BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #139182 przez przyszla_mama
hej laseczki :*

znowu mialam sporo do narabiania :)

co do historii z kolezankami, ktore stracily swoje dzidzie to smutna sprawa.. chyba nic nie pozostaje innego jak cierpliwosc i zrozumienie tej osoby,mysle ze taka osoba moze czasami nie kontrolowac swoich emocji... czuc zal, zlosc a nie kontrolowac tego.. ale ciezka sprawa, wy kochane postepujecie najlepiej jak mozecie, jak druga strona bedzie gotowa to wtedy sie odezwie..

Aniu my tez musimy samochod dodatkowo jeszcze zrobic i tez czesci kosztuja kosmicznie, wiec rowniez chcemy z allegro zamowic, jeszcze zebysmy tylko sie znali to w ogole by bylo cudnie, bo kurcze jak dojdzie i sie okaze ze zonk to dopiero, zrob cos z takim wahaczem :):):)

Rika 3mamy mocno za Ciebie kciuki, a maz niech juz grzecznie siedzi w domu i oczekuje na rozwoh sytuacji :)

ja mam jeszcze jedna mysl, dziewczyny, ktore macie juz dzieciaczki, naprawde skladam wam wielki poklon i slowa uznania, ja juz taka czasami chodze wymemlana i zmeczona ze cos strasznego. Wczoraj bylam na zakupach, posprzatalam zrobilam obiad i calkowicie opadlam z sil.. a jak sobie pomyslalam ze wy macie jeszcze dzieciaczki i tyle rzeczy musicie przy nich zrobic.. nie wyobrazam sobie tego.. wiem, ze to wszystko samo przyjdzie i czlowiek nie ma wyjscia, ale naprawde skladam wam wyrazy uznania, ze tyle rzeczy macie na glowie i tak smigacie jeszcze, a Rika jak czasami pisze swoj przebieg dnia to jak wyscigowka mala :):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #139185 przez Green
no i z mojego spania nic niewyszlo :dry:

Trafilam przypadkiem na fajne bikini ,na ten rok raczej sie nieprzyda ,ale moze w przyszlym ?
moda.allegro.pl/victoria-s-secret-stroj-...6020931.html#gallery
Jak dlamnie jest boski :cheer:

13 lata 6 miesiąc temu #139187 przez różyczka
Hej dziewczynki :)
Green biedulko no to ja polazłam o tej ...nie wiem....1.00 i spałam do 6.40 elegancko :lol: Nie liczac wyjsć do WC oczywiscie :blink: Ale małż tak słodko sie dziś przytulał, ze miło :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 6 miesiąc temu #139188 przez Green
Rozyczka ja bym moze i spala ale rano wstalam do WC akurat jak maz wstawal do pracy otworzylismy dziubki do siebie i dupa pozamiatane mimo tego ze to bylo raptem 1 zdanie ,juz zasnac niemoglam :dry: i tak kulalam sie od 4,15 do 6 ,teraz zjadlam sniadanko i znajac zycie zacznie mnie brac spanie kolo 8 jak juz bede musiala zaczac sie szykowac do poloznej ,ehhh :dry:

13 lata 6 miesiąc temu #139198 przez różyczka
Green ten kostium jest BOSKIIIII!!!
:lol: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 6 miesiąc temu #139215 przez masuska
green kostiu pierwsza klasa:) rewelacją.

Patrzę że spać dziewczyny nie mogą. Ja za to spalam 9 godzin z paroma wyjściami na siku. Ale się wyspalam:)

Widziałam że Rika bzykac chce. Ja już nie pamiętam co to sex:( a dziś to się czuje jakbym z faceta ze 2 dni nie schodziła. Wszystko w środku czuje. Ech Męża nie namówie na przytulanie:( chyba że jutro, to mu powiem że na weekend może by się udało rozpakowac wtedy by się ucieszył:) hehe mam plan:) spróbujemy:)

13 lata 6 miesiąc temu #139240 przez Lucy
Witam!Tez jestem lipcowka i chcialabym dolaczyc do waszej grupy.Przyjmiecie??? :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 6 miesiąc temu #139246 przez masuska
Witaj Lucy:) Oczywiście że przyjmiemy:) Napisz coś więcej o sobie, na kiedy termin, chłopiec czy dziewczynka? Masz już imię?

13 lata 6 miesiąc temu #139250 przez dorotas29
Witajcie Kuleczki!!

Lucy-pewnie, że przyjmiemy,witaj na ostatniej prostej!!!

Ledwo co się z targu doczłapałam, teraz zajadam poziomeczki :) ,chcecie trochę? Podzielę się...

Nie odzywałam się wczoraj wieczorem,bo nie miałam siły..nie wiem,czy to po seksiku,czy jak...w trakcie s.. czułam Kubusia strasznie nisko, jakby mi wypadał ,dziwne,bo szyjka dwa tygodnie temu miała 5cm :ohmy:
Wieczorem bardzo bolał mnie brzuch ,strasznie twardniał, w nocy to samo, z trudem odprowadziłam córę do przedszkola,a potem poszłam na zakupy,w drodze powrotnej każda ławeczka była moja...
Dzisiaj śniło mi się, że zatrudniłam się w salonie masażu erotycznego we Włoszech :) i mieliśmy pokazy w kościele :dry:

13 lata 6 miesiąc temu #139253 przez masuska
ech, będą mnie teraz dobijać tym sexem!!! Wrrr

A ja mam ochotę na arbuza. Ciekawe czy mama mi kupi, nic nie mówiłam.

13 lata 6 miesiąc temu #139255 przez aniaw
Cześć dziewczyny :)

Wczoraj mnie tą postraszyłyście tą pełnią, że całą noc sie tylko męczyłam ;)
Zmogło mnie już koło 21 jak nigdy, ale budziłam się tak często, jak nigdy. Miałam takie nieregularne skurcze i dosyć silne, że myślałam, że pojedziemy już do szpitala :ohmy:
Mój facet tak jak u Riki był po 2 piwkach, więc dupa, ale przytomny, więc stresa miał :P
Jakoś udało mi się nawet nie wiem kiedy nad ranem zasnąć głębokim snem i nawet nie słyszam jak Szymcio płakał :unsure:
Mój Men przyniósł mi go nad ranem do łóżka i dalej spaliśmy a M. poszedł do pracy.

Teraz jestem sama z Szymciem i wielkim bałaganem w domu a ma mnie odwiedzić koleżanka z byłej pracy a tak mi się nic nie chce, że szok :blush:
Ale na szczęście lepiej się czuje :)

Green kostium genialny, ale ja o takim to mogę tylko pomarzyć :(

Rika a Ty trzymaj się i nie stresuj dodatkowo. Wymaz przecież może też zrobić Tobie inny lekarz.
Chociaż ja też wolę chodzić tylko do jednego lekarza a w poniedziałek się dowiedziałam, że mój w ostatnim tyg czerwca ma już urlop i będzie kiszka :huh: Ale powiedział, że może do tego czasu już urodzę, więc mam się za wczasu nie martwić.

Lucy witaj witaj :laugh: A na kiedy masz termin i kogo nosisz w brzuszku? :)
Zapraszamy do pozostania z nami :)

13 lata 6 miesiąc temu #139256 przez Lucy
Mam termin na 14-go lipca to moja pierwsza ciaza i bedzie dziewuszka :)Imie mam-Aleksandra...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 6 miesiąc temu #139265 przez aniaw
Kurcze może te nocne skurcze to były właśnie po sexie...

masuska ale pomyśl jak już dopadniesz swojego męża to jak go zamęczysz :lol:

dorotas29 kurcze Ty to masz sny :lol: A ja jakoś dawno nie pamiętałam co mi się śniło :dry:
A kiedyś to mogłam co rano opowiadać o moich sennych przygodach :) Ja tak mam bardzo często, że sny mi się sprawdzają jak są takie bardziej rzeczywiste. Moja siora to jak mówiłam jej, że mi się śniła to nawet nie chciała nic wiedzieć więcej, bo się bała :laugh:
A czasem mam tak, że śniąc wiem, że to tylko sen i wtedy mogę robić rzeczy, o których zawsze marzyłam :lol: miałyście tak kiedyś? Był taki czas, że przez kilka snów pod rząd świadomie uczyłam się latać, aż wreszcie mi się udało. Wiedziałam, że to mi się śni a jak się budziłam to nie mogłam doczekać się kolejnego snu :lol:
Ale ja to zawsze dziwna byłam :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #139278 przez Rika
Przyszla_mama kwestia przyzwyczajenia :D

Green świetne bikini!!! Chętnie bym takie sobie fundnęła ale po co? Żeby w szafie leżało??? Ehh :(

Masuska po seksie może się coś ruszyć :) Ja to teraz mojemu nawet jakby na kolanach prosił to nie dam dłuuuugo....

Lucy witaj :) U mnie też będzie Aleksandra :)

Dorotas29 ha ha ha jakie sny :D

Aniaw no tu gdzie chodzę do przychodni jest mój lekarz i jeszcze taka baba, a do żadnej baby ginekologa nawet końmi mnie nikt nie zaciągnie :)
A co do snów to mam tak jak Ty :) tylko ze mi się spełniają sny lub ich symbole z czwartku na piątek. Jak nic ma się nie dziać to po prostu nic mi się nie śni w tą noc...

13 lata 6 miesiąc temu #139287 przez masuska
Lucy to mamy drugą Olę rodzoną w lipcu:)

Ania, Tak dopadnę go:) ale 6 tygodni po porodzie:P Co do snów, to dziś mi się śniło że mam być samotną matką, nie wiem gdzie się podział mój Małżon. A świadome sny są extra:) Czasem mi się zdarzy, ale kiedyś dużo o tym czytałam i myślałam że bez treningu to się nie udaje, a jednak:)

Dziewczyny muszę się z wami podzielić fajnym filmikiem. Cholera przez ta ciąże to wrażliwa jestem i ryczę jak głupia.
http://www.youtube.com/watch?v=eJWlavnM6b0&feature=player_embedded

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka