- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Może któraś z Was wybiera się do biedronki - mają być od dziś torby. Może się taka nadaje do szpitala? Czy nie za duża? Jak któraś się zorientuje to proszę o komentarz bo mam zamiar jutro ją kupić
Chyba dalej jesteśmy wszystkie w całości:) hehe
Aguś może nie sikam tak często ale takie prądy to chyba ja mam. Tylko określam je jako drętwienie:) Tyłek i całą resztę mam tak zdrętwiałą i chyba obolałą jakbym siedziała w szpagacie nie wiem ile, lub migdaliła się przez trzy dni non stop! Mąż się ze mnie śmieje...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
a tu link do tej torby wymiary: 58x58x30
wystarczy?
- Jona
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Przyłączam się do grona żon zaniedbywanych przez mężów...
Mąż nie ma czasu na pomalowanie kuchni, więc dzisiaj wzięłam faceta,to mi położy gładź za parę złotych,mąż nie chce sam,więc niech płaci komuś innemu...
Po dwóch dniach chłodu, znowu przychodzą upały...kupiłam wczoraj krem chłodzący z eveline-chyba tak to się pisze -nie polecam,nie działa...
Nie wydaje Ci się, że trochę za wcześnie na ocenę skuteczności kosmetyku, dwa dni to malutko na rezultaty, jeśli myślę o tym samym kremie Eveline. Chodzi Ci o Serum intensywnie wyszczuplające-ujędrniające antycellulit z zieloną nakrętką? Jeśli tak, to bardzo krzywdząca wypowiedź, bo moim zdaniem sprawdza się bardzo fajnie przy dłuższym stosowaniu...polecam powcierać codziennie przez dłużej niż miesiąc i dopiero wydać werdykt U mnie miło chłodzi i ładnie napina skórę, do tego jest tani i można praktycznie w każdym sklepie dostać,a to też plus.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
A piszę o kremie Eveline kojąco-relaksującym lekkie stopy z efektem chłodzenia w fioletowym opakowaniu-ten się nie sprawdził
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aga z siusianiem to jakas masakra..mogłabym nie wychodzić z WC
a co do opuchnięć..to jak narazie temat mi obcy..zobaczymy,bo wszystko moze się mienić
Dzisiaj okazę się co z moją pracą... chodzić czy też nie..zobaczymy
hoborr torby fajne ostatnio po tych moich bólach mąż nalega żebym wreszcie spakowała torbę do szpitala.. no chciałam,ale niestety w moją się nie zmieszczę hihi no i chyba kupię ciut większą
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Jona?????
Jak dla mnie z kosmetyków ujędrniających jest najlepszy ten żółty Garniera z owoców- ma też w składzie kofeinę, ale nie wiem czy na mój cellulit cokolwiek pomoże
Dziś noc okropna, spać nie mogę, bo mała szaleje i się wyciąga nóżkami, w kroku boli jak diabli i wstawałam 4 razy do toalety
Ja kupiłam torbę do szpitala- czarną w białe kropki "niby" spakowałam wszystkie niezbędne rzeczy, ale mam nieco burdel tam, bo żądnej przegródki gdzie bym mogła oddzielić małej rzeczy od moich, teraz nie wiem albo tak zostawię albo przepakuję w moja różowa podręczną torbę na kółkach...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
ja mialam super niedziele bylismy na Odpuscie.. ojadlam sobie waty cukrowej i miskow nadzianych kremem......
Mateuszek kupil nawet siostrze balona...i dumnie kroczyl z Nim....o to ON...
Kasia kopie mnie ostatnio po pecherzu ze ledwo czasem dobiegam do wc ....dziwne uczucie...wolalabym zeby juz mnie po zebrach kopala
lece was nadrabiac
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ach własnie podglądam czerwcówki.. ich bobaski są takie słodkie... ale strach mnie przeszedł... juz czerwiec no i my!!! Cieszę się,ale i boję... mam nadzieję,że będzie dobrze!
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na
pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła
kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad,
nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do
zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację,
nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała,
przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego
obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa się:
- O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
przejzazlam strony...ale macie sliczne pazurki..ja mam czerwone ale krotkie nie lubie dlugich...
u mnie dzis juz 34tc!!!!!!!! i 49dni do konca!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Fajny balonik Viszka, w moim mieście pod koniec lipca będzie impreza regionalna, ogólnie bardzo fajna, kupa świetnych wspomnień i w ogóle trzeciego dnia tej imprezy dwa lata temu poznałam Męża:)
No ale zawsze jak byłam młodsza to śmiechu miałyśmy co nie miara że rano wszyscy chodzą na stragany z wózkami i kupują baloniki, w tym roku uroczyście stwierdzam że idziemy z Mężem kupić taki właśnie balonik dla Piotrka:) z nim oczywiście w wózeczku:) Trzeba się lansować na mieście:)
Ostatecznie Hoborrku ja sie spakowałam w dwie, duża dla mojego szkraba i malutka dla mnie. Myślę że jak pampersy zużyjemy to zmieszczą się i moje rzeczy w dużą torbę
W biedronce spodobało mi się to:
A to za tydzień. Macie coś na owady? Kombinuje żeby nie zaszkodzić Piotrkowi, ale żeby go też żadne cholerstwo nie pocięło, a wietrzyć pokój będę na pewno.
Dobra dalej szukam cycków.
A nam zostało 19 dni do terminu:)
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
hehe, świetny kawał. Te baby to mają wszystko na głowie:)
Fajny balonik Viszka, w moim mieście pod koniec lipca będzie impreza regionalna, ogólnie bardzo fajna, kupa świetnych wspomnień i w ogóle trzeciego dnia tej imprezy dwa lata temu poznałam Męża:)
No ale zawsze jak byłam młodsza to śmiechu miałyśmy co nie miara że rano wszyscy chodzą na stragany z wózkami i kupują baloniki, w tym roku uroczyście stwierdzam że idziemy z Mężem kupić taki właśnie balonik dla Piotrka:) z nim oczywiście w wózeczku:) Trzeba się lansować na mieście:)
Ostatecznie Hoborrku ja sie spakowałam w dwie, duża dla mojego szkraba i malutka dla mnie. Myślę że jak pampersy zużyjemy to zmieszczą się i moje rzeczy w dużą torbę
W biedronce spodobało mi się to:
A to za tydzień. Macie coś na owady? Kombinuje żeby nie zaszkodzić Piotrkowi, ale żeby go też żadne cholerstwo nie pocięło, a wietrzyć pokój będę na pewno.
Dobra dalej szukam cycków.
A nam zostało 19 dni do terminu:)
Dokladnie kochana;)
u nas jest cos takiego jak odpust na Bielanach w opactwie Kamedulow...