- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z tymi radami to niektóre są serio nachalne, a siostra mnie tylko w sumie zapytała, czy może głodny. No cóż, z igły zrobiły się widły.
Paulinka spokojnie doczekasz się i Ty:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
- Otrzymane podziękowania: 0
Kamilka24 jejkutobie pieknie leci waga ,zobaczylam suwaczek i z 80 kg masz 66 wow!!!! niezle i to przy dzidziusiu tak ladnie spada:) a robisz cos specjalnego?
Bo tak jak slyszalam od znajomych mamus ze trudno jest po ciazy zrzucac kiloski,haha jak by mi w ciazy przybyly i te co mam to bym ak hipcio wygladala!,
W ogole tu w uk sie tak roztylam!!!! wazylam cos ok 55 i jak tu przyjechalismy to do 70 +
A mamusie powiedzcie jeszcze jak to u was jest z czasem dla siebie?
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulinka ja zawsze mialam dobra przemiane materii wiec 1.5 miesiaca po porodzie wrocilam do wagi z przed ,brzuszek juz nie taki ale myslalam ze bedzie gorzej mysle ze troszke cwiczen pomoze.
A co do rad kolezanek,cioc,babc to nie slucham chyba ze czegos nie wiem to pytam.Babcia mi powiedziala ze moge dac Oli lyzeczke soku z marchwi,z takiej swojej marchewki startej ale jescze sie jakos wstrzymuje
Ola po wczorajszym wypadzie spi jeszcze czyli od 20 do 13 budzila sie tylko do cyca juz myslalam ze chora jest ale nie ma goraczki
O wlasnie sobie steka...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska mam nadzieje ze sie doczekam,ale to potrwa bo niestety biore tabletki anty,i zanim organizm sie z nich oczysci,to troszke minie:) a i pozniej nie wiadomo jak dlugo zejdzie zaniam zajde hehe
Ja tak zaszłam, w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek, planowana "wpadka" ale niespodziewana bo przy pierwszej próbie. Mieliśmy trochę odczekać żeby organizm się oczyścił, ale mamy Piotrusia:)
25.09 i 26.09 nie wzięłam pigułki
27.09 pojawiło się plamienie z odstawienia
a 09.10 miałam owulkę
10.10 były starania
23.10 pozytywny wynik testu
09.07 Piotrek jest z nami:)
Piksy brałam łącznie z 5-6 lat, a te ostatnie 10 miesięcy.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
paulinka napisał:
Masuska mam nadzieje ze sie doczekam,ale to potrwa bo niestety biore tabletki anty,i zanim organizm sie z nich oczysci,to troszke minie:) a i pozniej nie wiadomo jak dlugo zejdzie zaniam zajde hehe
Ja tak zaszłam, w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek, planowana "wpadka" ale niespodziewana bo przy pierwszej próbie. Mieliśmy trochę odczekać żeby organizm się oczyścił, ale mamy Piotrusia:)
25.09 i 26.09 nie wzięłam pigułki
27.09 pojawiło się plamienie z odstawienia
a 09.10 miałam owulkę
10.10 były starania
23.10 pozytywny wynik testu
09.07 Piotrek jest z nami:)
Piksy brałam łącznie z 5-6 lat, a te ostatnie 10 miesięcy.
O to bardzo szybciutko:) i co zdrowy chlopczyk? ale i tak postaram sie odczekac ,co bedzie to bedzie,narazie wybiore tabletki do konca opakowania i sie zobaczy,zawsze myslalam ze bede liczyc na wpadke bo tak zaplanowac celowo to troche sie boje hihh,a jak biore tabletki to ciagle sie waham czy to dobry pomysl,teraz mam tyle zmian,ale w sumie jaknie teraz to kiedy?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aniaw -czasem mam wrażenie ze te nasze chłopaki to charakterne bliźniaki:)teraz zasniecie jakos poszło.. dostał cycca na karmienie potem do łóżeczka ,poleżał z 10 min, potem pokrzyczał ze matka ma sie nim zajac , ja mu smoka przytrzymałam i jest oki...
