BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #182533 przez masuska
Oj tam marudzisz Rika, nikt by tak nie pomyślał. Za nie jedną z nas chodza papierochy, lub zimny Reds po upalnym dniu, moje marzenie. Ale wiesz to jest indywidualna sprawa każdego, więc nikt oceniac nie powinien.

Kurczę zaraz do dentysty,jak ja się boję:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #182556 przez Rika
Kamilka24 to na brwiach to może być objaw ciemieniuchy, moja Ola już też ma. Najlepiej natłuszcz to i po prostu zdrap delikatnie jak już odmięknie.

Masuska jak Ty chcesz jeszcze mieć dzieci w niedługim czasie to spirala odpada. Bo po co wydawać te 1200 zł jak po np 3 latach wyciągniesz...
A co do alkoholu wieczorem, to gdyby Ola nie spała całej nocy i np po kapieli budziła się ok 1-2 to nie odważyłabym się wypić bo to tak jakbym wypiła w ciągu dnia ot tak sobie. Nie nie nie.

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #182558 przez masuska
Kurczę ominęłam 2 posty, od Różyczki i Kamilki.

Zatem kochana Kamilko ta piosenka to jest to:

Różyczko odpowiadając na twoje pytanie, wolę zażywać hormony bo lepiej znoszę miesiączki i omija mnie zespół napięcia, poza tym są krótsze, mniej obfite i bezbolesne. Wcześniej różnie bywało, łącznie z utratą przytomności, ale zobaczę jak to będzie, bo ponoć po ciąży @ jest inna.

13 lata 4 miesiąc temu #182569 przez hoborr
Oj MASUSKA kiedy to było;) A swoją drogą niezłą z Ciebie lala:)
A oto ja i Ada w niedzielę przed spacerkiem:)

Nauczyłam się zdjęcia zmniejszać i szaleje:)

Przyszła mamusiu dobrze że jesteś...

AniuW a ty dostałaś jakieś skierowanie do tego naurologa czy tak sama? Bo mi nikt nie kazał czy zalecał. Byliśmy tylko na biodrekach!

PIRENIKARCZYKU kochany z tego co opisujesz to niezły młyn miałaś. DObrze że dałaś rade:)

Kamilka mi mój lekarz też polecał espumisan i mówił że gdyby miało dziecko kolki to można nawet 4 razy po 20 kropel. Czyli dwa razy więcej niż zalecenie na opakowaniu. Ada raz dostała kolki i miała okropne wzdęcia dałam jej 20 i przeszło. A Twoja Amelkę boli brzuszek czy zapobiegawczo dajecie.

Idę dziś do Gina 3majcie kciuki:) Mam dla niego wódę! To od męża:L)
Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu #182602 przez przyszla_mama
Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu #182603 przez przyszla_mama
Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu #182610 przez przyszla_mama
Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu #182617 przez Rika
Jaki śliczny!!!! I jak ma dużo włosków!

13 lata 4 miesiąc temu #182621 przez Rika
Co tu taka cisza? ja wróciłam to wszystkie wywiało :(
Rany dopiero stronka zaczęła działać! :angry: Najpierw do 16.30, później do 18.30 a później do 19.30 i dopiero działa :ohmy:

Dziewczynki śpią a ja się nudzę :/ rany ten kaszel mnie zabije :(

13 lata 4 miesiąc temu #182631 przez Rika
Jak długo tym razem forum będzie działało?!?!?! :angry: :X

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #182635 przez Lucy
Przeniesmy sie na inne forum! Ja pol dnia nie mam dostepu :ohmy:

Dzis probowalam zdjac urok z mojej Oli i chcyba sie udalo,bo dzis juz lepiej spi :woohoo:
Do konca nie wiem co bylo tego powodem ale jest poprawa :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Rika ale ty dziewczyno masz ladna cere! Taka gladziutka! A cyce nic dodac nic ujac :)

Przyszla_mamo ale ten twoj Areczek przecudny :kiss:

Masuska czy to terazniejsze zdjecie :unsure: He he zart

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #182638 przez Lucy
Hoborr fajne niunka ma oczka :kiss:
Co tam u gina? Moj jak mnie zobaczyl to spytal czy mi pol kilo zostalo do zrzucenia :woohoo: a ja mowie 1kg :silly:
Wlasnie co ztym neurologiem :unsure:

Co myslicie o kolczykach? W jakim wieku przebijac uszka? Ja mysle ze czym szybciej tym lepiej,ale nie wiem czy juz...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 4 miesiąc temu #182641 przez Rika
Lucy dzięki :)

Cholera :( forum dostępne a ja muszę uciekać bo jest burza nie byle jaka :(
Papa

13 lata 4 miesiąc temu #182645 przez dorotas29
Witajcie!!!

Uff, w końcu dzieciaczki pousypiały...cały dzień z nadąsaną 4- latką,która ma ciągle focha i nic się jej niepodoba oraz płaczącym ,wiszącym na piersi noworodkiem- hardcore...a do tego ten upał...
Wiecie co,strasznie się pocę,wychodzę spod prysznica i już czuję,jak mnie oblewaja poty,ale to chyba wina hormonów,co nie?

też się zastanawiam nad antykoncepcja,ale po moich kłopotach ze zdrowiem tuż po porodzie,mam powiedziane,że tabletki- niet...spirala-hmm, gumki- z tym też różnie bywa,pozostaje wstrzemięźliwość do końca życia,a przynajmniej do menopauzy.... :)

Lucy- ja chcialam córci przebić uszka,jak była malutka,ale mąż nawet nie chciał o tym słyszeć,a teraz to Julcia ma opory,a dwie pary ślicznych kolczyków walaja sie w szafce

13 lata 4 miesiąc temu #182646 przez Rika
Lucy co do kolczyków to ja moim dziewczynkom daję wybór. Jak będą chciały to zrobię im kolczyki. Niech same zdecydują. Ja miałam przebite uszy w wieku 6 lat.
Teraz dziecko małe, dużo przebierania, można zahaczyć, uszkodzić, pociągnąć, może się chrzanić, boleć, ropnieć, krwawić, urwać... Np moja Zuza ma teraz 14 miesięcy i bardzo interesują ją moje kolczyki, łańcuszki i pieprzyki :ohmy: jakby miała kolczyki to już by ich nie było bo by wyrwała... oczywiście wcześniej bym zdjęła. Trzeba przewidywać różne sytuacje. Poza tym uważam, że dziewczynki są takie przepiękne, przecudne, prześliczne, przeurocze i w ogóle picuś glancuś cacy (WSZYSTKIE MAŁE KSIĘŻNICZKI!!!) że nie trzeba ich "upiększać" bólem i kolczykami...

My mamy neurologa bo mała urodziła się mała i dlatego... Z Zuzą też miałam. Z Olą miałam wizytę w lipcu ale nie miałam jak jechać i teraz mamy dopiero na 21 września. Chociaż teraz nie wiem czy jest sens jechać, mała będzie miała przecież 3 miesiące...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka