- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Dziewczyny mają rację, jakby co znieczulenie da się zastosować.
Ale wiesz mi jak się ukruszył ząb i to też jedynka - górna prawa - to już kilka lat temu to mi "łatali" tego zęba. Znieczulenie nie było konieczne, ale też niezbyt duże to było ukruszenie i taka jakby szparka zrobiła mi się od dołu - miałam jakby podwójnego zęba
Ale ja to coś szyłam w domku i nie chciało mi się iść po nożyczki i odgryzłam nitkę i bach kawałek zęba poszedł
Najlepiej iść od razu.
Kamilka24 a ja też koziorożec
Dziewczyny to golenie to już prawie sport ekstremalny musiałam w poniedziałek się pogimnastykować przed wizytą u lekarza i tylko mój Men dobijał się do łazienki co tak długo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
No i Riko nie obraź się ale wyobraziłam sobie ciebie na fotelu dentystycznym tylko że jak zaczniesz akurat wtedy rodzić! No to by przecież ta dentystka umarła z przerażenia:) haha
Mamuśka a ja to wczoraj próbowałam z lusterkiem ale nie dałam rady! Pójdę jak gorylica! Najwyżej mnie wygolą! łełe
Różyczko a ja z moja teściową mieszkam! Przyłazi do pokoju co pięć sekund i pyta się czy wszystko ok! A jak zaczełam prasować pieluszki to przylazła i wyskakuje z tekstem: Pamiętaj żeby nie było ani jednego zagniecenia ani jednej kreseczki! Bo jej Tomuś (tzn mój mąż) miał zawsze wszyściutko wyprasowane i wybielone jak spod igiełki! A dlaczego te pieluszki sa jakieś takie różowawe!!! No i jak tu się nie denerwować!
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Ziajka no wlasnie cos kiedys od kogos slyszlam ze dobra, ale glownie mi chodzi o kosmetyki z lini dla bobaskow.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A tak wo ogóle to ciekawe czy Masuska tu jeszcze dziś zawita wogóle Jedna moja kumpelka poszła na kontrole to od razu na porodówke ją wzięli
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak więc sytuacji, o której piszesz nie mogę sobie nawet wyobrazić
Ale to chyba wynika z tego, ze wczesnie straciłam mamę i nie jestem przyzwyczajona do tego, ze ktos mi się wtrąca do czegoś, albo mówi co mam robić, albo jak robic. Musiałam bardzo wczesnie stać sie samodzielna co ma tez wady bo mam problem "zosi samosi" tzn. wydaje mi sie, ze wszytsko zrobie sama najlepiej i przez to ciezko mi przychodzi korzystanie z pomocy innych.
A poza tym moja teściowa jest starszną pozorantką - tzn. wszystko musi WYGLADAĆ DOBRZE, nie ważne jak się czuje człowiek, ważne...że z zewnatrz wyglada ok. Nie ważna atmosfera pomiedzy ludźmi na spotkaniu, to jak się czujemy, rozmowa, emocje, wazne że zastawa jest odpowiednia...że dania podawane sa w odpowiedniej kolejnosci, najważniejsze sa konwenanse...
To mnie męczy bo ja mam skrajnie różne podejście do życia. Ona np. nie rozumie naszej miłoscvi do zwierzat bo przeciez one tylko brudza i smierdzą, nie kuma szczęścia jakie daje nam spacer z nimi po lesie np., ich radosć na nasz widok na paszczy...Ona widzi tylko sierść na kanapie
A poza tym mnie kompletnie nie obchodzi "CO LUDZIE POMYSLĄ" hehe Dla mnie najwazniejsze jest to co ja myslę czuję, moi bliscy a nie jacys ludzie A dla niej to jest wyznacznik zycia.
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
jakos niemoge sie oderwac od kompa ,a obiad pasowalo by jakis zrobic
Tak sie zastanawiam czy kupic takie cosik do autka na szyby ? Noi niewiem ?
cgi.ebay.co.uk/DISNEY-WINNIE-POOH-FRIEND...be5d212#ht_906wt_901
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czasem to aż się z tego śmieję...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Ja dziś robię naleśniki, też od paru dni już miaalm je robić ale nie chciało mi się, to samrzenie najgorsze ale zrobiłam mało ciasta bo ja dziś miałam wczorajsze ziemniaki i schabowego, to naleśniki mi z 3 wystarczą
No Masuska już pewnie siedzi u doktorka- dotrwała z Piotrusiem do 38 tygodnia to już może być spokojna
Ja to też mam problem z goleniem przy lusterku trzeba tyle się na ćwiczyć, boję się co to bedzie jak będę mieć skurcze i czy dam wtedy radę ale jak będzie aż tak kiepsko to chyba też wynajmę męża do tej roboty bo nie chce dodatkowych stresów w szpitalu, pipka i tak będzie w środku epicentrum
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy my nie mówimy przypadkiem o tej samej osobie? Zawsze moja kojarzyła mi się z tą Panią z takiego serialu komediowego: Co ludzie powiedzą? Normalnie moja robi wszystko na pokaz. Jak zamieszkałam u męża to przestała chodzić do kościoła na sumę tylko na rano - bo my z mężem idziemy i ona chce widzieć jak się będziemy prezentować! I takie teksty to słyszę non stop: Agusiu rozpuść włosy bo w związanych ich nie widać, Agusiu do kościoła to biała bluzeczka pasuje a nie czarna, Agusiu a sałatkę to się podaje na tamtych talerzach a nie na tych... temat woda...
No i największy problem to firanki w oknach! Nie mogę kupić takich jak chce bo wszystkie w domu mają byś takie same, no żeby z drogi sie pięknie prezentowały!!!!!!!!!!!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Taka osłonka os słońca na szybę dla dziecka, bo tak myślę, że to o to chodzi to święta rzecz My bez niej teraz nie ruszamy się nigdzie autem
A też mamy z serii "Kubuś puchatek"
hoborr a jak tam ruchy dzidziusia? Bo o ile pamiętam to Ty wczoraj martwiłaś się, że czujesz ich mniej?
Ja czuję ich jakoś chyba coraz więcej Wczoraj zasnąć bardzo długo nie mogłam, bo mały chyba jakiś aerobic sobie zaplanował
Ja dostałam od lekarza taką specjalną "Kartę ruchów płodu wg Cardiff" i tam jest tabelka i mam zaznaczać 10ty ruch płodu licząc od godz 9tej
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Później Was nadrobię, bo też mam coś do powiedzenia przecież mała teraz zasnęła a ja idę zrobić obiad.
Później też zadzwonię do dentysty i wypytam co i jak. On ukruszył się obok drugiej jedynki...
Może coś z tym zrobi. A jak nie to w ch.j wyrwać i tak jest krzywy