BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #137133 przez olka1730
Masuska ta lampka świetna ale nie można używać przy maleństwach tak małych jak nasz czytaj noworodki,koleżanka wylądowała u lekarza a miała rajd do kontaktu,i okno cala noc otwarte jej maluch dostał biegunki i gorączki i lekarz stwierdził ze to od tego :huh: nie wiadomo czy od tego ale darowała sobie i wyjęła z kontaktu,podobno są teraz specjalne dla dzieci zobacz w marketach czy drogeriach podpytaj,Ja muszę kupić siatkę w okno i wstawić.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #137148 przez masuska
Wiem o tym że te co wydzielaja jakaś substancje odstraszającą nie sa dla maluszków, ten tylko brzęczy (ultradźwięki wydziela), podobnie działa lampka z Chicco (ale chyba juz nie produkują), ale kosztuje koło 50 zł.

KUPIŁAM CYCNIK:)

13 lata 6 miesiąc temu #137152 przez różyczka
No to niech osoba weźmie i niech sie pochwali tym cycnikiem :blink: (Ule Brzydule ogladałam bo powtórke robi tvn i tak mnie wzięło :lol: )

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 6 miesiąc temu #137157 przez różyczka
Dorotas kawał zajefajny :lol:

jezuuuuu jak mi sie nic dzisiaj nie chce.....nawet z piżamy nie wyszłam.....

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137161 przez masuska
http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/62/19/84/1662198403
nie lubię miękkich, ale ten był za 36,10 zł z przesyłką, jedna sztuka:) I cholera mój rozmiar. Jak się dziś wymierzyłam to ło Matko i Córko, w życiu nie miałam tyle w biuście i pod biustem. MASAKRA

Brzuch mi się obniżył śmiem twierdzić i znów są smarki, już nie wiem o co cho. w środę do gina idę niech on myśli.

Różyczko, do roboty, trzeba się ogarnąć:) Ten też mi się podoba, może zainspiruje kogoś.
moda.allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-...80f-i1655113988.html

13 lata 6 miesiąc temu #137164 przez Viszka11
masuska napisał:

Wiem o tym że te co wydzielaja jakaś substancje odstraszającą nie sa dla maluszków, ten tylko brzęczy (ultradźwięki wydziela), podobnie działa lampka z Chicco (ale chyba juz nie produkują), ale kosztuje koło 50 zł.

KUPIŁAM CYCNIK:)

usmialam sie.... :lol: :lol:

hobbor-Ada sliczne imie ale czy nie bedzie wam sie mylic z Twoim imieniem:)!??

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 6 miesiąc temu #137176 przez masuska

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137187 przez różyczka
No dooobra, to umyje zęby chociaż....nie bede taka :blink:

No i skad taki zajebiaszczy masz stanik??? hę?? Jak ja szukałam na allegro to chyba oślpełam do reszty w tej ciązy bo same te bawełniane białe/czarne widziałam :angry:
Chce taki jak Twój i ten drugi tez bym chciała, to na zmianę będzie tylko dalej nie wiem jaki kupic rozm. pod biustem :unsure: bo wierzeę w cud, ze obwód mi zmaleje nieco po porodzie...hmmmm

Co do gorsetu to ja nie lubie za bardzo i plan mam ambitny :lol: że jak tylko moja starsza córka nauczy sie obsługi młodszej to kupuję karnet na siłkę, uwielbiam siłownię i po niej miałam zawsze najszybsze i najlepsze efekty, dzięki niej ani razu jeszcze/odpukac/ nie bolał mnie w ciązy kręgosłup/ no i zasługa materaca lateksowego też przyznaję/, tak więc zamierzam tam ćwiczyc brzuszysko po ciązy :)

a tak w ogóle kobietki to STRASZNIE WAS PRZEPRASZAM ZA WSZYSKIE "LITERÓWKI", KTÓRE BEZ PRZERWY POPEŁNIAM piszac na forum ale paluchy mam tak spuchnięte, ze masakra, naciskają czesto 2 klawisze naraz :blush:

13 lata 6 miesiąc temu #137195 przez Oposek
Hej Dziewczyny!
nie było mnie trochę, bo mieliśmy przeprowadzkę i problem z internetem. Już na szczęście wszystk działa.
Kawał świetny:)
Ja staniki też zamówiłam na allegro, ale jeszcze nie doszły. Czytam, że nie możecie spać, a ja dla odmiany mogłabym nie wstawać...Nie mogę się dobudzić zupełnie.
A jak Wasze pokoiki/kąciki dla Maluszków? czekają już gotowe?

13 lata 6 miesiąc temu #137199 przez olka1730
Kurcze Ja tez naginam jeszcze w piżamie ;) a co tam,moja ekipa wraca o 15 wiec chyba zdążę się ubrać hehe,totalny dzień lenia :P

Im dalej w las tym coraz bardziej leniwa sie robię,wiecie co jak chodziłam do pracy byłam lepiej zorganizowana a teraz :silly: luz bluss

Dzis jedziemy z córką do ortodonty,i w koncu przy okazji zobaczę gdzie bede rodzic :lol: ...bo adres znam ale nawet jakby co nie mam pojęcia jak tam dojechać :huh:potem dokołysam sie do Tesco....dlatego zbieram siły jakby co hehe na podróż

13 lata 6 miesiąc temu #137202 przez olka1730
Ja cycnik kupiłam taki bawełniany odpinany na ramiączkach,nic specjalnego...80Dnie było innych ciążowych,a wogóle nosiłam 75B...taki Mi kazała pani w sklepie z doświadczenia klientek kupić wiec posłuchałam...ale dałam coś 20zł,i mam zamiar jak najszybciej sie go pozbyć,wole usztywniane..biorę go do szpitala

A wkładek laktacyjnych nie kupiłam,myślicie ze warto tez zabrać ze sobą do szpitala??? Dokupić????

13 lata 6 miesiąc temu #137204 przez dorotas29
Olka- nauczona na własnym błędzie i po tym, jak zalałam się w drugiej dobie po porodzie mlekiem, na pewno wezmę wkładki laktacyjne. :-)
A co do staników-karmników- to próbuję sprzedać tamte dwa nieszczęsne z powrotem na all i kupię w sklepie takie najzwyklejsze za parę złotych, bo nie chcę kolejnej porażki związanej z zakupem przez internet

13 lata 6 miesiąc temu #137212 przez olka1730
dorotas29 to Ja lepiej kupię ;)

13 lata 6 miesiąc temu #137220 przez masuska
wkładki mam, bo nawet teraz mi się czasem ulewa. Cycnik wzięłam na rozmiar z tabelki i taki jak teraz noszę, wszystko się pokryło więc mam nadzieję że będzie ok. Co do obwodu pod biustem to dostałam od mamy taka przedłużkę z żabkami w razie co co sobie poszerze. Zdecydowałam się tylko na jeden, bo nie lubię miękkich cyców.

Moim sposobem na powrót do formy będzie dieta i biegańsko:) już się doczekać nie mogę. Ale gorset by cieszył oko, tzn. Figurka:)

Oposku, ją mam już kącik gotowy, brakuje mi półki która nikt nie potrafi mi zrobić:( może jak tata teraz wyjedzie to Męża zagonie do roboty.

13 lata 6 miesiąc temu #137243 przez piernikarczyk07
Hej :)

Ja również mam wkładki i dwa staniki do karmienia ale te zwykłe o których pisała różyczka że pełno ich na allegro...ja tylko do szpitala wezmę a później w domu będę miała takie miękkie z koronki co teraz w nich chodzę :blink:

Mi też się nic nie chce...dziś nawet obiadu nie zrobiłam :pinch:

Poza tym jestem zła, tak jak wczoraj Wam pisałam że kupiłam wreszcie ten wózek (kolor szary)
to dziś baba do mnie emaila pisze czy mogę wybrać sobie inny kolor fotelika bo oni nie mają w takim kolorze jak ja chcę wózek :huh: Pogrzało ją chyba, jakbym chciała inny kolor fotelika wybrałabym inny kolor wózka TO LOGICZNE! :angry: Mogli zaznaczyć na aukcji, że nie ma koloru szarego to bym go nie zamawiała :dry: a napisane mają na niej tak "Kolory fotelików (dobieramy do koloru wózka), dostępny również fotelik w kolorze szaro-czarnym (brak zdjęcia)." Tak więc jej napisałam i czekam na odpowiedź, jak nie mają to ja proszę o zwrot kasy i tyle :S

Ja chcę już rodzić :X

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka