BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #137268 przez Oposek
piernikarczyk07 ja też bym się wkurzyła i chciała zwrotu kasy, a co! jak piszą coś, co jest niezgodne z prawdą to dla mnie transakcja jest nieważna i tyle.

Ja też mam dylemat z wózkiem. Mieliśmy kupić tańszy albo używany, ale mój tata chce nam kupić wózek w prezencie do spółki z moją babcią, więc możemy wydać trochę więcej. Podoba mi się Implast Bolder, ale nie mogę się zdecydować...
Na pewno zależy mi na pompowanych kołach, wpinanym foteliku i tym, żeby się dobrze składał...

A mi się też dziś kompletnie nic nie chce. Rano zrobiłam badania i zakupy i zaległam na kanapie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #137303 przez Green
A ja czekam na wyniki badan,niemoge sie dodzwonic wiec czekam az maz sie dowie czegos bo obiecal podjechac po pracy i spytac, wiec zyje w mega stresie ! Ciekawa jestem czy wogole zdarzy po pracy tam podjechac? :ohmy: Tez mi sie nic dzis specjalnie niechce za I podejsciem stalam po 6 rano i polozylam sie po 8 a za II podejsciem wstala juz na sile o 11.30 ale moglabym spac jeszcze :silly: teraz czekam az obiadek sie zrobi ,dzis mam az 2 dania heh :blink:

Pierniczyk dziwnie z tym wozkiem wyszlo,ale ja bym zapytala kiedy beda miec na stanie fotelik wlasnie w takim kolorez jaki chcesz, ciekawe czy musialbys dlugo czekac?

A mialam jeszcze wczesniej napisac co do tego banku mleka , za darmo chca moski brac ,ale oddawac to juz nie :angry: W dodatku jesczez ta cena za 10ml = 40 zl chyba poszaleli!

Rika a pomysl fajnie by wyszlo gdyby Olka zawitala na swiecie tego samego dnia co Zuzka ,prawie jak blizniaczki by byly , rzadko kiedy sie tak chyba zdarza :blush:

A ja nad cycnikiem wciaz mysle ,juz mam niby upatrzony ale cena mnie niesatysfakcjonuje ,ale z tego co widze to taniej sie chyba juz nieda kupic tego rozm. co potrzebuje ,ehhh No nic czekam na meza i moja karte bo jak zwykle ja sobie przywlaszczyl :silly:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137322 przez aska27
Hej Babeczki! Ja juz po pracy..aż się sama do siebie uśmiecham jak czytam,ze Wy w piżamkach paradujecie hihi kto ma dobrze ten ma dobrze :blink: a co korzystajcie. A u mnie znowu zmiany... do pracy nie do środy jak było zaplanowane tylko muszę jednak do 20 /poniedziałek/ chodzić,ach bo braki w kadrze ech.. jak rzucę l4 to braki będą mieli większe :blink:

Olka wkładki laktacyjne kup koniecznie, no i dobry krem na brodawki.

masuska fajny gorsecik..no i staniczki też ładne.. jeszcze mi tylko tego brakuje i luz :blink:
Oposek , piernikarczykco do wózka to też mogłabym sporo napisać.. w sumie zakup drogi i każdy chciałby,zeby było ok,a tutaj zawsze coś. Wózek na który się zdecydowałam moze będzie w lipcu.. ale nie będę się powtarzać..tak bywa.

Dziewczyny,ale ze mnie śpioch!! Na stojąco,a bym spała! :) trzeba korzystać :)

13 lata 6 miesiąc temu #137326 przez alutka1011
Tak Was czasami podczytuję i Wam kibicuję!Życzę szybkich i łatwych porodów bo to tuż tuż :)
Mam sentyment do lipcówek bo sama nią jestem :)

13 lata 6 miesiąc temu #137337 przez kaska191919
Hej dziewczyny
Masuskaśliczny ten stanik :) ja kupiłam zwykły biały do karmienia za 7.99 :)
Ja dziś kupiłam tą torbę z biedronki jest fajna, jak ją na poczatku otworzyłam z tej foli to wydawała się duża, ale jak się spakowałam jest akurat i fajny kolor taki zielony kupiłam z szarym :)
Ja dziś znowu byłam na ciuchach \kupiłam fajnego pajacyka i dwie bluzeczki dla dzidzi za 6 zł wszystko, ale już wwszystko mam i daje już sobie spokój z zakupami , wogle nie mam sił chodzić gdzieś, odebrałam dziś wyniki na paciorkowca i nie wyhodowałam :)

13 lata 6 miesiąc temu #137350 przez masuska
A jak mi się marzy wyskok na zakupy... Tak w szmateksie pobuszować... Dziś rano sobie o tym myślałam, może wyskoczę w środę, bo mam do lekarza, odwiedzę dziewczyny, zajadę do znajomych:) hehe, wreszcie do ludzi:)

Ach padło mi coś w telefonie i nie mogę przeglądać netu, nie wiem o co cho:(

Dziewojki moje, ja tak krzyczałam żeby się ogarnąc, ale sama tez nie dawno chodziłam w piżamie do popołudnia, dopiero jak Mąż kończył pracę to się ogarniałam. Ale teraz jakoś wstaję 7-8 i od razu się organizuję:) Dziś posprzątałam nasz pokoik:) Jutro odkurzę i będę wietrzyć:) To chyba syndrom wicia gniazda:)

Dzięki Alutka:)

13 lata 6 miesiąc temu #137357 przez masuska
Hehe, z dobrą nowiną jeszcze:) Znajoma urodziła:) Ta z Wielkiej Brytanii, zdrowa córa, reszty nie wiem jeszcze. Około 11 dni po terminie.

13 lata 6 miesiąc temu #137361 przez aneta2611
hej :)

mam pytanko... Ile kosztują te torby w biedronce?

13 lata 6 miesiąc temu #137365 przez kaska191919
Anetatorby są po 22.99 :)

13 lata 6 miesiąc temu #137366 przez aneta2611
Dzięki :)

13 lata 6 miesiąc temu #137372 przez aska27
masuska gratulacje dla koleżanki :blink: niedługo na nas przyjdzie kolej :)

13 lata 6 miesiąc temu #137377 przez Green
Przemusilam sie mam nadzieje ze zalowac nie bede :unsure: Kupilam cycniki 2 sztuki ,bawelniane koloru szarego cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=380229421469 Teraz pozostaje czekac na przesylke.

13 lata 6 miesiąc temu #137382 przez aska27
Green nie mogę otworzyć tego linku.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137388 przez piernikarczyk07
Hmm ja też nie :pinch:

P.S
W środę wysyłają mi wózeczek :lol: z szarym fotelikiem :silly: hihi

13 lata 6 miesiąc temu #137433 przez Rika
Ten bank mleka to jakaś kpina jest moim zdaniem. Dlaczego my mamy dawać nasze mleko za darmo a oni je sprzedają za taką cenę??? Niezły interes, nie ma co...

Olka Ty masz znak zapytania na miejscu OM a ja mam 26 września 2009 :D
Ja małej nie dawałam oliwki, w ogóle oliwka przydała nam się kilka razy do masażu a później kupiłam mleczko nawilżające z nivea :) o wiele lepsze jest.
A krem na słońce tak jak pisałam, ciężko rozsmarować ale dla chcącego nic trudnego, nie? :)
I ze szpitala też kazali w foteliku a my nie mieliśmy :dry: wzięłam małą na rękach...

Green ja kupiłam lady speed stick :) to tylko tak do szpitala...

Aga1040 Ja też często latam do wuceta, w nocy to masakra bo zanim zczołgam się z łóżka to prawie mi po nogach leci... :/

Później nadrobię resztę,..

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka