- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaczynam rwać włosy z głowy....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
az mi jest niedobrze....fuuuuuuuuuuuuuj
Ania co zrobiłaś z włosami?
(z Elą sie porachuje na gadu zeby nie bić jej tu publicznie )
Rika dosyc nietypowa prośba ale postaram sie zrobić to zdjecie, jak Oliwia skonczy sobie depilowac nogi(bo ktos musi trzymac ofiare)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Masuska ojojoj A nadal biegunka czy cosik jeszcze doszło? Kurka
Rózyczko podcięłam, wycieniowałam, wypazurkowałam i podobno ładnie wygladam
Opinia niezaleznego biegłego
Paulinka jasne, że pamietamy, pisaj pisaj
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piotra pewnie też bo zwymiotował
Aniu także nie wiem już co robić... Biegunka od wczoraj, dziś gorączka i jeszcze wymiot.
PRzepraszam że tak egoistycznie, ale nerwy mnie zrzerają, Męża nie ma, samochodu nie ma... A temu coraz gorzej.
Ania, czy Piter musi pochłonąć całą dawkę leku przeciwgorączkowego? CZy jak tylko wysiorbał połowę i tempka się zbiła to starczy?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko czekam
Właśnie wróciłam od dentysty mąż nic nie zauważył i jeszcze mnie wkur..ł
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piotrek w swoim żywiole, wcina paluszki:) Boję się nocy:(
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj trzymam mocno kciuki. Ale na zeby idace tez może tak reagować niestety
Na priv wysyłam Tobie nr tel, więc jak coś chcesz podpytać to się nie krępuj bo do kompa moge nie mieć dostępu jak bede u kumpeli.
Rika Byłas u dentysty a M nie zauważył? A co miał zauważyc, że jedynki Tobie usunęli? Żartuję oczywiście, ale nie kumam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw miałam zęby czyszczone, piaskowane i wybielane bo na nic innego nie chciałam się zgodzić
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Żyjemy, żyjemy i wszystko u nas dobrze, tylko czasu jakoś brak;) Przyjechała moja Babcia, rozpieszcza Filipa na maksa, wszystko Mu wolno, a ja trochę podgoniłam z pracą, wczoraj oddałam jedną rzecz, na dniach oddam drugą, więc jestem zadowolona, bo i trochę kasy wpadnie i będę mogła odetchnąć. Polowałam na strój na urodziny dla Młodego, bo mi się podobał zestaw- czapka i spodenki z jednego materiału, ale nigdzie nie było naszego rozmiaru, więc spodenki zamówiłam w necie, a czapki dziś szukałam w 3 sklepach, w końcu się udało, a mąż myślałam, że zawału dostanie, jak zobaczył Młodego ala pedał pospolity
Masuska współczuję nerwów z Piterkiem Ale wirusówka jest do przejścia, Filip wymiotował, miał biegunkę, a zniósł dzielnie, tyle że spał ciągle i jeść nic nie chciał, ja leżałam ledwie żywa Mam nadzieję, że do rana wszystko przejdzie A to że je to moim zdaniem dobry objaw! Co do tych "urządzeń" to też mnie jakoś nie przekonują i nie mogę rozkminić, dlaczego kobiety w ciąży nie mogą koszytać z normalnej toalety w naturalnej pozycji, tylko lepsze jest dla nich siusianie na stojąco;)
Ania cieszę się bardzo, że jesteś zadowolona, że prezent się podobał i kartka;) Ja też lubię kartki i zostawiam wszystkie, a nasze ślubne wkleiłam do albumu i nawet czasem oglądamy:)
Ja z głupim uśmiechem czasem nawet teraz chodzę, cztery lata po ślubie, więc nie jest źle
A Chłopcy obaj wyglądali cudnie, Dominiś jak dał radę spać to nie mam pojecia, bo Filipa obudziły pierwsze dźwięki organów:)
BasbagRATULACJE dla Wiki z powodu kroczków!!! widzę, że u Was mega intensywny czas przed wyjazdem! dobrze, że znaleźliście tego chirurga, czasem lepiej przeboleć tą kasę i zapłacić, żeby mieć spokój, że wszystko pójdzie, jak należy. Trzydniówkę macie z głowy to można na wakacje jechać i wypoczywać Ślicznie Ci w loczkach!!!
Przyszła Mama letnie ubranka do chrztu jakieś są, ale mi się specjalnie nie podobają Tyle tylko, że fajnie by było, jakby pogoda była ładna. Za to Wy macie już chrzest z głowy, a my dopiero przed:)
Superancko, że wypad nad jeziorko się udał, s[ływu też zazdroszczę, ja kiedyś co roku 10 dni śmigałam na kajakach, potem poznałam męża i On wolał żagle, więc co roku na łódki, a teraz nie bardzo jest z kim, bo znajomi w oczekiwaniu na dziecko lub z maluchem... Może za rok:) A jak Dziadek się czuje?
Aga to faktycznie masz trochę zachodu z dzieciakami:) Mi moja sis czasem synka podrzuca, ale On Młody jeszcze, więc wiele roboty nie ma, poza pilnowaniem, żeby Filip nie wydłubał Julkowi oka i nie wsadzał Mu widelca do ucha;) My na roczek/chrzest robimy sporą imprezę rodzinną w knajpie (tyle że na świeżym powietrzu, bo z grillem) Strój ma Filip taki pół elegancki- krótkie spodenki, z tego samego materiału kaszkier, biała koszula z krótkim rękawem, szelki, białe skórzane buciki. Na przebranie drugi zestaw. Tort w końcu zamawiamy, bo nie będzie kiedy robić. A w innym terminie robimy kinder party, bo dzieci znajomych też wakacyjne i robimy wspólnie wszystkie urodziny, najprawdopodobniej na działce, żeby można było kilka dni zostać. Kubuś śliczny kibic:) Filip też uwielbia wszelkie piłki, kopie i rzuca, nie wiadomo po kim, bo tatuś sportowe beztalencie;)
Masuska, Różyczka no Filip może za przyzwoitkę robić i jechać na tylnym siedzeniu, tylko nie wiem, jak będzie, bo Hoborek pisała, że jak dziecko ma przerwę między jedynkami to wróży powodzenie u chłopców, a Filip ma, więc co będzie, jak się Piotrek w moim synu zakocha:silly:
Różyczka Filip miał opuchnięte dziąsła, potem poprzeczną kreskę i ząbek przebijał. A przy czwórkach trzy kreski, bo to większe zęby niby... Ja na początku przeczytałam, że Bianka nogi goli i się zastaawiałam co Wy temu biednemu dziecku robicie A z Anią to Ty mądra jesteś, boś daleko, a tu jeden brat- świadek, drugi- chrzestny, siostra- świadkowa, co trenowała sztuki walki i Tomek, który nie spuszczał żony z oczu:) I jak tu z języczkiem całować?
Rika ja Ci już na fb pisałam, że Ty mi się w loczkach podobasz bardzo:) gdzie Ty masz grubą twarz to ja nie wiem, przecież Ty taka szczuplutka jesteś! Byłaś na noc u koleżanki? A ten Twój mąż to coś podbada za bardzo ostatnio :/
Hoborku no wierzę, że masz masę roboty, bo koniec roku to zawsze masakra w szkolnictwie, ale już od jutra wakacje:) A pomysł na tort masz super, ja jakbym miała córkę to miałam zamiar tak pokój dziecięcy urządzić- w konwencji łąki:) Z masą niestety nie pomogę, bo ja tak jak Różyczka pisała pożałowałam czasu i kupiłam gotowy;)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Poszukiwanie ciuchów dla dziecka na impreze to niezłe wyzwanie
Faceci tego nie doceniają
Fajniutko, że z pracą ruszyłaś, trzymam kciuki za powodzenie
Dobra kończe zaraz prace i spadam do kumpeli, może mecz obejrzymy
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z ta przerwa miedzy jedynkami to sie usmiałam
Ale ja coś chyba przegapilam i to grubo Wiktoria Basby chodzi????
Masuska ja tylko buziaki przyslać moge bo za nic w świecie sie nie znam na biegunkach i oby mu minęło jak najszybciej choc tak jak Oposek wierze, ze jak je to dobry objaw...
Bianka ostatnio wali mega smierdzace zielone kupy i raz w nocy puscila pawia, ale rano byla jak zwykle nówka sztuka nierdzewka wiec sie nie przejełam za bardzo, zwlaszcza, ze zawierzyłam Dr Rice, ze to z powodu zębów pewnie. Dzis juz nie ryczała wieczorem i wydaje mi sie, ze jakis cien cienia w dziąsle tej drugiej dolnej jedynki chyba widziałam wiec jest nadzieja...
Ale zdjec dziasel - Riko - zrobic moja dziewczyna sobie nie dała
edit: w sprawie chrztu sprawa jest juz u pewnego biskupa wiec ciekawa jestem co wyjdzie
pomalowałam juz pazury, depilacja zrobiona, ciuszki i bikini z grubsza przygotowane....wiec jutro tylko wrzucam to do walizki i spadam na ciechocinek
zaraz po apelu ofkors
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do tych przerw między jedynkami, to i ja i Piter mamy, więc:) Heheh ja mam prawie jak Karolak:P
Różyczko a ja wydałam dziś ostatnie pieniądze /przed wypłatą/ i kupiłam sobie strój kąpielowy na Allegro:) Ciekawe jak będzie leżał, bo mi się po sklepach łazić nie chce. Paero mam, jeszcze ze 2 kiecunie i prawie gotowa jestem na sierpień O bucikach nie wspomnę Leżą sandałki w pudełeczku i czekają
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa