- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika straszy. Rano się tylko odezwała i cisza. Daj znacz czy już Ole tulisz?
Ostatnio namawiano mnie na zakup mieszkania w bloku, zamiast naszego domku. Od razu się nie zgodziłam. Teraz mam kolejna zaletę domku, na kolację zrobiłam karkówkę i boczek z grilla:) pysznosci:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorotas29 ha ha dobry kawał
Masuska ja mam zamiar kupić taką lampkę, która ciągnie do siebie komary i inne świństwa i jak podlecą to razi prądem
Polecam też olejek eteryczny taki do kominków o zapachu lawendy, posmarować ubranka czy łóżeczko i żadne świństwo nie usiądzie Z:)
Fajny cycnik
W Piszu zawsze jest odprawiana hucznie noc świętojańska bo to miasto Św. Jana i zawsze coś się dzieje. Od tego dnia zaczynają się dni Pisza. Zawsze świetnie się bawiłam. Ostatni raz byłam 3 lata temu
Różyczka teraz wszystko już w TV powtarzają
Oposek u nas nic nie gotowe. Dogadałam się z mężem że jak będę w szpitalu to przygotuje kołyskę i przestawi ławę. Teraz nie ma sensu zagradzać tym pokoju...
Ja do szpitala biorę wkładki laktacyjne
A co do gorsetu to ja czułabym się skrępowana w takim czymś
Piernikarczyk07 ja bym nie brała tego fotelika i wózka. Zamawiałaś i płacisz za to co chcesz a nie za to co on i chcą Ci wepchnąć bo "nie mają teraz"
Green ja właśnie nie chcę urodzić w ten sam dzień... później jedna będzie miała urodziny i druga, jedna dostanie coś, co spodoba się drugiej i będzie wojna i w ogóle jakoś tak... Poza tym nie wyobrażam sobie nie być na urodzinkach Zuzy. Chyba że zaczęłoby się 22 czerwca po imprezce i przed północą bym urodziła. Teraz to ja już sama nie wiem co lepsze... Co ma być to będzie...
Aska27 bo wózek to jak kupno nowego samochodu wszystko musi być na cacy
Kaska191919 ja mam torbę taką co zawsze bierzemy na większe podróże i rzeczy na porodówkę mam w oddzielnej i jakaś taka mała się wydaje do szpitala :/
Tak piszecie o tych torbach, może jutro się wybiorę i kupię
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja właśnie zrobiłam sobie mega długą i odprężającą kąpiel i czuje się super
Byłam dziś u lekarza i powiedział, że ciąża już donoszona, więc mogę rodzić
Zrobili mi dziś wymaz (okropne uczucie ) i następna wizyta za tydzień w środę i wtedy będę miała KTG.
Niby termin mam na 9lipca, ale z ostatniego usg termin wyszedł 30czerwca.
Kolejne usg mam 28czerwca a lekarz mi powiedział, że zobaczymy czy nie będzie już po wszystkim
Niby chcę już urodzić, ale troszkę zaskoczył mnie ten doktor
A Wy nieźle się rozpisałyście niby "leniuszki" przez cały dzionek, więc spróbuję to nadrobić
Z z tym bankiem mleka to fakt porażka, bo jak darmo to będą pozyskiwać to i darmo powinni rozdawać potrzebującym dzieciaczkom
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ku.wa jak ja się wkurzyłam dzisiaj. Uśpiłam Zuzę przed wyjazdem z Otwocka, spała całą drogę w pociągu czyli ok 15 minut i jak już byłam niedaleko domu to jakiś gówniarz specjalnie zaczął krzyczeć przy wózku!!! No gdyby Zuza się nie rozpłakała to jakbym podeszła, strzeliła w tyj albo takiego kopa porządnego sprzedała to by się nauczył!!!
A tak tylko nawrzeszczałam na niego
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
A dodam ze zagapiłam sie w Rossmanie i kupiłam trzy paki suchej karmy dla psa po 3 kilo spoko gdyby byli ze mną corka z mezem ale oni wyszli,do tego komorki nie mialam aby zadzwonic gdzie sa...normalnie myslalam ze sie rozbecze jak dziecko i z tych zarciem przez hol w poszukiwaniu reszty mojej ekipy,jak tak szlam...maz podbiegł i mowi ty siary nie rób ze Ty matka polka z brzuchem i tobołami bo mnie zamkną i ty na czołówki gazet jutro
dziewczyny mam dosyc,podziwiam Rikie ze z Zuzka na zakupy pociagem jeździ,i inne nieposkromione co po sklepach chodzą-zazdroszcze kondycji....doceniam już teraz mój ogródek
A mąż kochanie to kiedy byś jeszcze chciała jechać pośmigać
Na brodawki kupiłam sobie Bepanthel czy jakoś tak..podobno dobry,ktoś mi polecał..ale silikonowych wkladek nie kupowałam,nie mam wklęsłych brodawek i myślę ze będzie ok,chyba ze jak cos to wtedy szybko kupie....
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A akurat mam tak z tym pociągiem, ze tam gdzie chce tam mnie wiezie praktycznie pod drzwi takie są połączenia
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
A no i kupiłam sobie kobiałkę truskaweczek,normalnie rozpusta
Ja w srode mam wizytę,ciekawe co powie mi pani dr...bez USG nie wychodzę ;)hehe zrobi napewno,tak coś czuje
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika takiemu gówniarzowi co krzyczy przy wózku to trzeba było przykopać normalnie, co za gościu
Te linki do staniczków ozdobnych kurcze super są Ale ja jednak wolę te sprawdzone i wygodne bawełniane jak karmiłam to miałam takie wrażliwe piersi, że nie mogłam zakładać żadnych usztywnianych staniczków a tak za nimi już tęskniłam Teraz jeszcze muszę się nacieszyć tymi moimi ulubionymi a po porodzie przechodzę na te bawełniane
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie po porodzie też drażniły biustonosze
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uciekam już spać, więc dobranoc dziewuszki
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała wykąpana zasnęła a ja idę poszwędać się po Józefowie Może jeszcze jakiego chłopa znajdę dodatkowo
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najeździliśmy się dziś po całej wawie w tym upale i korkach, że masakra.
A auto się nam jeszcze coś zaczęło psuć, bo ciągle gaśnie, że aż strach nim włączać się do ruchu. Jutro odstawiamy go do mechanika i pewnie znów zedrą z nas masę kasy
Tyle już wywaliliśmy kasy na to auto a jeszcze 3 lata spłacania rat za niego. Ale nie wiem czy w między czasie nie wyląduje na złomowisku
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa