- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczę zaraz do dentysty,jak ja się boję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska jak Ty chcesz jeszcze mieć dzieci w niedługim czasie to spirala odpada. Bo po co wydawać te 1200 zł jak po np 3 latach wyciągniesz...
A co do alkoholu wieczorem, to gdyby Ola nie spała całej nocy i np po kapieli budziła się ok 1-2 to nie odważyłabym się wypić bo to tak jakbym wypiła w ciągu dnia ot tak sobie. Nie nie nie.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Zatem kochana Kamilko ta piosenka to jest to:
Różyczko odpowiadając na twoje pytanie, wolę zażywać hormony bo lepiej znoszę miesiączki i omija mnie zespół napięcia, poza tym są krótsze, mniej obfite i bezbolesne. Wcześniej różnie bywało, łącznie z utratą przytomności, ale zobaczę jak to będzie, bo ponoć po ciąży @ jest inna.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A oto ja i Ada w niedzielę przed spacerkiem:)
Nauczyłam się zdjęcia zmniejszać i szaleje:)
Przyszła mamusiu dobrze że jesteś...
AniuW a ty dostałaś jakieś skierowanie do tego naurologa czy tak sama? Bo mi nikt nie kazał czy zalecał. Byliśmy tylko na biodrekach!
PIRENIKARCZYKU kochany z tego co opisujesz to niezły młyn miałaś. DObrze że dałaś rade:)
Kamilka mi mój lekarz też polecał espumisan i mówił że gdyby miało dziecko kolki to można nawet 4 razy po 20 kropel. Czyli dwa razy więcej niż zalecenie na opakowaniu. Ada raz dostała kolki i miała okropne wzdęcia dałam jej 20 i przeszło. A Twoja Amelkę boli brzuszek czy zapobiegawczo dajecie.
Idę dziś do Gina 3majcie kciuki:) Mam dla niego wódę! To od męża:L)
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rany dopiero stronka zaczęła działać! Najpierw do 16.30, później do 18.30 a później do 19.30 i dopiero działa
Dziewczynki śpią a ja się nudzę :/ rany ten kaszel mnie zabije
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzis probowalam zdjac urok z mojej Oli i chcyba sie udalo,bo dzis juz lepiej spi
Do konca nie wiem co bylo tego powodem ale jest poprawa
Rika ale ty dziewczyno masz ladna cere! Taka gladziutka! A cyce nic dodac nic ujac
Przyszla_mamo ale ten twoj Areczek przecudny
Masuska czy to terazniejsze zdjecie He he zart
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Co tam u gina? Moj jak mnie zobaczyl to spytal czy mi pol kilo zostalo do zrzucenia a ja mowie 1kg
Wlasnie co ztym neurologiem
Co myslicie o kolczykach? W jakim wieku przebijac uszka? Ja mysle ze czym szybciej tym lepiej,ale nie wiem czy juz...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cholera forum dostępne a ja muszę uciekać bo jest burza nie byle jaka
Papa
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Uff, w końcu dzieciaczki pousypiały...cały dzień z nadąsaną 4- latką,która ma ciągle focha i nic się jej niepodoba oraz płaczącym ,wiszącym na piersi noworodkiem- hardcore...a do tego ten upał...
Wiecie co,strasznie się pocę,wychodzę spod prysznica i już czuję,jak mnie oblewaja poty,ale to chyba wina hormonów,co nie?
też się zastanawiam nad antykoncepcja,ale po moich kłopotach ze zdrowiem tuż po porodzie,mam powiedziane,że tabletki- niet...spirala-hmm, gumki- z tym też różnie bywa,pozostaje wstrzemięźliwość do końca życia,a przynajmniej do menopauzy....
Lucy- ja chcialam córci przebić uszka,jak była malutka,ale mąż nawet nie chciał o tym słyszeć,a teraz to Julcia ma opory,a dwie pary ślicznych kolczyków walaja sie w szafce
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz dziecko małe, dużo przebierania, można zahaczyć, uszkodzić, pociągnąć, może się chrzanić, boleć, ropnieć, krwawić, urwać... Np moja Zuza ma teraz 14 miesięcy i bardzo interesują ją moje kolczyki, łańcuszki i pieprzyki jakby miała kolczyki to już by ich nie było bo by wyrwała... oczywiście wcześniej bym zdjęła. Trzeba przewidywać różne sytuacje. Poza tym uważam, że dziewczynki są takie przepiękne, przecudne, prześliczne, przeurocze i w ogóle picuś glancuś cacy (WSZYSTKIE MAŁE KSIĘŻNICZKI!!!) że nie trzeba ich "upiększać" bólem i kolczykami...
My mamy neurologa bo mała urodziła się mała i dlatego... Z Zuzą też miałam. Z Olą miałam wizytę w lipcu ale nie miałam jak jechać i teraz mamy dopiero na 21 września. Chociaż teraz nie wiem czy jest sens jechać, mała będzie miała przecież 3 miesiące...