zobaczymy jak długo:)
masuska, próbuje tak na nogach ale jachu głupi nie jest wie o co kaman i po chwili sie orientuje, trudno leżec musi
Kamilka mój robi kupke co 3 dni ale luźną wiec to najważniejsze, jak dzieci sa na cycu to do 5 dni mogą nie robić ważne żeby sie nie męczyły--heheh teraz cwaniacze w tym temacie a niedawno sama pytałam ...
jeśli chodzi o rady i komentarze to mnie szlag jaśnisty trafia (sorki), a najbardziej jak słysze komentarze.
np dzis , byliśmy na spacerze młody sie obudził, a ze akurat robiłam zakupy to nie mogłam isc w minute do domu zeby nakarmic bo stałam juz przy kasie to po 1-sze a po drugie bez przesady,
no i po jakims czasie Jachu sie rozpłakał, ale byłam juz 300 mwtr.. od domu i przy klatce stała kumpela i mówi BOże co Ty sie tak znęcasz że to dzieckotak płacze.. wiec mnie szlag trafił, bo mało ze sie spiesze zeby mu dac tego cyca to ta mi dupe truje , węć powiedziałam znaczącym bardzo głosem .. ze PÓKI co nie bije swojego dziecka, karmie go i przewijam , a nawet kocham, wiec niech mi powie w którym momencie sie znęcam... mówie ze płacze to normalne, bo ona jak chce jesc to idzie do lodówki i sie .naw.... a ja musze małemu dac cycca a na dworze nie dam bo juz sie bujałam z zapaleniem piersi, wiec sie przymknęła
wczoraj na roczku, była taka ciotka solenizanta-*tekla na maksa, a szlajała sie za mną jak dzika.... kłade małego w ogrodzie na husdawie zeby go przewinąc a on zaczął popłakiwać-bo wiecie po spaniu i jeszcze poziom to nie bardzo:). na to ona- na sto procent głodny widac po nim, niecvh pani mu da....
ja : grzecznie odpowiadam ze nie bo jadł 1,5h temu....
ona; ale to widac , bo płacze a dzieci z głodu płaczą
ja: ale mój teraz psioczy bo lezy...
ona :a widzi Pani bo sie uczy dzieci na rekach nosić..
wiec ja mowie ze nie nosze itp..a pote,m sobie pomyslałam po co ja to gadam jakies starej babie...
i mówie wie Pani co .. faktycznie jest głodny bo go karmie co 4 godziny zeby mieć czas dla siebie i męża, na rekach nosi go tylko kuratorka jak przychodzi sprawdzic czy starszy syn ma co jeść..wiec niech sie teraz kuratorka martwi, jak młdy ryczy.. gdybyście widziały mine tej baby...oczywiscie przy wyjsciu jej mówiłam ze to sciema i niech sie w cudze dzieci nie wtrąca ...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska heheheh no dokładnie
Nie no tak gadam tylko- ja i tak mam szczęście, bo bóg mi podesłał naprawde fajne dziewczyny Ale gdy ktoś kto ma 1 roczną dzidzię i gada do mnie, wtrąca się, krytykuje i daje nieproszony rady jakby był ekpertem w wychowywaniu dzieci no to mnie to troche śmieszy i wkurza...
Co innego gdy ja czegoś nie wiem i szukam rady i pytam kogos - tak jak Was Moje kochane
Dobrze Różyczka już nic nie piszę...
Masuska znam te dobre rady i wkurza mnie to strasznie i mimo że mam już jedno dziecko to ciągle przy Oli ktoś się kręci i "a może głodne, a może mokro ma, a może na rączkach byś ponosiła" itd itp. Kurde no niech babsztyle idą oglądać Modę na Sukces a nie mi tu dają dobre rady... (przepraszam jak kogoś uraziłam kto ogląda tego tasiemca )
Kamilka ale lachon z Ciebie i córeczka też śliczna, nawet sliczniejsza od mamusi
A ja mam taki zapierdziel że szkoda gadać... i znów ten mój baran mnie wkurza
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w ogóle to znikam bo mnie Masuska zjadła
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A już wiem czemu ten Twój małżon Rika tak głupieje, ma w domu 3 babulce i co jedna to ładniejsza:) Więc i z zazdrości i z przepełnienia żeńskich hormonów:)
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania