- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
KUPIŁAM CYCNIK:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jezuuuuu jak mi sie nic dzisiaj nie chce.....nawet z piżamy nie wyszłam.....
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie lubię miękkich, ale ten był za 36,10 zł z przesyłką, jedna sztuka:) I cholera mój rozmiar. Jak się dziś wymierzyłam to ło Matko i Córko, w życiu nie miałam tyle w biuście i pod biustem. MASAKRA
Brzuch mi się obniżył śmiem twierdzić i znów są smarki, już nie wiem o co cho. w środę do gina idę niech on myśli.
Różyczko, do roboty, trzeba się ogarnąć Ten też mi się podoba, może zainspiruje kogoś.
moda.allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-...80f-i1655113988.html
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Wiem o tym że te co wydzielaja jakaś substancje odstraszającą nie sa dla maluszków, ten tylko brzęczy (ultradźwięki wydziela), podobnie działa lampka z Chicco (ale chyba juz nie produkują), ale kosztuje koło 50 zł.
KUPIŁAM CYCNIK
usmialam sie....
hobbor-Ada sliczne imie ale czy nie bedzie wam sie mylic z Twoim imieniem:)!??
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moda.allegro.pl/gorset-b-mocno-wyszczupl...lny-i1651569793.html
Tylko przykład, jak coś.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i skad taki zajebiaszczy masz stanik??? hę?? Jak ja szukałam na allegro to chyba oślpełam do reszty w tej ciązy bo same te bawełniane białe/czarne widziałam
Chce taki jak Twój i ten drugi tez bym chciała, to na zmianę będzie tylko dalej nie wiem jaki kupic rozm. pod biustem bo wierzeę w cud, ze obwód mi zmaleje nieco po porodzie...hmmmm
Co do gorsetu to ja nie lubie za bardzo i plan mam ambitny że jak tylko moja starsza córka nauczy sie obsługi młodszej to kupuję karnet na siłkę, uwielbiam siłownię i po niej miałam zawsze najszybsze i najlepsze efekty, dzięki niej ani razu jeszcze/odpukac/ nie bolał mnie w ciązy kręgosłup/ no i zasługa materaca lateksowego też przyznaję/, tak więc zamierzam tam ćwiczyc brzuszysko po ciązy
a tak w ogóle kobietki to STRASZNIE WAS PRZEPRASZAM ZA WSZYSKIE "LITERÓWKI", KTÓRE BEZ PRZERWY POPEŁNIAM piszac na forum ale paluchy mam tak spuchnięte, ze masakra, naciskają czesto 2 klawisze naraz
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
nie było mnie trochę, bo mieliśmy przeprowadzkę i problem z internetem. Już na szczęście wszystk działa.
Kawał świetny:)
Ja staniki też zamówiłam na allegro, ale jeszcze nie doszły. Czytam, że nie możecie spać, a ja dla odmiany mogłabym nie wstawać...Nie mogę się dobudzić zupełnie.
A jak Wasze pokoiki/kąciki dla Maluszków? czekają już gotowe?
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Im dalej w las tym coraz bardziej leniwa sie robię,wiecie co jak chodziłam do pracy byłam lepiej zorganizowana a teraz luz bluss
Dzis jedziemy z córką do ortodonty,i w koncu przy okazji zobaczę gdzie bede rodzic ...bo adres znam ale nawet jakby co nie mam pojęcia jak tam dojechać :huh:potem dokołysam sie do Tesco....dlatego zbieram siły jakby co hehe na podróż
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
A wkładek laktacyjnych nie kupiłam,myślicie ze warto tez zabrać ze sobą do szpitala??? Dokupić????
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
A co do staników-karmników- to próbuję sprzedać tamte dwa nieszczęsne z powrotem na all i kupię w sklepie takie najzwyklejsze za parę złotych, bo nie chcę kolejnej porażki związanej z zakupem przez internet
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moim sposobem na powrót do formy będzie dieta i biegańsko:) już się doczekać nie mogę. Ale gorset by cieszył oko, tzn. Figurka:)
Oposku, ją mam już kącik gotowy, brakuje mi półki która nikt nie potrafi mi zrobić może jak tata teraz wyjedzie to Męża zagonie do roboty.
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Ja również mam wkładki i dwa staniki do karmienia ale te zwykłe o których pisała różyczka że pełno ich na allegro...ja tylko do szpitala wezmę a później w domu będę miała takie miękkie z koronki co teraz w nich chodzę
Mi też się nic nie chce...dziś nawet obiadu nie zrobiłam
Poza tym jestem zła, tak jak wczoraj Wam pisałam że kupiłam wreszcie ten wózek (kolor szary)
to dziś baba do mnie emaila pisze czy mogę wybrać sobie inny kolor fotelika bo oni nie mają w takim kolorze jak ja chcę wózek Pogrzało ją chyba, jakbym chciała inny kolor fotelika wybrałabym inny kolor wózka TO LOGICZNE! Mogli zaznaczyć na aukcji, że nie ma koloru szarego to bym go nie zamawiała a napisane mają na niej tak "Kolory fotelików (dobieramy do koloru wózka), dostępny również fotelik w kolorze szaro-czarnym (brak zdjęcia)." Tak więc jej napisałam i czekam na odpowiedź, jak nie mają to ja proszę o zwrot kasy i tyle
Ja chcę już rodzić