- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja zła jestem bo mężowi zależało na tej walce żeby zobaczyć i jego brat jedzie z kolegami do Wawy bo mają stolik wynajęty i będą oglądać i nie chce go wziąć ze sobą wiecie dlaczego? nie dlatego że nie ma wolnego miejsca ale dlatego, że jak to powiedział "ty masz dzieci i masz siedzieć w domu a nie szlajać się po barach" Gówniarz jeden no! ale bez łaski.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
wlasnie mlody zasnal, a ja ogladam mam talent wcinam chipsy i pije lecha:P mam juz przygotowane mleko w razie jakby wstal wczesniej, ale czytalam ze mleko "oczyszcza" sie po 4-5 godzinach, chyba i tak Ríka pisala.
walka jest na platformie N na kanale 109, ktorego nie mam.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
I jak piszecie że jecie takie rzeczy to aż mnie skręca. Ja cokolwiek zjem nie takiego jak trzeba to małą od razy brzusinka boli i zielone kupki robi!! I już też mam dość tej żółtej wody@ Wolałabym coś o gęściejszej konsystencji.
Rika ja też na Adę mówię "smerfik mały" i chwaLĘ się ze po tych zakupach co rika coś kupuje non stop tanio na allegro, tak się wciągnełam że się nauczyłam licytować! I kupiłam juz ta książkę Język Niemowląt za 14zł a dziś zarąbistą matę edukacyjną za 40zł joł
Idę spać. Byle ta noc była spokojniejsza od wczorajszej....
aha Rika - ja mieszkam z teściową i ona też chce ponosić dziecko na rączkach . Potem musze się męczyć!!!! I przychodzi znowu i mówi: JAK CI TAK NIE SZKODA !! ŻE ONA TAK LEŻY!! WEŹ JĄ NA RĄCZKI!!! I WKŁĄDA DO WÓZKA I KOŁYSZE NA WSZYSTKIE STRONY A MNIE KREW ZALEWA!!!!!!!!!łe
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A teściowa dzieci nie nosi bo akurat ona rozumie, najgorsza jest babcia męża :/ Do niej mówić jak do słupa a słup jak d..a
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
A my mielismy dzis odwiedziny i dostalysmy pieluszki pampers 3 i sa dobre na Ole zostalo jeszcze troche huggies rozm 2 moze je jeszcze wykoncze ale kurcze one mi przeciekaja Ola budzi sie w nocy mokra nie wiem nie wiem moze zle zakladam
Jutro wypad do Wrocka,Ikea bedzie zaliczona ale sie ciesze JUPI!
Ola miala problem z zasnieciem dzis i wzielam smoczek z Nuka bo z Lovi nie chce zamoczylam w swoim mleczku i dziecko zassalo i odrazu zamknela oczka poczym wyplula smoczka i spi juz sobie 2h.Moja MISIA
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Ola nie ma smoczka i póki co dajemy sobie radę bez niego. Co innego było z Zuzą bo ta ciągle na cycu była
Kiedyś dla Zuzy też kupiłam huggies i mi przeciekały.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pozwoliłam mu iść oglądać walkę do baru co później się okazało z kolegą z którym nigdy się nie lubili. ich drogi w brze się rozeszły bo ten debil spotkał innych debili i się urżnął jak świnia tak mi wstyd za niego i zła jestem że go puściłam, a właściwie sama namawiałam do tego żeby poszedł bo wiedziałam jak mu zależy na tej walce a gdybym wiedziała że ze mnie taki cudowny haker (udało mi się ustawić antenę od neta dawno nie używaną i ściągnęłam TV niemiecką na lapku) to w życiu bym go nie puściła a tak efekt? Szkoda gadać Jestem tak zła na niego że nawet sobie nie wyobrażacie. Dobrze że Ł wrócił to mi pomógł zaciągnąć go, rozebrać a teraz użera się z nim w kuchni i daje jakieś "lekarstwa". Niech on tylko dojdzie do siebie... ja mu pokażę. Musiałam całą łazienkę sprzątać i na dodatek klop się zapchał
Co za debil!!!!!!!!!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika dzieki za info w sprawie jedzenia i pokarmu. Najdziwniejsze ze jak dostawał MM to nie było bólów brzuszka -juz sama nie wiem o co chodzi
takajedna -ja tez czasami psiocze na Jaśka, ale później sie jednak okazuje ze ja np przegapiłam oznaki spania lub coś, i mam wyrzuty, kończy sie to wielkim obcałowaniem jaśka na to on sie wkurza:) a zresztą tak sobie myślę ze dzieciaczki to tak ja my , też mogą mieć słabszy dzień
hobbor -chyba tylko my dwie takie biedne z tą dietą-ja tez nic nie jem, ale w tyg, planuje cukinie nadziewaną miesem mielonym zrobić w piekarniku
masuska, za te chipsy i piwko Ci się w ucho należy ;)zazdroszczę
nie wiem czy Wam ostatnio pisałam ale neurolog każe mi często kłaść Janka na brzuchu , bo słabo podnosi głowke jak sie troszku za łapki podnosi, kurde Jachu tego nie lubi wiec tak go po dwie minutki chociaż kładę ale zawsze się to aferą kończy. Zazdroszczę mamuśką których dzieciaczki lubią tak leżeć
hmm musze sie pochwalić ze neurolog prócz "zjebki" w moim kierunku, ze to matka mna obowiązek kłaść dziecko na brzuchu itp, powiedział, ze Janek jest bardzo rozwinięty emocjonalnie ze mną i ogólnie bardzo duzo gada i wykazuje duze zainteresowanie wszystkim naokoło...faktycznie szybko zaczął gurzyć, ale nie wiedziałam ze taki zniego cudas..
o budzi sie wiec idziemy na spacerek
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A do walki bym nie dotrwała, godzina 23 a ja śpię, nie wiem czy obejrzałam legalną blondynkę do końca, no ale już z milion razy to oglądałam, więc nic straconego.
A walka jak już wszyscy wiedzą - przegrana Adamka.
Rika mój Mąż też się urżną i to na pewno fest, bo na kawalerskim był na domku. A ja miałam całe łóżko dla siebie:) Dobrze że go nie widziałam w takim stanie, ale pewnie dziś będzie ledwo, ledwo:P hehe poznęcam się trochę
A o ciuszkach to tak sobie pomyślałam, może miałabyś coś fajnego dla mnie na chrzciny, rozmiar 40, z rękawkiem, bo mam szerokie ramiona i muszę równoważyć figurę. Jak coś to możesz mi przesłać fotki? Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Chętnie odkupię
Natimp1 ten Error rozwala. Ja nauczyłam się kopiować tekst zanim wyślę.
Lucy, tyłeczek sam wybierze co mu najlepsze, jak Huggiesy przeciekają, widocznie źle się dopasowały. Tak ja myślę.
A u mnie za to: Dostałam Pampersy Premium, rozm 3, chcę je zużyć jak najszybciej bo ich nie lubię. Nic innego nie zmieniłam, ani kremu, ani balsamu, a tu kurcze odparzenie:(
A Piotrowy spał 7 godzin, więc nie dawałam mu MM, ściągnęłam tylko w nocy pokarm, żeby nowy mu się zebrał. Ale i tak mi nie smakowało ani chipsy, ani Lech. Poczekam sobie spokojnie do Reddsa, tak za jakieś 4 miesiące:)
Dziś dajemy zaproszenia na chrzciny:) Pokażę Wam jakie śliczne:) Robione samodzielnie:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
"Czasami, rodzice sygnalizują, że dzieci nie przepadają za leżeniem na brzuchu. W takich przypadkach staramy się je przyzwyczaić do tej pozycji, kładąc je często na brzuchu – na naszych udach. Nasze udo
po stronie, po której le¿y główka dziecka, jest lekko uniesione do góry. Jego ramiona znajdują się w połowie szerokości uda, rączki zaś układają się nieco w dół i do przodu. Maluch do woli może bawić się
zabawkami, naszymi dłońmi. Jego pupa lekko opada, a zgięte nóżki swobodnie zwisają w dół. Tułów jest wydłużony, ani zbyt zgięty, ani zbyt wyprostowany.
Kładziemy jedną dłoń na pośladkach dziecka. Drugą pomagamy mu wysunąć rączki do przodu, rozluźnić paluszki i pokazujemy, jak bawić się zabawkami. Zresztą jest to niezła zabawa dla nas dwojga.
Stopniowo możemy sprawić, że leżenie na brzuchu staje się dla malucha ogromną frajdą. Możemy też – jeżeli podsuniemy pod jego dłonie cokolwiek, np. pudełko czy krzesło – umożliwić pierwsze odczucia podpierania się na dłoniach. Staramy się utrzymać symetryczną pozycję malucha. Pamiętajmy jednak, że my sami jesteśmy
asymetryczni, dlatego warto zmieniać ułożenie dziecka, raz główką po prawej stronie, raz po lewej." Cytat z książki Pawła Zawitkowskiego "Poradnik opieki i pielęgnacji dziecka"
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
No i przegrał Adamek nie chciałabym być w skórze jego zony - a w tv widziałam,ze fajna babeczka, taka sensowna...nie wiem jak można znieśc świadomość, ze ktoś napier....naszego męża co prawda mój stary rzekł mi na to:że za 10 milionów zł to jakoś bym dała radę z pewnością
Ale powiem Wam szczerze dziewczyny, ze te Kliczki to mi sie baaardzo podobają - obaj bracia
natimp to racja, z nasze szkraby czasem miewają gorsze dni tak jak my.
Moja Bianka miala taki akurat wczoraj wieczór - chodzila jak na speedzie do 1 w nocy, ja już chodziłam na czworakach od wstawania po raz 100 do niej i płakałam przy łóżeczku błagając ja żeby zasnęła a ona była jakas dziwnie pobudzona, machala łapkami na wszytskie strony, i cały czas tak szybko oddychała jakby gdzies biegła, zreszta jej nogi latały jak podczas maratonu normalnie i nawet nie płakała tylko tak pokrzykiwala żeby mnie przywolać co chwile. No mysląlam, ze zwariuję!! A teraz odsypia jak gdyby nigdy nic
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
My tez już uzywamy 3 i nareszcie kupa nie wypływa na plecy huuurrraa ja kupuję pampersy te zielone. I znowu Ci zazdroszczę tych 7h snu bo moja córcia jeszcze nigdy tyle nie przespala
Rikavel Musztarda hehehe ja juz myślałam zeby sobie koze kupić co by mi wyjadala tą trawe - tak nie nawidze kosic
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...