BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #138096 przez hoborr
A i spakowałam się z całym ekwipunkiem do szpitala w tą zarąbistą biedronkową różową torbę i wszystko się zmieściło:) Tylko ja nie muszę mieć dla dzidzi ubranek...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #138098 przez olka1730
Rózyczka i co w końcu do tego kąpania kupiłaś Biance???

13 lata 6 miesiąc temu #138099 przez hoborr
Olka a to nie powinno być tak że jeśli ma mało miejsca to się mocniej rozpycha i bardziej czuć?

jej ale mam stresa...

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #138100 przez aska27
różyczka a propos Twojej listy.. nie zauważyłma,żebyś miała maść na brodawki.. a podobno warto mieć i smarować mimo wszystko /ja na pewno kupię/ w każdym razie znajoma poleciła mi Purelan. Po zastosowaniu tej maści mozna śmiało karmić dziecko, nie trzeba zmywać.
www.doz.pl/apteka/p4300-Medela_PureLan_1...odawki_piersiowe_7_g

hoborr ach nawet nie wspominaj o czekoladzie :laugh: oj..ochotę mam bardzo,a też niestety nie mam!

13 lata 6 miesiąc temu #138103 przez hoborr

13 lata 6 miesiąc temu #138106 przez olka1730
hoborr nie stresuj sie kochana,Ja no czuję czasami az tak mocno sie rozpycha az czasami mnie wygnie....tylko ze Ja pojedynczych kopniaków nie odczuwam a raczej ruchy takie ciągłe,takie wicie ;)porównam to do węgorza pod skórą ;) no jak ja wytłumaczę :dry: to masakra....ale dzis tez mam spokojny dzien,w porównaniu do wczoraj :pinch:

13 lata 6 miesiąc temu #138107 przez olka1730
a no i co najmniej raz dziennie jak nie dwa ma czkawkę moje kochanie :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #138115 przez hoborr
Olka dzięki za te słowa. Może rzeczywiści e panikuję... [file/]

13 lata 6 miesiąc temu #138116 przez dorotas29
Jak urodziłam Julkę, to miałam Maltan do brodawek,ale my miałyśmy problem z karmieniem i używałyśmy też nakładek silikonowych z Aventu, krem się sprawdził.
Teraz mam bepanten, który jest jednocześnie do brodawek i do pośladków niemowlaczka.

13 lata 6 miesiąc temu #138121 przez olka1730
hoborr dobrze ze jesteś czujna :) ,jak coś ciebie trapi lub nie daje spokoju podjedz do szpitala na KTG,bo wiesz na forum to My możemy sobie porozmawiać,pocieszyć ;) Jakby co podjedz sprawdź,będziesz spokojniejsza :)

13 lata 6 miesiąc temu #138123 przez olka1730
hoborr i nigdy nie myśl ze panikujesz Ty dbasz o swoje dziecko :) panikować to będą nasi mężczyźni:silly: jak nam wody odejdą....wtedy zobaczymy co to panika hehe

13 lata 6 miesiąc temu #138125 przez olka1730
dorotas29 tez mam ten bepanten

13 lata 6 miesiąc temu #138131 przez masuska
Olka ja jutro startuje do lekarza zwolnienie mam do dziś. Poprzednie dotarło i jest ok. Księgowy nie dzwoni więc jest dobrze. Ale wypłaty z Zusu nie dostałam jeszcze.

A mnie za to zastanawia nadmiar ruchu Piotra, przez kilka dni był bardzo spokojny, a dziś to szaleje jak nigdy i kopytka przeciąga. Normalne to takie?

13 lata 6 miesiąc temu #138137 przez olka1730
Wiecie co mój M,po pracy teraz odsypia prawie codziennie 3 godz...pewnie tez biedak w ciąży :angry:

Czy Wam tez tak ciągle duszno w nocy,ja otwieram okno na szeroko już od jakiegoś czasu...jak tylko telewizor i światła pogasimy...bo komarów gro :evil:

Masusko Ty jeszcze żadnej wypłaty z ZUS nie dostałaś,odkąd jesteś na zwolnieniu???? Kurcze ja mam raty i byłoby dobrze ale poszło płynnie

13 lata 6 miesiąc temu #138141 przez aniaw
A my właśnie wróciliśmy z wyprawy po sklepach.
Byliśmy głównie po butki dla Małego a finał jest taki, że ja i mój M. maqmay po nowej parze klapeczków :laugh:
Dla Małego strasznie ciężko dobrać butki a jak już któreś były fajne i w miarę cenowo to n ie było rozmiaru :angry: W sobotę powtórka z rozrywki i wtedy na bank musimy kupić jakieś butki dla niego :angry:

różyczka lista długa i pamiętam jak ja też taką miałam przy Szymusiu :) Ale ja te zakupy rozkładałam na raty, bo wydatek jest to niemały :huh:
Ale cieszyłam się jak głupia jak wszystkie rzeczy na liście były odhaczone :lol:

Mnie wtedy w ogóle jakoś ten poród zaskoczył i nie miałam popranych wszystkich rzeczy i łóżeczko było nieprzygotowane - tylko torbę miałam spakowaną.
Ale mój facet tak mnie zaskoczył pozytywnie, bo jak przywiózł mnie ze szpitala to łóżeczko było gotowe, chałupka posprzątana, rzeczy poprane i poprasowane :lol: Matko byłam w szoku :lol: Teraz mu się już nie chce za bardzo, bo twierdził wtedy, że miał takiego stresa, że musiał czymś się zająć :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka