BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 5 miesiąc temu #157289 przez Rika
No Masuska wiesz co? Przecież sama pisałaś ile arbuz ma wartości odżywczych :) śmiało możesz jeść :) ja wcinam od kiedy wyszłam ze szpitala :D

Kaska gratulacje!!! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #157342 przez Rika
No i jestem po pierwszej wizycie w solarium :)
Do tego kupiłam sobie farbę do włosów. Jasny blond. Nie wiem jak to wyjdzie, chcę zamalować te RÓŻOWE włosy które mi zostały po szamponie :lol:
Pora doprowadzić się do porządku.
Na solarium musiałam przejść przez siłownie i wiecie co??? Faceci mnie podrywali!!! Oo :) Chyba nie jest ze mną tak źle :D
Dziewczyny śpią więc może zdążę zarzucić farbkę :)
Już mi lepiej :)

13 lata 5 miesiąc temu #157344 przez aska27
olka tak szczerze nie czekałabym tak długo! Co za ludzie, masakra. Wiesz mi termin mija jutro, do szpitala mam zgłosić się 19 lipca... a mój poprzedni lekarz dał mi zwolnienie do 20 lipca i mam coś wymyślić,zeby mnie w szpitalu zostawili. Raz mówią ,że spokojnie czekać,aż coś zacznie się dziać,a innym razem,zeby nie czekać, masakra jakas!

13 lata 5 miesiąc temu #157368 przez Lucy
Wlasnie dokarmilam mala butla bo dzis 3 godz przy cycu i dalej glodna... Co sie dzieje z moim pokarmem??? Piersi nie bola i sa takie miekkie :( :( :( POMOZCIE MI

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 5 miesiąc temu #157369 przez olka1730
aska27 ale co powiedzieć, ze brzuch pobolewa ;) poza tym jak mama odbierała moje wyniki moczu, laborantka która zna tez jej zasugerowała po wynikach abym kombinowała juz na szpital,aby mieć spokojna głowę i siedzieć juz tam...kurcze juz sama nie wiem co robic :dry: tez mi sie wydaje ze 22 lipca to kosmos juz....kto trzyma do konca 42 tygodnia ciężarną :ohmy:

13 lata 5 miesiąc temu #157370 przez Viszka11
hejka

Luz_de_luna-GRATULACJE--a Maciek jakie mial wymiary??
Kaska1919191-GRATULACJE SLICZNE DZIECI MACIE:)

Ufff co za upal....rany....dzien spedzony w cieniu i w Basenie....ale i tak czulam sie jak wieloryb na plazy....heheh

wcinam Wlasnie Malinki odrazy z Krzaczka M. mi zebral... :lol: :lol:

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 5 miesiąc temu #157377 przez olka1730
Luz_de_luna Maciuś przesłodki GRATULACJE!!!

13 lata 5 miesiąc temu #157382 przez dorotas29
Oposku- jestem, jestem :)
Dzięki za pamięć :)
Trzeci dzień z rzędu mam zawroty głowy, brzuch mnie boli, ciśnienie skacze, kręgosłup szwankuje...
wczoraj przez przypadek spotkałam mojego gin i jak mnie zobaczył ,to powiedział, oj, już najwyższa pora :) ,ja mu mówię,że równo dwa tygodnie zostały,a on pokiwał głową i mówi, nie -już, już :)

Luz de luna, Kaska- śliczne dzieciaczki!!!

13 lata 5 miesiąc temu #157385 przez martus0707
olka1730 napisał:

aska27 ale co powiedzieć, ze brzuch pobolewa ;) poza tym jak mama odbierała moje wyniki moczu, laborantka która zna tez jej zasugerowała po wynikach abym kombinowała juz na szpital,aby mieć spokojna głowę i siedzieć juz tam...kurcze juz sama nie wiem co robic :dry: tez mi sie wydaje ze 22 lipca to kosmos juz....kto trzyma do konca 42 tygodnia ciężarną :ohmy:

Olka ja mam taki sam problem... Mój termin minął wczoraj, a ja mam czekać aż się coś rozwinie no i moja położna podpowiedziała żebym coś wymyśliła. Ja np myślałam o tym żeby powiedzieć że od kilku godzin nie czuję wyraźnych ruchów Małego. Mam nadzieję że zatrzymają mnie i może coś zadziałają... :huh:

13 lata 5 miesiąc temu #157392 przez olka1730
martus0707 może dobrze myślisz :blink: Ja nie mam ani rozwarcia,ani plamienia,ani skurczy,szyjka zamkniętą po badaniu pani dr powiedziała ze poród daaaaaleko w polu i mam kombinować :angry: a dodam ze prywatnie chodziłam i liczyłam nie ukrywam na jakąś pomoc... :angry: no mam nerwa

13 lata 5 miesiąc temu #157399 przez martus0707
olka1730 napisał:

martus0707 może dobrze myślisz :blink: Ja nie mam ani rozwarcia,ani plamienia,ani skurczy,szyjka zamkniętą po badaniu pani dr powiedziała ze poród daaaaaleko w polu i mam kombinować :angry: a dodam ze prywatnie chodziłam i liczyłam nie ukrywam na jakąś pomoc... :angry: no mam nerwa

Powiem Ci że ja też specjalnie chodziłam prywatnie do lekarza żeby w razie problemów mieć z górki. A u mnie wyszło że bardziej położna próbuje mi pomóc, która przecież nie dostaje ode mnie żadnej kasy, niż ten mój "lekarz"... U mnie już od dawna podobno była miękka szyjka, rozwarcia póki co też nie mam, Synek u mnie ma być duuuży, łożysko od 35 tyg podobno stare a mi każą czekać Bóg wie na co...
Ciekawe czy po tym jak się im na IP powie że się nie czuje ruchów to czy zatrzymają już w szpitalu czy tylko zrobią KTG, wyjdzie że wszystko ok i puszczą do domu... :dry:

13 lata 5 miesiąc temu #157416 przez Oposek
martus0707 mi, jak byłam kilka tygodni temu na izbie przyjęć i powiedziałam, że nie czuję ruchów kazali kupić batonika w automacie, zrobili ktg i puścili do domu. W ogóle nie brai pod uwagę mojego pobytu na patologii. Może powiedz, że Ci się w głowie kręci? albo że masz nudności? sama już nie wiem...
Faktycznie dziwne, że Cię tak długo chcą trzymać :angry:

Dorotas oby lekarz miał rację!:)

Dziś jak byłam w szpitalu to przyjechała dziewczyna w 7 miesiącu zapłakana, że odeszły Jej wody płodowe. Okazało się, że maluch uderzył Jej główką w pęcherz i po prostu się posiusiała:) Strasznie mi Jej żal było, bo taka przestraszona i cieszyłam się, że okazało się, że wszystko ok:) Ech, te dzieci;)

13 lata 5 miesiąc temu #157434 przez olka1730
martus0707 obstawiam na nudności i kręcenie w głowie-zawroty,bo jak wyjada mi z batonikiem z automatu to siądę na dooope ;) trudno kobieto musimy pokombinować, bo widzę ze relacje lekarz pacjent ciąża tutaj nic nie dadzą....Ja powiem Tobie ze będę trzymała się tej wersji ;) a z KTG powiedzą ze ruchy są i luzik nie widza podstaw....

No zobacz i jeszcze tego brakowało ze kombinujemy jak tutaj do szpitala się same położyć :ohmy: ale powiem tobie ze juz sie obawiam tak siedzieć i czekać na zbawienie. :dry: ...laborantka powiedziała mojej mamie ze białko w moczu może pojawić sie w każdej chwili w 41 tyg ciąży i to juz się nie czeka,a przecież nie robimy badan co dziennie siedząc w domu,a w szpitalu jednak opieka jest i zadziałają szybko jakby co....

Jutro mąż Mnie zawozi do szpitala po pracy na KTG,tak 17.00 dopiero nie pasuje mu szybciej...daj znać co wymyślili,będę kombinować ;)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157441 przez happymamma
Czekac do konca 42 tyg??? :ohmy: Niepoważni?? :ohmy: Ja mam termin na 31 lipca, a już gin zapowiedziała, że jak nie urodze do 5-go sierpnia, to mam zgłosić sie na wywołanie...

13 lata 5 miesiąc temu #157517 przez różyczka
Kaska no mega slicznosci ta Twoja córcia! :lol: :lol:
SERDECZNE GRATULACJE!!!

Boże żebysmy juz sie wszystkie nareszcie wypakowały...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka