BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #137572 przez Viszka11
Rika napisał:

To chyba dzisiaj taki dzień że wszystkim spać się chce :D

chyba tak...ale to na wiocha pl mnie rozbawilo

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #137587 przez hoborr
Dzień Dobry!

I znowu kolejny dzień! Ciekawe czy wszystkie babeczki w całości:) hihi

Kaśka1919 dzięki za info z tymi torbami zaraz przed siódmą wybieram sie na zakupy;)

piernikarczyk - na to dopiełaś swego:) i bardzo dobrze:)

Viszka zarąbisty ten tekst:)

13 lata 6 miesiąc temu #137598 przez olka1730
Witam,wstawać dziołchy :laugh:
Melduje się w 2-paku ;)do później dzisiaj ide wstawić zmywarkę,bo troszkę zapuściłam tą kuchnie :silly: kurcze czasami mam wrażenie ze poza Mna nikt w tym moim domu nie sprząta... :angry: pewnie to ne jest wrażenie a rzeczywistość wrrr,no ale jak nauczyłam tak mam-słowa mojej mamy :angry:

13 lata 6 miesiąc temu #137599 przez masuska
cześć dziewczynki.

Hoborrku nie wiem jak Ty to robisz że o 5tej wstajesz. Myślałam że 7ma to jest wcześnie.

Sama teraz zaczęłam myśleć o tej torbie z biedry, ale mam tego tyle i walizek, że już chyba starczy.

Mam ogromną ochotę na zakupy, ale kurcze nie mam czym ani jak jechać. Raz że nie pozwalają, a dwa że autko będę miała jutro dopiero, ale jak wyrusze to zalicze chyba wszystkie sklepy po drodze:)

13 lata 6 miesiąc temu #137609 przez Rika
My też meldujemy się w dwupaku jeszcze...
Nie wyspałam się. Tak mi ciężko nawet leżeć :(

13 lata 6 miesiąc temu #137619 przez aska27
Rika fajniutki avatarek :)

kupiłam dizisaj torbę w Biedronce.. różową haha ... no za 22 zł z groszami :blink: teraz juz na pewno spakuję się :)

13 lata 6 miesiąc temu #137621 przez masuska
Cholera, też chcę tą różową.

Piotrek jak się dziś rozpycha. W nocy też szalał, że aż mi się śniło że siniaki mam na brzuchu.

13 lata 6 miesiąc temu #137624 przez aska27
masuska mój Mikołaj też się nieźle w brzuszku rozpycha! Nawet dzisiaj śmiałam się do męża,ze chyba poobijana jestem od środka :blink: ale niech wariuje sobie..wtedy jestem spokojna,ze jest ok :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #137627 przez dorotas29
Witajcie we wtorek!!!

U mnie bez zmian, Kubuś rozpycha się niemiłosiernie, remont trwa,aż już nie mogę na to wszystko patrzeć, normalnie rzygać-sorki za określenie,ale tak jest- mi się już chce, bleeee.

Chciałabym już spokojnie wyłożyć się na kanapie,żeby było posprzątane, Kubusiowe łóżeczko ubrane, ciuszki w szafce i tylko żeby mi pozostało czekanie....,ehhhh....

Mam dostać parę ciuszków od cioci męża z Ameryki,a piszę o tym dlatego,że wysłała je 4 tygodnie temu, a mają przyjść coś w połowie lipca!!!-parodia, co nie?!

Za jakieś dwie godzinki idę na targ, może wybiorę sobie do kuchni firankę i zrobię napad na lumpeksy-o ile jeszcze będę mieć siłę :blink:

Miłego dnia!!!

13 lata 6 miesiąc temu #137630 przez Green
Dzien doberek wszystkim :)
Skoro moj wczorajszy link leci w kulki to wstawiam raz jeszcze ale z innej aukcji taki sam co nabylam cgi.ebay.co.uk/Ladies-Grey-Nursing-Bra-E...ee72ca3#ht_500wt_922
Najzwyklejszy bawelniak .

AniaW czy twoj avatarek to ty sama? Moze juz ktos cie tutaj pytal a ja to przeoczylam,ale mialas sesyjke ciazowa? :cheer:

13 lata 6 miesiąc temu #137638 przez masuska
aska27 100% racja, ostatnio Pietrek straszył mamę i nie brykał za dużo, musiałam wymuszać na nim zabawę słodyczami:)

dorotas29 jak się nie ma co robić to czas się dłuuuuuży, ja dziś jak mamę pogonię na miasto zajmę się porządkami, bo już fioła dostaję. A nie może być nikogo w domu bo każą mi leżeć. Ale zakupki, chętnie:)

Green fajny stanuszek. Przyłączam się do Twojego pytania, czy to Ania czy nie Ania:)

13 lata 6 miesiąc temu #137645 przez Green
A ja bym dzis na spacer poszla bo o dziwo pogoda fajna sie zapowiada z rana ,ale zobaczymy jak to bedzie. Zadaleko sama niewyrusze bo niewiem czy dam rade wrocic o wlasnych silach ,niestety cala droga powrotna jest pod niemilosierna gore :dry: W dodatku niewiem czy isc bo bo z moim katarem siennym za daleko tez niedam rady dojsc a wiecej sie namecze niz bede miec z tego frajdy.Tabl. mi odmowiono wiec sie mecze jak jest jakies nasilenie pylkowe oczy zalane,nos zatkany ehhh :dry:

Tak wogole to my mamy juz polowe czerwca :ohmy: U czerwcowek juz foteczki maluszkow sie pojawiaja ciekawe kiedy u nas zawita 1 foteczka ?

13 lata 6 miesiąc temu #137650 przez Hania
leci ten czas okropnie!!!! do rozwiązania już nie miesiące tylko tygodnie!
A kto wie...? może któraś lipcóweczka rozpakuje się już w czerwcu..;)

13 lata 6 miesiąc temu #137664 przez olka1730
Witamy Hania u lipcówek :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137665 przez hoborr
Oj ja już dziś wstałam o 4 bo mężusia wybierałam do pracy wyjątkowo na 5:)

I zaliczyłam już tesco i biedronkę oraz dwie apteki!
I uroczyście ogłaszam że mam już wszystko!!!!!!!
Teraz tylko urodzić:) Hihi

A tecko kupiłam biały zwykły stanik do karmienia i przymierzyłam i super jest:) Ja w przeciwieństwie do większości z was nie lubię usztywnianych bo mam za duże piersi i dlatego ten mi super odpowiada. I kosztował 20zł:)
w BIEDRONCE KUPIŁAM różową torbę dla siebie i brązową dla męża:) Bo w sumie to nie mamy - wszystko sie porozwalało podczas podrózy na studia, po tych autobusach itp;)
Kupiłam dwie paczki podpasek bella mama i pewnie mi braknie ale tro już mi dokupią. Płun do kąpieli Oiliaatum (czy jakoś tak) sprzedał mi zptekarz za 50zł za 500ml także się opłacało:)

załatwiłam sobie też położną która się mną zaopiekuje jak tylko zawitam do szpitala:) haha

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka