- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
U nas też niektóre mamcie zapatrują się na czerwiec:)
Ja sama mam termin na 9 lipca z okresu a przy ostatnim USG lekarz przewiduje 23 czerwca:) Ale myślę że jednak zaliczę w lipcu:)!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Pa kobitki!
aha jak wrócę mam nadzieję że któraś napisze co na obiad szykuje to może odpaczę bo nie mam pomysłu
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
- Otrzymane podziękowania: 0
Jak na razie biorę tabletki na podtrzymanie, zobaczymy co się będzie działo po 36tc;)
a ja wcinam czereśnie:)
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
O jej ja DOPIERO wstałam
Cały dzień będę do tyłu chodziła
U mnie mały też dziś tak dawał, że myślałam że wyjdzie zaraz przez skórę mały terrorysta he A on pewnie już wstać z tego łóżka chciał
Lecę do sklepu i biorę się za jakiś obiad, bo mój dziś wraca szybciej z pracy a później jedziemy na zakupy.
Miłego dnia
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi zwykle sny sprawdzają się z czwartku na piątek (patrz spalony samochód)
Aniaw ja też miałam pytać o ten avatarek
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Widzę, że w tym sezonie w szpitalach będzie królować moda biedronkowa
Dosyć fajne te torby jak je oglądałam i też zastanawiałam się czy kupić, ale ja już tyle mam tych różnych tobołków, że starczy mi
Widzę, że hoborr już zwarta i gotowa super tak trzymać
Green, masuska tak to zdjęcie z mojej sesji ciążowej
Tylko tej rok temu sprezentowanej przez mojego mena Świetnie się wtedy bawiliśmy z Panią fotograf i o dziwo zdjęcia mi się nawet podobały, bo zazwyczaj nie lubię swoich zdjęć
Teraz trochę mało mamy kasy, więc sobie odpuściłam sesję Choć mój Men mnie namawia, bo twierdzi, że Dominiś będzie zazdrosny, że jego braciszek miał zdjęcia a on nie
Rika a jak tam wczorajsze nocne spacerowanie? Kogoś ciekawego spotkałaś?
Dobrego humorku Tobie życzę
Na obiadek planuję tak jak olka1730 naleśniki, ale myślę, że motywem przewodnim będą jednak truskawki, bo za wisienkami nie przepadam Kiedyś się nimi przeżarłam, że tak brzydko powiem i juz koniec nie mogę na nie patrzeć
dorotas29 współczuję tych remontów Tobie i innym dziewczynom co teraz mają w mieszkankach Oby szybko się skończył Wam ten bałagan i dzidzie miały już swoje kąciki
A my zaraz uciekamy na zakupy, bo nasz Szymcio potrzebuje jakiś bucików. Ale wiecie jakie masakrycznie drogie są te wszystkie butki Chce mu kupić takie już dobrej jakości i żeby nóżka oddychała mu, więc skórzane, ale szlag mnie trafia jak pomyślę, że tyle kasy trzeba wydać a on za chwilkę z nich wyrośnie
Miłego dnia Wam życzę
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
A na ubranka i butki dla dzieci to trzeba wydac tyle co dla siebie niestety ,ceny sa wrecz kosmiczne
A ja wogole siedze i czytam o infekcjach w ciazy bo czuje w kosciach ze mam jakiegos tyfusa ,a moich wynikow wciaz niema wiec sama sie nakrecam ze cos nie tak jest i przez to w gaciach mam pelno Jak dzis wynikow niebedzie to chyba oszaleje !
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Opłacało by sie kupować latem zimowe-zimą letnie końcówki serii jak sa wyprzedaże tylko później traf akurat w rozmiar swojemu dziecku
AnkaW:
Wiecie co ja zrobiłam,mama cos mi wspominała ze likwidują sklep obuwniczy u nich w mieście(a ja mieszkam 30 km od nich)to mowie jej idź i zobacz 50% wyprzedaż,co dobre było to juz przebrane,ale zostały takie najmniejsze buciki, kupiły Mi z siostra takie półbuciki za 25 zł(kosztowały 59zł)i mama tak myśli i myśli w tym sklepie a facet do niej jak nie beda pasowały to pani przyniesie do końca czerwca,siostra sie zaczęła smiac i mowi do faceta...ale właściciel butów to może za dwa latka przymierzy dopiero hehe,facet nie skumał buciki wielkości pół mojego brzuchola jak zobaczyłam sama zaczęłam sie smiac ale co tam skórkowe w środku,jakby co sprzedam na kiedyś jak znalazł hehe
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Tak pomyslalam ze dla wiekszosci z nas moze byc to fajna sciagawka ,a ze niktorym spieszno na porodowke to pozwalam sobie wrzucic dziecko24.pl/artykul/383/2/Czy-to-juz-%E...izajacego-sie-porodu
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Kupiłam kg truskawek,mega wielkich, kg czereśni, kg żółtej fasolki i na deser pączka
Oczywiście nie zjem chyba tego za jednym posiedzeniem
Na lumpku kupiłam Kubusiowi beżowy cienki dresik, ogrodniczki, bluzeczkę i koszulę w błękitne paski, czyli na razie dzień zaliczam do udanych
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Chce Mi sie fasolki a mam naleśniki w planach a może naleśniki w kształcie fasolki hehe....matko ja znowu o jedzeniu,pęknę do czasu tego porodu chyba
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa