BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #137482 przez masuska
też mi się nie chce otworzyć, a chętnie cycochy bym zobaczyła:)

Rika straszy. Rano się tylko odezwała i cisza. Daj znacz czy już Ole tulisz?

Ostatnio namawiano mnie na zakup mieszkania w bloku, zamiast naszego domku. Od razu się nie zgodziłam. Teraz mam kolejna zaletę domku, na kolację zrobiłam karkówkę i boczek z grilla:) pysznosci:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #137485 przez Rika
Viszka11 moja siostra kupiła Zuzi takiego balona rok temu jak byliśmy na koncercie Kombi i Dżemu :D

Dorotas29 ha ha dobry kawał :D

Masuska ja mam zamiar kupić taką lampkę, która ciągnie do siebie komary i inne świństwa i jak podlecą to razi prądem :D
Polecam też olejek eteryczny taki do kominków o zapachu lawendy, posmarować ubranka czy łóżeczko i żadne świństwo nie usiądzie Z:)

Fajny cycnik :)

W Piszu zawsze jest odprawiana hucznie noc świętojańska bo to miasto Św. Jana i zawsze coś się dzieje. Od tego dnia zaczynają się dni Pisza. Zawsze świetnie się bawiłam. Ostatni raz byłam 3 lata temu :(

Różyczka teraz wszystko już w TV powtarzają :(

Oposek u nas nic nie gotowe. Dogadałam się z mężem że jak będę w szpitalu to przygotuje kołyskę i przestawi ławę. Teraz nie ma sensu zagradzać tym pokoju...
Ja do szpitala biorę wkładki laktacyjne

A co do gorsetu to ja czułabym się skrępowana w takim czymś :(

Piernikarczyk07 ja bym nie brała tego fotelika i wózka. Zamawiałaś i płacisz za to co chcesz a nie za to co on i chcą Ci wepchnąć bo "nie mają teraz"

Green ja właśnie nie chcę urodzić w ten sam dzień... później jedna będzie miała urodziny i druga, jedna dostanie coś, co spodoba się drugiej i będzie wojna i w ogóle jakoś tak... Poza tym nie wyobrażam sobie nie być na urodzinkach Zuzy. Chyba że zaczęłoby się 22 czerwca po imprezce i przed północą bym urodziła. Teraz to ja już sama nie wiem co lepsze... Co ma być to będzie...

Aska27 bo wózek to jak kupno nowego samochodu :) wszystko musi być na cacy :)

Kaska191919 ja mam torbę taką co zawsze bierzemy na większe podróże :ohmy: i rzeczy na porodówkę mam w oddzielnej i jakaś taka mała się wydaje do szpitala :/

Tak piszecie o tych torbach, może jutro się wybiorę i kupię :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137487 przez aniaw
Dobry wieczór laseczki :)
Ja właśnie zrobiłam sobie mega długą i odprężającą kąpiel i czuje się super :lol:
Byłam dziś u lekarza i powiedział, że ciąża już donoszona, więc mogę rodzić :)
Zrobili mi dziś wymaz (okropne uczucie :huh: ) i następna wizyta za tydzień w środę i wtedy będę miała KTG.
Niby termin mam na 9lipca, ale z ostatniego usg termin wyszedł 30czerwca.

Kolejne usg mam 28czerwca a lekarz mi powiedział, że zobaczymy czy nie będzie już po wszystkim :)

Niby chcę już urodzić, ale troszkę zaskoczył mnie ten doktor :S

A Wy nieźle się rozpisałyście niby "leniuszki" przez cały dzionek, więc spróbuję to nadrobić :blink:

Z z tym bankiem mleka to fakt porażka, bo jak darmo to będą pozyskiwać to i darmo powinni rozdawać potrzebującym dzieciaczkom :angry:

13 lata 6 miesiąc temu #137488 przez Rika
Masuska nie straszę :) do 15 byłam na zakupach, później obiad zrobiłam , zjadłyśmy i znów na podwórko :) Teraz idę kąpać Zuzę i spać...

Ku.wa jak ja się wkurzyłam dzisiaj. Uśpiłam Zuzę przed wyjazdem z Otwocka, spała całą drogę w pociągu czyli ok 15 minut i jak już byłam niedaleko domu to jakiś gówniarz specjalnie zaczął krzyczeć przy wózku!!! No gdyby Zuza się nie rozpłakała to jakbym podeszła, strzeliła w tyj albo takiego kopa porządnego sprzedała to by się nauczył!!! :angry:
A tak tylko nawrzeszczałam na niego :(

13 lata 6 miesiąc temu #137493 przez olka1730
dziewczyny wróciłam na włości hehe :lol: i mam dosc wyjazdów :P tak Mnie przegonili po dwóch marketach iż myslalam ze brzuchol na łydkach znajdę,do tego córka z mężem tylko sie wymownie ogladali za mna czy ide :angry: w przenośni czytaj pełzam...matko jedyna jak oni szybko chodzą,teraz tak mi sie wydaje a zawsze to ja ich poganiałam....juz Mnie chyba nikt na markety nie namówi :P ....kupiłam te wkładki laktacyjne,zawiesiłam sie przy półce zapomniałam jakie miały byc a jaki nie i wzięłam bella mama ;) poza tym po pampersach w Tesco ani śladu tych 184szt :angry:

A dodam ze zagapiłam sie w Rossmanie i kupiłam trzy paki suchej karmy dla psa po 3 kilo :ohmy: spoko gdyby byli ze mną corka z mezem ale oni wyszli,do tego komorki nie mialam aby zadzwonic gdzie sa...normalnie myslalam ze sie rozbecze jak dziecko :P i z tych zarciem przez hol w poszukiwaniu reszty mojej ekipy,jak tak szlam...maz podbiegł i mowi ty siary nie rób ze Ty matka polka z brzuchem i tobołami bo mnie zamkną i ty na czołówki gazet jutro :silly:
dziewczyny mam dosyc,podziwiam Rikie ze z Zuzka na zakupy pociagem jeździ,i inne nieposkromione co po sklepach chodzą-zazdroszcze kondycji....doceniam już teraz mój ogródek :lol:

A mąż kochanie to kiedy byś jeszcze chciała jechać pośmigać :P

Na brodawki kupiłam sobie Bepanthel czy jakoś tak..podobno dobry,ktoś mi polecał..ale silikonowych wkladek nie kupowałam,nie mam wklęsłych brodawek i myślę ze będzie ok,chyba ze jak cos to wtedy szybko kupie....

13 lata 6 miesiąc temu #137499 przez Rika
Olka niestety jak się nie ma samochodu to trzeba sobie radzić :(
A akurat mam tak z tym pociągiem, ze tam gdzie chce tam mnie wiezie :) praktycznie pod drzwi :D takie są połączenia :D

13 lata 6 miesiąc temu #137500 przez olka1730
W biedronce sa takie kolorki na jęzorki do zamrażania Polaretti Fruit inaczej zamrażany soczek,ja dosłownie wcinam z córką jak głupie :silly: polecam Wam

A no i kupiłam sobie kobiałkę truskaweczek,normalnie rozpusta :woohoo:

Ja w srode mam wizytę,ciekawe co powie mi pani dr...bez USG nie wychodzę ;)hehe zrobi napewno,tak coś czuje :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #137505 przez olka1730
Rika co młoda krew to młoda :laugh: Ja juz 34 na karku i powiem ze nie umywam sie juz do 20-paro latek hehe,porównuje kondycyjnie teraz siebie i jak byłam z córka w ciąży 14 lat temu....i wychodzę bladziusko :P ....ale na ciuchlanda jakby Mnie zostawili pobuszowałabym sobie hehe,taka moja słabość :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #137510 przez aniaw
Olka1730 uwielbiam te wodne lody do zamrażania i też je wcinam jak szlona :lol:

Rika takiemu gówniarzowi co krzyczy przy wózku to trzeba było przykopać normalnie, co za gościu :angry:

Te linki do staniczków ozdobnych kurcze super są :) Ale ja jednak wolę te sprawdzone i wygodne bawełniane :) jak karmiłam to miałam takie wrażliwe piersi, że nie mogłam zakładać żadnych usztywnianych staniczków a tak za nimi już tęskniłam :dry: Teraz jeszcze muszę się nacieszyć tymi moimi ulubionymi a po porodzie przechodzę na te bawełniane :)

13 lata 6 miesiąc temu #137528 przez Rika
Aniaw gdyby Zuza nie płakała to bym podeszła i mu kopa walnęła, naprawdę...
Mnie po porodzie też drażniły biustonosze :(

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137533 przez aniaw
No domyślam się Rika, bo mamuśki to później jak lwice przy dzieciaczkach się zachowują i bronią je jak tylko można :)

Uciekam już spać, więc dobranoc dziewuszki :)

13 lata 6 miesiąc temu #137534 przez Rika
Aniaw nie uciekaj :) wczesna godzina jeszcze :D
Mała wykąpana zasnęła a ja idę poszwędać się po Józefowie :D Może jeszcze jakiego chłopa znajdę dodatkowo :D

13 lata 6 miesiąc temu #137545 przez aniaw
Zawsze jakoś późno się kładę, ale jakoś dziś mnie zmogło :)
Najeździliśmy się dziś po całej wawie w tym upale i korkach, że masakra.
A auto się nam jeszcze coś zaczęło psuć, bo ciągle gaśnie, że aż strach nim włączać się do ruchu. Jutro odstawiamy go do mechanika i pewnie znów zedrą z nas masę kasy :huh:

Tyle już wywaliliśmy kasy na to auto a jeszcze 3 lata spłacania rat za niego. Ale nie wiem czy w między czasie nie wyląduje na złomowisku :P

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137564 przez Viszka11
Rika-bo ten moj Balon tz. Matiego wymiata hehe :lol: :lol:

ale senna cos jestem

zaraz chyba urodze.... :lol: :blush: :woohoo: :woohoo: hehehe

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 6 miesiąc temu #137571 przez Rika
To chyba dzisiaj taki dzień że wszystkim spać się chce :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka