BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #137670 przez hoborr
Oj Hania widzę że chcesz się wkręcić do lipcówek hihi:)

U nas też niektóre mamcie zapatrują się na czerwiec:)

Ja sama mam termin na 9 lipca z okresu a przy ostatnim USG lekarz przewiduje 23 czerwca:) Ale myślę że jednak zaliczę w lipcu:)!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #137673 przez hoborr
Popisałam, poczytałam a teraz idę spać!

Pa kobitki! :kiss:

aha jak wrócę mam nadzieję że któraś napisze co na obiad szykuje to może odpaczę bo nie mam pomysłu :huh: :P

13 lata 6 miesiąc temu #137681 przez olka1730
Podpowiadam naleśniki z dżemem wiśniowym ;) szybko :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #137684 przez Hania
hoborr, szczerze, liczę na lipiec;) termin wg. USG mam na 7lipca. Synuś jest duży..
Jak na razie biorę tabletki na podtrzymanie, zobaczymy co się będzie działo po 36tc;)

a ja wcinam czereśnie:)

13 lata 6 miesiąc temu #137705 przez piernikarczyk07
Hej!

O jej ja DOPIERO wstałam :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Cały dzień będę do tyłu chodziła :dry:

U mnie mały też dziś tak dawał, że myślałam że wyjdzie zaraz przez skórę :S mały terrorysta he :silly: A on pewnie już wstać z tego łóżka chciał :lol:

Lecę do sklepu i biorę się za jakiś obiad, bo mój dziś wraca szybciej z pracy a później jedziemy na zakupy.

Miłego dnia

13 lata 6 miesiąc temu #137723 przez Rika
A moja siostra napisała że śniło jej się że urodziłam. Ona jak wyrocznia jest :) Śniło jej się że Zuzi wyszły zęby a jakoś 1-2 tygodni później Zuza zęby miała :) i dużo dużo innych rzeczy :D

Mi zwykle sny sprawdzają się z czwartku na piątek (patrz spalony samochód) :angry:

Aniaw ja też miałam pytać o ten avatarek :D

13 lata 6 miesiąc temu #137728 przez aniaw
Cześć kobitki :)

Widzę, że w tym sezonie w szpitalach będzie królować moda biedronkowa :lol:

Dosyć fajne te torby jak je oglądałam i też zastanawiałam się czy kupić, ale ja już tyle mam tych różnych tobołków, że starczy mi :blink:

Widzę, że hoborr już zwarta i gotowa :) super tak trzymać :)

Green, masuska tak to zdjęcie z mojej sesji ciążowej :lol:
Tylko tej rok temu sprezentowanej przez mojego mena :laugh: Świetnie się wtedy bawiliśmy z Panią fotograf i o dziwo zdjęcia mi się nawet podobały, bo zazwyczaj nie lubię swoich zdjęć :angry:
Teraz trochę mało mamy kasy, więc sobie odpuściłam sesję :dry: Choć mój Men mnie namawia, bo twierdzi, że Dominiś będzie zazdrosny, że jego braciszek miał zdjęcia a on nie ;)

Rika a jak tam wczorajsze nocne spacerowanie? :) Kogoś ciekawego spotkałaś? :laugh:
Dobrego humorku Tobie życzę :)

Na obiadek planuję tak jak olka1730 naleśniki, ale myślę, że motywem przewodnim będą jednak truskawki, bo za wisienkami nie przepadam :) Kiedyś się nimi przeżarłam, że tak brzydko powiem i juz koniec :dry: nie mogę na nie patrzeć :dry:

dorotas29 współczuję tych remontów Tobie i innym dziewczynom co teraz mają w mieszkankach :huh: Oby szybko się skończył Wam ten bałagan i dzidzie miały już swoje kąciki :)

A my zaraz uciekamy na zakupy, bo nasz Szymcio potrzebuje jakiś bucików. Ale wiecie jakie masakrycznie drogie są te wszystkie butki :angry: Chce mu kupić takie już dobrej jakości i żeby nóżka oddychała mu, więc skórzane, ale szlag mnie trafia jak pomyślę, że tyle kasy trzeba wydać a on za chwilkę z nich wyrośnie :angry:

Miłego dnia Wam życzę :lol:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137748 przez Green
Aniu a moze pochwalisz sie zdjatkami ??? ... :unsure:
A na ubranka i butki dla dzieci to trzeba wydac tyle co dla siebie niestety ,ceny sa wrecz kosmiczne B)

A ja wogole siedze i czytam o infekcjach w ciazy bo czuje w kosciach ze mam jakiegos tyfusa ,a moich wynikow wciaz niema wiec sama sie nakrecam ze cos nie tak jest i przez to w gaciach mam pelno :dry: Jak dzis wynikow niebedzie to chyba oszaleje !

13 lata 6 miesiąc temu #137761 przez olka1730
Green spokojnie,zobaczysz nic tam nie masz i nic nie wyhodowałaś ;) czasami jak sie naczytasz to potem głupiejesz wiem coś o tym....wiec zakaz czytania neta na temat infekcji,zrób cos dobrego do zjedzenia dla siebie i dzidzi i zeby bylo pracochłonne-zajmiesz czas sobie :)

13 lata 6 miesiąc temu #137769 przez olka1730
co do butów to wiem coś o tym,juz nawet nie wymienię tych firmowych jak Bartek czy inne znane...masakra jakaś :ohmy: ostatnio oglądałam jakieś słodziutkie sandałki i az mnie zgięło 150zł wyprofilowane,i coś tam jeszcze pisało :ohmy:

Opłacało by sie kupować latem zimowe-zimą letnie ;) końcówki serii jak sa wyprzedaże tylko później traf akurat w rozmiar swojemu dziecku :)
AnkaW:
Wiecie co ja zrobiłam,mama cos mi wspominała ze likwidują sklep obuwniczy u nich w mieście(a ja mieszkam 30 km od nich)to mowie jej idź i zobacz 50% wyprzedaż,co dobre było to juz przebrane,ale zostały takie najmniejsze buciki, kupiły Mi z siostra takie półbuciki za 25 zł(kosztowały 59zł)i mama tak myśli i myśli w tym sklepie a facet do niej jak nie beda pasowały to pani przyniesie do końca czerwca,siostra sie zaczęła smiac i mowi do faceta...ale właściciel butów to może za dwa latka przymierzy dopiero hehe,facet nie skumał :silly: buciki wielkości pół mojego brzuchola jak zobaczyłam sama zaczęłam sie smiac :laugh: ale co tam skórkowe w środku,jakby co sprzedam :silly: na kiedyś jak znalazł hehe ;)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137780 przez Green
Dzieki Olka wlasnie sie pocieszam lodami, a potem chce wlasnie troszke posprzatac zeby zajac czyms mysli i obiad ugotowac trzeba a tu zero pomyslow :dry: Ja bym jeszcze mogla cos tam zjesc nawymyslanego ale moj niestety lubi standardy,eh...

Tak pomyslalam ze dla wiekszosci z nas moze byc to fajna sciagawka ,a ze niktorym spieszno na porodowke to pozwalam sobie wrzucic dziecko24.pl/artykul/383/2/Czy-to-juz-%E...izajacego-sie-porodu :woohoo:

13 lata 6 miesiąc temu #137789 przez dorotas29
Ja już po zakupach.... dziś ogłaszam dzień obżarstwa !!!

Kupiłam kg truskawek,mega wielkich, kg czereśni, kg żółtej fasolki i na deser pączka :laugh:
Oczywiście nie zjem chyba tego za jednym posiedzeniem :laugh:

Na lumpku kupiłam Kubusiowi beżowy cienki dresik, ogrodniczki, bluzeczkę i koszulę w błękitne paski, czyli na razie dzień zaliczam do udanych :)

13 lata 6 miesiąc temu #137819 przez olka1730
Dorotas29z ta żółta fasolka to pocisnełas,mniam,mniam.....ale bym sobie zjadła,jak mozna podpytać po ile???moze wyślę corke do sklepu,tylko musze wiedziec mniej wiecej po ile sa bo jej wcisną wszystko i za wszystko hehe.Wczoraj kobiałkę truskawek facet wciskał jej po 18zł.... :ohmy: dałam 11zł i przyniosła ;) ale młodziutka jest to jeszcze ma czas na nauke..

Chce Mi sie fasolki :P a mam naleśniki w planach :angry: a może naleśniki w kształcie fasolki hehe....matko ja znowu o jedzeniu,pęknę do czasu tego porodu chyba :angry:

13 lata 6 miesiąc temu #137824 przez Green
wiecie ze wam fajnie z tymi swiezymi warzywami i owocami ,uhhh tez bym sobie tak zjadla . Moze w przyszlym roku wybierzemy sie do Polandii na wakacje to bym sobie pouzywala i pogody i tych rarytaskow warzywno-owocowych,trakich prosto z ogrodka... mniam :) No nic zaburknelo w brzuszku ide na kanapke :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #137829 przez dorotas29
Olka- 7.5 za kg, normalnie szok, bo w czwartek była po 15zł, ale kupowałam od faceta, co ma swojską ,z działki. Gdyby była taka możliwość to łączami bym Ci ją jakoś wysłała :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka