BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #138314 przez różyczka
No ja chyba kupię ten Sab simplex własnie tylko zastanawiam się czy poprosić szwagierke żeby mi z Niemiec przywiozła/przyjeżdża do nas w sobote razem z moją teściową o zgrozo :ohmy: ) czy zakupic sobie w necie- czy to bezpieczne? czy nie sa to jakies podróbki?

Wodniki sa superaste :lol: takie żywiołowe, kreatywne, towarzyskie, nie obrażaja się bez sensu i nie sa kłótliwe - moja córcia jest wodnikiem :lol:

Szkoda, ze masuska polazła do wyrka bo tez chcialam spytac o jej znak zodiaku :)

My ostatnio pociełysmy fotki mojej córki z dzieciństwa, na których było widać to i owo, sama tak zdecydowała, bo ja krępowało, że w ogóle takie mamy w albumie, no i OK - nie wszystkie zdjęcia musza istnieć.

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138315 przez różyczka
No i TADAAAM :lol: 300 stronka stuknęła :lol: Masuska mowisz-masz :lol:
specjalnie dla Ciebie tak duzo naskrobałam hehe :silly:

a i patrzcie to:http://www.geekweek.pl/baby-gaga-lody-z-ludzkiego-mleka/270461/

13 lata 6 miesiąc temu #138316 przez Rika
He he różyczka jaka uczynna jesteś :D

Ja staram się nie robić takich zdjęć a jak coś tam widać to je retuszuję :)

A i dziewczyny pisały że w Polsce jest jakiś odpowiednik niemieckiego sab simplex tylko nie pamiętam jak się nazywa :( bobotic? Kurde nie wiem. Ale jak masz możliwość to lepiej poproś żeby przywiozły CI niemieckie :)

13 lata 6 miesiąc temu #138317 przez Rika
Różyczka a o tych lodach z mleka ludzkiego już gdzieś czytałam :D

13 lata 6 miesiąc temu #138319 przez różyczka
No o tych lodach to az mi sie kolacja cofnęla jak przeczytałam :S

Kompletnie jestem rozregulowana z godzinami snu, wczoraj w nocy obudzilam sie o 3 i nie moglam spać do 5, potem spałam od 5 do 9, potem w dzień o 17.30 przysnęłam do 19.30 i teraz nie mogę zasnąć a jest już 00.30 :dry: więc jutro znowu będe chodziła jak zombi.
Ja nie wiem Rika jak Ty dajesz rade tak mało spać, podziwiam i zadroszcze, no chyba, ze też potykasz sie o wlasne nogi tylko nic nie piszesz hehe :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu #138320 przez Rika
Spać nie mogę :( Zasnęłam z Zuzą ok 19 do 20.30 jakoś. Wstałyśmy, wykąpałam małą, nakarmiłam, puściłam pawia i Zuza poprzytulała się i zasnęła...
Jakoś tak latem mniej chce mi się spać. Zimą mogłabym robić to 29 godzin na dobę :) i c ciągle zmęczona jestem... latem jak tylko słońce wstaje to już mogę nie spać ale co mam rano robić sama? Więc śpię :)
Zjem jeszcze arbuza i też się kładę w kimono.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138321 przez Rika
Acha dziewczyny które już mają ciążę donoszoną :) szykoWać tyłki!
Jutro pełnia! Tzn nie w tą noc tylko ze środy na czwartek :D

Ja Zuzę urodziłam 26 dni po pełni w maju a 4 dni przed pełnią w czerwcu (Boże do dziś pamiętam tą noc, tyle porodów i ten sen :()

Ciekawe jak będzie w tym roku :) Urodziłam Zuzę w pierwszą kwadrę księżyca :D

cybermoon.pl/kalen/phase.html :)

Dobra, idę na pierwszy ogień :)
Czuję główkę tak jak czułam przed porodem Zuzy, ciekawe co mi to da tym razem :)

Łiii tam ale jestem durna :) Przecież gdyby miało być tak jak z Zuzą to powinnam urodzić ok 11-12 czerwca :)

Z Zuzą skurcze obudziły mnie o 2.48 :) czyli jeszcze mam czas, bo dopiero 2 w nocy... ale Ola nie przyjdzie na świat bez tatusia :D
Idę spać bo i tak nic z tego nie będzie :D

I chyba tak jak Różyczka ostatnio na forum, GADAM (PISZĘ) SAMA DO SIEBIE :D

13 lata 6 miesiąc temu #138322 przez Rika
Melduję się jeszcze w dwupaku...

Podjadłam sobie trochę :) i idę dalej spać :) męża jeszcze nie ma :(
Już nawet lapka nie wyłączam w razie W :D cobym szybko Wam mogła napisać :D
Ledwo z łózka się zwlokłam, siedzenie boli, leżenie też... ehh chyba mam dość.

13 lata 6 miesiąc temu #138323 przez przyszla_mama
hej laseczki :*

nie bylo mnie kilka dni, burza przeszla w weekend i efekt taki, ze ruter od netu spalony, domowy spalony, bojler do wymiany, wrrr.... powoli ratujemy szkody, najwazniejsze - net juz jest :):) chociaz ten brak cieplej wody to na rowni z netem sttraszny :) no ale nie bylo mnie chyba od soboty, wchodze a tu chyba z okolo 15 stron nowych!! o ile nie wiecej :):)

Rika a tak myslalam o Tobie jak netu nie mialam, czy to juz bedzie dzidzia jak wroce czy nie, a jednak jeszcze Ola nie ma checi opuszczac brzuszka mamy :):)

13 lata 6 miesiąc temu #138324 przez przyszla_mama
ps. Rika, ja jestem tez wodniczek :) ale chyba mamy rozne zupelnie charaktery :)

kurcze, troche te straty nie bardzo przed narodzinami dzidzi.. bo to tyle wydatkow innych potrzebnych, takie wkurzajace jak wychodzi cos takiego niespodziewanego.. no ale nic to, zycie.. damy rade :*

13 lata 6 miesiąc temu #138325 przez piernikarczyk07
"Heja" hehe :silly:

Szacun babeczki, 300 stron! Jestem z Was dumna :woohoo:

Wczoraj wstałam o 11 więc dziś doszłam do wniosku że jak już wyprawię męża do pracy to nie będę kładła się spać :) Zjem zaraz śniadanko i biorę się od razu za obiadek.

Rika nie strasz tą pełnią, ja i tak w ogóle myślę że urodzę ostatnia :dry: Mały szaleje z dnia na dzień coraz bardziej, a podobno im większy tym spokojniejszy powinien byc :S Brzuchol mam kwadratowy :huh:

Też zgadzam się co do zdjęć maluszków.

różyczka gratuluję udanych zakupów :blink:

Idę jeść :P

13 lata 6 miesiąc temu #138326 przez dorotas29
Dzień dobry!!!

Ja się melduje w środę,dopijam kakao i lecę z Julką do przedszkola, odezwę się później,pa!

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138338 przez masuska
Hey dziewczynki:) no i mam niespodziankę 300 nam stuknęła:)

Ale się wyspałam:) za wszystkie czasy. Ale mucha mnie w nocy budziła. Zaraz ją stłuke:)

Ja to jestem pamiętliwa, wredna, kłótliwa. A jak kto mi na odcisk stanie to odwdzięczę się po 100kroc. Kto wie co to za znak? SKORPION:) hehe tylko że siostra mówi że takiego skorpiona to ona nie zna, że jestem przeciwieństwem, ale z tym odciskiem to się zgodzę.

Różyczko myślę że lepiej by było kupić w Niemczech. Bo u nas w internecie to nawet viagrę z gipsu sprzedają:)

Dziś do lekarza:) no zobaczymy co powie:)
No i oczywiście idę na zakupy, tylko nie mam nic konkretnego do kupienia.

A jeszcze Mąż mnie wczoraj rozbawil mówiąc że on by wolał jakby mnie tata jednak zawiózł do lekarza, lub pojechala taksowka. Ale dlaczego to nie powiedział. Pewnie żebym nie lazila. Nie dociera do niego że ja już wręcz powinnam normalnie funkcjonować.

Przyszła mamo jak ja współczuję. U nas na mazurach zapowiadają że mają być ulewy, burze, trąby i zastanawiam się czemu to moje miasto omija. Tylko wali w sąsiednie. Jakiś dobry region:)

Piernikarczyk nie zdziwiłabym się jak byś pierwsza urodziła. My tu marudzimy i nic:) swoją droga to ciekawe co ta pełnia przyniesie. dodatkowo zaznaczam że dziś jest już połowa czerwca:)

13 lata 6 miesiąc temu #138341 przez różyczka
heheh masuska z tej viagry to się tak usmiałam :lol: :lol: :lol: razem ze starym mym heheh :lol:
Ja tez SKORPIONICA :lol:

Dobra, chyba posłucham Waszych rad i poprosze szwagierkę żeby przywiozła te kropelki z Niemiec.

Nikt nie urodził więc bilans mamy narazie na zero :) Obstawiam, ze Rika jeszcze w dwupaku a im bardziej chce urodzić tym termin sie oddala mam wrażenie :)
Przyszła_mamo no strasznie przykra sprawa i pech, ze akurat teraz to się przydarzyło.
Dobrze, ze tylko materialne starty a nie w ludziach.

13 lata 6 miesiąc temu #138353 przez masuska
he to nie mam co pisać o skorpionach:)
Ja już stwierdzam że co ma być to będzie z tym terminem porodu. Jak będzie chciał synek to się mam pokaże. Nie chce mi się już czekać i wymyślać kolejne daty.

A o tej viagrze to serio. Ostatnio coś było o tym chyba w tv.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka