostanie :blink: tak sobie teraz mysle ze jednak to dobrze miec taka dwojke odrazu chowaja sie razem,broja razem....wiem,wiem,roboty za dwoch przy takich maluchach.. :laugh:

Mati cały czas na czworakach zagina ;) jakos pionu nie chce złapac :silly: a ten pchacz z FP do duszy....nie polecam,wogole nie stabilny,za lekki Mateo jak w zakret wchodzi to pchacz w powietrzu i bach podloga zaliczona :angry:

12 lata 5 miesiąc temu #391354 przez hoborr
Dobry wieczór!

MAsusko Bardzo się cieszę że z PIterkiem OK! Trzymałyśy tu wszyskie kciuki! Ale z czego mu się to zrobiło? Z jakiegoś jedzenia? CZy wirusa?
I dzięki za pochwały odnośnie tortu:) Wszystkim naprawdę smakowała najbardziej Tomkowi:)

Asiu współczuję nocki. Czasem już tak jest że ma się człowiek nei wyspac i koniec! A teściową się nie przejmuj. Te typy juz tak mają!

Aniu kochana - ale masz spryciarza! Tak mi teraz do głowy wpadło że pasowali by do dziewczynek Riki:) hahahah

Oposku jedziecie aż na 2 tygodnie?? Kurde nigdy ni ebyłam na tak długiej wyprawie! 3 godziny z domu to już czuję oddech teściowej na plecach.. Oj kiedy to moje dziecię podrośnie???

Rika może pojedziesz jednak. A jak nie to zakładamy razem klub niemogących jechać na spotkanie!!!!

Dorotko WItaj!!!! Bu bu bu - to za to że na fejsie siedzisz a na forum to już się nie chce zaglądnąć!!:) Co tam więcej u dzieciaczków??

Basba no właśnie gdzieś się podziała? Już wyjechałaś na wakacje??

Różyczko kupiłam dziś karecę dla Ady na allegro bo taki sam sprzę t u nas w sklepiee kosztował 60zł więcej! Zdzierstwo w biały dzień! Jak będzie w domku to się pochwalimy!

A u nas taki upał że mi normalnie sie kiszki zagotowały!!!!
- jutro przychodzą w końcu dpo wylewek
- byłam dziś na ciucholandzie - ale ludzi było tak dużo że nie było czym oddychac i kupiłąm jedynie 21rzeczy:) No i tyle zapłaciła:)
- maja mama miałą dziś usg i wyszło że też ma kamień w woreczku! fuck!
- idę spać
- do juterka!!! :side: :S

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #391451 przez basba
STO LAT ADUSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc baby... ja tylko na chwilkę. Mąż zabral lapka wiec korzystam z okazji i przylecialam was odwiedzic!

Wybaczcie że nie przeczytam co u was, ale kurka nie dam rady! jest tego chyba z kilkanaście stron!

U nas masakrycznie gorąąąąąąąąco! Ale jest super! Wiki podróż zniosła dzielnie- a jechaliśmy od 20 a o 16:30 byliśmy na miejscu. Wychodzimy z nią dopiero na plaże koło południa bo upał nie do zniesienia dla niej. Zostajemy z mężem na zmianę w domciu od rana. Chyba pomalu się aklimatyzuje bo zaczynam nie czuc tego żaru...

Ściskam Was każdą z osobna!!!!!

P.S. Miło że o mnie pamiętacie ;)

12 lata 5 miesiąc temu #391503 przez masuska
Dzień Dobry:)

Piotrek wyspany, wypoczęty, Uśmiechnięty:)O sobie nie wspomnę:P (w szpitalu spałam na podłodze 4 noce)

Aniu jak Dominik zasuwa:) Super:) Fajnych masz chłopaków:) Męża też:) Kaczuszki to też u nas hit teraz:)

Aśka Piaskownica świetna, Mikołajowi też jak widać się podoba:)

Olka, to ja mogę polecać pchacza z Biedronki:) Jest ciężki, ale za to to drewno i ma takie rączki że jak się w nie Pit uderzy to ojoj...

Hoborrku, w sumie to nie wiem z czego mu to się stało, wirusów brak, a zatruć się nie miał czym, bo jadł wszystko normalnie, a dzień po nim zachorowała moja mama. A tort serio ekstra, mojej mamie pokazywałam wczoraj, bo taki robimy dla Pitera, a Mama same ochy i achy, że fajny, kolorowy, że dla dziewczynki super:)

Basba i u nas gorąco:) myślę żeby basenik rozstawić, jeszcze się wstrzymam do końca tygodnie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka