BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #137833 przez olka1730
Dorotas29 biorę każdą ilość dawaj :lol: uwielbiam zółtą

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #137847 przez Rika
Aniaw ja też nie będę miała sesji z tej ciąży :( a zdjęcia mam tylko te co sama robię :(
Znajomi pracują a ja nie mam jak do nich dojechać :(
A szkoda...
A wczoraj wyszłam tylko na 10 minut i wróciłam bo mi się siku zachciało :angry:

Olka ja nie kupuję butów profilowanych bo jeśli dziecko nie ma problemu ze stawianiem nóżek na płasko to taki but może tylko zaszkodzić niż pomóc...

Green oprócz dwóch ostatnich punktów i tego z plamkami krwi ja już rodzę :D

My zaraz jedziemy na bilans Zuzy. Ostatni raz! Od dzisiaj mnie dłuuuuugo w przychodni nie zobaczą. A i pewnie mi ciśnienie jeszcze na odchodne zdążą podnieść tematem szczepień bla bla bla...

Już normalnie mam ich dosyć. A jeszcze mąż przeciwko mnie w tej kwestii i teściowa i wszyscy wokół! Już ponad rok im tłumaczę, ciągle daję nowe informacje a oni ciągle to samo... ehh...

13 lata 6 miesiąc temu #137850 przez Oposek
dorotas29 mnie też narobiłaś smaka na fasolkę:)

a ja jeszcze w dwupaku i w dodatku w proszku. Obiad niegotowy, ale chyba zajmę się tym później, bo na 14:30 mam lekarza. Ciekawe co powie. Ubranka dziecięce są megadrogie, to prawda. A jeszcze podobno bucików dzieci nie powinny nosić po kimś, więc to już w ogóle wydatek...
Rika będzie miała fajnie, z jednej córeczki na drugą i to w tak małym odstępie czasu;)

Miłego dnia Dziewczynki, do wieczora!

13 lata 6 miesiąc temu #137859 przez olka1730
Rikaprzepraszam wyprofilowanych ze specjalna wkładka aby płaskostopia nie miało nie tych sztywnych do kostek,to juz ortopeda zaleca....przepraszam zle sie wysłowiłam

13 lata 6 miesiąc temu #137861 przez Rika
Oposek jeszcze te małe buciki, a raczej paputki są OK, jak dziecko nie chodzi ale jak zaczyna stawiać pierwsze kroki to nie powinny być używane bo każdy chodzi inaczej. Ja sama jak czasem założyłam czyjeś buty, siostry czy mamy to czułam różnicę.

A ubranka praktycznie wszystkie mam jak nowe :) Dla Zuzy było tyle ubranek że szok. Mam też kilka takich jeszcze po mnie i po siostrach bo u nas w domu zostawia się takie rzeczy bo są same baby :) a mam też różowy dziany sweterek, który ma 35 lat :) babcia dziergała dla syna (mojego wujka) :) i Zuza w nim śmiga :D

Dla Oli kupiłam całą nowiutką wyprawkę do szpitala, kilka bodów, pajacyka, półśpioszki i nie pamiętam co jeszcze :)
Mamie ze sklepu zostało pełno ubrań. Zamknęła sklep i tak powoli pozbywa się tego. Ceny nie małe bo to oryginalne ubranka z firmy TupTup ale są świetne!

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137868 przez Rika
Olka właśnie mi o takie chodzi :) o płaskostopiu można mówić jak dziecko ma 4 latka, a wcześniej jest to naturalne do 3 roku życia.

Zapomniałam Wam się pochwalić że się podziębiłam :( w niedzielę w nocy mnie gardło zaczęło boleć a od wczoraj chodzę zasmarkana :(

Wcinam właśnie zgniecione truskaweczki z cukrem i śmietaną. Mam ochotę na arbuza, kiełbaskę smażoną i kanapeczkę z ogóreczkiem :) ale to zaraz :D

A dzisiaj na obiad zrobię chyba pierś z kurczaka z makaronem, sosem i serem. Wolałabym z ananasem ale mąż nie przepada za takimi kombinacjami...

A że ostatnio ciągle były zupki to nie powie mi "znowu makaron???" Wszystko robię z makaronem :D

13 lata 6 miesiąc temu #137897 przez różyczka
Hej laseczki :)
Znowu netu nie miałam bo wczoraj odkurzajac kopnęłam gniazdko i sie rozwaliło doszczętnie :dry: tak więc tęskno mi było bardzo do Was, ale juz monter naprawił, mam nowe gniazko :laugh: i zdazyłam już nadtrobić to co naskrobałyście od wczoraj :laugh:

Chciałam Wam się pochwalić, ze byliśmy wczoraj z córa i małzem na wielkich zakupach i tez własciwie mam już WSZYSTKO :lol: własciwie prawie wszystko...bo jeszcze wózek ale to dopiero w lipcu kupimy i wanienka. A tak mogę już rodzić :laugh: Jestem mega happy :lol:

Olka ja tez mam wrażenie, ze tylko ja w domu sprzatam, zupełnie nie wiem jak to będzie po porodzie :unsure: mieszkanie zarośnie chyba...

Jade do tej Biedry popatrzeć na te torby bo tak mnie nakreciłyście :)

Zazdroszczę Wam tych sesji Ania i Rika, ja chyba poproszę moją córcię żeby mi strzeliła gdzies na łonie natury jakies fotki, ma talent dziewczyna więc moze coś z tego wyjdzie, nawet swojego fotobloga prowadzi :)

Ja dziś mam na obiad gulasz z kaszą :P

Pozdrówka :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 6 miesiąc temu #137900 przez Green
a za mna chodzi niestety niedostepna tu kalarepka ,oooo... bez wzgledu w jakiej miala by byc formie surowa,gotowana,pieczona czy jeszcze jaka tam moze byc zjadlabym :S

tak sie zastanawiam bo coraz wiecej z was pisze ze 'ma juz wszytsko i moze rodzic' , tak jakos niewiem czy ja mam wszytsko? Odnosze wrazenie ze o czyms zapomnialam?

Dziewczyny czy mi sie wydaje czy masuska dzis glosu niedala? Czy gdzies ja przeoczylam w dzisiejszych wpisach ? :unsure:

13 lata 6 miesiąc temu #137903 przez masuska
Dała spokojnie:) Jestem jeszcze podwójna:) Byłam za to dziś u koleżanki na kawce:) Cieszę się że wreszcie wyszłam z domu, fakt faktem, koleżanka mieszka obok:) no ale:)

Green chciałam Ci powiedzieć że trafiłaś z ta kalarepką jak nic, łazi za mną już od dawna pomysł na coś i dziś już wiem że to kalarepa. Jutro jak będę buszować na mieście to może o rynek zahaczę. A czytałam o tych symptomach porodu i wiele mi się pokrywa, apetyt mam ogromny, ucisk na nerw, ale to już ze 2 tygodnie, sikam dziś co 5 minut, w ogóle mogłabym nie wychodzić z kibelka itd. też tylko krwi mi brakuje. Z nosa mi 3ci dzień się leje może to o to chodzi:P

Właśnie Różyczki mi brakowało, od rana się nie odzywała.

No to chyba wszystko:) Relacje z wizyty proszę zdać!!!!

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #137925 przez masuska
Znalazłam na naszej klasie:

13 lata 6 miesiąc temu #137932 przez Green
masuska niewidac nic a nic przynajmniej u mnie tych linkow/zdjec.
Z ta kalarepka jest tak ze ja niestety moge tylko na necie pooglac zdjecia u nas sie nieznajdzie ,a niejadlam jej hohohooo ...
czy ktoras tez ma takie cos jak katar sienny? czy tylko mnie tak meczy :dry: ledwo na oczy widze i non-stop kicham ,maz znowu bedzie sie ze mnie zbijal :dry:

13 lata 6 miesiąc temu #137943 przez masuska
Poprawiłam:)
Ja mam katrek, tylko nic teraz konkretnego nie pyli, a ja już 3 dzień kicham i smarczę:P

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137952 przez Green
jaka fajniutka dzidzia :kiss:

Matko ale tutaj dzisiaj cisza ...

13 lata 6 miesiąc temu #137955 przez masuska
Poginęły wszystkie. Pewnie tą fasolę robią na obiad.

A ta dzidzia, to musi być zdjęcie z pierwszych chwil, bo jeszcze w mazi i z plamką krwi.

13 lata 6 miesiąc temu #137960 przez Green
racja widac ze ledwo co zawital na swiat i w dodatku zaplakany , rozkrzyczany jeszcze nie wiedzial pewnie co sie stalo :silly:
no nic ja uciekam na obiad

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka